oteledikce kotu oluyo ya bense cok ihmal ettim.İnşallah çıkmaz bişe canım benimde dişler ve çenede sorun var ôteliyiruz habire
Benimde bir diş var dolgu olmaz yandan gitmiş iyice gittiği yere kadarher dr diyo gec kalmissiniz, ihmal etmeyi n falan.
Ee okadar pahali olmayin sizde
asgari ucretle gecinen biri 1 asgari ucretine 2 kaplama 2 dolgu yaptirir cikar artik.
Üzdün
Kuzu benim burda yakında diş hastanesi yok yeni bir yer açılmıştı pandeni fln kaldı öyle bide çok yoğun oluyo benim iki kere kırıldı özelde yaptirdigim en son kaplama olması lazım dfi banada dişlerimi sıkıyorum istsizce o yuzdenoteledikce kotu oluyo ya bense cok ihmal ettim.
Gerci disciye sık gittim ama dolgularim kirildi kaplama yaptirmadim ozaman.
1 kaplama daha cikariyor da yaptiramam 1 tanesi 600tl.
Dis hast. vardi kapattilar pandemi sebebiyle
Acilip acilmayacagi mechul.
Acilirsa oraya yaptiririm belki.
Cok pahali yaw boyle
1 dolgu 300t
öyle diyolla 3 yastan sonra rahat edersin diyolla.
dis sikintili yaKuzu benim burda yakında diş hastanesi yok yeni bir yer açılmıştı pandeni fln kaldı öyle bide çok yoğun oluyo benim iki kere kırıldı özelde yaptirdigim en son kaplama olması lazım dfi banada dişlerimi sıkıyorum istsizce o yuzden
o kisliklar hep kaliyoKizlar gelemedim bı yanasabah kalktım ne goruyim tavanda iki tane kurtçuk oy yakaladım kahvaltıya gözleme yaptım peşine mutfağı döktüm ablam pulbiber vermişti onda bı kaç şeyde daha olmuşlar çamaşır suyuyla sildim çoğu şeyi attım mutfak dolapları temizledim hep 2 saat orası oyaladı süpürge actim elle yerlerini sildim mutfağın odanın hep erzak dolabını eledim biraz ıspanak yaptım zeytinyağlı etsulu mercimek yaptım dünden makarna vardı bitti oda yoğurt koydum bide yarın süt alıp mayalancak oglusla bakkala gittim ekmek küçük pişmaniye 7 TL harcadım 9 TL şu aldık bugünlük yemek yedik bir kahve yapcam yine kaldi kışliklar
Evet diş hastaneleri kalabalik ilgi pek yok bı kadın vardı gittiğim orda kadın iki kez özel yerinde su gün ordayım diye söylemişti tuhaf gelmistidis sikintili ya
Bizi zamaninda goturmediler rutin kont. sonra ugrasiyoruz iste.
Zamaninda mudahale edilseydi boyle kaplamalara kadar gitmezdi is belki.
az bi curukde hemen doldurtmak lazim distan az gorunuyor dr. girdikce ortaya cikiyo derin cikiyo.
Oglani goturuyorum bu yaz goturemedim su disim bitsin Ocak gibide ona baktircam.
gecen sene sikintimiz yoktu curuk falan bakalim.
Bende kontrol etmedim.
Dis olayo hem pahali hemde sikintili.
Bazilarida dis hast. icin bastansavma yapiyolar diyo ama annem yaptirdi memnun.
Esim dis cektirdi bisi demedi.
Bir dis cektirmek 300tl vallahi ziyan.
Kapanmasaydi surasi ben oraya gitcektim.
Bizimkinin kaban dolapta duruyordu çıkardık iki hafta oluyi soğudu buralaro kisliklar hep kaliyo
Ben kendiminkileri cikardim.
Oglaninkileride cikardim.
Esimde istedikce cikariyorum
Dun diyoki kazagim nerde aa bazanin altindaydi dur diyorum 3-5 cikardim.
Pijama soruyo aa bazanin altinda dur diyorum 2 de ondan cikariyorum.
Kabaninida sorarsa cikaririm artik.
Sen soyleyeceksin sanırım canım temasliyiz diyeKizlar simdi esimde cikarsa bizede test yapcaklar dimi
Belirti olmasada yapiyolar mi?
Teyzemde cikti enisteme yapmamislardi belirtileri yok diye sadece o da karantinada kaldi.
ben korkuyorum onu yaptirmayaSen soyleyeceksin sanırım canım temasliyiz diye
Kardeşim iki kez yaptırdı acı olmuyo ddi o atlattı şükür canımben korkuyorum onu yaptirmaya
esim dedi bisi yok korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?