millet ne satcani sasirdi biride koltuk koymustu.Dolap ta kadın ceyrek bileklik koymus 900 tl yazmıs
Hayır git kuyumcuya bozdur,900 ne ayrıca.
Bide havale ile satıs yapacagım yazmıs
Havaleyi yaptın bekle gelsin diye
canim et ve tavuk suyunun tadini alinca yemiyoryaa kiyamam sebzeli makarna yap sende varya renkli bi de et suyuyla hasla vitamin alir ondan en azindan.
Buyudukce malesef seciyorlar.
Benim oglan seciyor teyzemin oglanlar seciyor.
Buyudukce niye boyle yapiyolar bilmem
Bi de spagettiyi minik koftelere batirip (kofteleri yuvarliyoruz misket) haslasan belki yer öyle
Ilgisini cekiyo cociklerin oyle seyler.
evet ya neyi var anlamamak cok zir. Bizimki artik kendini biraz ifade ediyor, biraz daha rahatim.Kızın yine heyheyleri uzerinde
15dk uyuyor uyaniyor hemen ama mizik mizik.
Surekli memnuniyetsiz.
Napcamizi sasirdik.
Bir yerimi agriyo dis mi cikarcak yine buyume atagimi anlayamiyorum.
Bugun esim diyoki kizim buyusende rahat etsen.
Bi karar ver dedim buyusun mu buyumesin mi gecende de hep kucuk kalsin diyordu
Bir yeri agrisa anlatamiyor bir sey istese soyleyemiyor uzuluyorum diyo☺
Baba yuregii demek bu da
Gecer bence suan huysuzlugundan öyledir.canim et ve tavuk suyunun tadini alinca yemiyor
köfteyi cok severdi, simdi dokunmuyor, balik ve brokkoli severdi oda yok artik, tarhanaya bayilirdi onuda icmiyir...saatlerce devam ede bilirim...ha sebzeyide denedim makarnada...yemiyorrrrr
Ac biraktim üstüne düsmedim yok...artik meyve yemesine sükürediyorum sadece.
Tahinle keci boynuzu özü yedire biliyorum bide badem yiyor. Artik umarim sadece bir sürecdir. keske az ama sebze yese raziyim.
Ahaha 6.90 a mı kargosu onunda acepmillet ne satcani sasirdi biride koltuk koymustu.
Hayirda koltugu nasil yollicak.
O fiyata zaten kuyumcudan alirsinkiDolap ta kadın ceyrek bileklik koymus 900 tl yazmıs
Hayır git kuyumcuya bozdur,900 ne ayrıca.
Bide havale ile satıs yapacagım yazmıs
Havaleyi yaptın bekle gelsin diye
Ben gecen ay sordum 800 demisti.O fiyata zaten kuyumcudan alirsinkihatta daha azına
Kuzu çeyrek fiyatının üzerine 30 fln koyuyolarBen gecen ay sordum 800 demisti.
Artmıstır tabi ama gider 0 alırım,aynı gğn takarım .
900 oldugunu sanmıyorm ama suanda da.
Kesinlikleeeebabyloading87 demeye geldim.
Önceki yazdığında da demiştim kardesin anneni gazliyor. Biraz uzak kalın en azından sana iyi gelir, kafan rahat eder.
Aylarca markete gitmeyen ben şimdi bildiğin halka karisiyorum, metrobüse biniyorum. İşe gitmek için mecburum çünkü.
Bakınca evde kalıp dikkat eden ama gercekte Fink Fink arkadaş komşu gezen, misafir agirlayan,düğün dernek eksik kalmayan insnalar artık covid oradan oluyor, buradan bulaşır demesin lütfen.
Çalışmak zorunda olan bir kesim her zaman olacak, herkes kendini tabiki düşünür.
Allah akıl vermiş çok şükür.
Önlemlerimizi alıp yaşama bir yerden devam etmek zorundayız, aylarca evde kalan, kimseyle görüşmeye,dışarı çıkınca çift maske takan, temizlik delisi teyzem bile korona olduktan sonra benim hastalığa bakışım tamamen değişti.
Hiç girme gruba canım, vaktim olmuyor bakmaya de. Hiç başını ağrıtma%84 artmıs Bursada diye haber yolluyırlar.
Ama pazR günü düğüne gidecekler.
Acık hava da 1 saat diyo bana.
Valla ins yeniden grup falan kurmaz annsm
Böyle iyiyim.
Hayat devam ediyor yapacak bisey yok
Kız iki çocukla nasıl o kadar vakit buluyor. Ben tek çocukla ne haber takip edebiliyorum. Ne magazin izliyorum.Ne de gruplarda öyle yağdıraniliyorum.Bende mi iş yok anlamadımHacı o kendine konu arıyor.
Cidden sıkıntıdan korona konusu ona mevzu oldı.
Ben sana söyle söyleyeyim gecen yıl secimler konuusu vardı,gece gündüz secim muhabbeti yaptı
Biara seymayla Acun a takıktı.
Acınun eski hanım benim kardes kadar dert etmemistir seymayı
Cidden sürekli seymayı atıyordu gruptan
Elime gecirsem yolcm su kzı flan diyodu bosandı da seyma kurtardı pacayı
Hafta sonu yaklaştımı bir rahatlık çöküyor bana da. Çalışan ben değilim ama iyi oluyorHafta sonuna az kaldı
Ben bebekken bebe bisküvisi hiç katmadım. Şekerli diye düşündüm. Sonra sonra birilerinden gördü istedi. Aldım hep.yedi. Ama artık büyümüştü. Biberonu ben bıraktırmadım. Açıkcası uğraşmadım da :) Ama yavaş yavaş bıraktırsam iyi olur. Zaten günde 1 defa kullanıyor bazı günler de hiç kullanmıyor. Yani hergün süt içirme olmuyor. Geçen bardakla içersen süt veririm dedim baştan olmaz dedi sonra olur dedi. Verdim bardakla içti.Yatağa Dökmesin diye başında Nöbet tuttumYemek yemezki vb kuzu öyle ya kof kilo öylesi iri olup şişman oluyo ama sagliksuz ben bu kere dahi almadım biskuvi kardeşimin eşi getirdi 2sene önce bizimki yüzüne bakmadı enson buskivi pastası yaptım kardeşimle çayın yanına yedikarkadaşta çok veriyordu sütünü mamasına karistiriyordu hala sade sütü zor ve biberonda içiyor 4 yaşında ben suluk veriyodum 1 buçuk yaşında flnda bardağa alıştı şükür
Seninki anlar artik canim buyudun sen falam diye anlatirsinBen bebekken bebe bisküvisi hiç katmadım. Şekerli diye düşündüm. Sonra sonra birilerinden gördü istedi. Aldım hep.yedi. Ama artık büyümüştü. Biberonu ben bıraktırmadım. Açıkcası uğraşmadım da :) Ama yavaş yavaş bıraktırsam iyi olur. Zaten günde 1 defa kullanıyor bazı günler de hiç kullanmıyor. Yani hergün süt içirme olmuyor. Geçen bardakla içersen süt veririm dedim baştan olmaz dedi sonra olur dedi. Verdim bardakla içti.Yatağa Dökmesin diye başında Nöbet tuttum
Aynı fikirdeyim seninle. Benim kız da şekerli şeylere bayılıyor. Bir yaşına kadar ağzına şekerli şey sadece dut pekmeziydi doğal annemin yaptığı. O da şekerli değildi. Kendi şekeri. Faydalı demişlerdi az miktar verdim. İlk tatlı yediği ilk yaş doğum günü pastasıydı. Parmaklarını daldıra daldıra ımmmmııhh yapa yapa yemişti.Bende kimseye mudahale etmem.
Yani her bebe bir diil alismaklada alakasi var tabiki ama bazi bebeler cocikler yemiyo ya.
Misal benim kiz yogurdu yiyor, tatli seylerden cok corba pure tarzi seyleri daha seviyor.
Eltimin kizinin oglanda tatli seyleri seviyor.
Yogurda pekmez atmayinca yemiyor.
corbayi falan zorla.
Yemeyince yogurdu o da oyle alistirmis yesin diye galiba.
Napcan iste.
Olsun dert etme. Benim kız da yogurdu yedi kefir ağzına koymadı.Bizde etmiyorz
Etsek arıza cıkıyr.
Herkesin kendi cocugu biyerde denmiyor bisey.
Ay ben de delircem yogurrt yemiyor
İcine meyve kat yiyor(annem yazın öyle alıstırdı)
Kefir icen cocuk yogurt yemiyor
Canım benim doktor bebe bisküvisi önermişti. Doğal şeylerden yana aslında, ama doysun diye dedi sanırım. Ama baktım doyuyor gerek duymadım. Zaten çok acıkan bebek değildiki. Hala da öyle.Ben bebe bisk. karsi diilim ya.
2 tane atiyorum bazen tok tutsun diye.
Veririm yani.
Ama kahvaltisina atarim sutune yani biberonada atsam 1 yasindan sonra sutune atarim bir kac tane o da gece belki.
tok tutsun diye.
ya da yulaf atabilirim ogutulmus.
O da tok tutar.
Süte baslaninca gece sade süte alistirmak lazim aslinda.
Hatta doktorlar diyormu bilmemde instada uyku duzeni icin gece doyurmayi birakin diyorlardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?