- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Yemiyor zatenYemek yemezki vb kuzu öyle ya kof kilo öylesi iri olup şişman oluyo ama sagliksuz ben bu kere dahi almadım biskuvi kardeşimin eşi getirdi 2sene önce bizimki yüzüne bakmadı enson buskivi pastası yaptım kardeşimle çayın yanına yedikarkadaşta çok veriyordu sütünü mamasına karistiriyordu hala sade sütü zor ve biberonda içiyor 4 yaşında ben suluk veriyodum 1 buçuk yaşında flnda bardağa alıştı şükür
Bende kimseye mudahale etmem.Yemiyor zaten
2.5 yasında bebe makarnayo ketcaplı yiyor
Ben 33 ysında ketcap yemiyorm
Ama iste denmiyor
Desek kötü oluyorz
Kardesim cidden iyiidir,merhametlidir ama degisik bi kafası var.
yalancisi nasil oluyo bacim dolmaninİyigecelers
Dünden 1 tencere dolma vardı yalancı.
Yemek yapmadım.
Nar eksili cevizli salata yaptım
Koci geldi öglen dolma yedim ben ya diyo
Spagetti vardı az yine dündn onu ısıttım ona
Kendime biraz karnıbahar yaptm besamelli fırında.
Ondan yemez tabi.
Kızı uyuttum
Mutfagı topladım
Bulasık mak.calıstırdm
Annem ekler getirmis sabah,oturdum kahveyle dinleniyorum 2-3 tane gömdüm
Yarın cuma sükür
Kavga gürültü bi haftayı da bitirdik.
Gerci daha cmrtsi var
Haftaya kvde haftası rahatım
ugrasacak zaman bulmasi cok iyi.ben yemek yesem sukrediyorum karnimi doyurdum diyeEvet kücük
Bizde etmiyorzBende kimseye mudahale etmem.
Yani her bebe bir diil alismaklada alakasi var tabiki ama bazi bebeler cocikler yemiyo ya.
Misal benim kiz yogurdu yiyor, tatli seylerden cok corba pure tarzi seyleri daha seviyor.
Eltimin oglanda tatli seyleri seviyor.
Yogurda pekmez atmayinca yemiyor.
corbayi falan zorla.
Yemeyince yogurdu o da oyle alistirmis yesin diye galiba.
Napcan iste.
Bende 1 kahve icebilsem keske otursam sakince bi 10dk diye zaman kolluyorum.ugrasacak zaman bulmasi cok iyi.ben yemek yesem sukrediyorum karnimi doyurdum diye
o iste yemeyen benim kiz.ben de pekmez atiyorum bazen purelere yemiyor bebe biskuvisini de evde falan oyle bakalimBende kimseye mudahale etmem.
Yani her bebe bir diil alismaklada alakasi var tabiki ama bazi bebeler cocikler yemiyo ya.
Misal benim kiz yogurdu yiyor, tatli seylerden cok corba pure tarzi seyleri daha seviyor.
Eltimin kizinin oglanda tatli seyleri seviyor.
corbayi falan zorla.
Napcan iste.
Kıymasızyalancisi nasil oluyo bacim dolmanin
Valla 14.30 da evdeyim genelde.ugrasacak zaman bulmasi cok iyi.ben yemek yesem sukrediyorum karnimi doyurdum diye
Bizim arkadaşım oğlu bizimkinden iri ve uzun 10 ay küçük söylüyor bazen ama her kış rahat 3 kez hasta hastanede çok şükür benimki ceviz fındık yer kışın helva pekmez tahin yer şükür bağışıklığı iyi öyle diyorum zayıf ama bağışıklığı iyi diye bu seferde seninki emdi ondan diyorKilosu düsmesin Aman derdinde.
Saglıklı olsun kilo önemli degil diyorZ ama dinlemiyo
Kuzu zama senin kardeş olmasınHacı o kendine konu arıyor.
Cidden sıkıntıdan korona konusu ona mevzu oldı.
Ben sana söyle söyleyeyim gecen yıl secimler konuusu vardı,gece gündüz secim muhabbeti yaptı
Biara seymayla Acun a takıktı.
Acınun eski hanım benim kardes kadar dert etmemistir seymayı
Cidden sürekli seymayı atıyordu gruptan
Elime gecirsem yolcm su kzı flan diyodu bosandı da seyma kurtardı pacayı
Ben bebe bisk. karsi diilim ya.o iste yemeyen benim kiz.ben de pekmez atiyorum bazen purelere yemiyor bebe biskuvisini de evde falan oyle bakalim
Ahaha benimki antiseymacıKuzu zama senin kardeş olmasınoda seymaci bilirsin
benimkide öyleBende kimseye mudahale etmem.
Eltimin kizinin oglanda tatli seyleri seviyor.
corbayi falan zorla.
Napcan iste.
Cok kilodan cok evet yedikleri onemli zaten canim.Bizim arkadaşım oğlu bizimkinden iri ve uzun 10 ay küçük söylüyor bazen ama her kış rahat 3 kez hasta hastanede çok şükür benimki ceviz fındık yer kışın helva pekmez tahin yer şükür bağışıklığı iyi öyle diyorum zayıf ama bağışıklığı iyi diye bu seferde seninki emdi ondan diyor
yaaa yerimmmmValla 14.30 da evdeyim genelde.
Aksm 20.00 olsun diye bakıyorm
O 5.5 saat bi fiil basındYım.
Annem sabah Alya git anan okusun kitap ,icime fenalık geldi diyo kadın
Kız gördüğünün üstüne kitap atıyr oku diye
Bide geliyor yanına oturuyor istersen okuma
yaa kiyamam sebzeli makarna yap sende varya renkli bi de et suyuyla hasla vitamin alir ondan en azindan.benimkide öylebude arka disler zorluyor. Yeterki birsey yesin ne yerse yesin modundayim kac haftadir.
Bugün abartmiyorum sadece bi süt icti öglen 3 de. Su an saat aksam 7 burda, zar zor yarim kase yigurtlu makarna yedi ve allahdan bir elma.
Kac haftadir yemek istedigi tek sey makarna. Delircem. Gecen bi sebze corbasi yedirdim diye benden mutlusu yoktu.
Artik 3-4 cesit yemek pisiriyorum ki birsey yesin...ama nafile makarna diye tutduruyor. 1-2 kadik baska birsey yesin diye takla atiyoruz evde resmen. Allahdan her gün meyve yiyor ama sebzeyi nasil yedircem diye kafayi yiyorum artik.
Cidden zor yemegen cocuk oysaki ek gidaya basladigimizda nasil istahli yiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?