Küçük Düşün Büyük Olsun!

Lellim geçmiş olsun Allah Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin. Mühendisim bebeğin hayırlı ugurlu olsun kucagına aldıgını da paylaşırsın inşallah bizlerle.
Kızlar çok ama çok yoruluyorum, ev işi biryandan yemek bir yandan eşime dedim bu gün yarın giyecegin kıyafetleri ütülermisin çünkü yetişemiyorum. Sabah 6 da ayaktayım, yürüyüşe diye çıkıyorum alış verişimi yapıyorum. Bu gün yine çok harcadım 10 tl baharatçıda bıraktım,
- yarım kilo nişasta
-küçük paket isot
-küçük paket kırmızı gıda boyası
A 101 açıldı önümüzde ki caddeye açılış şerefine büyük indirim yapmışlar,
-2 koli yumurta 26 tl
-1 kilo tereyag 30 tl
-1 paket mantar 3.6 tl
-1 küçük tatlı 2 tl
burayada 60 küsur bıraktım ama fiyatları çok iyiydi meyve-sebze de yüzde elli indirimliydi açılışa özel ama bir daha çıkamadım evden. Eve gel zor çıktım merdivenleri onları sil kurut yerleştir. Kızlar kahvaltı yapmışlar mutfak tezgahı nasıl dolu anlatamam onların hepsini lavabonun içine yerleştirdim yıkadım tezgahı temizledim porçöz mutfak sprey aldık kızlar ben memnunum tavsiye ederim. Sonra hamur tuttum el açması gözleme yaptım bir de tarhana çorbası bu günü de kurtardım çok şükür bin şükür. Uzun oldu kusura bakmayın.

Offf kuzum ya sabır zor günler çabuk geçsin inşallahh Valla yakının da olsam yardım ederdim

Cuma gününden beri internetten bir şeyler alıyoruz gelmeye de başladı kargo gelince acaba ne geldi diye hepimiz toplanıyoruz sonra kimin istediği geldi ise alıp gidiyor. Bu günde eşim bir eşofman takımı begenmiş trendyoldan onu da aldık. Tabi adam iki metre olunca fiyatı da iki kat oluyor. Küçük kızım bana diyor ki bu dünya ya bir daha gelirsen orta boy ve yakışıklı birini bul çok güldüm eşim de soruyor niye gülüyorsun diye kızımla aramda dedim. Trendyol bu ay bizi batırdı korkuyorum kredi kartı ekstra durumuna bakmaya. Korkunun ecele faydası yok paşa paşa ödeyecegiz.

11.11 bereketimi :)) ben de atayım

Ondan sonra sen kendini karantinaya al lellim başka türlü dinlenmen zor., :)

O pozitif olmasaydi ben olsaydim yapmaya calisirdi aslinda yemek falan yapamazda hazir alirdi en kotu.
Ama böyle bebekle cok yoruluyorum.
Dedi bugun yapma siparis ver dedi ee iyide 10gun siparis mi verim.
Sen anlatınca pandemi günlerim aklıma geldi. Benim eşim yemek yapar ama ona rağmen isteği bitmezdi. Daha kahvaltı bulaşığını toplamadan gelsin kahveler sonra abur cubur çocukla daha çok ben ilgileniyordum. O zaman tuvalet eğitimi de vardı. Bayağı kasmıştı beni. Allah korusun öyle birşey olsa hiçbiri çocukla ilgilenemez bence. Zaten hep diyor aman dikkat et birşey olsa ben ne yaparım diye.

O pozitif olmasaydi ben olsaydim yapmaya calisirdi aslinda yemek falan yapamazda hazir alirdi en kotu.
Ama böyle bebekle cok yoruluyorum.
Dedi bugun yapma siparis ver dedi ee iyide 10gun siparis mi verim.
gecmıs olsun lellicim esın pozıtıf sanırım Rabbim sifa versın canım sana da kolaylıklar versın

İii geceler hanımlar
Koci pazara gitti
Kahvaltılık ,yesillik,patlıcan,mandalina,patates,havuc almıs
Aksm üzeri alyaya yarım avokado yarım muz ezdim yedirdim.
Tıkadı galiba aksm yemeginde yemedi
Süt icti ıyuttum.
30 sayfa kadr kitap okudum kahve demledim
Bitmesin hemen diye bıraktım
Dilimi ısırayım anam bu hafta arıza cıkarmadı
Kaldı 3 gün bi atlataydık su haftayı
Yarına yemek yok
Patates oturtma flan yaparım biseyler.

süpür sil islerini azalt bir kac gün bence, annende biraz bögrek mögrek buraz hazir yemekler getirse sana olmaz mi? Yoksa cok yorulursun
istesem getirirde esim yemez illa ben yapicam.
Neyse yufka falan isterim ama en azindan gozleme yaparim arada. fikir icin sagol canim.
Selâm kizlar
Bereket günleri varmış baby,uykucu paylaşmıştı.
Katlanarak artsin inş.

tr_lelli geçmiş olsun canım umarim çabucak atlatırsınız, bebis nasil büyümüştür minnoş
Canim Allah razi olsun insallah gecer gider.
Bebis buyudu 6. ayimizdayiz
Ekürimm inan elimden gelenj yapiyorum.
Evde ne varsa.
Misal evde kestane bali var ondan verdim dedim sabahlari 1 kasik ic.
İhlamuruna limonu bali atip veriyorum.
Dut cayi yapiyorum onada kandaki enfeks. temizliyomus.
Yarin ada cayi siparis gircem.
Annem paca kaynatiyomus icmez esim ama oglanla ben iceriz.
Allah hepimize saglik versin.
Sagol canim bereketli olsun. Afiyet olsun gozlemende
Offf kuzum ya sabır zor günler çabuk geçsin inşallahh Valla yakının da olsam yardım ederdim
insallah canim
Ondan sonra sen kendini karantinaya al lellim başka türlü dinlenmen zor., :)
aynen öyle esimin 8 gunu var hemen kitlicem kizi☺
gecmıs olsun lellicim esın pozıtıf sanırım Rabbim sifa versın canım sana da kolaylıklar versın
Canim evet sagolasin karantinadayiz.
Amin Allah razi olsun.

Kizlar bende covidim bence aksam sıtma tuttu atesim 37.1 di.
Bir turlu isinamadim zangir zangir titredim.
Oglana dedim kiza bak ben bi dus alip bol limonlu bi corba icim.
Dusu alip corbayi icince kendime geldim.
atesim 36 dustu.
Bende porol ve aferin ictim.
Atak gibi geliyo geciyo.
Test yaptirsamda yine karantinada kalicam neticede ignesi yok.
Aile hekimiyle gorustum nefes darligin, agrilarin olursa 112 ara dedi.
Ben ara ara whatsapdan durumunuzu sorucam dedi.
Esim iyi bu aksam agrisida yok.
Oglanda iyi sukur.

Erbaslara yemek verdim, kizi doyurdum, uyuttum.
Kizin lorunu yaptim.
Su sirtima nasil iyi geldi resmen kaslarim gevsedi.
Uzandim dinleniyorum.
Gunduz az kizla uyuduydum uykum gelmez simdi ama uyusam iyi olur

Ya babam ariyo ne alalim diye ben istemek istemiyorum alismamisim.
Hani evde şu yok bu yok diyemiyorum.
Salca yok mesela diyemedim siparis gecicem.
Huyum böyle annemde biliyo sen soylenezsin diyip makarnaya kadar almislar
kasar, salam, sucuk, kiyma, tavuk, peynir,zeytin,makarna, yag, patlican, meyve 1 pazar arabasi yigmis annem kapiya.
Dersin 1 ay karantinadayiz.
Almayin dedim dinlememisler.
süt istemistim ama kizin yogurdu yoktu napim.

Yufka isterim bir ara.

Pogacalari sade yaptim minik pisince aralarina peynir, salatalik, domates koydum huplettiler erbaslar.

Vallahi oglan elim kolum oldu.
Salladik battaniyede, birazda odasina aldi ben dus alip corbami icene kadar.
Aglayinca dayanamiyo geliyo.
aiyy hic sus falanda demiyo sabri hic bana cekmemis babasina cekmis.
Onda duruyo abici olcak☺
Abiyi gordum mu kitleniyo odasina aldi baya durdu gidip baktim dedim agladida duymadim mi ki diye gayet halinden memnundu

Aldiklarin bereketli olsun canım benimde hemen aşağı tarafa açılıyor açılışta güzel fiyatlı birşeyler görürsem Alican bende

Canım ben seni biliyorum zaten.. Sen eminim ki elinden gelenin fazlasını bşke yaparsın.. Senin işin daha da zpr bebikşe bide.. Aöa insan bu hastalığa yakalanınca da hakkaten psikolojik tuhaf kötü hissediyor.. Yani bilmiyorum ben öyle oldum.. Eşinde öyle hissetmiş olabilir diye söylemek iatedim.. Yoksa ben senin ne kadar vefakar cefakar olduğunu biliyoeum cnm.. İnşallah sen pozitif değilsindir canım.. İni ferah tut.. Yorgunluk uykusuzluk danda ateşin çıkmış olabilir... Kötü düşünme.. Rabbim korusun sizi.. Bebikde var Rabbım yar ve yardımcın olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…