- 27 Şubat 2013
- 14.847
- 42.401
- 798
Geçmiş olsun canım. Test sonucu inşallsh negatif çıkarYazmadim tabe sabaha karsi 5den 6ya kadar bebe salladim sonrada zikirimi yetistirim diye uyumadim (bunlar artik bize normal geliyo dimi kaderdasimbabyloading87 )
Disciden cikamicam bu gidisle öyle gorunuyor.
Rehin kalirim olmadi dedim.
Kadin oglanin dislerini falanda doldurdu hep ona gidiyoruz yillardir.
Dediki lelli bunu dolduralim ama kaplayalim kirilir yine dedi.
600tlcik.
Benim robot dislere gidiyor.
dis parasiyla robot aldiydim valla..
Dedim etma..
Dema
Sonra yapsak falan bana fark etmez ama kirilirsa gelme dedi kirildi diye geldiginde hatirlatirim dedi..
Karta cektircem esim taksitlendircek.
bi olcu aldi o neydi gı dedim
ilk defa aldirdim olcu aman aman midem bulandi.
Tam 2 saat disci koltugunda kaldim dedim artik ben cenemi hissetmiyorum bi sal beni.
Su donemde de dis yaptirmak hic iyi diil ama 1 dolgu icin gittim olay nerelere geldi.
O koltuga oturdum mu kalkilmiyo anacim.
Evi supurdum
yemegim var..
Banyoyu silip toz alma planim var kiz uyursa..
Annem yine pesime uyutmus
(ben calisiyo olsam annem baksa kiza gunduz hep uyuturmus onu anladim)
Ben geldim yeni uyanmis.
Esim test yaptirmis
Bakalim yarin aksam belli olcakmis sira bize gelmiyordur insallah.
Bizim zaten bebekken de akşam 19:30 da uyuyup sabah 8 de uyanıyırdu. Hala da öyle. Çok şükür gece uyku sorunu yaşamadım. Kardeşim de bebek büyüttüm deme gece uykusuz kalmayınca diyorduöyle diyolla 3 yastan sonra rahat edersin diyolla.
Valla oglan beni 3 yastan sonrada anne süt ver diye kaldiriyordu süt aklina vuruyodu cocumun
yatmadan icirmeyi unuttuysam eger eyvah uyandirip istiyordu.
Hoşgeldin aramızao kisliklar hep kaliyo
Ben kendiminkileri cikardim.
Oglaninkileride cikardim.
Esimde istedikce cikariyorum
Dun diyoki kazagim nerde aa bazanin altindaydi dur diyorum 3-5 cikardim.
Pijama soruyo aa bazanin altinda dur diyorum 2 de ondan cikariyorum.
Kabaninida sorarsa cikaririm artik.
Evet yapmıyorlar. Eşimin işterinde birinin annesi corona ona yapmamışlar. Belirti yokmuş. Bana biraz saçma geldi. Eskiden hepsini karantinaya alıyorlardı. Şimdi bu ne. Yayılmasında sadece insanlarmı kabahatliKizlar simdi esimde cikarsa bizede test yapcaklar dimi
Belirti olmasada yapiyolar mi?
Teyzemde cikti enisteme yapmamislardi belirtileri yok diye sadece o da karantinada kaldi.
Aynı evde yaşadığını Söylediği halde yapmamışlar belirti yok diyeSen soyleyeceksin sanırım canım temasliyiz diye
onun tadi niye okadar tatli acabaHerkese iyi akşamlar çarşamba günü şok markete hünnap marka bebe biskuvisi geliyor. Temiz icerikli ve çook lezzetli vakti olan almayı unutmasın.
yapmasalarda karantinada kaliriz biz deEvet yapmıyorlar. Eşimin işterinde birinin annesi corona ona yapmamışlar. Belirti yokmuş. Bana biraz saçma geldi. Eskiden hepsini karantinaya alıyorlardı. Şimdi bu ne. Yayılmasında sadece insanlarmı kabahatli
Eşimin işyerindeki kişiye izin verdiler.
BAK ben subatta bakmısım onaHerkese iyi akşamlar çarşamba günü şok markete hünnap marka bebe biskuvisi geliyor. Temiz icerikli ve çook lezzetli vakti olan almayı unutmasın.
Keciboynuzundan dolayı baya tatlı. ben spora başladım da enerji veriyor büyükler için de faydalionun tadi niye okadar tatli acaba
Karantinada kalmadı bahsettiğim kişi. İşe geldi geri gönderdiler.yapmasalarda karantinada kaliriz biz de
amin amin hepimizin .duzenli olarak salliyorum bakalim nereye kadar 2 saati gectiAnnenle anlasıyırsanız kal cnm
2 cocıkla maceraya gerek yok.
Ufak tefek seyler tabiki olır.
Aama suan cocukların özbakımı önemli.
2 cocuga tek kisi bakamaz heleki yenidoganda
Allah yardımcınız olsun
Alasım var valla bozduraydim cuma günü kar ederdim bakalım kısmet artik yarım almak istiyorum gramı vercem üzerineKızlaar selam yeniden
Bugün çamaşırla uğraştım. Ev toparla ocağı sil bulaşık mk çalıştır daha da iş yapmadım.
arkadaşın kızı ve benim kızı parka götürdüm. Dönüşte arkadaşa girdik. Çay poğaça gömdük :))
Sonra eve gidelim dedim gelmek istemedi kız. Uyku mızmızlığı geldik eve. Yemek yedirdim. Eşim yemeyecekmiş yemekle uğraşmadım ben de köfte yedim. Az zaten aç değildin öyle.
kızı uyuttum.
bu arada altın fena düştü.
istifa kabul edildi bakalım ne olacak gidişat.
Evren sana karşı kuzu altın düştü Alcan istedigin supurgede düşmüşAltın güzel düsmüs.
Ben 515 den aldım ama bu sekilde giderse aralıkda uygundan alır,aradaki farkı kaparız
Düssün ki alabilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?