Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kizlar kahvaltı edip mugeye baktım çıkan karı koca vardı ölü bulunmuşlar üzüldüm ona çocukları kardeşi ne kadar üzgündü sabah uyanınca minder kılıfları kurumuştu taktım örtüleri silkeleyip serdim kahvaltıyı toplayıp çamaşır katladim toz aldım oglusla elektrik tuttum bulaşık topladım kirlileri koydum dün yogyrt mayalamistim tutmuş güzel avmye çıkarız belki çağ kebabı var yöresel günlerde orada yeriz

Canım çok geçmiş olsun umarım hafif atlatır

çok geçmiş olsun bugün nasılsın
Kizlar cok sagolun esimin agrisi gunduz yok ama aksam oluyor
Bende cok yoruluyorum napicam hic bilmiyorum

Ona kahvalti ver òtekine ver yemek ya supur sil mafoldum.
Benimde enerjim malesef kalmadi bi parol aldim.
Boynum sikintili malum sabah beri ayaktayim boynum sizlamaya basladi.
Kiz uyudu biraz uyuyim dedim esim seslendi ilac gelicek alsana diye
Ben nasil dinlenicem bilmiyorum.

Tavuk suyuna mercimek corbasi.
Yine tavuk suyuna pilav
kofteli dizme yaptim.
Dun pogacayi falan yapamamistim onu yaptim.

Annemlerde bir suru alisveris yapmis kapiya birakti annem.
Lazim olani yaz dedi.
Salca falan yok carrefour onlineden siparis gecicem.

Kiz uyusun lutfen azcik dinlenim tek istegim bu.

Yeminle mutfakdan cikamadim.
Ortaligi supurdum.
Kiza corba yapmaya mecalim yok.
yogurt mayalicam daha kiza lor yapicam.

Ahh kuzu gececek inss.
Valla su 14 gün gecsin sen otur onlar sana baksın

Eve geldim kız uyuyor
Tahinli yedim kahve yaptm iciyorm
Gelirken sok 18tl;1 tane avokoda,3lüpaket burcak bisküvi(4.95)alyaya pipetli bardak.
Hünnap bisküvi gelmis kızlar ama koliler acılmamıs daha.
Yarın bakarım.
5 tl kumbaraya attım.
karamelli_turta atın demis
Bugun berekt günüymüs kızlar

Lelli oturamiyorduğ.
Kizi doyurdum nar ayikladim, kek, ıhlamur verdim.
Allam herkes bisi ye ic diyo su adama kapidan ikide bir sesleniyo bi git allasen zibar dedim artik.
Dinlencen bol su icicen c vit. alican grip gibi dusun bi dedim.

Yok tursu al suyunu icim, yok adacayi al, yok sirkeli su yap, yok yumurtanin sarisina bilmem ne.
Baslarim yumurtanada sanada dedim artik.
Kiz yakamda zaten gelmisler bana kapiyi kitlicem uzerine wc cikamicak
Hayir sanki icecek de.
Herkes doktor oldu basima.
Bi dinlen da bi yat bi uyu.
Onun 8 gunu kaldi.
Test verdigi gunude sayiyolar.
Haftaya pers. falan biter karantinasi kitlicem cocugu bir dahaki hafta sonuna ona.
ful yatis.

saat 8e dogru yemek der yine.
yogurdu mayalayamadim daha.
oturup siparis bile olusturamadim.
Biz hasta da olsak hem yemek yapiyoruz, hem cocuk bakiyoruz, hem ev temizliyoruz.
Bende pozitifsem napim yani cocugami bakmim napim.

Ben soylenincede oglana diyoki oglum annene yardim et.
Cocuga bak diyo.

Biz ölsekte bakıyıs çocuklara cnm dün oğlanı traş ettim agzına kıl kaçtı kalkıp suyu getirmiyor adam ya ölsen kalsan napcaklar meraktayım
Kendisi hasta olsa ölüm döşeğinde gibi davranıyo

süpür sil islerini azalt bir kac gün bence, annende biraz bögrek mögrek buraz hazir yemekler getirse sana olmaz mi? Yoksa cok yorulursun

Selam kızlar,
Bugün kahvaltıdan sonra arkadaşla çocukları parka götürdük. Onun bebek ağladı durmadı büyüğü bırak git dedim. Dönüşte gel dedi. Diğer arkadaş aramıştı uğra diye. Onun kızı bıraktım. Arkadaşa geçtim kızlar oynarken kahve içtik. Bugün benim kız çok oynamadı aslında kucağımdan inmek istemedi nedense. Arkadaştan çıkınca markete gittim. Domates Limon kıza sürpriz yumurta aldım 11 tl bıraktım. Bime gidip hellim peyniri süt alacaktım çişim geldi dedi eve geldim. Eşim yemek yemeyecekmiş kıza çorbayı yaptım. Ben de ondan ve kalam sarmayı yedim.çorba yedireceğim yok yemem yemek. Tabi yemek yaparken o da soğan biber doğruyor. Evde patlıcan vardı onları kızarttım kıyma kavurdum. Yarına musakka yaparım.
yemek yemeyince herşeyi aldım tabi mutfaktaki herşeyle oynuyor. Ağladı yedi yemeği mecbur :) hiç acıkmazmı ne yedi az kaju biraz yağda pişi kaç saat geçti
sonra muzlu puding yaptım. Mutfağı toparlıyorum bir yandan dağıtıyor. Uyur diye bAktım şimdilik uyumadı.

Gecicek canım oglun yardimci olucak bir süre mecbur kolay gelsin canim

Şimdi de gelmiş sandalyeleri duvara doğru ittirip çarpıyor duvardaki süsü çekiyor Oyuncak ilgi alanı değil evde mutfakta karıştırılacak ne varsa ilgi alanı o. Artık dolap çocuk kilitlerini de açıyor. Ev şuan dandini. Güya bugün dışarıdaydık saniyelik.

Aydaya sormuslar ne istersin diye?
Ev kokusu demis offf
Annesini arıyor kuzumm..
Annesiz ev ev değilki
Ben de izledim çok üzüldüm. Zaten ben iyiyim beni merak etmeyin de diyorlar öyle söylüyor. içinde ne yangınlar kopuyordur kimbilir.
Bugün Ela bana diyor anne senin bardağınla su içmek istiyorum ama sende virüs olursa içmemem lazım. Sende virüs olursa seni göremem, annem nerdeee diye ağlaaarım ama ağlaarım diyor. bu kadar şeyi nerden biliyorsun diyesim geldi.

Selam kizlar ancak oturdum çaya gittik avmye dolandik biraz etkinlik alanını gezdik bisede yemedik esim tavuk dünyası istedi oraya oturduk oglus çorba istedi biraz bizden yedi sonra onlar babasıyla gitti ben mağaza dolandım lcw den pantolon aldım kumaş 59 verdim oglusa babası renkli kalem almış kalemlik aldım bende 5 ona verdim trendyoldan oyuncak dolabı ateş ölçer istedim dün 195 ona gitti bugünde eşofman altı eşimle bana istedigi model magazada yoktu lcw aldık onuda 135 kargoyla oraya verdim dahada bakmam trenfyola birikim koyamadan harcadım altın düştü çıkamadım alayim

Selâm kizlar
Bereket günleri varmış baby,uykucu paylaşmıştı.
Katlanarak artsin inş.

tr_lelli geçmiş olsun canım umarim çabucak atlatırsınız, bebis nasil büyümüştür minnoş

Canım bir covid pozitifli olarak eşini çok iyi anlıyorum.. Seni de çok iyi anlıyorum.. Çok yorucu senin içinde kolay değil.. Hepsi senden bekliyor.. Tek başına helede bebekle yetişiyoraun herşeye rabbim sana güç kuvvet versin..
Ama şuda vir gerçek ki eşşekden düşeni eşşekden düşen anlar misali.. Bende nerde ne okursam duyaraaö bu hastalığa iyi gelecek ona sarılıyorum.. İştahım olmadığı halde tat kokuda gitti bugün.. Sürekli ne iyi gelir bu virüsü nasıl ayarım vücudumdan doğal yollardan onu araştırmakşa geçiyor nerdeyse tüm günüm.. Denize düşen yılana sarılıyormuş meğerse..
Benimde eşim sağolsun yemek içmek o ilgileniyor kızımla vs.. Her 2 taraf içinde yıpratıcı zpr bir süreç.. Umarım inşallah Rabbim izniyle atlatacağızbu durumları..
Rabbim kimseyi sağlıkdan ayırmasın.. En büyük nimetmiş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…