Küçük Düşün Büyük Olsun!

Damat istifa etmis
İgdan acıklıyor
Kur 11 olmus
Yarın piyasalar yıkılacak çok şükür diyelim bırakmış adam konusun ca altın fırlıyo daha çok artacak bunda bi iş var bit yenilgi kesin durup dururken niye bıraksın anlamadığı işe geldi zaten o kadar ekonomist var hayırlısı

Salon dandini, mutfagida topla topla bas edemedim biraktim artik.
Dedim kizda uyumusken uzan lelli.
Can bu da yahu.
Bazen sabah kalkerken ayaklarim aciyo
Gun boyu dolan dolan.

Sabah kizin asisi var.
sonra kosturmaca var.
Neyseki bugunden yemek kaldi.
pizzayida yedik.

Yarin sadece supur sil yaparim.
2 gundur sadece mutfagi supurdum gectim.

Ben
Ben üç gün süpürmedim dün süpürdüm valla artık salıyo Rum bazenn dün üç sepet çamasır sürdüm çocuklar hasta iki gece yatmayın a canı çıksın kim kızacak diyorum bazen

Valla aynı canimbu ara oğlan dadandı yatak odasını oyuncak yapiyo hep iki oda dandini şimdi topladık esim yardım etti oğlan inat eetti yardım etmedi şimdi geldim uyutcam bulaşık topladım mutfağı bulaşık makinesi bosalcak yarın sabah artık yoruldum bugün

Selam kızlar.
bugün yazamadım. Sabah kahvaltı topla kahve. Sonra ikeaya gittik. Kızın odasına hala kitap rafı alamadım. Oda küçük nereye koysam diye düşünmekten. Eşim de diyor beşiği yatağa çevirmedik. Çevirsek oda hepten daralacak.çekmeceli raflı kısmı inecek o da ayrı yer kaplayacak. Katlanan yatağı kaldıralım artık diyor. Doğru ama alt yedek yatak kısmına bir yatak almam lazım. Artık yatma ne olcak odasında diyor. Napiö haftada iki defa yatmadan edemiyorum Dün gece aramıza yatırdım. Sabah kalkmış sizin yanınızda yattığım için çok mutlu oldum diyor
Neyse gittik ikeada göremedik. Kız yolda uyudu. Rahat gezdik. Birkaç şey aldık. Kıza da maymun aldık.h 150 tl tuttu. Biriktirdiğin paranla aldım dedim uyandığında. Bayıldı maymuşum maymuşum diyor onu nerden öğrendiyse :))
Oradayken arkadaşlar aradı akşam gelin diye. Geldik eve yemek yedik. Gittik arkadaşa. Çocuklar oynadı. Benim kız artık kendi davet ediyor. Bugün bize gelin olurmu diye.
Geldik eve şimdi uyutuyıdum. Az önce de teyzemin ve eşinin corona olduğunu öğrendim. Astım hastasıydı teyzem. Şimdilik çok kötü değillermiş. Hergün birinden haber alıyoruz bakalım sonumuz hayır olsun.

Rabbim dualarını kabul etsin canım

babyloading87 baby ya sen hazir yufkanin dis paketini falan siliyormusun tava boregi yaparken.evde dura dura delirdim galiba
Ben yıkanabilirleri sünger bulaşık deterjanı ile yıkıyorum. masumlar apt.ki gibiyim
Poşetini çıkartabileceklerimi çıkartıp atıyorum. Temiz poşete koyuyorum. Tezgahın üzerinde koyduğum market poşetini kaldırınca tezgahı da deterjanla siliyorum. Ayy harbi filmdeki gibi olmuşum

Offf kızlar ekonomi ne olacak bilmiyorum. Bugün arkadaşımla konuştuk yurtdışına gitmeyi düşünüyordu. Bulaşık yıkarım yine giderim diyordu. Buradaki işiyle bağlantılı gidecekmiş. Nasıl sevindim özendim.
Ne olacak bu halimiz bilmiyorum. İnşallah yarına gözümüzü güzelliklerle açarız.
Ev dağınıklığı konudunda da gelin benim evi görün. Her yer heryer alt üst oluyor. Şimdi de dolabını dağıtmaya başladı.
Sabah da eşim topla topla dağıtma diye diye bir hal oldu.
Neyse bu günleri de özleyeceğiz bence. Tadını çıkarmaya bakalım

Trendyolda motessri kitaplıklar varya ben de onlardan istiyorm.
Yerim yok
Gecmis olsunn inss hafif atlatırlar canım

Bence pandemiden sonra yırtdısana gitmek de sıkıntılı.
Saglık sistemleri cok zayıfmıs onu gördük
1000 usd tutuormus ilaclar coronanın yurt dısında

Gğnaydınlar
Altına bakamadım nasıl durum?
8 de kaktık
1-3 arrası nöbet vardı
2 saat salladım gece
Kalkınca 1 muz yedirdim.
Ay dün markette bana muz aldırdı resmn
Muzları görünce attı memeyi agzından mama diyo
Aldık
Kuzım dedim babana yap bu isleri
Yumurta hasladım.
Lor yumyrta biraz zeytin yedi.
Kitap okuduk 2.uykuya gecmeye calısıyorz.
Yumurtası bitti dün untmusuz
Bide ıslk mendil almamız lazım

Ben

Ben üç gün süpürmedim dün süpürdüm valla artık salıyo Rum bazenn dün üç sepet çamasır sürdüm çocuklar hasta iki gece yatmayın a canı çıksın kim kızacak diyorum bazen
Bende de artii eski duzen yok.
Tasininca bisiler elemem lazim.
Az öz sey birakmam gerek.
Temizlemesi kolay falan.
Plan yapmam lazim ouff.
Buyuk ev ferah ama temizligi bitmiyor.
Kucuk ev de biraz sıkış tepis oluyo ama kesinlikle temizligi kolay.
Esya az oldukdan sonra, hepsinin bir yeri duzeni oldukdan sonra cabuk toparlaniyor.

Buranin salonu buyuk hep de kullandigimiz yer
Koltuk altlari, arkalari, dip kose derken bi de silersem 40dk asagi asla cikamiyorum.
Tabi 10 defa bolunuyo kiz durmuyo.
Ama diger odalar kolay esya az oda kucuk hemen toplayip supurup cikiyorum.

Ofisten yine patronun kardeside pozitif
Esimde bugun test yaptircak sanirim
Yaa cok bunaldim artik korkuyla yasamakdan.
Allah beterinden korusun

Kizi asiya goturduk esimle.
2 bacak 1 agiz damla.
Arabada hemen kolanyalandim.
Kizi da uykudan uyandirmistik kahvalti yapti uyudu.
Mutfagi temizledim.
Y.odasini topladim.
Kaldi salonla oglanin odasi.
Bi de supurup toz alirim tamamdir.
Salonda zaten oyuncak daginigi.
Bir daha subattaymis asimiz.
Kilo alimimizda iyiymis sutum azaldigindan biraz kafama takmistim ama neyseki guzel.
Yemegim var.
Banyoyu temizlerim dissiyi falan halledimde.

bizde hemen annelik işgüdüdüyle yorumu kondurmuşuz. Kıyamam ya.
herkes hepimiz öyle dusunduk ki zaten babalar bizim gibi detayli dusunemiyor.
Mesela esim kizi uyutuyor ben uzanmis oluyorum kizin yelegi uzerinde uyutuyor.
Cikarmak aklina gelmiyor terliyor kiz.
Gece kalkinca soyuyorum.
ya da patigini atiyor kiz geri giydirmeyi cok akil edemiyor esim.
Artik tembihleye tembihleye ögreniyo istem

ıslak mendille organik yumurta benimde almam lazim.
su trendyol indirimlerine bi bakicim mendili ordan alirim fazla olmadi.
Bende yumurtanin sarisini tek yediriyorum tadina alissin sevsin diye.
simdilik yiyo bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…