Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bunla gelmis gecmis olsun kuzu
En azındam ayakta atlatıyorsunuz.
Hepimiz bi sekilde gecircez.
Cocuklar da bisey yok korkma
Gececek insallah

Benim 2. yolda bakalım sonumuz ne olacak:) kızlar tavsiyelerinize açığım 2 çocuklu hayat nasıl? Hamilelik sürecinde kendimi bu konuda geliştirmek ve hazırlamak istiyorum
canin gozun aydin
En basta evet biraz zor ama ben 2. daha iyi anladim daha keyifli

Bunla gelmis gecmis olsun kuzu
En azındam ayakta atlatıyorsunuz.
Hepimiz bi sekilde gecircez.
Cocuklar da bisey yok korkma
Gececek insallah
oglan genelde odasinda takiliyo zaten kuzu
Iste kizi kucagina falan aldi dun aksamda.
Zaten ben kizimsiz napicam onu dusunuyorum diyo

Kızlar selam
İyi akşamlar. Bugün sizden sonra çamaşırları katlayıp yerleştirdim. Banyoyu wc lavabo yıkadım. Ardından hemen kızı yıkadım. Arkadaş aramıştı parka çıkamayacağız hava kapalı gel dedi. Ben de daha dün onlardaydım. İşlerimde vardı ama sen gel dedim. Sonra bakarız dedik. Banyo yaptırınca kız uyumadı tabi uyurmu saat 9:45 te uyandı nasıl uyusun. Sonra aradım arkadaşı geldiler gelirken sağolsun kıza çorba getirmiş.ben de çorba yapacaktım. Sebzeli et sulu mercimek pişirdim yarın rondodan geçiririm. Sebze yemiyor en iyisi böyle yedireyim.
Sonra arkadaşla çayla bişeyler atıştırdık. Benim kız iyice şımardı bu defa koltuk tepelerinde tv ünitesinde.. birini görünce iyice coşuyor.
sonra yemek yedireyim dedim yok yemem aç değilim. Zar zor yedirdim. Arkadaşın kızı iştahlı Ve sakin. Nasıl olur böyle diyor. Ne yapayım yapısı böyle. Çocuğu iştahlı olanlar bana birşey demesin bebekliğinden bu yana hep aynı aynı.
başım çatladı yemek yedireceğim diye. Cizgi film açıp yedirdim. Yedirmesem uykusu var aç uyuyacak içim rahat etmeyecek. Tabi saat 17:30 da Uyku mızırtısı başladı.şimdi uyuttum. Bize de mercimek köftesi yaptım. Eşim istiyordu.
Yarın büyük ihtimal evde olurum. Hergün görüşmeyi yapamıyorum ben. İşim gücüm kalıyor kıza birşryler yaptıramıyorum. Tabi sosyalleşme olarak da iyi oluyor. Oynuyorlar vs.
benim kız arkadaşın küçük kızını görünce bebek istedi tabi büyük kızı bana oyuncakla yemek yapmış getirmiş gibi yapınca da kıskançlık diz boyu

izole ettik kendimizi
Ama esimin bisiyi yok dun agrisi vardi sadece bugun hic agrimda olmadi dedi ateside 35 gayet iyi.
Oyle atlatacak artik

Cok gecmis olsun
Allah kolayligini verir elbet moralinizi yuksek tutmaya calisin

tr_lelli görünce çok üzüldüm çok geçmiş olsun içim karardı resmen
cok tesekkur ederim
Okadar da dikkat ederiz ben kolonyasiz gezmem, esim eve girer koluyla acar kapiyi elerini yikamadan dokunmaz bir yere cok sasirdik.
Bebekle nasil olacak bilmiyorum

elti kizi pozitifti.
karantinada kaldi yine test yaptirdi yine pozitif..
ve ogretmen
Demisler ki rapor yazamiyoruz daha calismaya devam edeceksiniz
pozitif olup bilmeden okadar calisan var demisler.
Sok oldum.
O cocuklari siz dusunun artik

cok tesekkur ederim
Okadar da dikkat ederiz ben kolonyasiz gezmem, esim eve girer koluyla acar kapiyi elerini yikamadan dokunmaz bir yere cok sasirdik.
Bebekle nasil olacak bilmiyorum
Bol bol emzir süt az çok hiç bakma emzir geçecek korkma

kizlar esim pozitifmis
Napicam ben bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. Ya nasıl hiç belirti varmıydı. Geçen eşim demişti, biz şimdi gidip test yaptırsak bizde corona çıkarız diye. Nedir bu ya belirtisiz hastalık çıkıyor.
inşallah hiç belirti oluşmadan atlatır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…