Yarın piyasalar yıkılacak çok şükür diyelim bırakmış adam konusun ca altın fırlıyo daha çok artacak bunda bi iş var bit yenilgi kesin durup dururken niye bıraksın anlamadığı işe geldi zaten o kadar ekonomist var hayırlısıDamat istifa etmis
İgdan acıklıyor
Kur 11 olmus
sagol canim amin.Allah kabul etsintr_lelli hayirlisiyla dilegin kabul olsun
Ben üç gün süpürmedim dün süpürdüm valla artık salıyo Rum bazenn dün üç sepet çamasır sürdüm çocuklar hasta iki gece yatmayın a canı çıksın kim kızacak diyorum bazenSalon dandini, mutfagida topla topla bas edemedim biraktim artik.
Dedim kizda uyumusken uzan lelli.
Can bu da yahu.
Bazen sabah kalkerken ayaklarim aciyo
Gun boyu dolan dolan.
Sabah kizin asisi var.
sonra kosturmaca var.
Neyseki bugunden yemek kaldi.
pizzayida yedik.
Yarin sadece supur sil yaparim.
2 gundur sadece mutfagi supurdum gectim.
Salon dandini, mutfagida topla topla bas edemedim biraktim artik.
Dedim kizda uyumusken uzan lelli.
Can bu da yahu.
Bazen sabah kalkerken ayaklarim aciyo
Gun boyu dolan dolan.
Sabah kizin asisi var.
sonra kosturmaca var.
Neyseki bugunden yemek kaldi.
pizzayida yedik.
Yarin sadece supur sil yaparim.
2 gundur sadece mutfagi supurdum gectim.
kizlar ayaklarinda yaralar varmis diye giydirmemisler oyle yaziyordu.
Bir tanidiklarinin evine goturmusler
Rabbim dualarını kabul etsin canımBir hacetim icin Hacet namazi kilip 12.000 Yunus peygamberin duasini okumaya niyetlendim.
1 haftada bitirmem gerekiyor.
Yani haftaya cumartesi bitmis olmasi lazim.
300 cektim daha.
Gunde 1.700tane falan cekmem lazim sanirim en az.
Haydi bismillah..
Sayisiz cekmeyi daha cok seviyorum zikirleri ama bazi dualarda sayi koyuyorlar
misal 4444 salati tefriciye gibi.
Rabbim ol der olur..
Ben yıkanabilirleri sünger bulaşık deterjanı ile yıkıyorum.babyloading87 baby ya sen hazir yufkanin dis paketini falan siliyormusun tava boregi yaparken.evde dura dura delirdim galiba
Trendyolda motessri kitaplıklar varya ben de onlardan istiyorm.Selam kızlar.
bugün yazamadım. Sabah kahvaltı topla kahve. Sonra ikeaya gittik. Kızın odasına hala kitap rafı alamadım. Oda küçük nereye koysam diye düşünmekten. Eşim de diyor beşiği yatağa çevirmedik. Çevirsek oda hepten daralacak.çekmeceli raflı kısmı inecek o da ayrı yer kaplayacak. Katlanan yatağı kaldıralım artık diyor. Doğru ama alt yedek yatak kısmına bir yatak almam lazım. Artık yatma ne olcak odasında diyor. Napiö haftada iki defa yatmadan edemiyorumDün gece aramıza yatırdım. Sabah kalkmış sizin yanınızda yattığım için çok mutlu oldum diyor
Neyse gittik ikeada göremedik. Kız yolda uyudu. Rahat gezdik. Birkaç şey aldık. Kıza da maymun aldık.h 150 tl tuttu. Biriktirdiğin paranla aldım dedim uyandığında. Bayıldı maymuşum maymuşum diyor onu nerden öğrendiyse :))
Oradayken arkadaşlar aradı akşam gelin diye. Geldik eve yemek yedik. Gittik arkadaşa. Çocuklar oynadı. Benim kız artık kendi davet ediyor. Bugün bize gelin olurmu diye.
Geldik eve şimdi uyutuyıdum. Az önce de teyzemin ve eşinin corona olduğunu öğrendim. Astım hastasıydı teyzem. Şimdilik çok kötü değillermiş. Hergün birinden haber alıyoruz bakalım sonumuz hayır olsun.
Bence pandemiden sonra yırtdısana gitmek de sıkıntılı.Offf kızlar ekonomi ne olacak bilmiyorum. Bugün arkadaşımla konuştuk yurtdışına gitmeyi düşünüyordu. Bulaşık yıkarım yine giderim diyordu. Buradaki işiyle bağlantılı gidecekmiş. Nasıl sevindim özendim.
Ne olacak bu halimiz bilmiyorum. İnşallah yarına gözümüzü güzelliklerle açarız.
Ev dağınıklığı konudunda da gelin benim evi görün. Her yer heryer alt üst oluyor. Şimdi de dolabını dağıtmaya başladı.
Sabah da eşim topla topla dağıtma diye diye bir hal oldu.
Neyse bu günleri de özleyeceğiz bence. Tadını çıkarmaya bakalım
Bende de artii eski duzen yok.Ben
Ben üç gün süpürmedim dün süpürdüm valla artık salıyo Rum bazenn dün üç sepet çamasır sürdüm çocuklar hasta iki gece yatmayın a canı çıksın kim kızacak diyorum bazen
herkes hepimiz öyle dusunduk ki zaten babalar bizim gibi detayli dusunemiyor.bizde hemen annelik işgüdüdüyle yorumu kondurmuşuz. Kıyamam ya.
Ben tenesiri paklarım da daha da yerlesmem töbe töbekizlar bebelerinizi alip annenize yerlesiyorsunuz sifir temizlik sifir is seklinde ruh sagliginizi korumaya calisiyorsunuz :)
ıslak mendille organik yumurta benimde almam lazim.Gğnaydınlar
Altına bakamadım nasıl durum?
8 de kaktık
1-3 arrası nöbet vardı
2 saat salladım gece
Kalkınca 1 muz yedirdim.
Ay dün markette bana muz aldırdı resmn
Muzları görünce attı memeyi agzından mama diyo
Aldık
Kuzım dedim babana yap bu isleri
Yumurta hasladım.
Lor yumyrta biraz zeytin yedi.
Kitap okuduk 2.uykuya gecmeye calısıyorz.
Yumurtası bitti dün untmusuz
Bide ıslk mendil almamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?