Bende ayni evin icinde yasamam.Ben tenesiri paklarım da daha da yerlesmem töbe töbe
Benim anamla ruh saglıgı aynı evde barınamaz
Favorimlerimin hic birinde indirim yokıslak mendille organik yumurta benimde almam lazim.
su trendyol indirimlerine bi bakicim mendili ordan alirim fazla olmadi.
Bende yumurtanin sarisini tek yediriyorum tadina alissin sevsin diye.
simdilik yiyo bakalim
Ben kaldım iste lohuslıkdaBende ayni evin icinde yasamam.
Onun daginikligi pasakligi basar beni.
Daha cok yorulurum kesin temizlik yapicam diye bi de onlarin arkasini temizlerim yok anam yok geri kalsin.
Annenle anlasıyırsanız kal cnmbenim eve donme sansim kovulmadigim surece pek yok sanirim ahah kendime guluyorum artik ya
Bilmiyorum canım lüksemburg a gidecekmiş. Nasıldır bilemiyorum ama iş ve çocuk ile ilgili söylediği şey çok olumlu geldi. Çocuğun okul saatine göre çalışma düzeni dedi.Bence pandemiden sonra yırtdısana gitmek de sıkıntılı.
Saglık sistemleri cok zayıfmıs onu gördük
1000 usd tutuormus ilaclar coronanın yurt dısında
Tabi canim. Bizim de uyutuyor ayaginda corapla yatiriyor. Tuvalete goturuyor atleti pijamanin icine koymuyor beli açılıyor. Vs vs hep söyleye söyleye öğrendi hala da dikkat edemediği şeyler varherkes hepimiz öyle dusunduk ki zaten babalar bizim gibi detayli dusunemiyor.
Mesela esim kizi uyutuyor ben uzanmis oluyorum kizin yelegi uzerinde uyutuyor.
Cikarmak aklina gelmiyor terliyor kiz.
Gece kalkinca soyuyorum.
ya da patigini atiyor kiz geri giydirmeyi cok akil edemiyor esim.
Artik tembihleye tembihleye ögreniyo istem
10.30 da uyandım diyo yaGünaydın canlar
10:30 da uyanmış bulunuyorum. Hala kahvaltı yapmadık. Küçük hanımın keyfi gelsin diye bekliyorum kahvaltı hazır.
o da bana hazırlamış
Hayırlısı olsun haklarında insallahBilmiyorum canım lüksemburg a gidecekmiş. Nasıldır bilemiyorum ama iş ve çocuk ile ilgili söylediği şey çok olumlu geldi. Çocuğun okul saatine göre çalışma düzeni dedi.
Canım ben de çok karışım yapmadan yedirmiştim. Amacım tatlarına alışmasıydı. Ama şimdi haşlayınca sarısını yemiyor. Rafadan yağda yapınca ekmek banıp yiyor sıpa :)))ıslak mendille organik yumurta benimde almam lazim.
su trendyol indirimlerine bi bakicim mendili ordan alirim fazla olmadi.
Bende yumurtanin sarisini tek yediriyorum tadina alissin sevsin diye.
simdilik yiyo bakalim
Zor ya insanın evi gibisi yooook kesinliklebenim eve donme sansim kovulmadigim surece pek yok sanirim ahah kendime guluyorum artik ya
Kız benim kız bebekken de öyle 6 larda kalkmazdıki. Alya sabahın minik kuşu. Bugün uyutmam tabiki. Dip not :Saat 5 te uyanıp yanımıza geldi uyudu.
İnşallah çıkmaz bişe canım benimde dişler ve çenede sorun var ôteliyiruz habireYazmadim tabe sabaha karsi 5den 6ya kadar bebe salladim sonrada zikirimi yetistirim diye uyumadim (bunlar artik bize normal geliyo dimi kaderdasimbabyloading87 )
Disciden cikamicam bu gidisle öyle gorunuyor.
Rehin kalirim olmadi dedim.
Kadin oglanin dislerini falanda doldurdu hep ona gidiyoruz yillardir.
Dediki lelli bunu dolduralim ama kaplayalim kirilir yine dedi.
600tlcik.
Benim robot dislere gidiyor.
dis parasiyla robot aldiydim valla..
Dedim etma..
Dema
Sonra yapsak falan bana fark etmez ama kirilirsa gelme dedi kirildi diye geldiginde hatirlatirim dedi..
Karta cektircem esim taksitlendircek.
bi olcu aldi o neydi gı dedim
ilk defa aldirdim olcu aman aman midem bulandi.
Tam 2 saat disci koltugunda kaldim dedim artik ben cenemi hissetmiyorum bi sal beni.
Su donemde de dis yaptirmak hic iyi diil ama 1 dolgu icin gittim olay nerelere geldi.
O koltuga oturdum mu kalkilmiyo anacim.
Evi supurdum
yemegim var..
Banyoyu silip toz alma planim var kiz uyursa..
Annem yine pesime uyutmus
(ben calisiyo olsam annem baksa kiza gunduz hep uyuturmus onu anladim)
Ben geldim yeni uyanmis.
Esim test yaptirmis
Bakalim yarin aksam belli olcakmis sira bize gelmiyordur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?