Çok güzel özetlemişinbabyloading87 demeye geldim.
Önceki yazdığında da demiştim kardesin anneni gazliyor. Biraz uzak kalın en azından sana iyi gelir, kafan rahat eder.
Aylarca markete gitmeyen ben şimdi bildiğin halka karisiyorum, metrobüse biniyorum. İşe gitmek için mecburum çünkü.
Bakınca evde kalıp dikkat eden ama gercekte Fink Fink arkadaş komşu gezen, misafir agirlayan,düğün dernek eksik kalmayan insnalar artık covid oradan oluyor, buradan bulaşır demesin lütfen.
Çalışmak zorunda olan bir kesim her zaman olacak, herkes kendini tabiki düşünür.
Allah akıl vermiş çok şükür.
Önlemlerimizi alıp yaşama bir yerden devam etmek zorundayız, aylarca evde kalan, kimseyle görüşmeye,dışarı çıkınca çift maske takan, temizlik delisi teyzem bile korona olduktan sonra benim hastalığa bakışım tamamen değişti.
%84 artmıs Bursada diye haber yolluyırlar.babyloading87 demeye geldim.
Önceki yazdığında da demiştim kardesin anneni gazliyor. Biraz uzak kalın en azından sana iyi gelir, kafan rahat eder.
Aylarca markete gitmeyen ben şimdi bildiğin halka karisiyorum, metrobüse biniyorum. İşe gitmek için mecburum çünkü.
Bakınca evde kalıp dikkat eden ama gercekte Fink Fink arkadaş komşu gezen, misafir agirlayan,düğün dernek eksik kalmayan insnalar artık covid oradan oluyor, buradan bulaşır demesin lütfen.
Çalışmak zorunda olan bir kesim her zaman olacak, herkes kendini tabiki düşünür.
Allah akıl vermiş çok şükür.
Önlemlerimizi alıp yaşama bir yerden devam etmek zorundayız, aylarca evde kalan, kimseyle görüşmeye,dışarı çıkınca çift maske takan, temizlik delisi teyzem bile korona olduktan sonra benim hastalığa bakışım tamamen değişti.
Canımsın.@baybiloanding
Biraz üstünlük taslama veya en iyisini ben bilirim yapıyor
Ama sen maşallahherşeyin üstesinden geliyorsun
Kilosu düsmesin Aman derdinde.Kolayina geliyor sanirim rahatina duskun senin kardes.
Yani doysunda ne yerse muhim diil gibi.
Birine bagımlı olmak cidden cok zorbabyloading87 iyi yapmışsın cevap vermekle canım
Vermedikçe tepene çıktı kardeşin
Bence tavrını koru anlasın hatasını
Sen keyfine çalışmıyosun ki çalışırsında kime ne
Korona hepimizi bulcak bu gidişle zaten kaçış yok
Kardeşinde biraz bencillik var sanırım yada seni kıskanıyor gibi geldi bana
Allah kimsenin eline düşürmesin ailende olsa gerçekten zor
Hacı o kendine konu arıyor.yaaa dicem ki annen sana sık geliyor diye kardesin kiskanip anneni gazliyor dicem ortalik karistirmak istemiyorum
Yani annen kardesinden gaz aliyor bunun farkindasindir gerci.
onun da cocuklari kucuk dimiHacı o kendine konu arıyor.
Cidden sıkıntıdan korona konusu ona mevzu oldı.
Ben sana söyle söyleyeyim gecen yıl secimler konuusu vardı,gece gündüz secim muhabbeti yaptı
Biara seymayla Acun a takıktı.
Acınun eski hanım benim kardes kadar dert etmemistir seymayı
Cidden sürekli seymayı atıyordu gruptan
Elime gecirsem yolcm su kzı flan diyodu bosandı da seyma kurtardı pacayı
foss sisiriyor o biskuvi falanKilosu düsmesin Aman derdinde.
Saglıklı olsun kilo önemli degil diyorZ ama dinlemiyo
İşsizlikten sana sarıyor. Benim de böyle akrabalarım var sürekli gereksiz küslük modundalar. Öyle saçma şeyleri mesele yapıyorlarki.. çünkü boşluklarıyla yüzleşmek istemiyorlar. Ama keşke kardeşin çocuklarının beslenmesine bu kadar kafa yorsa bir faydası olurdu en azındanHacı o kendine konu arıyor.
Cidden sıkıntıdan korona konusu ona mevzu oldı.
Ben sana söyle söyleyeyim gecen yıl secimler konuusu vardı,gece gündüz secim muhabbeti yaptı
Biara seymayla Acun a takıktı.
Acınun eski hanım benim kardes kadar dert etmemistir seymayı
Cidden sürekli seymayı atıyordu gruptan
Elime gecirsem yolcm su kzı flan diyodu bosandı da seyma kurtardı pacayı
pizza yaptim yedik.
Aksama yine aciktim demezler ins. amin..
Yani zaten aksam olduda 12 ye kadar oturunca erbaslar acikiyolla
Baskada bisi yapmadim valla yapasimda yok
Hep esim evdeyken zaman hizli geciyo pöfs
vallahi haftasonu mutlulari bizHafta sonuna az kaldı
Evet kücükonun da cocuklari kucuk dimi
Bisey denmiyorİşsizlikten sana sarıyor. Benim de böyle akrabalarım var sürekli gereksiz küslük modundalar. Öyle saçma şeyleri mesele yapıyorlarki.. çünkü boşluklarıyla yüzleşmek istemiyorlar. Ama keşke kardeşin çocuklarının beslenmesine bu kadar kafa yorsa bir faydası olurdu en azından
Yemek yemezki vb kuzu öyle ya kof kilo öylesi iri olup şişman oluyo ama sagliksuz ben bu kere dahi almadım biskuvi kardeşimin eşi getirdi 2sene önce bizimki yüzüne bakmadı enson buskivi pastası yaptım kardeşimle çayın yanına yedikBen annelik olarak onların kalıplarına uymayan bi anneyim.
Annem bile gecen kızdı bu cocuk 3 yasına gelcek ,bu kadr bebe bisküvisi verme artk ,sütünü sade icsin dedi.
Tek seferde 20 tane bebe bisküvisi atıyor sütüne hala biberonla icirior.
Bu cocuk bunu günde 2-3 kez iciyor
60 tane bebe bisküvisi verilir mi günde bi cocuga.
Delirdin mi sen dedik.
Bu şey degilmi benBoğa sabırlıdır, eli açık ,hayatı yaşamaya gelmiştir.
Keyfine düşkündür.
Parayı sever ,biriktirmek ona güç verir.
Hiç bir şeyi unutmaz
Boğaların dostu olun düşmanlarına cvplarını sabırla bekler çat diye verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?