Benim 2. yolda bakalım sonumuz ne olacak:) kızlar tavsiyelerinize açığım 2 çocuklu hayat nasıl? Hamilelik sürecinde kendimi bu konuda geliştirmek ve hazırlamak istiyorumAyy yerim onlarıı
Bana 2.yi yaptıracak senin oglannn yapmasın söyle seylerr
benimkiler ikiz o sayilir mi :)Benim 2. yolda bakalım sonumuz ne olacak:) kızlar tavsiyelerinize açığım 2 çocuklu hayat nasıl? Hamilelik sürecinde kendimi bu konuda geliştirmek ve hazırlamak istiyorum
Çok üzüldüm napcan şimdikizlar esim pozitifmis
Napicam ben bilmiyorum
Çok üzüldüm napcan şimdi
napcaz bilmiyorum saskinimKız da var lelli belki hafif atlatır ona bir odayı ayır size belki test isterim bilmiyorum ama
amin canim sagolasintr_lelli geçmiş olsun canım Dün benim kardeşimde test yaptırdı sağlık çalışanı negatif çıkmş çok zor stresi gerçekten
İnş kolayca atlatırsınız çok üzüldüm
kizlar esim pozitifmis
Napicam ben bilmiyorum
Valla kızEvren sana karşı kuzu altın düştü Alcan istedigin supurgede düşmüş3 gün önce 2 gram bozsam aliyormusun
izole ettik kendimiziInanmiyorum
Cok uzuldum korkma ne olur kolay gecer insallah
Bende pozitifim annem baska bir yerden kapti durumu bir anda degisti tum dunya bir anda degisti uzulmemeye calis sana ailenin ihtiyaci var
Oyyy msallahhBenim 2. yolda bakalım sonumuz ne olacak:) kızlar tavsiyelerinize açığım 2 çocuklu hayat nasıl? Hamilelik sürecinde kendimi bu konuda geliştirmek ve hazırlamak istiyorum
aynen cnm dun biraz agrim var diyordu bugun hic agrisida olmamis.Aaaa ben sok@tr_lelli
Sakinn ol.
İyi tarafından bakalım hafif atlatck demek
hosgeldinizslm kızlar bende aranızdayım artık. Muhabbete geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?