En iyisi kuzum erken yatirirsinYokarkadas benimkızın ayarlarında sorun var bugun
Uyuttum 14.30 gibi
Hemeen odaları vileda attım
Deli acım azcık biseyler yedim
Cay koydm
Mıkırdanıyo suan
Valla dizim agrıyo artk sallayamıcam
Aksm uykusunu beklesin.
Ters hareket yapmısım galiba sag dizim agrıyo
Valla lellim ben ela alya kadarken senin gibiydim.Vakit bulamadım. Üstelik hiç uyku sorunumuz yoktu. Ve gündüz iki uyku uyuyordu :)) Sadece erken kalkıyordu erken dediğimde 7:30 gibiama film kitap hiç yapamadım. Ek gıdaya geçince ilk an zorlanmıştım. Rahat rahat mama verirken ek gıda zor gelmişti. Yemesi de uzun sürüyordu.
üstelik senin bir çocuğun daha var.
şimdi diyorum o günler benim için hazineymiş. Tabi hareketlenince daha zaman daralıyor. Şimdilerde daha rahatım. Oyun oynuyor yemeğimi rahat yapıyorum. Mutfak toplayamazdım bacağıma sarılırdı ağla ağla.Her an tehlikeli şeyler yapardı.
benimkide o yaslarda bir kac kez öglen uyumamisti, arkadaslarinkide, sonra yine normale döndü hepsiHercocuk farklı iste
Benimki gündiz 6aya kadr cidden uyurdu
Somra acıldı gözü.
Suan geldiigimiz nolktada sıfır gündüz uykusu.
3 kez uyuttım sabah beri
Yarımsar saat sallıyırm 15 dk sonra kalkıp geliyor yanıma
Kahvaltı ettim yarım bıraktım
Toz alayım dedim yarım kaldı
Napacz bilmiyorm
Gece gece resim çekmek için yataktan kalkmam pekiKüçük prens de çok güzel. Gördüm orada :))
Iyi akşamlar herkese. O minnoş kızına biraz daha büyüyünce bal kabagini doğrayıp eline ver. Hem dişlere faydası var. Hem de çok faydalı. Bu arada o minnak ellerinden tombik bacaklardan öp benim yerime bi enseden de kokla.Basim tuttu yeminle ev döt kadar kalmis şok oldum
Odalari minik minik, mutfak da öyle.
Bize attigi ilk projeydi sonra belediye izin vermemis biraz daha cekmisler yandan evi odalara yansimis tabi.
Aiyy esimin aklini sevim dublexi ortaya atmasaydi ben asla sigamazdim oraya..
Hala şoklardayim.
Koca arsayi heba etmisler resmen.
Tek tesellim ust kat
Yoksa o daire basar beni bogulurum
İsınma ve temizleme konusunda okey buranin salonunu supurup silene kadar o evi komple supurur silerim galiba
Robotu kesin alicam salicam o eve is bile yapmam.
Supursun silsin bi yemek yaparim yeter.
Tüm umutlarimi ust kata bagliyorum orayi kendime yasam alani yapicam alt katta oglan takilsin.
Kizda istedigi gibi tepinir hem ust katta yaz kis otururum ben yukarda.
Şoku atlattikdan sonra pazara gittim.
kabak, tatli kabak, havuc, domates, salatalik, patlican, biber 3 kilo süt 40tl harcadim pazarda.
Peynir, zeytin aldim 45tl de burasi.
Yemek yoktu evde 1 butun kizarmis tavuk aldik mesrubat aldik, 1 koli yumurta aldik 48tl de buraya verdik.
Mutfagi topladim.
Kabagi sekere yatirdim birazini buzluga attim kiza pürelik.
sutu mayaladim.
camasir attim mak.
kizi yikicaz
ıhlamur atarim ocaga kekle yenir.
sagol cnm operim ama korkuyorum eline bisi vermeye blw de yapmicam.Iyi akşamlar herkese. O minnoş kızına biraz daha büyüyünce bal kabagini doğrayıp eline ver. Hem dişlere faydası var. Hem de çok faydalı. Bu arada o minnak ellerinden tombik bacaklardan öp benim yerime bi enseden de kokla.
O senin tercihin canım her annenin tarzı farklıdır. Lütfen karışmışım gibi algılama olur musagol cnm operim ama korkuyorum eline bisi vermeye blw de yapmicam.
Aiy bogazinda kalirsa ben kalpden giderim galiba panikden.
Evet İzmir ama ilçesindeyim ben merkezde oturmuyorum. Senin için sevindim memleketinizde olmanıza.abla sen de izmirde misin ? biz de izmirde oturuyoruz simdi memleketteyiz gerci
yoo estagfurullahO senin tercihin canım her annenin tarzı farklıdır. Lütfen karışmışım gibi algılama olur mu
Öyle yapıyorlar cnmBasim tuttu yeminle ev döt kadar kalmis şok oldum
Odalari minik minik, mutfak da öyle.
Bize attigi ilk projeydi sonra belediye izin vermemis biraz daha cekmisler yandan evi odalara yansimis tabi.
Aiyy esimin aklini sevim dublexi ortaya atmasaydi ben asla sigamazdim oraya..
Hala şoklardayim.
Koca arsayi heba etmisler resmen.
Tek tesellim ust kat
Yoksa o daire basar beni bogulurum
İsınma ve temizleme konusunda okey buranin salonunu supurup silene kadar o evi komple supurur silerim galiba
Robotu kesin alicam salicam o eve is bile yapmam.
Supursun silsin bi yemek yaparim yeter.
Tüm umutlarimi ust kata bagliyorum orayi kendime yasam alani yapicam alt katta oglan takilsin.
Kizda istedigi gibi tepinir hem ust katta yaz kis otururum ben yukarda.
Şoku atlattikdan sonra pazara gittim.
kabak, tatli kabak, havuc, domates, salatalik, patlican, biber 3 kilo süt 40tl harcadim pazarda.
Peynir, zeytin aldim 45tl de burasi.
Yemek yoktu evde 1 butun kizarmis tavuk aldik mesrubat aldik, 1 koli yumurta aldik 48tl de buraya verdik.
Mutfagi topladim.
Kabagi sekere yatirdim birazini buzluga attim kiza pürelik.
sutu mayaladim.
camasir attim mak.
kizi yikicaz
ıhlamur atarim ocaga kekle yenir.
baby ya sacma bi soru olcak da tahminen kizin kac ust kac alti var.ben habire kiyafet aliyorum ama yetustiremiyorum.suyunu mu cikariyorum acaba bu isin dedim deKızı erken doyurdum.
Zaten önden onu doyuruyorm hep,masada bizle otursın diye eline biseyler veriyoruz
Ay resmn kendime eziyetmis.
Faydası oldu tabi kasık tutmayı ögrendi,pilavı falan kendi alıyor kaseden.
Ama heryer batıyor tabi
Yarı ac yarı tok kalkıyorm masadan aylardır.
Sonlara dogru sapıtıyor.
Atıyor herseyi hemen banyoya sokuyrm
Bu aksm doyurdum uyuttum öyle yemek yedik
Ohh dünya varmıs
Doydum resmn.
Ay bide pilavı az yapmıısım
Bölüstük artk
Mutfagı topladım kactım odama
Kvdm huy edindi aksam saatı arıyor 2dir
Korkuyorm eyvah birine bisey oldu diye
Aramıs napıonuz diyomus kociye
Kızı sormus
Kombiyi yakın üsütmeyin cocugu diyomus
He iyikisöylemis dedim
Biz bilmiyorduk
Aynen ya bugün benim kız da bulduğunu atıyordu sepeteSelam kizlar kahvaltı edip düştük dizi izlemeye babili izlememiştik 2 bölüm diyodum cuma yokmuş deprem nedeniyle oynatmamislar kahvaltıya tost çay yaptım bugün dün yorulmusum onur markete çıktık iki paket 6 li Avşar soda aldık patates balkabağı sürpriz yumurta oglus bir oyuncak aldı 15 li gezen tavuk yumurtası indirimliydi 14 küsüre aldık su için pompa kıvırcık içe tea 115 verdik oyuncak 50 di sadece tek çıksam daha iyisigeldim yerlestirip kabakları şekere yatırdım kahve yaptım oglus oyuncakla oynuyo diziyi izliyces yarışı kalmisti akşama kıyma çıkarmıştım lazanya salata dün çiğ köfte almıştı bizimki ondan var ayran yeter tatlimida akşam üzeri pisiririm ceviz vardı kırdık oglusla onuda sabah ablamın verdigi
Yaş artışı döneminde bizim her yıl böyle oluyor. 1 yaşına girerken böyle gündüz tek uyku iki uyku gelgiti oldu sonra tek uzun uykuya düştü. Sonra 2 yaşına girerken yine böyle bir tökezleme oldu. Hiç uyumayıp tek uyku uyuduğu oldu tek uykuda devam etti. Şimdi de bazen uyuyor bazen uyumuyor. Ama hala gündüz uykusu bitmiş değil bence. Çünkü saat 17:00 de bıraksam uyur.3 saat uyuduğu için 17:00 çok geç öğlen uykusu için. Sabah geç kalktığı için de karışıklık oluyor aslında.benimkide o yaslarda bir kac kez öglen uyumamisti, arkadaslarinkide, sonra yine normale döndü hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?