Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok güzel özetlemişin

%84 artmıs Bursada diye haber yolluyırlar.
Ama pazR günü düğüne gidecekler.
Acık hava da 1 saat diyo bana.
Valla ins yeniden grup falan kurmaz annsm
Böyle iyiyim.
Hayat devam ediyor yapacak bisey yok

Birine bagımlı olmak cidden cok zor

yaaa dicem ki annen sana sık geliyor diye kardesin kiskanip anneni gazliyor dicem ortalik karistirmak istemiyorum

Yani annen kardesinden gaz aliyor bunun farkindasindir gerci.
Hacı o kendine konu arıyor.
Cidden sıkıntıdan korona konusu ona mevzu oldı.
Ben sana söyle söyleyeyim gecen yıl secimler konuusu vardı,gece gündüz secim muhabbeti yaptı
Biara seymayla Acun a takıktı.
Acınun eski hanım benim kardes kadar dert etmemistir seymayı
Cidden sürekli seymayı atıyordu gruptan
Elime gecirsem yolcm su kzı flan diyodu bosandı da seyma kurtardı pacayı

onun da cocuklari kucuk dimi

İşsizlikten sana sarıyor. Benim de böyle akrabalarım var sürekli gereksiz küslük modundalar. Öyle saçma şeyleri mesele yapıyorlarki.. çünkü boşluklarıyla yüzleşmek istemiyorlar. Ama keşke kardeşin çocuklarının beslenmesine bu kadar kafa yorsa bir faydası olurdu en azından

Büyük markete gittik deterjanim bitmek üzereydi, alo ve Ariel aldım, kalamar karides donuk, tereyağı 2 kg, buzdolabi posedi, vanilya, muz, domates, mandalina portakal 1 er kg, tavuk göğüs 2 kg, 1 kg tavuk pirzola, enginar, sosis,tost ekmeği, pembe Himalaya tuzu ( bu asortik eşimin aldığı ), bı de 18 TL lik bı oyuncak toplam 485
Ne yicez acaba yakında bu fiyatlarla
Birazdan kalkıp nohutlu pilav yapicam bı de tavuk kizarticam salata ayran, ama oğlum uyuyo uzattım ayaklarımı kafa dinliyorum

Oğlan ile tekrar yaptık
Hem okuma hem yazma

Akşam yemeği yedik ve çay tatlı yaptık. Dün İrmik helvası yapmıştım
Isıttım çayın yanına

Duş faslı da tmm.
Bir yağmur bastırdı her yer karardı.

Ocağı tezgahı sildim
Yatak odasının tozunu aldım

Cumartesi eşim arkadaşları ile bahçede mangal yakacaklarmış
Biz de oğlum ile bir plan yapacağız.

Ablama gidebilirim ama akşam döneceğiz yine değişen bir şey yok akşam yalnız kalacağız. Eşim akşam gidecek
Kayınvalide gitsem sıkılırım

Neyse en fazla evde oturup oğlum ile film izleriz.

İyi akşamlar kızlar, herkes evde olunca zaman daha hızlı geçiyor, bu gün rahat edelim diye dünden işlerimi ve yemekleri hallettim. Bu gün sadece sofra hazırladım ve bulaşıkları yıkadım nevresim değiştirdim. Makinayı bile açmadım. Sadece eşimle küçük bir yürüyüş yaptım ordan annem ve babama gittik. Sohbet iyi geldi. Biraz alış verişimiz vardı markete gittik eşim ödedi ne kadar verdi bilmiyorum. Hepimizin bayramı kutlu olsun inşallah sahalara rahatlıkla inip kutlayacagımız günler olur. Ama bayragımı balkona dünden astım.

Bisey denmiyor
Söyleyince biz suclu oluyırz.
El kadar bebeler hazır yiyince hep üzülüyor insan ama.
Gecen kız teyzem bana mozaik pasta yapardı dedi.
İcime dert oldu yapcam en kısa zamanda.

Yemek yemezki vb kuzu öyle ya kof kilo öylesi iri olup şişman oluyo ama sagliksuz ben bu kere dahi almadım biskuvi kardeşimin eşi getirdi 2sene önce bizimki yüzüne bakmadı enson buskivi pastası yaptım kardeşimle çayın yanına yedik arkadaşta çok veriyordu sütünü mamasına karistiriyordu hala sade sütü zor ve biberonda içiyor 4 yaşında ben suluk veriyodum 1 buçuk yaşında flnda bardağa alıştı şükür

Bu şey degilmi ben tam boğayim eşimde öyle oda mayıslı

İyigecelers
Dünden 1 tencere dolma vardı yalancı.
Yemek yapmadım.
Nar eksili cevizli salata yaptım
Koci geldi öglen dolma yedim ben ya diyo
Spagetti vardı az yine dündn onu ısıttım ona
Kendime biraz karnıbahar yaptm besamelli fırında.
Ondan yemez tabi.
Kızı uyuttum
Mutfagı topladım
Bulasık mak.calıstırdm
Annem ekler getirmis sabah,oturdum kahveyle dinleniyorum 2-3 tane gömdüm
Yarın cuma sükür
Kavga gürültü bi haftayı da bitirdik.
Gerci daha cmrtsi var
Haftaya kvde haftası rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…