Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aa bak iste belirtisiz geziyorz belki bizde de var

İnşalah Allah en güzel günlerinizi yaşadığınızı gösterir onlara. İşte kardeşmi kardeş.

Bacim nasil yetisiyon is,ev,yemek, alisveris,kitap okuma yeminle kendimi bitik hissediyorum seni okuyunca.
Ben hic bisi yetisemiyorum

Bacim nasil yetisiyon is,ev,yemek, alisveris,kitap okuma yeminle kendimi bitik hissediyorum seni okuyunca.
Ben de öyleyim. Güya okuyacaktım öfke dansı kitabını başladım kaldı orada beni bekliyorfilm izlemeye başladık kaç yıl sonra ondan o vakitte kitap okusam olur aslında. Başka da vaktim yok. Ben yetiremiyorum. Çalışsam hiiiç yetiremezdim

Ben kitabını okumadım. Facebookta sayfasında yazılarınınokuyordum hoşuma gidiyordu.,

ne dizi izleyebiliyorum, ne kitap okuyabiliyorum.
Vakit bulunca az uzaniyorum dinleniyorum o da ancak aksam

Valla lellim ben ela alya kadarken senin gibiydim.Vakit bulamadım. Üstelik hiç uyku sorunumuz yoktu. Ve gündüz iki uyku uyuyordu :)) Sadece erken kalkıyordu erken dediğimde 7:30 gibi ama film kitap hiç yapamadım. Ek gıdaya geçince ilk an zorlanmıştım. Rahat rahat mama verirken ek gıda zor gelmişti. Yemesi de uzun sürüyordu.
üstelik senin bir çocuğun daha var.
şimdi diyorum o günler benim için hazineymiş. Tabi hareketlenince daha zaman daralıyor. Şimdilerde daha rahatım. Oyun oynuyor yemeğimi rahat yapıyorum. Mutfak toplayamazdım bacağıma sarılırdı ağla ağla.Her an tehlikeli şeyler yapardı.

Kızlar direk daldım. Selamsız. Haraketli muhabbetlere katılmadan edemedim :)))
Bugün 6 da uyandım. Uyuyamadım. Eşim gitti. Kızı odasına aldım kalktım. Namaz vaktiydi namaz kıldım. Sabahın o ilk saatleri dua etmeyi çok seviyorum. Farklı geliyor bana.
Sonra kız uyandı. Tabi yatak değişince uykusu kaçtı. Saat 7:20 yanima yat dedi yattim uzandik biraz. Uyumadik. Sonra kalktik. Sucuk istedi. Simite yunurta kirdim. Kahvalti yaptik. Evde oyalandik. Yaprak baskisi yaptik. Yirttigi kitaplari yapistirdik. Teyze aradi. Teyzeye seninle konusmak istemiyirum dedi telefonu yüzüne kapattı sıpa ya. Sonra parka çıkacaktık. Arkadaş gelsene kızlar oynasın dedi. Parka çıkartalım dedim. Dönüşte kahveye gel dedi. Gittik biraz da orada oynadılar. Eşim geldi. Eve geldik. Somon almış. Ben de kalamar çıkartmıştım. Masterchef döktürdü. Hollandaise soslu somon yaptı. Bir de o sos patatesle de güzel gidiyormuş. Onu da yaptık. Bir de kalamar patlattı.Kız somonu gömdü. Balığı çok seviyor çok şükür. Bebekken balık çorbası bile yapıyordum da şimdi nerdeee yemiyor. Birara yeniden deneyeceğim.
Yarın da bakalım yine yemekler eşimden.
Yemekten sonra biraz çizgi film izledi kız uyudu. Oturduk çay kahve takıldık.

İnşalah Allah en güzel günlerinizi yaşadığınızı gösterir onlara. İşte kardeşmi kardeş.
Amin bacım bir uydurmasyon gidiyor rabbim göstersin ona artık hiç umrumda bile değili gözümden düştü bugun ama hepsini kustum ortaya döktüm hala saçmalıyor kocasından alıyor ne dediğini bilmiyor

Deli gibi uykum var çamaşır katlıyordum :) Hergün sabah 6 da uyananlara sabır diliyorum.
En sevdiğim aylardan biri nisan diğeri kasım. Nisanda eşimle tanıştık nisanda evlendik. Kasımda nişanlandık. Kasımda kızım doğdu. Hep sevdiğim aylara denk geldi tesadüf.

Eklentiler

• C02C731A-0242-46F0-8432-FA99A4E901D9.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 57
  • F04A6A98-BA88-4A58-BB07-E0CE018E135A.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 44
Evi gel gör aldı basını gidiyo
Camlar silinmeyeli aylar oldu
Cünkü benim ev 4.kat görünümlü 10. Kat gibi ve o camlar büyük eski camlar.
Kocam siliyo iste mobun ucuna bez takıp .
Yemek isi difrizde sogan varsa benim icin yemek adını koyayım yeter.
Hazır sogan yoksa mahsül tarlada kalmıs köylü gibi hüzünclü oluyyırm
Alısveris genelde netten markti ise gelip giderken hallediyorm.
Kitap okuma kız uyurken bazsn is yoksa ofiste.
Benim ayın 10 ndan sonra sakinler ofiste ortalık,ay sonuna dogru tekrar yogunlasır o arada okuyırm bende kitaplarımı
Aman biseyi tam yaptıgumdan degil iste yarım yarım gecinip gidiyorm

Sende evde bi cocık daha var
Bide masallah elin hep hamırda yemekde.
Sen de iyi is cıkarıyorsun bacım.
Yani surda gecmise dönüp okusam en son pogacayı herhde hamilelik de mi yapmısımdır nedir hatırlamıyyorm da
Benim en büyük olayım fırına kek atmak

Kocamda yaptı kız
Bak simdi unutuldu onlar
Yeni evliyiz kardesimin düğün yakın
Bernardodan ceyiz seti alıncak iste 2014 te falan
1350 tl hepsi icinde yemek takımı ,tenceresi,kahvaltı takımı ,catal bıcak.
Ben de aynısından almıstm.Caydanlıga kadr vardı
E bizimkiler de para yok.
Dediler siz gecin kkdan biz size taksitle ödeyelim.
Söyledim tmm dedi adam.
Gectik kocamın kkna.
Tabiki ödemediler.
1-2 ben verdim annemler verdi diye.
Anladı tabi dedi tmm verip durma ,biliyorm ben senin ödediğini.
Hediyemiz olsn bosver dedi adam
Ahh ben ne rezillikler yasadm böyle.
Adam haklı benden para saklamakta

Bizde 2018 Kasım'da görüşmeye başladık minnoşum bu ay gelir belki son ay'a girmiş bulunuyoruz bugün itibariyle

Bende bunlar var ,
Camdaki kız ile başladım
Günahın üç renginı okudum
Kral kaybederse yarım bıraktım şuan dizideki Meliha filan bu kitapta var
Çok etkileniyorum modum düşüyor bıtıremedım 2 tane daha okunack var
Bugün harold lambord - timur bitti
İclal aydın 3 kız kardeş 'e başladım

Eklentiler

• 7D80D982-BD4B-4205-AE3B-688BBFE947B6.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…