- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Aa bak iste belirtisiz geziyorz belki bizde de varKremayı ben de yarısını kullanıp buzluğa atanlardanımtasarruflu hatınlar topiği
Ben de bugün haber aldım hergün bir haber duyuyorum. Ama uçağa binecekken tansiyondan fenalaşınca test yapılmış hiç bir belirti yokmuşbakalım yakınımızda ve bizde ne zaman çıkacak Allah korusun.
İnşalah Allah en güzel günlerinizi yaşadığınızı gösterir onlara. İşte kardeşmi kardeş.Bugün bizde ablamla atıştık uyduurdugu laf çıktıı piyasaya bizim eniştrde darılıuomuş bende darılırsa sarılsın biz birçok lafı yuttuk dedim m eşim otobüs beklerken arabayla yanından kafasını çevirip geçiyormuş iş yeri yakın yere taşındı bende eşime dedim ki boşver gecsin dedim sende dön kafanı sende akılsızlık gidip alıyo dun dedim
Bizde araba yok abim pikniğe çocukları gezmeye götürür yengemin annrsigilr bahçeye işte siz gidiyorsunuz bilmem ne diyo bende Dedim ki eniştem kaç kere dedi acaba yada sen hadi çocukları pikniğe götürmek diye dedim ben piknik filan olmasada olur dedim ama çocuk merak ediyo kızın aklı eriyo anne biz fakırmiyiz niye gidemiyoruz diyo ablama dedim ki bi b.. Lu tavugu alamammı sanıyon dedim bugünlerin yarını var hep böyle kalmıycaz dedim çalışırken parası yoksa para market görüyordum ama herşey unutulmuş Allah büyük dedim muhtac etmesin kocana evinde gelmem bidaha dedim
Bacim nasil yetisiyon is,ev,yemek, alisveris,kitap okuma yeminle kendimi bitik hissediyorum seni okuyunca.Gülseren Budayıcıoglnun kitaplarını okumadm daha önce
Dizilerle birlikte acayip merak ediyorm
Okuyan arkadaslar hangisinden baslayyım?
Mesela İstanbullu gelinin hikayesini istemiyorm okumak.
O hangi kitabı?
Onu almıcm.
Kitap atıyorm kıza sepete
Ben de öyleyim. Güya okuyacaktım öfke dansı kitabını başladım kaldı orada beni bekliyorBacim nasil yetisiyon is,ev,yemek, alisveris,kitap okuma yeminle kendimi bitik hissediyorum seni okuyunca.
Ben hic bisi yetisemiyorum
Ben kitabını okumadım. Facebookta sayfasında yazılarınınokuyordum hoşuma gidiyordu.,Gülseren Budayıcıoglnun kitaplarını okumadm daha önce
O hangi kitabı?
Onu almıcm.
ne dizi izleyebiliyorum, ne kitap okuyabiliyorum.Ben de öyleyim. Güya okuyacaktım öfke dansı kitabını başladım kaldı orada beni bekliyorfilm izlemeye başladık kaç yıl sonra ondan o vakitte kitap okusam olur aslında. Başka da vaktim yok. Ben yetiremiyorum. Çalışsam hiiiç yetiremezdim
Valla lellim ben ela alya kadarken senin gibiydim.Vakit bulamadım. Üstelik hiç uyku sorunumuz yoktu. Ve gündüz iki uyku uyuyordu :)) Sadece erken kalkıyordu erken dediğimde 7:30 gibine dizi izleyebiliyorum, ne kitap okuyabiliyorum.
Vakit bulunca az uzaniyorum dinleniyorum o da ancak aksam
Amin bacım bir uydurmasyon gidiyor rabbim göstersin ona artık hiç umrumda bile değili gözümden düştü bugun ama hepsini kustum ortaya döktüm hala saçmalıyor kocasından alıyor ne dediğini bilmiyorİnşalah Allah en güzel günlerinizi yaşadığınızı gösterir onlara. İşte kardeşmi kardeş.
Evi gel gör aldı basını gidiyoBacim nasil yetisiyon is,ev,yemek, alisveris,kitap okuma yeminle kendimi bitik hissediyorum seni okuyunca.
Ben hic bisi yetisemiyorum
Sende evde bi cocık daha varne dizi izleyebiliyorum, ne kitap okuyabiliyorum.
Vakit bulunca az uzaniyorum dinleniyorum o da ancak aksam
Kocamda yaptı kızNe demek canım hep anlat dinlerim. İyi bir dinleyiciyimdirYani sen yine de kendini borçlu hissetme bence kardeşin yapıyorsa emin ol senin yaptığının karşılığınıyapıyordur. Sen hala da yapıyorsun.
Ayrıca eşine gelince kızma ama bence adam haklı. Ben de eşime o konuda zamanında çok kızdım ve de para da sakladım ondan. Gerçek maaş rakamımı söylemedim. Para hesabı yaptığım oldu. Çünkü sürekli başkalarını düşünüyordu. Eğer para saklamasam şuan biz bu evde de oturmuyor kirada oturuyorduk ondan da eminim.
Kardeşinle annene gelince sen çalışmasan emin ol o yaptıklarını da yapamazdın. Biraz ince düşünseler bunu farkederler
Bence Mert tuttu o adamı.Ay bu sadakatsız hepten karıstı
Heryerden bi kayıt bi usb cıkıyo
Hastası usb verdi simdi
Onu kim tutmus ya
Cok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum
Bizde 2018 Kasım'da görüşmeye başladıkDeli gibi uykum var çamaşır katlıyordum :) Hergün sabah 6 da uyananlara sabır diliyorum.
En sevdiğim aylardan biri nisan diğeri kasım. Nisanda eşimle tanıştık nisanda evlendik. Kasımda nişanlandık. Kasımda kızım doğdu. Hep sevdiğim aylara denk geldi tesadüf.
Bende bunlar var ,Gülseren Budayıcıoglnun kitaplarını okumadm daha önce
O hangi kitabı?
Onu almıcm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?