Küçük Düşün Büyük Olsun!

Annen efsooo hatun hem kuralları var hem de ilk davette vazgecilecek kadar bağlı,senin virüsün merkezi olduğunu düşünecek kadar sabit fikirli ana akrabaya ayıp olmasın diye düğüne gidecek kadar esnek
Üniversite de tez konusu olabilir burcdasim
Bence yükseleni etkiliyor ya da 13. Burcun etkisinde kalıyor
Öpüyorum anneni sağlıkla yaşasın geçer gider bu günler inşallah keyfiniz daim olsun.

Çok güldüm ya hakikaten aslanmışşş benimm burçdaşımm Alyoşum. Benim dediğim der başka bir şey demez. Huyuna gidin inadı çok pistir Asla ters konuşmayın daha da tersine gider güzellikle anlatın başka çıkar yolu yok

Yengec erkeği cidden zor.
Bence narsist adamlar hep yengeclerden cıkıyor:)
Annem de benim bencil taraf var.
O tarafını gizleyemiyor artk.
Mesela annem hic misafir sevmez ama kabul ederdi.
Sonra kendi de gitmemeye basladı kimseye,gelmesinler diye.
Annemin değisik bi ruh hali var.
Ben odaklı yasamak istiyor.
Aslan merhametli ve eli acık oluyr genelde ama bakalım benim kız nasıl olcak:)

Cok sahsına münasır bi tip ya,kardesim aslan.
Karısık cok.Nezman ne der cözemiyorsun.
Ama eli acık,merhametlidir.
ALya kendini zorla sevdiriyor yatıyr onune sev diye:)
Ama dik baslı.
Valla hergün neyle karsılasacagım bugun diye uyanıyrum

Aynen öyle.
Annemin bi tarafı anac,korur kollar,bi tarafı üniversteli kız,ben yasıcam hayatı diyor.
Arafta kaldı Kadın:)
Aminn cümlemizin insallah

Benim minnosum Boğa
Ozelligini bilmem ama annem boga usengeclik huyu haric gerisi cekebilir.
Annemde anactir, sabirlidir, sakindir, evcimendir yani burcuyla alakasi varsa tabi

Hayırlı kandiller canimlar.
Bol salavatli gün olsun insallah.
Peygamber efendimiz bana hergün salavat getirene sefaat edecegim diyor hadislerinde..
İnsAllah onun ümmeti olarak ona layık ümmet Allah'a layık kul oluruz.

Kız uyursa Kandil icin namaz kilcam ama yine miz miz durmuyo

Sabah annem geldi ben ciktim.
Kan verdim
Yurudum cikista ptt ugradim e devlet sifremi aldim e nabizdan tahlil kontrol edim diye.
Carrefour siparisim aksam gelmedi sabah getirmisler.
Kiza sut aldim
yogurt mayaladim, sulukofte yaptim, pilav yaptim.
Annem uyutmus kizi.
uyandi corba icirdim
Puresi var bi de az yogurdu var.
Aksam yine muhallebi yaparim

Crp 14
sandimastasyon 40 mis benim.
Bunlarda enfeksiyonu gosteriyo.
Bugun ki kan sonucuma bakicam cuma cikacak dusmusmu..

Kadindoguma git illa diyo doktor yumurtaliklarda kist vs de bunu etkiliyormus.
Arkadasla konustum onun 75lerde cikmis dusmuyormus o da arastiriyo neden diye.
Haberlesiyoruz.
Bir suru sey saydi ama.

Bagirsaklarinda bakteri olabilir.
romatizmal bir hastaligin olabilir.
eklem yerlerinde iltihap olabilir
kadin hast. olabilir vs Yani bir suru sey sebep olabilirmis buna.

Aiyy ne cins bi durum nasil bulcam neyden kaynaklaniyor doktor doktor gezcekmiyim ya☹

Enfeksiyon dr. mi gitsem acaba

lelli lokosit kac ?

Hizli hizli 2 banyonunda kabini, lavabosunu, klozetini yikadim, ovdum.
Ortaligi topladim.
Camasir attim.
Tezgahi topladim sildim.
Mutfak dolaplarinin disini sildim.
Kiz uyaninca supurge yaparim tamamdir.

Meyveye agirlik veriyorum bu ara.
Onceden gunlerce yemezdim aramazdim ama kendime kurallar koyuyorum.
Her gun 1+ meyve yenecek. en az 1 tane.
Su icmeye calisiyorum.
dut cayina devam.
Collegene basladim bakim fayda gorcekmiyim 3 ay kullanilmasi gerekiyormus senede 2 kür seklinde.

Genelde hastaliklarin metabolizmayla bununda beslenmeyle alakali oldugunu dusunuyorum.
Aslinda ac durabilsem ac durup bagirsaklari dinlendirmek istiyorum oruc gibi diil ama misal 2 -3 gun ac duruyosun sadece su falan.
Ama enerjim kalmaz bebe var.

Simdilik su ve meyveyi oturtim gerisine bakicam.

Esim bu ara tırt onu anladim..
Sabah hast. gidicem ya param var biliyor evdeki parayi para rica edim falan dedim sen ozele gitmiyosun ki devlete gidiyosun dimi kartla al bisi lazimsa dedi..
Yani belki ilk defa dedi..
Daha once hic animsayamadim.
Bozuk yok der butun verir falan ama para cekemedim atm demisti babamlarin geldigi aksamda.
Unuttum ben onu.
Elindekini avucundakini aldigi aracin ivir zivirina harcadi bu ay.
bi defa kafadan 2 kere muayine parasi odedi.
O sinyal zimbirtisi bile 500tl tuttumus

Anlicaniz karts yukleniyoruz nakit kesat..
Napalim saglik olsun
Gerekirse hic bisi almayiz evde olanla idare ederiz biraz daha.
Kartida costurmak istemiyorum 2 ay en azindan arac is basi yapti biraz toparlanalim.

Annemde sagolsun yine kiyma getirmis kusbasida alicam bir dahaki gelmeme getiririm almayin dedi.
Gecen geldikleri aksamda meyve alnislardi.

Ben pirinci, mercimegi falan 1er kg aliyorum hem tasiyamiyorum hem de alip yigmak istemiyorum suan.
Bir sure boyle alicam tasinana kadar belki.
Sonra yine fazla alir atarim kenara.
Zamaninda aldiklarim beni burada cok rahatlatti.
Epey kullanmistim.

Benim minnosum Boğa
Ozelligini bilmem ama annem boga usengeclik huyu haric gerisi cekebilir.
Annemde anactir, sabirlidir, sakindir, evcimendir yani burcuyla alakasi varsa tabi
Bende boğayım canim evcimen çok sabirlıyız dir boğaza düşkünlük göbek adimiz

Merhaba hanımlar, cümleten Kandillerimiz Mübarek olsun. Rabbim seneye de tekrarını nasip etsin. Kızlar Allahtan zaman çabuk geçiyor. Dışarıya çıkmak artık canım hiç istemiyor, mecbur kalmadıkça çıkmayın dedikçe benim de çıkasım gelmiyor. Mecbur yapılması gerekenler için gidip geliyorum. Arkadaşım dün aradı günümüze devam edelim dedi ben nazikçe reddettim. Korkularımdan bahsettim, çocukların derslerinden ötürü de kabul etmek istediğimi belirttim. Belki biraz daha böyle yaşayalım sonra yaparız dedim ben de çok istiyorum, birisi gelecegi zaman o tatlı telaşı yaşamayı bende seviyorum. Misal Cuma akşamı kızlarımla yaramazlık gecesi yapıcaz Hamburger, Çıtır tavuk, Patates kızartması ve kola var kızım yegenini de davet etmek istedi olur dedim. İnanın eve farklı birinin gelmesi beni o kadar mutlu ediyor ki. Zor zamanlar gitsin istiyorum, eski hayatım ne kadar güzelmiş. Kızlar araba bizi yazlıkta bıraktı çekici ile getirdik servise, bir parçası değişti birde parçasını bulamadık nasıl telaşlandık, neyse sonra Ankaradan biri temin etmiş az önce arabayı eşim getirdi mutlulugum tavan, nasıl zormuş arabasız olmak. Çok şükür bin şükür halloldu. Eşime hiç sormadım ne kadar istedi servis diye, sorsam miktar değişmeyecek nasıl olsa kredi kartı ile ödemiştir. Zaten kart uçmuştu artık havasından yanına varamayız.
Sütlükahvem-lellim geçmiş olsun. Allah geçer dertler versin kalıcı şifalar versin Şafi isminin hürmetine. Pembegömlek çok ama çok sevindim, inşallah atandığın yeri de yazarsın. Birde Kütahya demişsin bence yaz kiralar çok ucuz hatta ev sahibi bile olursun, çarşı pazar çok ucuz ben hiç yaşadıgım yerde o kadar ucuz ve güzel sebze meyve almadım. Hatta yegenim ve eşi Simavda öğretmenler ilk oraya atandılar, çok memnunlar tayin bile istemiyorlar. Tabi ki son karar senin.
Ayyyyyy ben yine çok yazdım.

Slmmm
Eve geldim kardesim annemi aldı köye gittiler
Bana diyo siz kandillik gelmiceniz mi
Dedim erken uyuyo kız Kandillestik annmle burda,babamı da aradım kandillik.
Kabak tatlısı attım fırına
Dolma doldurdum onu da attım pesine.
Kaymak istedim kociden.
Bugun pazar günümüz bakalım ne alcak
Annem sabah sizin beslenme düzeniniz cok iyi,hic sebze yemiyolar dedi kardesim icin
Dedim cocıklar icin pisirmeli
Annem artk anladı
Bizim pazar günümüz,balık günümüz var.
Kahvaltılık onlar üst üste alırlar,biz bitmeden almayız .
Ziyan oluyo seninki biliyo isini diyo
Kocama gıcık ama takdir ediyor

Selam kızlar
Bugün kahvaltıdan sonra arkadaşı kahveye çağırdım. Oturduk kızlar da oynadı iyi oldu. Çocuklara da iyi oluyor.
Ama gittiklerinden sonra oyuncak toplamaktan heder olmuş durumdayım. Evin heryeri ama heryeri oyuncak. Bir yandan topluyorum bir yandan kız dağıtıyor. Uyumadı da bugün. Birara uykusu geldi kaçtı. Sonra saat 17:30 delirdi. 1 saattir salya sümük mızır mızır. Yemek yedireceğim yemiyor. Aç aç uyuyacak sersem gibi ağlayarak geziyor ortada. Uyutmak da istemiyorum. Bu saatte uyarsa vayy halime kakaokulu sütünü içecekmiş ama yemek yemeyecekmiş. Çizgi film açacakmışım Şuanda başım fena. Onun da gözler gidiyor. İkimizin inadı da fena Ama fena cebelleştik. Ne yapsam doğru sizce. Aç uyUsun istemiyorum. Olmazsa çizgi film açıp yedireyim. Resmen yalvarıyorum yemek yesin diye yalvarmayayım da ne yapayım aç aç uyuyacak. Sabaha kadar aklım kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…