- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Allahım yicemmm masallah sana cocukkBu da onun yaptığı
Yarım paragraf dösendim.Tedbirli olup yakalanan da var emin ol. Biraz bağışıklık sistemimizle alakalı olabilir. Sağlıklı beslenen sensin onlar değilki. Lafını çekme söyle biraz sesini yükseltirsen kimse gıık diyemez. Sen iyi sabrediyorsun.
Aa onlar cok dikkat ediyor olmaz.Kardeşinin eşi de çalışıyor niye sana sarıyor anlamadım. Tek çalışan senmisin. Bunu derken kendi eşinin de çalıştığını düşünerek konuşmalı bence
Ya evet zor günler yaşıyorsun sabır ediyorsun Rabbim mükafatını kat kat versinYarım paragraf dösendim.
O da yazmıs biseyler
Cıktım gruptan.
Anneeme de dedim beni gruba alma.
Tmm bi süre görüsmeyin dedi.
Ay valla yetti yani.
Valla Amin cümlemizeYa evet zor günler yaşıyorsun sabır ediyorsun Rabbim mükafatını kat kat versin
Sen bekarken ailene maddi manevi büyük fedakarlıklar yapmışsın seni paylasamiyorlar. senin eşin başka birisi olsaydı yine sorun çıkartırlardı bence o yüzden umursama sonuçta eşin minnoş Alyanin en büyük aşkıValla Amin cümlemize
Her annemin sırasında bi olay.
Bitmiyor anlamadım.
Ben annelik olarak onların kalıplarına uymayan bi anneyim.Sen bekarken ailene maddi manevi büyük fedakarlıklar yapmışsın seni paylasamiyorlar. senin eşin başka birisi olsaydı yine sorun çıkartırlardı bence o yüzden umursama sonuçta eşin minnoş Alyanin en büyük aşkı
Inanmiyorum şoklardayım anneligine karışmasalar iyi olur bence. Herkes özgür bu konuda benim kardeşim de senin gibi 6 yaşında ikizleri yemeklerine dikkat eder. Şeker hiç vermedi doğru olan bu.Ben annelik olarak onların kalıplarına uymayan bi anneyim.
Annem bile gecen kızdı bu cocuk 3 yasına gelcek ,bu kadr bebe bisküvisi verme artk ,sütünü sade icsin dedi.
Tek seferde 20 tane bebe bisküvisi atıyor sütüne hala biberonla icirior.
Bu cocuk bunu günde 2-3 kez iciyor
60 tane bebe bisküvisi verilir mi günde bi cocuga.
Delirdin mi sen dedik.
Boğa sabırlıdır, eli açık ,hayatı yaşamaya gelmiştir.Benim minnosum Boğa
Ozelligini bilmem ama annem boga usengeclik huyu haric gerisi cekebilir.
Annemde anactir, sabirlidir, sakindir, evcimendir yani burcuyla alakasi varsa tabi
O cocıkların yediği cikolatanın haddi hesabu yok.Inanmiyorum şoklardayım anneligine karışmasalar iyi olur bence. Herkes özgür bu konuda benim kardeşim de senin gibi 6 yaşında ikizleri yemeklerine dikkat eder. Şeker hiç vermedi doğru olan bu.
Bırakıp gidebilirsin sonuçta ona iyi bir gelecek sunmak için mecbursun. Calisiyorsun. Büsküvi konusunda ise tamamen haklısın 20 bisküvi çok fazla kilo alma programı takip eden yetiskinler o kadar yiyorO cocıkların yediği cikolatanın haddi hesabu yok.
İlerissi icin potansiyel seker hastası bu cocıklar dediğimde,kitapla büyütmüyorz biz cocıkları dior bana
Alya 15 aylık engelleyebildiğim kadr engelleyecegim sekeri.
Benim icime sinen bu.
Ama sor benden ana olmaz.Bırakıp gidiyorm
Önemli olan kaliteli zaman geçirmekO cocıkların yediği cikolatanın haddi hesabu yok.
İlerissi icin potansiyel seker hastası bu cocıklar dediğimde,kitapla büyütmüyorz biz cocıkları dior bana
Alya 15 aylık engelleyebildiğim kadr engelleyecegim sekeri.
Benim icime sinen bu.
Ama sor benden ana olmaz.Bırakıp gidiyorm
Ya artk eminimÖnemli olan kaliteli zaman geçirmek
Annesi yanında ama elinden telefon düşmeyen çok insan var
Çalışıyorsan onun rahatı için ayrıca yarım gün.
Kendi açıklarını kapatmak amaç yani bakmak istemedi değil biz seni düşünüyoruz
Kulaklarını tıka zaten kız maşallah kurtardı kendini
Kreşe verirsin yarım gün belki
İşin özü kimse rahatını bozmak istemiyor covit bahane
canı sıkılıyo benceVirüsten besleniyor benimkiler
Cidden isleri yok.
Gecen sene de secimlerde böyleydi kardesim
Gece gündüz secim paylastı.
İstanbul secimlerinin bizimle alakası yok halbuki ama,kendine gündem yaratıyor.
Seviyor böyle seyleri.
yaaa dicem ki annen sana sık geliyor diye kardesin kiskanip anneni gazliyor dicem ortalik karistirmak istemiyorumSabah sabah enejim 0
İnsan bazen hayret ediyor.
Benim değer yarglarım farklıymıs,ben istediğim yere cekiyormusum konuları(ben kocama muhtac olmak istemiyrm dediğim icin deniyor bunlar)
Ben calısmak istyorum ya,
Seviyorum ben calısmayı.
Bunun nesi suc anlamadım arkadas!
İnsan sadece maddiyat icin calısmazki
Bunu desem oo olay olur,tabi kac cocugundan sen olur.
Allahım biran önce bitsin su virüs.
Alya büyüsün okula baslasn.
Bitsin bu cilem
Kolayina geliyor sanirim rahatina duskun senin kardes.Ben annelik olarak onların kalıplarına uymayan bi anneyim.
Annem bile gecen kızdı bu cocuk 3 yasına gelcek ,bu kadr bebe bisküvisi verme artk ,sütünü sade icsin dedi.
Tek seferde 20 tane bebe bisküvisi atıyor sütüne hala biberonla icirior.
Bu cocuk bunu günde 2-3 kez iciyor
60 tane bebe bisküvisi verilir mi günde bi cocuga.
Delirdin mi sen dedik.
babyloading87 iyi yapmışsın cevap vermekle canım
Vermedikçe tepene çıktı kardeşin
Bence tavrını koru anlasın hatasını
Sen keyfine çalışmıyosun ki çalışırsında kime ne
Korona hepimizi bulcak bu gidişle zaten kaçış yok
Kardeşinde biraz bencillik var sanırım yada seni kıskanıyor gibi geldi bana
Allah kimsenin eline düşürmesin ailende olsa gerçekten zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?