İşin daha da zorlaştı kuzum. Allah daha beterini yaşatmasın diye dua edip sabır canım iki hafta geçer gidetuzerinden cikardiklarini balkona atti direk.
Kagit havlu koydum banyoyada.
Onun pesine c.suyu sıkıyorum
Dezenfektanda var salonunda camini acip havalandiriyomus surekli
Ben nasil dayanicam bu tempoya bilmem.
Aksam azcik oyaliyodu kizi dinleniyodum
En zoru da çocuğuna hasret kalmaktr_lelli canım burdanda söyliyim tekrardan çok geçmiş olsun.. İçini ferah tut buda gelip grçrcek Allahın izniyle.. Benimde bugün 5.günüm karantinada.. Sen moralini yüksek tut ki eşine destek ol.. Her ne kadar belirti yaşamıyor olsa da çok değişik bir psikoloji ye giriyormuş insan.. Başıma gelincr anladım.. Akşam olsın istemiyorum.. Karanlık çökünce dahada içim kararıyor.. Benimde ilk günler kadar belirtim yok ama bu öyle bir psikoloji ki sanki iyiyim dersen kötü olacak gibi geliyor insana. Yalnızljk kötü.. Tek başına bir odada kızıma hasret kaldım.. Aynı evde özlem.. Moralpk önemli bu dönemde.. Geçecrk inşallah ülkece üstesindem geleceğiz bu günlerde geçti gitti diyeceğiz inşallah.. Rabbim büyüktür.. Allah sana kolayylık versin güç kuvvet versin ki derdi veren Rabbim dermanı da verecektie cnm.. Kendini üzme.. Sağlıcakla kalın cnm inş.. Dualarım sizlerle. Ve tüümm şifa bekleyen kendimde dahil hastalarımızla
Aynen öyle.. Ki kızım bana çok düşkündür.. Ama ahhh iştee!En zoru da çocuğuna hasret kalmak
Canim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda iyilestirir insallahsagol canim Allah razi olsun
Allah şifa versin inşallah, kızına kavuştursun çok üzüldüm bu yazdiginatr_lelli canım burdanda söyliyim tekrardan çok geçmiş olsun.. İçini ferah tut buda gelip grçrcek Allahın izniyle.. Benimde bugün 5.günüm karantinada.. Sen moralini yüksek tut ki eşine destek ol.. Her ne kadar belirti yaşamıyor olsa da çok değişik bir psikoloji ye giriyormuş insan.. Başıma gelincr anladım.. Akşam olsın istemiyorum.. Karanlık çökünce dahada içim kararıyor.. Benimde ilk günler kadar belirtim yok ama bu öyle bir psikoloji ki sanki iyiyim dersen kötü olacak gibi geliyor insana. Yalnızljk kötü.. Tek başına bir odada kızıma hasret kaldım.. Aynı evde özlem.. Moralpk önemli bu dönemde.. Geçecrk inşallah ülkece üstesindem geleceğiz bu günlerde geçti gitti diyeceğiz inşallah.. Rabbim büyüktür.. Allah sana kolayylık versin güç kuvvet versin ki derdi veren Rabbim dermanı da verecektie cnm.. Kendini üzme.. Sağlıcakla kalın cnm inş.. Dualarım sizlerle. Ve tüümm şifa bekleyen kendimde dahil hastalarımızla
Geçecek inşallah canım bu günlerde.. Geçti bitti Diyeceğiz.. Rabbim başka ayrılık yaşatmasın kimseye.. BendeAllah şifa versin inşallah, kızına kavuştursun çok üzüldüm bu yazdigina
Amin inşallahGeçecek inşallah canım bu günlerde.. Geçti bitti Diyeceğiz.. Rabbim başka ayrılık yaşatmasın kimseye.. Bendetr_lelli nin eşinin dediğine üzüldüm.. Oda kızına düşkün bir baba.. İlk dediği kızımsız napcam
Nerede dediler sorduğunda canım. Benim arkadaş da ilk zamanlar corona olmuştu iş için uzağa gitti dediler. Allah korusun da ben olsam nasıl tutarlar bilmiyorum. Çalışmıyorum ve tuvalete bile gitsem annem nerde diye ağlıyor. Hiç ayrı kalmadıkki alışkın değilAynen öyle.. Ki kızım bana çok düşkündür.. Ama ahhh iştee!
Canım geçmiş olsunsagol canim Allah razi olsun
yaa ekürim amin insallah Rabbim saglikla sinamasintr_lelli canım burdanda söyliyim tekrardan çok geçmiş olsun.. İçini ferah tut buda gelip grçrcek Allahın izniyle.. Benimde bugün 5.günüm karantinada.. Sen moralini yüksek tut ki eşine destek ol.. Her ne kadar belirti yaşamıyor olsa da çok değişik bir psikoloji ye giriyormuş insan.. Başıma gelincr anladım.. Akşam olsın istemiyorum.. Karanlık çökünce dahada içim kararıyor.. Benimde ilk günler kadar belirtim yok ama bu öyle bir psikoloji ki sanki iyiyim dersen kötü olacak gibi geliyor insana. Yalnızljk kötü.. Tek başına bir odada kızıma hasret kaldım.. Aynı evde özlem.. Moralpk önemli bu dönemde.. Geçecrk inşallah ülkece üstesindem geleceğiz bu günlerde geçti gitti diyeceğiz inşallah.. Rabbim büyüktür.. Allah sana kolayylık versin güç kuvvet versin ki derdi veren Rabbim dermanı da verecektie cnm.. Kendini üzme.. Sağlıcakla kalın cnm inş.. Dualarım sizlerle. Ve tüümm şifa bekleyen kendimde dahil hastalarımızla
Amin canim insallahCanim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda iyilestirir insallah
Ayy sorma ici gidiyo telf. herkese kizim yanim olsaydi bari diyoGeçecek inşallah canım bu günlerde.. Geçti bitti Diyeceğiz.. Rabbim başka ayrılık yaşatmasın kimseye.. Bendetr_lelli nin eşinin dediğine üzüldüm.. Oda kızına düşkün bir baba.. İlk dediği kızımsız napcam
saagol kuzum amimCanım geçmiş olsun
Allah şifa versin
gunaydinnnn yine ayni saatlerde bulusmusuz :)3-5 nöbetinden günaydınnn
Devriye geziyoruz topiktegunaydinnnn yine ayni saatlerde bulusmusuz :)
Çok geçmiş olsun. 14 gün boyunca sigara içmezse kolaylıkla atlatır. Sigara bağışıklığı düşürüyormuş. Bir de limonlu su günde 3 litre.inan öyle
ya gogsum agriyo sirtim agriyo diyodu ama esim bunu ara ara der.
Boyun fitigi vardi ameliyat oldu o bazen vuruyor hala oyle rutin agri diyordu.
Ofiste cikti birinde o sebeple yaptirdi test..
yani cikmasa o kiside o da yaptirmicakti bilmicektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?