Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet zaten erkek doğurmadığı için adamla kadının arası kötüymüş

Adamın ilk evliliğinden bir oğlu varmış
Adam oğlunu ve eşini kaybetmiş
Sonra kızların annesi ile evlenmiş
Anne eşine erkek çocuk verip gözü gireceğim diye çabalamış ancak olmamış bu kızları ezmiş

Günaydın mutlu pazarlar
Bizde yeni uyandık birazdan kahvaltı hazırlayacağım
Ankara’da hava buz dünden bugüne aynı
Kombi yanıyor
Sanki yakınlara kar yağdı
Yumurta salatası patates kızartması düşünüyorum belki sade sucukta kızartırım
Taze ekmek alacağım
Duş ve bir alış veriş planım var
Bu iki hafta evde olunca pratik olur evde olan yemekleri yapmam

Merhaba, konuş ki dinlesin dinle ki konuşsun kitabımı okuyorum ben de çok beğendim, özellikle örneklerle yaşanmış olaylar üzerinden anlatması hoşuma gitti

Canım çocuklar ikna edilmekten hoşlanmazlarmış, ne kadar ikna etmeye çalışırsak o kadar zıtlaşıyorlar özellikle bu yaşlarda. Ayrıca sen dili yerine ben dili kullanmak Da işe yarıyor. Çocuğun yaptığı davranışın kendimiz üzerinde bıraktığı etkiyi söylemek lazımmış. Öbür türlü çocuğu suçlar gibi konuşuyoruz. Çok sıkıntılı bir durum yoksa bırakalım denesinler. Çünkü biz yapma dedikçe daha da yapmak istiyorlar.

Bende bir iki defa isyan ettim
Dedim wc gidemicem ben

ama iste kendime vakit ayiramiyorum zamanim kalmiyor

Aleykumselam canim
Hercocuk farklı iste
Benimki gündiz 6aya kadr cidden uyurdu
Somra acıldı gözü.
Suan geldiigimiz nolktada sıfır gündüz uykusu.
3 kez uyuttım sabah beri
Yarımsar saat sallıyırm 15 dk sonra kalkıp geliyor yanıma
Kahvaltı ettim yarım bıraktım
Toz alayım dedim yarım kaldı
Napacz bilmiyorm

Annen bence kocana hiç laf etmesin. Sonuçta yapabileceği kadarını yapmış zaten. Daha fazlasını mı bekliyor acaba. Ancak kendinize yetiyorsunuz. çok karışmak istemem ama mutluluğunu bu annen de olsa kimse için bozma bence.

Küçük prens de çok güzel. Gördüm orada :))

Vitrin konsol çok gereksiz geliyor bana hele çocukla ben hepsini attım. L koltuğum bir berjer , tv ünitem ve masam var odada. İki de geçmeli sehpa. Evim çok büyük değil.102 m2. Şifonyerin bir parçasını bile çıkartıp attık. Bir çekmece vardı işe yaramıyordu. Zaten parfümleri koyamıyordum kızdan habire karıştırıyordu. :)

Selaaaam hoşgeldinn nasıl gidiyor iş canım.
Hoşbulduk canım.
İş düşündüğümden daha çok zorluyor beni.
Haftasonu icin online eğitim aldım, eksiklerimi kapatayım diye.
Yoneticilerim ve ortam çok iyi. O açıdan alıştım ama düzen kurmak için biraz daha zamana ihtiyacım var. Ve bu düşündüğümden daha zor olacak.
Cuma günü ilk maasimi aldım bu arada.
Eylülden gittiğim günleri de yazdılar.
Artık birikim günlerine ufaktan da olsa donmek istiyorum.

Benim de atasımm varr esyaları
Koltukların cırasını cıkkardı Alya zatenKomple degistiresim var

Gece uyanınca uykusu dağılmaması için ışık şeklini yatma yerini değiştirmeyin oyun oynamayın. Uyku saatimiz uyumamız lazım falan diyebilirsin
Elanın da arada uyandığı oluyordu. Odasından 1saat çıkartmayıp uyumamız lazım dediğim oluyordu. Uyku numarası yapıyorduk hala da uyuyormuş numarası yapıyoruz.Artık kendisi diyor. Uyku saatim geldi uyumam lazım biz odada yatarken o gidiyor babasına diyor uyumamız lazım baba Oturma odasının lambayı kapatıyor
Yemek konusunda öyle sıkıntım yoktı şükür. Senin işin daha zor.
uyku düzeni gittikçe daha da oturur bence.

Canım şöyle konuşuyorum genelde. Örneğin kovaya su doldurmamı istedi ya da oyuncaklarını dağıttı topla dedim daha çok dağıttı ya. Diyorumki kızım sen dağıtıp toplamayınca anne topluyor ve yorulıyor öyle olunca da seninle oynayamaya vakit kalmıyor.

Aynen tersini yapıyor

Yokarkadas benimkızın ayarlarında sorun var bugun
Uyuttum 14.30 gibi
Hemeen odaları vileda attım
Deli acım azcık biseyler yedim
Cay koydm
Mıkırdanıyo suan
Valla dizim agrıyo artk sallayamıcam
Aksm uykusunu beklesin.
Ters hareket yapmısım galiba sag dizim agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…