Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kizlar kahvaltı edip düştük dizi izlemeye babili izlememiştik 2 bölüm diyodum cuma yokmuş deprem nedeniyle oynatmamislar kahvaltıya tost çay yaptım bugün dün yorulmusum onur markete çıktık iki paket 6 li Avşar soda aldık patates balkabağı sürpriz yumurta oglus bir oyuncak aldı 15 li gezen tavuk yumurtası indirimliydi 14 küsüre aldık su için pompa kıvırcık içe tea 115 verdik oyuncak 50 di sadece tek çıksam daha iyisi geldim yerlestirip kabakları şekere yatırdım kahve yaptım oglus oyuncakla oynuyo diziyi izliyces yarışı kalmisti akşama kıyma çıkarmıştım lazanya salata dün çiğ köfte almıştı bizimki ondan var ayran yeter tatlimida akşam üzeri pisiririm ceviz vardı kırdık oglusla onuda sabah ablamın verdigi

En iyisi kuzum erken yatirirsin

benimkide o yaslarda bir kac kez öglen uyumamisti, arkadaslarinkide, sonra yine normale döndü hepsi

Basim tuttu yeminle ev döt kadar kalmis şok oldum
Odalari minik minik, mutfak da öyle.
Bize attigi ilk projeydi sonra belediye izin vermemis biraz daha cekmisler yandan evi odalara yansimis tabi.
Aiyy esimin aklini sevim dublexi ortaya atmasaydi ben asla sigamazdim oraya..
Hala şoklardayim.
Koca arsayi heba etmisler resmen.
Tek tesellim ust kat
Yoksa o daire basar beni bogulurum
İsınma ve temizleme konusunda okey buranin salonunu supurup silene kadar o evi komple supurur silerim galiba
Robotu kesin alicam salicam o eve is bile yapmam.

Supursun silsin bi yemek yaparim yeter.
Tüm umutlarimi ust kata bagliyorum orayi kendime yasam alani yapicam alt katta oglan takilsin.
Kizda istedigi gibi tepinir hem ust katta yaz kis otururum ben yukarda.

Şoku atlattikdan sonra pazara gittim.
kabak, tatli kabak, havuc, domates, salatalik, patlican, biber 3 kilo süt 40tl harcadim pazarda.
Peynir, zeytin aldim 45tl de burasi.

Yemek yoktu evde 1 butun kizarmis tavuk aldik mesrubat aldik, 1 koli yumurta aldik 48tl de buraya verdik.

Mutfagi topladim.
Kabagi sekere yatirdim birazini buzluga attim kiza pürelik.
sutu mayaladim.
camasir attim mak.
kizi yikicaz
ıhlamur atarim ocaga kekle yenir.

Iyi akşamlar herkese. O minnoş kızına biraz daha büyüyünce bal kabagini doğrayıp eline ver. Hem dişlere faydası var. Hem de çok faydalı. Bu arada o minnak ellerinden tombik bacaklardan öp benim yerime bi enseden de kokla.

sagol cnm operim ama korkuyorum eline bisi vermeye blw de yapmicam.
Aiy bogazinda kalirsa ben kalpden giderim galiba panikden.

Kızlar hepiminize çok ama çok teşekkür ederim. Rabbim bir daha hiç yaşatmasın çok zordu.
abla sen de izmirde misin ? biz de izmirde oturuyoruz simdi memleketteyiz gerci
Evet İzmir ama ilçesindeyim ben merkezde oturmuyorum. Senin için sevindim memleketinizde olmanıza.

Alış verişten geldik
Kaldır yerleştir yemek pişir duş derken yorgun kenara attım kendimi
Oğlan bu ara bezelyeye taktı
Etli bezelye
Etli mantar sote
Tavuk suyu çorbası yaptım
Tavuk artınca bulgur pilavını da tavuklu yaptım
Yemekleri iki gün yeriz
Turşu salata yoğurt yedik
Meyve de yedik
Şimdi eşim çay koyacak onu bekliyorum
Ütüm var üşeniyorum
Yapsam iyi olacak
Salı temizliğe kadın gelecek
Oğlan okuldayken alıyım dedim
Cam kapı dip köşe yapar

Öyle yapıyorlar cnm
Kvdemin karsısında bi ev vardı 4 katlı
Kvdem diyodu icleri okadr büyükki o evlerin diye.
Aile apartmanıymıs
Kentsel dönüsümde mütehait 2 blok cıkardı o evden
60 m2 daireler resmen daracık

Kızı erken doyurdum.
Zaten önden onu doyuruyorm hep,masada bizle otursın diye eline biseyler veriyoruz
Ay resmn kendime eziyetmis.
Faydası oldu tabi kasık tutmayı ögrendi,pilavı falan kendi alıyor kaseden.
Ama heryer batıyor tabi
Yarı ac yarı tok kalkıyorm masadan aylardır.
Sonlara dogru sapıtıyor.
Atıyor herseyi hemen banyoya sokuyrm
Bu aksm doyurdum uyuttum öyle yemek yedik
Ohh dünya varmıs
Doydum resmn.
Ay bide pilavı az yapmıısım
Bölüstük artk
Mutfagı topladım kactım odama
Kvdm huy edindi aksam saatı arıyor 2dir
Korkuyorm eyvah birine bisey oldu diye
Aramıs napıonuz diyomus kociye
Kızı sormus
Kombiyi yakın üsütmeyin cocugu diyomus
He iyikisöylemis dedim
Biz bilmiyorduk

baby ya sacma bi soru olcak da tahminen kizin kac ust kac alti var.ben habire kiyafet aliyorum ama yetustiremiyorum.suyunu mu cikariyorum acaba bu isin dedim de

Selam kızlar,
Bugün sabah saat 10 da uyandık. Tabi kız uyumaz diye düşündük çünkü dün gece de erken uyumuştu. 3 ten sonra dışarı çıktık. Carrefoura gittik alışveriş yaptık.80 tl bıraktık.
Eve döndük. Eşim kızı parka götürdü ben de marketten aldıklarımızı dezenfekteledim yerleştirdim. Evi toparladım. Odasındaki oyuncaklar hariç :)) Sonra onlar geldi. Bugün de yemekler eşimdendi. Dana bonfile karnıbahar püresi bir de masterchef de bir sos görmüş pişirdiğin etin tavada kalan kalıntısıyla hazırlanan sos Etin altına karnıbahar püresi üzerine bu sostan Ben de yanına zerdeçallı soğan ve mısırlı pilav yaptım.
kız sadece eti yedi. Tabi eşim erken uyuyacak diye telefondan çizgi film açmıştı. Sonra diş fırçalattırayım dedim. Tutturdu baba gelsin onun da işi var. Neyse öyle böyle fırçalattım. Telefonun şarjı bitti. Açmayınca ağladı bayağı uykusu vardı tabi.Eşime de dedim ya bırak telefon tutuşturma eline. Hele uyku zamanı zor oluyor kapstmak. Bir de millete der telefon vermeyin. Yemek yemeden uyuyacaktı ondan verdim dedi. Neyse affettim dedim.
Sonra kız uyumaya gitti ben yemeğimi yedim. Eşim de mutfağı topladı. Son rütuşları da ben yaptım mutfakta.

Aynen ya bugün benim kız da bulduğunu atıyordu sepete
Bir de artık para yok deyince benim param var ya diyor
Geçen kumbarayı doldurdu açtık 110 tl çıktı. Bakalım kedi oyuncak istiyor. Bugün baktık bulamadık. Biriktirdiğiyle birşey almayı düşünüyorum. Heveslensin birikimi öğrensin. Ben annemden öğrendim. Kızım da benden öğrensin.

benimkide o yaslarda bir kac kez öglen uyumamisti, arkadaslarinkide, sonra yine normale döndü hepsi
Yaş artışı döneminde bizim her yıl böyle oluyor. 1 yaşına girerken böyle gündüz tek uyku iki uyku gelgiti oldu sonra tek uzun uykuya düştü. Sonra 2 yaşına girerken yine böyle bir tökezleme oldu. Hiç uyumayıp tek uyku uyuduğu oldu tek uykuda devam etti. Şimdi de bazen uyuyor bazen uyumuyor. Ama hala gündüz uykusu bitmiş değil bence. Çünkü saat 17:00 de bıraksam uyur.3 saat uyuduğu için 17:00 çok geç öğlen uykusu için. Sabah geç kalktığı için de karışıklık oluyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…