Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar kızı uyuttum saati gelince eşim geldi az vakit geçirdiler uyuttum. Ama Bugün çok yoruldum.uyuyunca da insan içten içe üzülüyorum. Keşke enerjimiz onlar kadar olsa da biz de uyusun dinlenelim demesek. 40 yaşlarında anne olmanın açıklaması bu olsa gerek. Bazen kızıyorum tam da yorulduğum zamanda yapma dediğim halde bir yandan dağıtıyor. Sonra da işte üzülüyorum kızdığım için. Anne olmanın tarifi bu galiba.
Dün gece de yanımızda yatırdık. Sabah beni seni çok seviyorum anne diyerek uyandırdı bu ağlama modları ne zaman geçiyor deyiverin bana.
Bugün kızıma tutuğum deftere yine yazdım. Bazen hiç vakit bulamıyorum yazmaya. Keşke her anı yazabilseydim.

Ne kadar yiyor mesela. Benmi abartıyorum acaba.
Mesela bugünü yazıyım
Sabah yarım salatalık ve 3 tane mini sigara böreği yedi, 4 minik parça helva
Öğlen bişey yemiyor zaten, akşama doğru canı döner istemiş aldım bir durumun yarısından azını yedi ayranla
Akşam da 4 kaşık etli kuru fasulye yedi
Bugün meyve istemedi, bazen yiyor onu da hep değil

Ağlama modu geçmez çünkü hep çok tatlı olacaklar

Selam canlar yeni telefonumdan yazıyorum kız ardeim pazar günü bu telefonulmisti peşin fiyatına kartindan taksit yaptı bunun kamerası daha iyi olanı alcam dedi ben odiycen taksitini o kullanmadı kutusuyla geldi yükledik herşeyi sayılır ilk taksiti kasim ortasiydi
Yolladı esim Aralık'ta odiyces 4 taksiti var artık çok şükür telefonun yoktu anlatıyordum elden taksitle 2 katina gliyordu iyi oldu böyle

Senin ısrarınlamı yedi yoksa kendi isteyerekmi. Bizim kahvaltımız bir küçük salatalık iki çeri domates genelde birini yiyor diğerini de ben ağzına tıkıştırıyorum bir dilim hellim peyniri kızartıyorum. 4-5 zeytin yedirmeye çalışıyorum. Kendisi yese ancak 1 tane yer. Ekmek delisi ama çok vermemeye çalışıyorum. Yumurta haşlayınca beyazını yiyor. Krep ya da yağda yapıyorum. Yemek olarak da balık tavuk et makarna çorba yoğurt mantı pilav çeşitleri Köfte ve kızartma patates sebzeyi ağzına koymuyor vitamin kullanıyırum mecbur. Her öğünümüz ısrar ya da oyalayarak yedirmeyle geçiyor. Meyve de bu ara üzüm muz elma. Öğle yemeğimiz hiç yok. Yedirmesem akşam da yemez bence. Bir kase bitirtmeye çalışıyorum. Tek çeşit değilse biraz ondan biraz ondan. Tek çorbayla bile doyuyor.

GöZün aydın canım. Güle güle kullan.

Sürekli elestirilmek hepimizin mtivasynu düsürüyr ya
Gece gece yazmıs kardesim yine twtterda bulup bulup atıyor.
Virüs tasımayayımmıs
Yıldım yeminle yıldım

Güle güle kullan bacım

benim aklim almiyor bu olayi. Her tarafda gezen onlar, tehlike sen.
Sendeki sabira yeminle hayranim! Ben coktan patlamisdim.

benim aklim almiyor bu olayi. Her tarafda gezen onlar, tehlike sen.
Sendeki sabira yeminle hayranim! Ben coktan patlamisdim.
Ay delircem ya artk
Anam sabah öglen kardesim aralarda sürekli virüs muhabbeti.
Patlamamı istiyorlar,ki ben patlayayım annem küssün,kızı bakmasın.
Amac o.

Benim oglan istahliydi hatta bir donem azaltmaya calismistim döt gobek salmisti
Sonra boya gitti gobek falan kalmadi.
Simdide yemek seciyo ama istahi iyidir.
Pes pese ver onune yemem demez.
Yemek yer pesine kek yer pesine meyve yer pesine biskuvi yer.
Diyorum oglum miden bulanmiyormu bukadar karistiriyorsun.
Ikizler burcu ama bence O da Boga olacakmis Kazayla ikizler olmus
Surekli aciktim diye basima geliyo.
Odasindan her sabah tabak topluyorum fare gibi mutfagi tasiyo odasina.

Gecen 2 buyuk meyveli yogurt aldim buyuk boy bi de dedim yeriz 2 gun biri oglana biri bana.
Ikisinide yemis.
Oglum bi yavas ol kaciran yok dedim.

Kız da istahli olur ozaman ben poset poset tasimaya devam☺
Yesinlerde ziyan olmasinda canlari sagolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…