- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Bennde hayata dön siparis ettimBende bunlar var ,
Camdaki kız ile başladım
Günahın üç renginı okudum
Kral kaybederse yarım bıraktım şuan dizideki Meliha filan bu kitapta var
Çok etkileniyorum modum düşüyor bıtıremedım 2 tane daha okunack var
Bugün harold lambord - timur bitti
İclal aydın 3 kız kardeş 'e başladım
Merak ettim aslında ama hamile psikolojim kaldırmıyor bazı seylero dünden beri haber izlemiyorum hiç çok üzülüyorum görüntüler gitmiyor aklımdanBennde hayata dön siparis ettim
Alya nın hikayesi ondaymıs.
Onu merak ediyorm
GünaydınGüno
6.30 uyandık
Kahvaltı ettmedi,yumurta yapmıstım ne güzel,kaymak gibi avokoda vardı yemedi
Süt verdim yarım icti sallıyorm tekrar
İns uyur
Koci gece ise gitti az sonra gelir
Patates dilimledim ,köy patatesi yapcam kahvaltıya sarımsaklı domates soslu
Peynir faln az kalmıs.
Carsamba alırız.
Simit alır gelirken koci
Pazarı da böyle geciririz.
Havada soguk 1 kasım gecesi kombiyi actık Bismillah
42 tlMerak ettim aslında ama hamile psikolojim kaldırmıyor bazı seylero dünden beri haber izlemiyorum hiç çok üzülüyorum görüntüler gitmiyor aklımdan
Kıtap ne kadar nette ?
Ay insn o tekmeleri falan özlüylr sonra yaGünaydın
Benimki de işe gitti bn baş ağrısı ile uyandım yine
Gece minnoş kendini çok kastı uyuyamadım 3 den beri sersem gibiym
Alyanın annesi İstanbullu gelinmiş, duyunca şok oldumBennde hayata dön siparis ettim
Alya nın hikayesi ondaymıs.
Onu merak ediyorm
Öyleymis hic bag kuramadımAlyanın annesi İstanbullu gelinmiş, duyunca şok oldum
Uyarlama oluyor ama bu derece farklı olması şaşırttı beni. Senarist oturmuş demiş ki bu Süreyya güçlü bir karakter olsaydı olaylar nasıl gelişirdi demiş galiba.. masumlar apartmanında da kitapta han diye bir erkek evlat yokmuş mesela ona şaşırdımÖyleymis hic bag kuramadım
Dizide Süreyya hayata cok baglı bi kızdı
Alyanınki delirmis.
Degistirmisler demek.
Uyarlama oluyor ama bu derece farklı olması şaşırttı beni. Senarist oturmuş demiş ki bu Süreyya güçlü bir karakter olsaydı olaylar nasıl gelişirdi demiş galiba.. masumlar apartmanında da kitapta han diye bir erkek evlat yokmuş mesela ona şaşırdım
Evet zaten erkek doğurmadığı için adamla kadının arası kötüymüşAa Han yokmuymus.
Ozman gelinde yok.
Uyarlamıslar dmeek.
Ay kitapların hepsini alıp okuyasım varEvet zaten erkek doğurmadığı için adamla kadının arası kötüymüş
Kuzu aslinda Alya da uyku sorunsuz yani tabi arada sapitiyoda onunda gunduz 2 uykusu var.Valla lellim ben ela alya kadarken senin gibiydim.Vakit bulamadım. Üstelik hiç uyku sorunumuz yoktu. Ve gündüz iki uyku uyuyordu :)) Sadece erken kalkıyordu erken dediğimde 7:30 gibiama film kitap hiç yapamadım. Ek gıdaya geçince ilk an zorlanmıştım. Rahat rahat mama verirken ek gıda zor gelmişti. Yemesi de uzun sürüyordu.
üstelik senin bir çocuğun daha var.
şimdi diyorum o günler benim için hazineymiş. Tabi hareketlenince daha zaman daralıyor. Şimdilerde daha rahatım. Oyun oynuyor yemeğimi rahat yapıyorum. Mutfak toplayamazdım bacağıma sarılırdı ağla ağla.Her an tehlikeli şeyler yapardı.
Bende bir iki defa isyan ettimBende bebebkken öyleydim hortlak gibiydim ne tuvaletr bile gidemedim bazı günler
ama iste kendime vakit ayiramiyorum zamanim kalmiyorSende evde bi cocık daha var
Bide masallah elin hep hamırda yemekde.
Sen de iyi is cıkarıyorsun bacım.
Yani surda gecmise dönüp okusam en son pogacayı herhde hamilelik de mi yapmısımdır nedir hatırlamıyyorm da
Benim en büyük olayım fırına kek atmak
Aleykumselam canimSelam kızlar
Kucuk ev zor cnm diger evden biliyorum cok kullanissizdi bizim kiler vardida oraya tikiyodum herseyi.KAfamda yemek odasını iptal edip Alyaya bu kıs oraya oda yapmak var.
Ama yemek odasını nereye alcam hic bilmiyorm
Hadi masayı sandalyeleri aldım salona .
Vitrin konsol onları napcm
Bana kalsa cıkarırıım elden ama koci istemez.
Cıkarız evden bu yaz bozma takımı diyo.
Cocuk da salonda sürünüyo
Yemek odasına salamıyorz hep tehlike camlar,kapaklar
Valla kücük ev cockla cidden zormus
Diğer gelin olabilirÖyleymis hic bag kuramadım
Dizide Süreyya hayata cok baglı bi kızdı
Alyanınki delirmis.
Degistirmisler demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?