Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun canım. Test sonucu inşallsh negatif çıkar

öyle diyolla 3 yastan sonra rahat edersin diyolla.
Valla oglan beni 3 yastan sonrada anne süt ver diye kaldiriyordu süt aklina vuruyodu cocumun
yatmadan icirmeyi unuttuysam eger eyvah uyandirip istiyordu.
Bizim zaten bebekken de akşam 19:30 da uyuyup sabah 8 de uyanıyırdu. Hala da öyle. Çok şükür gece uyku sorunu yaşamadım. Kardeşim de bebek büyüttüm deme gece uykusuz kalmayınca diyordu ben yine de kendim yatmadan mama veriyordum. Birara eşim geldiğinde uyanma fasılları olmuştu. Bir süre sürdü o da. Çok şükür ailecek uykuyu severiz

Hoşgeldin aramıza
Yarım yamalak kalan işleri çoook iyi bilirim hala da kalıyor.

Kizlar simdi esimde cikarsa bizede test yapcaklar dimi
Belirti olmasada yapiyolar mi?
Teyzemde cikti enisteme yapmamislardi belirtileri yok diye sadece o da karantinada kaldi.
Evet yapmıyorlar. Eşimin işterinde birinin annesi corona ona yapmamışlar. Belirti yokmuş. Bana biraz saçma geldi. Eskiden hepsini karantinaya alıyorlardı. Şimdi bu ne. Yayılmasında sadece insanlarmı kabahatli
Eşimin işyerindeki kişiye izin verdiler.

yapmasalarda karantinada kaliriz biz de

Herkese iyi akşamlar çarşamba günü şok markete hünnap marka bebe biskuvisi geliyor. Temiz icerikli ve çook lezzetli vakti olan almayı unutmasın.
BAK ben subatta bakmısım ona
Alayım bende saolasn cnm bilgi verdiğin icin

Eklentiler

• 5502F7BC-1B34-49DD-A9C4-0E5377C859F8.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 143
Kızlaar selam yeniden
Bugün çamaşırla uğraştım. Ev toparla ocağı sil bulaşık mk çalıştır daha da iş yapmadım.
arkadaşın kızı ve benim kızı parka götürdüm. Dönüşte arkadaşa girdik. Çay poğaça gömdük :))
Sonra eve gidelim dedim gelmek istemedi kız. Uyku mızmızlığı geldik eve. Yemek yedirdim. Eşim yemeyecekmiş yemekle uğraşmadım ben de köfte yedim. Az zaten aç değildin öyle.
kızı uyuttum.
bu arada altın fena düştü.
istifa kabul edildi bakalım ne olacak gidişat.

Annenle anlasıyırsanız kal cnm
2 cocıkla maceraya gerek yok.
Ufak tefek seyler tabiki olır.
Aama suan cocukların özbakımı önemli.
2 cocuga tek kisi bakamaz heleki yenidoganda
Allah yardımcınız olsun
amin amin hepimizin .duzenli olarak salliyorum bakalim nereye kadar 2 saati gecti

Alasım var valla bozduraydim cuma günü kar ederdim bakalım kısmet artik yarım almak istiyorum gramı vercem üzerine
Olmadı

Altın güzel düsmüs.
Ben 515 den aldım ama bu sekilde giderse aralıkda uygundan alır,aradaki farkı kaparız
Düssün ki alabilelim
Evren sana karşı kuzu altın düştü Alcan istedigin supurgede düşmüş 3 gün önce 2 gram bozsam aliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…