Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ev halkı uyudu
Koci pzara ugramıs,yesillik,patlıcan,brokoli,karnabahar,üzüm,mandalina almıs
Marketten sıvı sabun(5lt)4 kutu süt almıs
Yemek yedik ben kızımı uyutayım dedi yaw hehe dedim
Sütünü icirdi kolunun altında uyumus ya
Ama kendi de uyumus
Ben de kahve /tatlı yapayrum

Bugün pek iş yapmadım izlemedigimiz dizileri izledik esimle oglusla oynadık yağmur ddiler yagmadi camasir yikamadim bime çıktım bi ara kakao yüzey silici kahve ekmek tam buğday 6 li avşar soda sosis çekirdek küçük pasta tul beyazlatici gelmişti ondan süt dilimi muz 63 tl verdim aksam haşlama ve yogurtlu makarna yedik

Yemek faslı simdide ıhlamur fasli.
esim kandil simidide almis.
Kız yemeklere salca olma pesinde.
Esim yemegin patatesinden ezip verdi nasil yalaniyo salca tuz var dedim verme patatesi yikadim ezdim azcik yogurt koydum yedi biraz.
Herseye el atiyo artik
Esim uyuttu bende devrildim kanepeye.
Agirlik coktu

Basladi aksam yagmur burda bir kac gun yagmurluymus

Aslanın gösteriş düşkünlüğü bana uymuyor. Eli açıktım evet çok hem de çok ve çok da merhametliydim. Duygusallığım yoğundu. Hepsi işte hayat değiştiriyor insanı. Daha mantıksal yaklaşıyorum artık. Bir de kinciyim uzun zaman unutmam. İnadım fenadır. Olmadık şeylere inadım tutabilir Tatlı söze iki güler yüze övülmeye bayılırım yani yola getiren şeyler bunlardır. Sürekli eleştirilmek motivasyonumu düşürür. Ama başımda bir tane eleştiri uzmanı var
Rahatıma düşkünümdür. Gezip eğlenmeyi çok severim. İşin kolayı olsun derdindeyimdir genelde :)))
İyiymiş siz de kardeşler aslan ikizler. Bizde de ben aslan kardeşim ikizler çok iyi anlaşıyoruz. Tek sıkıntı işine gelmeyince kulak vermemesi

Dikkafamı demek istedin. Bende var da o

nazenin9320 çok sağol canım
babyloading87 geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirler
Y yedirenk bence aç yedir ya, aç aç nasıl dursun sabaha kadar bugün de böyle olsun
Rahat edemedim çizgi film açıp yedirdim. Yoksa içten içten içlenecektim gece yemedi diye. Yahu bazı annelere kızardım niye zorluyor diye Aynısı oldum. Anne olunca anlarsın dedikleri bu olsa gerek. Bebekliğinden bu yana en çok zorlandığım konu iştahsızlığı.

Büyüdükçe daha iştahlı olur muhtemelen, azıcık yese yeter kız ona. Ya da oğlumun porsiyonlari öyle küçük ki alışmış olabilirim az yenmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…