Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kardeşi kucağında ders mi dinlemiş ❤❤❤
Çok tatlı ya kardeşlik böyle Bisey

İnşallah oda temiz çıkar canım doktor bişe demiyormu ateşle alakalı şundan olur fln diye

Ben de her 10 kasımda hüzünleniyorum. Bize neler bırakmış ne iyilikleeer saymakla bitmez. Özellikle kadınlara çoook şey bırakmış bence. Keşke o dönemlerde yaşasaydım diye hep içimden geçiriyorum. Çocuklarımızın yarınları güzel olur inşallah.

Selam kizlar lavoboyla uğraştım iki gündür habire bişe çıkıyor mutfak ve banyo lavabosu bı kaç gündür az az gidiyo evde açıcı kalmamais yapmıyorum ne zamandır da sirke karbonat yaptım mutfağa fark etmedi ama banyo az daha iyi gibi marketten alcam eltim in h sonu günü var biz bize yaparız diyodu kızının d günü bu ara çıksın aradan ddi ona hediye bakcam bide akşama kıyma çıkardım kıymalı börek patates salatası yaparım mercimek çorbası var yeter oğlumun kulak arkası yara gibi bir eczane var yakında iyi kadın ona bı gistercem krem verir herhalde gecmesse doktora gotururum

tr_lelli sevindim bir sıkıntı olmadığına ama sıcak baslaması vs söylediğin şeylerin illa bir sebebi vardır. Araştırırsın hangi bölüme gitmen gerektiğini. Hamilelikten sonra olunca acaba onunlamı alakalı diye düşündün

Şimdi oturdum. Çamaşırlar bekliyır akşamdan katlanılacak onları hallederim. Çamaşır attım. Kızı dün banyo yaptıramadım bugün kesin yaptırırım. Banyo wc yıkamayı düşünüyorum. Kıza yemek ne yapsam diye düşünmekteyim Dün yapamadığım mercimek köftemi yaparım bize. Buzlukta börek var. Eşim çıtır galeta almış çekirdekli çok da severim. Kız bebekken acıkıp yemek yiyemediğimde karnımı doyurduğum ekmek Kurabiyem de var. Akşama menü bunlar olsun. He bir de dün eşimin oradaki aşçı kadın lahana sarması göndermiş bana. Bunlar yeter. Ama kıza da bakalım sebzeli mercimek çorbası yaparım belki. Yoğurt da var. Böyle yemek seçince ne yapacağımı şaşırıyorum. Sürekli aynı şryleri yapıyorum.

İnşallah oda temiz çıkar canım doktor bişe demiyormu ateşle alakalı şundan olur fln diye
bagirsaklarla ilgili olabilir, hormonlarla ilgili olabilir falan dedi..
Hepsinin bransi ayri ya hepsine ayri ayri gitmem gerekiyor.
Enfeksiyona aldim randevu.
Alerjiyede istedim dedim yonlendirirmisiniz? (onlar yonlendirmezse alerjiden alamiyosun) onada gidicem.
Bu muayine paralari kol gibi donecek o ayri☺

Diger blokdaki ablaya fındık ayirmistim malum corona gorusemiyoruzda dedim bari blogun kapisina in de verim kalcak öyle.
Onu verdim patatesli et yemegi yapiyorum.
Yanina pilav yapicim.
Kamelyalara bile set cekmisler kimse oturmasin die.
sitede corona cikti ya herkes korkuyor.

elmalı pay ve açma yapicam.
Yani kendimden hic ümidim yok acikcasi kizla nasil yapicam bilemiyorumda oglana paslarim durmazsa bakalim.
Erbaslara degisiklik oluyo aksam cayla falan yiyolar.
Acmayi buzluga aticam.

Camasirlari katladim bulasik mak. bosaltmam icap ediyor
kiza patates havuc kabak hasladim püre olcak.
Yogurdu son kase kalmis aksama süt aldirimde lor ve yogurt yapim.

Ayy yerim onlarıı
Bana 2.yi yaptıracak senin oglannn yapmasın söyle seylerr
Kiz bak kesin bilgi bu bakiyolar hic kiyamiyolar.
Kardes lafini dedirtmezdi bile ne gerek var derdi hep.
Kafadan cok yanasmadi bile ama buyudukce Alyoş sevmeye basladi.
Kucaginda gezdiriyo, arabasinda gezdiriyo, oturtuyo oynatiyo, salliyo.

Ben evden ciktim pesime uyanmis hast. gittim dondum yolda aradim yoklim diye ooo senin pesine uyandi duruyo ama diyo☺
Durmazsa ara diyorum.
o da buyudukce abiye bi sirnasmalar, bi gulucukler falan

Selam canlar gittik geldik oğlanla esim uyuyamamis gece o yattı ciktkk bizde yakındaki avm gittik lcw gitdik kendime bir bluz badi tarzı bişe aldım çizgili beğendim de d günü olan kıza kot pantolon aldım kendime de kot baktım Rodi ve collezionede indirim vardı orda bakcam almadım kendime LC de 120 harcadım fileye girdik yufka içimlik kahve et şiş köfte mayalik 2 litre süt 60 tl oraya eczaneye gittik ıslak kalmış duşta ddi bende öyle düşünüyorum 19 TL bir krem vedi sabah akşam ince surulcek gece yatmadan surcem şoka gittik dün baharatlari döktüm hep kurt olayindan huylanip karabiber pulbiber kimyon oglusa biseler süt içimlik lavabo açıcı 22 buraya verdik 220 tl uçtu valla mutfağın lavaboyu hallettim kahve içiyorum patates attım haslamaya börek yapc kalkıp kıyma kavrulcak azda patatesli yapicam Erzurum günleri yapmislar avm de camlı açık yerde yarın ugrariz belki esimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…