Saolasın kuzu bizde yok bisey kızlarda var diyolarmıs bide(kızları evli)cok gecmis olsun canim
Saolasın cnm Aminnazenin9320 çok sağol canım
babyloading87 geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirler
Y yedirenk bence aç yedir ya, aç aç nasıl dursun sabaha kadar bugün de böyle olsun
Saolasın cnm Aminnazenin9320 çok sağol canım
Y yedirenk bence aç yedir ya, aç aç nasıl dursun sabaha kadar bugün de böyle olsun
Basladi aksam yagmur burda bir kac gun yagmurluymusBugün pek iş yapmadım izlemedigimiz dizileri izledik esimle oglusla oynadık yağmur ddiler yagmadi camasir yikamadim bime çıktım bi ara kakao yüzey silici kahve ekmek tam buğday 6 li avşar soda sosis çekirdek küçük pasta tul beyazlatici gelmişti ondan süt dilimi muz 63 tl verdim aksam haşlama ve yogurtlu makarna yedik
benim koca kisisi boga.maasin yarisi restoranlara gidiyor istahina saglikayy demek bu burc boyle
Tanidigim bogalar hep yemeyi seviyo
Benim kizda simdilik gericevirmiyor☺benim koca kisisi boga.maasin yarisi restoranlara gidiyor istahina saglik
Aslanın gösteriş düşkünlüğü bana uymuyor. Eli açıktım evet çok hem de çok ve çok da merhametliydim. Duygusallığım yoğundu. Hepsi işte hayat değiştiriyor insanı. Daha mantıksal yaklaşıyorum artık. Bir de kinciyim uzun zaman unutmam. İnadım fenadır. Olmadık şeylere inadım tutabilirYengec erkeği cidden zor.
Bence narsist adamlar hep yengeclerden cıkıyor:)
Annem de benim bencil taraf var.
O tarafını gizleyemiyor artk.
Mesela annem hic misafir sevmez ama kabul ederdi.
Sonra kendi de gitmemeye basladı kimseye,gelmesinler diye.
Annemin değisik bi ruh hali var.
Ben odaklı yasamak istiyor.
Aslan merhametli ve eli acık oluyr genelde ama bakalım benim kız nasıl olcak:)
Dikkafamı demek istedin. Bende var da oCok sahsına münasır bi tip ya,kardesim aslan.
Karısık cok.Nezman ne der cözemiyorsun.
Ama eli cık,merhametlidir.
ALya kendini zorla sevdiriyor yatıyr onune sev diye:)
Ama dik baslı.
Valla hergün neyle karsılasacagım bugun diye uyanıyrum
Aaa geçmiş olsun. Acil şifalarAmcamlar da covid pozitf cıkmıs
Kızın iştahlı olacak hiç üzülme bacımmayy demek bu burc boyle
Tanidigim bogalar hep yemeyi seviyo
Rahat edemedim çizgi film açıp yedirdim. Yoksa içten içten içlenecektim gece yemedi diye. Yahu bazı annelere kızardım niye zorluyor diyenazenin9320 çok sağol canım
Büyüdükçe daha iştahlı olur muhtemelen, azıcık yese yeter kız ona. Ya da oğlumun porsiyonlari öyle küçük ki alışmış olabilirim az yenmesineRahat edemedim çizgi film açıp yedirdim. Yoksa içten içten içlenecektim gece yemedi diye. Yahu bazı annelere kızardım niye zorluyor diyeAynısı oldum. Anne olunca anlarsın dedikleri bu olsa gerek. Bebekliğinden bu yana en çok zorlandığım konu iştahsızlığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?