- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Tüylerim diken diken oldu benim de izlerkenGarantinin reklamına agladım simdi
Ben de nilüfer belediyesinin videosunu izledim ağladım. Çok duygulandım.Garantinin reklamına agladım simdi
Ne kadar yiyor mesela. Benmi abartıyorum acaba.Büyüdükçe daha iştahlı olur muhtemelen, azıcık yese yeter kız ona. Ya da oğlumun porsiyonlari öyle küçük ki alışmış olabilirim az yenmesine
Evet cnm sınava girdim.Sonuç daha belli değil haftaya belli olacakBen kaçırmışım beren naz. Okuyamadığım kısımda sanırım. Ne oldu hayırdır. Sınavmı ne vardı senin galiba yanlışmı hatırlıyorum
Mesela bugünü yazıyımNe kadar yiyor mesela. Benmi abartıyorum acaba.
Ağlama modu geçmez çünkü hep çok tatlı olacaklarKızlar kızı uyuttum saati gelince eşim geldi az vakit geçirdiler uyuttum. Ama Bugün çok yoruldum.uyuyunca da insan içten içe üzülüyorum. Keşke enerjimiz onlar kadar olsa da biz de uyusun dinlenelim demesek. 40 yaşlarında anne olmanın açıklaması bu olsa gerek. Bazen kızıyorum tam da yorulduğum zamanda yapma dediğim halde bir yandan dağıtıyor. Sonra da işte üzülüyorum kızdığım için. Anne olmanın tarifi bu galiba.
Dün gece de yanımızda yatırdık. Sabah beni seni çok seviyorum anne diyerek uyandırdıbu ağlama modları ne zaman geçiyor deyiverin bana.
Bugün kızıma tutuğum deftere yine yazdım. Bazen hiç vakit bulamıyorum yazmaya. Keşke her anı yazabilseydim.
Senin ısrarınlamı yedi yoksa kendi isteyerekmi. Bizim kahvaltımız bir küçük salatalık iki çeri domates genelde birini yiyor diğerini de ben ağzına tıkıştırıyorumMesela bugünü yazıyım
Sabah yarım salatalık ve 3 tane mini sigara böreği yedi, 4 minik parça helva
Öğlen bişey yemiyor zaten, akşama doğru canı döner istemiş aldım bir durumun yarısından azını yedi ayranla
Akşam da 4 kaşık etli kuru fasulye yedi
Bugün meyve istemedi, bazen yiyor onu da hep değil
GöZün aydın canım. Güle güle kullan.Selam canlar yeni telefonumdan yazıyorum kız ardeim pazar günü bu telefonulmisti peşin fiyatına kartindan taksit yaptı bunun kamerası daha iyi olanı alcam dedi ben odiycen taksitini o kullanmadı kutusuyla geldi yükledik herşeyi sayılır ilk taksiti kasim ortasiydi
Yolladı esim Aralık'ta odiyces 4 taksiti var artık çok şükür telefonun yoktu anlatıyordum elden taksitle 2 katina gliyordu iyi oldu böyle
Sürekli elestirilmek hepimizin mtivasynu düsürüyr yaAslanın gösteriş düşkünlüğü bana uymuyor. Eli açıktım evet çok hem de çok ve çok da merhametliydim. Duygusallığım yoğundu. Hepsi işte hayat değiştiriyor insanı. Daha mantıksal yaklaşıyorum artık. Bir de kinciyim uzun zaman unutmam. İnadım fenadır. Olmadık şeylere inadım tutabilirTatlı söze iki güler yüze övülmeye bayılırım yani yola getiren şeyler bunlardır. Sürekli eleştirilmek motivasyonumu düşürür. Ama başımda bir tane eleştiri uzmanı var
Rahatıma düşkünümdür. Gezip eğlenmeyi çok severim. İşin kolayı olsun derdindeyimdir genelde :)))
İyiymiş siz de kardeşler aslan ikizler. Bizde de ben aslan kardeşim ikizler çok iyi anlaşıyoruz. Tek sıkıntı işine gelmeyince kulak vermemesi
Saolasın bacım AminAaa geçmiş olsun. Acil şifalar
Güle güle kullan bacımSelam canlar yeni telefonumdan yazıyorum kız ardeim pazar günü bu telefonulmisti peşin fiyatına kartindan taksit yaptı bunun kamerası daha iyi olanı alcam dedi ben odiycen taksitini o kullanmadı kutusuyla geldi yükledik herşeyi sayılır ilk taksiti kasim ortasiydi
Yolladı esim Aralık'ta odiyces 4 taksiti var artık çok şükür telefonun yoktu anlatıyordum elden taksitle 2 katina gliyordu iyi oldu böyle
benim aklim almiyor bu olayi. Her tarafda gezen onlar, tehlike sen.İyigeceler
Asaplarım bozuluyır artk ,kıza süte uyanıyorm bi dünya wp da virüs muhabbeti.
Yeminle birine bisey olsa Allah korusun katil damgası yicem ya!
Yıldım yeminle yıldım!
Kimse demiyorki tmm tedbirli olalım ama kaderimizde ne varsa onu yasıycaz!
Ay delircem ya artkbenim aklim almiyor bu olayi. Her tarafda gezen onlar, tehlike sen.
Sendeki sabira yeminle hayranim! Ben coktan patlamisdim.
Benim oglan istahliydi hatta bir donem azaltmaya calismistim döt gobek salmistiMesela bugünü yazıyım
Sabah yarım salatalık ve 3 tane mini sigara böreği yedi, 4 minik parça helva
Öğlen bişey yemiyor zaten, akşama doğru canı döner istemiş aldım bir durumun yarısından azını yedi ayranla
Akşam da 4 kaşık etli kuru fasulye yedi
Bugün meyve istemedi, bazen yiyor onu da hep değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?