aa mantikli canim sagol evde var.tr_lelli canim gecmis olsun cok insallah size gecmemistir .plastik tabak catal alin isterseniz atarsin direk
Bunla gelmis gecmis olsun kuzuaynen cnm dun biraz agrim var diyordu bugun hic agrisida olmamis.
Onu salona kapattik su ve meyvede verdim.
Yemegide kapiya biraktim aldi.
Biz o wc kullanmicaz.
Elime elviden takip surekli c.suyuyla evi kirkliyorum.
Odalarimizdan cikarkende maskeyle cikiyoruz.
Bakalim esim ayakda atlatiyor bizde de bir belirti yok
iste buraya yazdigim zaman benimde agrilarim vardi sabah kalkarken ayaklarim agriyodu.
Bir gecede kaburgalarim agridi ama sabaha gecti.
canin gozun aydinBenim 2. yolda bakalım sonumuz ne olacak:) kızlar tavsiyelerinize açığım 2 çocuklu hayat nasıl? Hamilelik sürecinde kendimi bu konuda geliştirmek ve hazırlamak istiyorum
oglan genelde odasinda takiliyo zaten kuzuBunla gelmis gecmis olsun kuzu
En azındam ayakta atlatıyorsunuz.
Hepimiz bi sekilde gecircez.
Cocuklar da bisey yok korkma
Gececek insallah
izole ettik kendimizi
Ama esimin bisiyi yok dun agrisi vardi sadece bugun hic agrimda olmadi dedi ateside 35 gayet iyi.
Oyle atlatacak artik
tesekkurler Allah beterinden korusun herkese saglik versin insallahCok gecmis olsun
Allah kolayligini verir elbet moralinizi yuksek tutmaya calisin
cok tesekkur ederim
sagol canim insallahLelli çok geçmiş olsun canım inşallah böyle geçer gider hafifçe
Bol bol emzir süt az çok hiç bakma emzir geçecek korkmacok tesekkur ederim
Okadar da dikkat ederiz ben kolonyasiz gezmem, esim eve girer koluyla acar kapiyi elerini yikamadan dokunmaz bir yere cok sasirdik.
Bebekle nasil olacak bilmiyorum
cok gecmis olsun canimkizlar esim pozitifmis
Napicam ben bilmiyorum
Allah sağlıklı gelişmesini nasip etsin canım.Benim 2. yolda bakalım sonumuz ne olacak:) kızlar tavsiyelerinize açığım 2 çocuklu hayat nasıl? Hamilelik sürecinde kendimi bu konuda geliştirmek ve hazırlamak istiyorum
Geçmiş olsun canım. Ya nasıl hiç belirti varmıydı. Geçen eşim demişti, biz şimdi gidip test yaptırsak bizde corona çıkarız diye. Nedir bu ya belirtisiz hastalık çıkıyor.kizlar esim pozitifmis
Napicam ben bilmiyorum
sagol canim Allah razi olsuncok gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?