- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Çok geçmiş olsun tez zamanda hafif atlatirsiniz inşallahkizlar esim pozitifmis
Napicam ben bilmiyorum
14 gün de zor canım sabır çok üzüldümnapcaz bilmiyorum saskinim
Tüm evi sildim camasir suyuyla.
Salona esimi kapaticaz..
Odadan maske ve eldivenle cikacak.
sadece wc icin cikar
biz ebevyn kullaniriz
su koyarim salona pet siseyle.
Yemegi, meyveyide kapidan veririz.
Kizla ben y.odasinda napcam 14 gun bilmiyorum.
Aradilar belirti yoksa test yapmiyolarmis izole olun dediler..
ekmegi kapiciya soylicez kapiya assin .
Alisveris icinde carrefour kapiya birakiyo online alisveris yapicam.
Aiyy oglanin sinavalri vardi
Bizde pozitifmiyiz mechul
Hoşgeldinslm kızlar bende aranızdayım artık. Muhabbete geldim
inan öyleGeçmiş olsun canım. Ya nasıl hiç belirti varmıydı. Geçen eşim demişti, biz şimdi gidip test yaptırsak bizde corona çıkarız diye. Nedir bu ya belirtisiz hastalık çıkıyor.
inşallah hiç belirti oluşmadan atlatır canım
ayy sorma en zoru kizla oda da kalmak.14 gün de zor canım sabır çok üzüldüm
sagol canimÇok geçmiş olsun tez zamanda hafif atlatirsiniz inşallah
Cocuklar daha direnclioglan genelde odasinda takiliyo zaten kuzu
Iste kizi kucagina falan aldi dun aksamda.
Zaten ben kizimsiz napicam onu dusunuyorum diyo
Vebal isteelti kizi pozitifti.
karantinada kaldi yine test yaptirdi yine pozitif..
ve ogretmen
Demisler ki rapor yazamiyoruz daha calismaya devam edeceksiniz
pozitif olup bilmeden okadar calisan var demisler.
Sok oldum.
O cocuklari siz dusunun artik
Amin kuzu sagolasin.Cocuklar daha direncli
Azcık daayancak yan oda da kızı cnm.
Allah sana güc kuvvet versin en cok
Senin eve filyasyın ekibi yollucam en sonundaKızlar selam
İyi akşamlar. Bugün sizden sonra çamaşırları katlayıp yerleştirdim. Banyoyu wc lavabo yıkadım. Ardından hemen kızı yıkadım. Arkadaş aramıştı parka çıkamayacağız hava kapalı gel dedi. Ben de daha dün onlardaydım. İşlerimde vardı ama sen gel dedim. Sonra bakarız dedik. Banyo yaptırınca kız uyumadı tabi uyurmu saat 9:45 te uyandı nasıl uyusun. Sonra aradım arkadaşı geldiler gelirken sağolsun kıza çorba getirmiş.ben de çorba yapacaktım. Sebzeli et sulu mercimek pişirdim yarın rondodan geçiririm. Sebze yemiyor en iyisi böyle yedireyim.
Sonra arkadaşla çayla bişeyler atıştırdık. Benim kız iyice şımardı bu defa koltuk tepelerinde tv ünitesinde.. birini görünce iyice coşuyor.
sonra yemek yedireyim dedim yok yemem aç değilim. Zar zor yedirdim. Arkadaşın kızı iştahlı Ve sakin. Nasıl olur böyle diyor. Ne yapayım yapısı böyle. Çocuğu iştahlı olanlar bana birşey demesinbebekliğinden bu yana hep aynı aynı.
başım çatladı yemek yedireceğim diye. Cizgi film açıp yedirdim. Yedirmesem uykusu var aç uyuyacak içim rahat etmeyecek. Tabi saat 17:30 da Uyku mızırtısı başladı.şimdi uyuttum. Bize de mercimek köftesi yaptım. Eşim istiyordu.
Yarın büyük ihtimal evde olurum. Hergün görüşmeyi yapamıyorum ben. İşim gücüm kalıyor kıza birşryler yaptıramıyorum. Tabi sosyalleşme olarak da iyi oluyor. Oynuyorlar vs.
benim kız arkadaşın küçük kızını görünce bebek isteditabi büyük kızı bana oyuncakla yemek yapmış getirmiş gibi yapınca da kıskançlık diz boyu
Canim belirti olursa hemen yaptırın inşallah yoktur sizde okumuştum bir yerde yıkanmayan tek kullanımlık çatal kaşık şu küçük şişede olabilir gün aşırı maskeyle eldivenle çamaşır suyu yap eşinin wc ye dezenfektan sikabilirsin ortak yerlere eşin çıkınca çamaşırları ayrı yıkarsın aklıma bunlar geliyor yüksekte yıkadım ddi kardeşim camasirlarinapcaz bilmiyorum saskinim
Tüm evi sildim camasir suyuyla.
Salona esimi kapaticaz..
Odadan maske ve eldivenle cikacak.
sadece wc icin cikar
biz ebevyn kullaniriz
su koyarim salona pet siseyle.
Yemegi, meyveyide kapidan veririz.
Kizla ben y.odasinda napcam 14 gun bilmiyorum.
Aradilar belirti yoksa test yapmiyolarmis izole olun dediler..
ekmegi kapiciya soylicez kapiya assin .
Alisveris icinde carrefour kapiya birakiyo online alisveris yapicam.
Aiyy oglanin sinavalri vardi
Bizde pozitifmiyiz mechul
Geçmiş olsun canım sanada Allah şifa versin nerde bir hasta varsaInanmiyorum
Cok uzuldum korkma ne olur kolay gecer insallah
Bende pozitifim annem baska bir yerden kapti durumu bir anda degisti tum dunya bir anda degisti uzulmemeye calis sana ailenin ihtiyaci var
Ahahahaaa koptum yaSenin eve filyasyın ekibi yollucam en sonunda
Cok komsudur arkadastır alıyosn eve,gelsinler kapıda giris yok desinler
El havlun coksa tek kullanımlık yapsın kuzuCanim belirti olursa hemen yaptırın inşallah yoktur sizde okumuştum bir yerde yıkanmayan tek kullanımlık çatal kaşık şu küçük şişede olabilir gün aşırı maskeyle eldivenle çamaşır suyu yap eşinin wc ye dezenfektan sikabilirsin ortak yerlere eşin çıkınca çamaşırları ayrı yıkarsın aklıma bunlar geliyor yüksekte yıkadım ddi kardeşim camasirlari
havlu kagit koydum canimEl havlun coksa tek kullanımlık yapsın kuzutr_lelli
Ben el havlusu kullanıyorm banyoda bu ara.
Herseferinde atmasa bile günde 1-2 kez degistirsin.
Kolay kurıyor en azından onlar
uzerinden cikardiklarini balkona atti direk.Canim belirti olursa hemen yaptırın inşallah yoktur sizde okumuştum bir yerde yıkanmayan tek kullanımlık çatal kaşık şu küçük şişede olabilir gün aşırı maskeyle eldivenle çamaşır suyu yap eşinin wc ye dezenfektan sikabilirsin ortak yerlere eşin çıkınca çamaşırları ayrı yıkarsın aklıma bunlar geliyor yüksekte yıkadım ddi kardeşim camasirlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?