Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dolap ta kadın ceyrek bileklik koymus 900 tl yazmıs
Hayır git kuyumcuya bozdur,900 ne ayrıca.
Bide havale ile satıs yapacagım yazmıs
Havaleyi yaptın bekle gelsin diye
millet ne satcani sasirdi biride koltuk koymustu.
Hayirda koltugu nasil yollicak.

canim et ve tavuk suyunun tadini alinca yemiyor
köfteyi cok severdi, simdi dokunmuyor, balik ve brokkoli severdi oda yok artik, tarhanaya bayilirdi onuda icmiyir...saatlerce devam ede bilirim...ha sebzeyide denedim makarnada...yemiyorrrrr
Ac biraktim üstüne düsmedim yok...artik meyve yemesine sükürediyorum sadece.
Tahinle keci boynuzu özü yedire biliyorum bide badem yiyor. Artik umarim sadece bir sürecdir. keske az ama sebze yese raziyim.

evet ya neyi var anlamamak cok zir. Bizimki artik kendini biraz ifade ediyor, biraz daha rahatim.

Gecer bence suan huysuzlugundan öyledir.
istahi acilir.
Karadutözu istah aciyomus makarnavitmaninkinde yorum yaziyolardi denicem bende.

Kızlar iyi akşamlar,
Bugün hiç giremedim. Ev toparla yemekti kızla oynaydı. Bugün kesme yapıştırma falan yaptırdım. Geçen yık yaptığım etkinlik oyuncağı ile oynadı. Sora oyuncaklarıyla oyalandı. Saat 17:30 da bir uyuklama faslı başadı. Uykusunu dağıttım biraz. Sonra 18:30 da başladı. Uyucam demeye. Yemek yedik. Sonra eşim geldi. Kıza saat almış. Çok sevindi. Tabi babası gelince uyku iyice dağılıyor ve kaç saattir uyutmaya çalışıyorum. Hiç banamısın demiyor. En son babamın yanında yatacağım dedi. Bakalım uyur inşallah. İyice yoruldum bugün. Yarına yemeğim var. Yarın sabah çok geç kalkmazsa hava güzel olursa parka çıkartırım. Öğlen de uyuturum.

Selam kizlar bayraminiz kutlu olsun kahvaltı sonrası ortalık topladım kız kardeşim annem geldi öğle sonrası AVM.gittik biseyker yiyip kahve içtik lcw ugradim bir badi 3lu çorap 33 verdim pizza yedik 33 ben ödedim kız kardeşim oglusa hamburger aldı diğer kardeşim kahve ısmarladı esimin işi vardı çıktı geldik dışardan biseyker istedi yedi oğlana biseyker ve kavurma almış kavurmalı yumurta istiyolar kahvaltiya geldik bir makine açtım aldıklarını yıkadım astım içeri balkona camlar yağmurda baya temizlenmiş üzerinden geçtim sildim iyi oldu hafta başı gibi perde yıkarım halılarda gelir

Kesinlikleeee Tezin doğru. Benim de bildiğim kişiler var.o kadar dikkat edip corona olan.

%84 artmıs Bursada diye haber yolluyırlar.
Ama pazR günü düğüne gidecekler.
Acık hava da 1 saat diyo bana.
Valla ins yeniden grup falan kurmaz annsm
Böyle iyiyim.
Hayat devam ediyor yapacak bisey yok
Hiç girme gruba canım, vaktim olmuyor bakmaya de. Hiç başını ağrıtma

Kız iki çocukla nasıl o kadar vakit buluyor. Ben tek çocukla ne haber takip edebiliyorum. Ne magazin izliyorum.Ne de gruplarda öyle yağdıraniliyorum.Bende mi iş yok anlamadım

Ben bebekken bebe bisküvisi hiç katmadım. Şekerli diye düşündüm. Sonra sonra birilerinden gördü istedi. Aldım hep.yedi. Ama artık büyümüştü. Biberonu ben bıraktırmadım. Açıkcası uğraşmadım da :) Ama yavaş yavaş bıraktırsam iyi olur. Zaten günde 1 defa kullanıyor bazı günler de hiç kullanmıyor. Yani hergün süt içirme olmuyor. Geçen bardakla içersen süt veririm dedim baştan olmaz dedi sonra olur dedi. Verdim bardakla içti.Yatağa Dökmesin diye başında Nöbet tuttum

Seninki anlar artik canim buyudun sen falam diye anlatirsin
Hani zibin giydirince ben bebekmiyim diyordun biberonuda artik senden kucukler icer dersin.

Aynı fikirdeyim seninle. Benim kız da şekerli şeylere bayılıyor. Bir yaşına kadar ağzına şekerli şey sadece dut pekmeziydi doğal annemin yaptığı. O da şekerli değildi. Kendi şekeri. Faydalı demişlerdi az miktar verdim. İlk tatlı yediği ilk yaş doğum günü pastasıydı. Parmaklarını daldıra daldıra ımmmmııhh yapa yapa yemişti.
Ee sonra şimdilerde makarnasına ketçap istiyor mümkün oldukça vermeyip salçalı kıymalı sebzeli yapmaya çalışıyorum. Ama eskisi kadar seçici de değilim.
Yani iştahlı çocuk olmayınca insan çok yola başvuruyor. Belki yanlış. Zorlandığımdan dolayı ben de yemek konusunda çok yorum yapmayı sevmiyorum.

Bizde etmiyorz
Etsek arıza cıkıyr.
Herkesin kendi cocugu biyerde denmiyor bisey.
Ay ben de delircem yogurrt yemiyor
İcine meyve kat yiyor(annem yazın öyle alıstırdı)
Kefir icen cocuk yogurt yemiyor
Olsun dert etme. Benim kız da yogurdu yedi kefir ağzına koymadı.

Ayy can sagligi olsun tabide aksam yatip sabah uyanmayi ozluyorum bazen
Yani deliksiz uykularimi ozluyorum.
Ama alistimda kizin saatlerinde.
Mutlaka 4 de uyaniyorum mesela o saatlerde uyaniyor 2.sini, 1.de aglamasina uyaniyorum o da 1.30 civari oluyor.
Gecer bunlarda elbet.
Emzirirken hep derdim ki ayaklari surda asagi nezaman sallanacak acaba nezaman okadar buyucek ki derdim kucagima sigmiyor simdi ayaklarida hic durmuyor
Bugun mama sandalyesini kurduk.
Aklimda biraz daha beklemek vardi ama denemek istedik bakalim sevcek mi diye.
Azicik oturdu ilkden ilgisini cekti camin onune koyduk son sıkıldı☺

icine minder almam lazim.
Arabaya Yagmurluk almam lazim.
Kisin bir yere cikamayiz ama oldu ki anneme falan inmem gerekti ya da acil bir durum oldu falan lazim.
Evdekini cok ucuza almistim malesef iyi cikmadi dikis yerleri sokuldu.
Ama tüm yaz kullandik siperlik niyetine.
Aksam sahillerde isimizi gordu.
Kalin daha iyi bisi alicam.

Canım benim doktor bebe bisküvisi önermişti. Doğal şeylerden yana aslında, ama doysun diye dedi sanırım. Ama baktım doyuyor gerek duymadım. Zaten çok acıkan bebek değildiki. Hala da öyle.
Gece doyurma konusunda arkadaşın doktoru 13 saat aç kalabilir demişti. Alya kadardı çocuğu. Belki de biz biraz panik yapıyoruz. Benim tek sıkıntım parmağını emiyordu ya acıkınca parmağıyla yetinir ağlamaz uyanmaz anlayamam diye verdim. Hatta uyurken verdim. Reflü olur dediler. Bir sıkıntı yaşamadım. İçim rahat oldu. Boşver herkesin yetiştirme şekli farklı emin ol her doktorun söylediği de farklı için nasıl rahat ediyorsa öyle yap. Sonra içinde uhde kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…