Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar kız uyurken iki oturalım dedik tv bozuldubu ara nedir anlamadım habire birşeyler bozuluyr. 2020 de bozulduğu kadar birşey bozulmadı bizim evde.tabi eşyalarda eskiyor zamanla.
Bugün Ayda’nın videosunu izledinizmi. Ben çok iyiyim diyor. Acaba annesiyle ilgili konuda ne denildi
Bana Aydayla Ela benziyor diyenler oldu. Kaderi benzemesin dedim. Her ikisinin de kaderi bundan sonra hep gülsün.

İşin daha da zorlaştı kuzum. Allah daha beterini yaşatmasın diye dua edip sabır canım iki hafta geçer gidet

tr_lelli canım burdanda söyliyim tekrardan çok geçmiş olsun.. İçini ferah tut buda gelip grçrcek Allahın izniyle.. Benimde bugün 5.günüm karantinada.. Sen moralini yüksek tut ki eşine destek ol.. Her ne kadar belirti yaşamıyor olsa da çok değişik bir psikoloji ye giriyormuş insan.. Başıma gelincr anladım.. Akşam olsın istemiyorum.. Karanlık çökünce dahada içim kararıyor.. Benimde ilk günler kadar belirtim yok ama bu öyle bir psikoloji ki sanki iyiyim dersen kötü olacak gibi geliyor insana. Yalnızljk kötü.. Tek başına bir odadakızıma hasret kaldım.. Aynı evde özlem.. Moralpk önemli bu dönemde.. Geçecrk inşallah ülkece üstesindem geleceğiz bu günlerde geçti gitti diyeceğiz inşallah.. Rabbim büyüktür.. Allah sana kolayylık versin güç kuvvet versin ki derdi veren Rabbim dermanı da verecektie cnm.. Kendini üzme.. Sağlıcakla kalın cnm inş.. Dualarım sizlerle. Ve tüümm şifa bekleyen kendimde dahil hastalarımızla

En zoru da çocuğuna hasret kalmak

Allah şifa versin inşallah, kızına kavuştursun çok üzüldüm bu yazdigina

Allah şifa versin inşallah, kızına kavuştursun çok üzüldüm bu yazdigina
Geçecek inşallah canım bu günlerde.. Geçti bitti Diyeceğiz.. Rabbim başka ayrılık yaşatmasın kimseye.. Bende tr_lelli nin eşinin dediğine üzüldüm.. Oda kızına düşkün bir baba.. İlk dediği kızımsız napcam

Aynen öyle.. Ki kızım bana çok düşkündür.. Ama ahhh iştee!
Nerede dediler sorduğunda canım. Benim arkadaş da ilk zamanlar corona olmuştu iş için uzağa gitti dediler. Allah korusun da ben olsam nasıl tutarlar bilmiyorum. Çalışmıyorum ve tuvalete bile gitsem annem nerde diye ağlıyor. Hiç ayrı kalmadıkki alışkın değil

yaa ekürim amin insallah Rabbim saglikla sinamasin
Canim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda iyilestirir insallah
Amin canim insallah
Ayy sorma ici gidiyo telf. herkese kizim yanim olsaydi bari diyo
Canım geçmiş olsun
Allah şifa versin
saagol kuzum amim

Çok geçmiş olsun. 14 gün boyunca sigara içmezse kolaylıkla atlatır. Sigara bağışıklığı düşürüyormuş. Bir de limonlu su günde 3 litre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…