Küçük Düşün Büyük Olsun!

Psikolojikde olabilir demen gibi.
Cunku azicik belirti olsa ona yoruyoruz.
Ben dun baya yoruldum kiz dogdugun beri esim cok yardim ediyo kiz konusunda.
Aksam isten gelince genelde o bakiyo o uyutuyo uzerini falanda degisiyo.
O eve geldiginde yemekler cay verip dinlenebiliyordum.
Simdi kizla odaya kapandik daraliyorum
O da esimin sesini duyuyo arada saskin saskin bakiyo☺
7gunu kaldi resmen sayiyorum artik.

Cocuklara bulassa bile hafif atlattiklarini dusunuyorum
Cunku 1 gun once kiz hep esimin kucagindaydi.
Cok sukur halsizligi, atesi, ishali falan olmadi..
Allah koruyor onlari

Günaydın
Akşam kızı 8 de uyuttum. Sonra birara uyandı su istedi.gece kızı odasına yatıracaktım. Aynen de yatırdım. Tam ben yatacaktım. Uyandı çişi gelmiş. Anne sen burada yat dedi. Hatta yanımda yat dedi. Neyse yere yattım.Sonra saat 5:20 gibi uyanmış. Tekrar wc ye gittik. Yanıma yatmak istedi yattık yere. Süt istedi. Verdim. Uykum kaçtı uykum kaçtı dedi :)
Sonra uyutmaya niyetim yoktu gündüz uyur diye. Babasının yanına gitti geçtik oraya yattık Eşime kahvaltı hazırlayacaktım istemedi. Ahçı abla geceden hazırlatıp bırakıyor dedi. Evde uyanır uyanmaz iştahı olmuyormuş. saat 7 olmuş kız uyuyacakk hayıır uyumıyoruz dedim. Uykum geldi diye başladı bu defa da
Sonra uyumuşuz. Hala uyanmadı bakalım.
Ben de öyleee yatıyorum :)

Günaydın diyordum tabletten dizi izlerim bari nerddeee vakit olmuyor ki.
Kiz uyudugu an bende uyuyorum.
Dunden corba pilav var tavuk sis yapicam bugun.

Kizlar a101 e falan oyun mati geliyor ya hani su puzzle olan sungerimsi olanlardan sayili, hayvanli falan gelirse gorurseniz yazarmisiniz?
Ben aktuelleri takip edemiyorum artik
istiyorum dikkatini ceker belki soker takar oynar uzerinde.

Biz aldık annemin terasta duruyır suan.
En son oraya götürdük
Yani cok kullanıslı değil.
Temizlemesi zor evin icinde.
Tozu topluyor ama sen bi al dene istersen bacım.

Gunaydinlar
Sabah erken kalktik ama ben daha hicbisey yapmadım çay içtim oyun oynadim valla, şimdi kalkıp günlük işlerimi yaparim, dün haşlama yapmıştım yenmedi salatayla bugün onu yeriz yemekten kurtuldum
Kapılara camlara bı girmem lazım ama erteleyip duruyorum bugün başlarım belki
nazenin9320 aynen canım dün güzeldi dizi, cik git demesi de aynen süperdi

Selam kizlar oglus yatağımdan kaldırdı gece gittik odasında uyumusuz nihayet aybaşı olmuşum gecikmisyi baya oğlan gece atletle dolandı bir sürü şey içti o kadar isemeye götürdüm isemiş yatağa Allah'tan alez var sabah soktum duşa üst bası attım hep kahvaltı ettik çay keyfidi yapiom az elektrik paspas yaptım aynaları silcem toz alırım wc temizlerim yarın kaynanam gelir bugün bitsin yarına bir yemeğim kalsın istiyorum yürüyüş yaparim alincaklar var iş çok bugün

Ayy kuzum yaa
Alya aksam gelmis bezini tutuyo ciss diyo bize
Wcye gidiince biri cis yapckmıs diyorz arkasından gitmesin diye
E dedik yap bezine

Lellicim merhaba yıllar sonra çok geçmiş olsun..kolayca atlatırsınız inşallah

Sabah 5 ben kıza corba yaptım.
,Karnıbahar,sogan,yesil kabak,balkabagı attım icine bızlattım kaynayınca.
Annem güzel yedi sevdi bunu dedi.
Brokoli corbasını da bide böyle istahlı yiyor.
Tarhandan sıkıldı herhdlde.
Dün peynir altı suyu katmıstım zor yedi dedi.
Eksi sevmiyor cocuum
Sabah yarım avakodosu vardı onu peynirle yedirdim.
Enginar yaparım aksm icin kıza.
Anam 3-5 cocukla yetisiyor insanlar ya(5 cocuk yapan yoktur gerci artk)
Ben tek cocukla yemek konusunda tükendim
Ne yapacagımı sasırırıyorm hergün kıza

Selam kızlar şimdi oturdum önce sizi okudum. Bu sabahlar ah bu sabahlar ben 5.45-5.30 gibi uyanıyorum o kadar kıskanıyorum ki uyuyanları ben çok uyuyamıyorum. Uykuyu da çok sevmiyorum, kalksam gürültü olacak kalkmasam yatak basıyor nihayet alarm çalıyor ve sevinçle kalkıyorum yataktan, çocuklar hiç çekmemiş bana uykuyu seviyorlar. Eşimi kahvaltı sonrası yolcu ettikten sonra önce mercimek çorbası ardına yaprakları sardım biraz fazla olmuş küçük bir dondurma kabına iki sıra oldu doğru dondurucuya. Mutfagı topla, bulaşıkları yıka oturdugumuz odanın, mutfagın koridorun yerlerini elle sildim. Havluları değiştirdim giyindim dışarıda bir saat yürüdüm dönüşte hemen duşa girdim, kızlarım kızıyorlar anne çok kötü göbek yaptın diyorlar nasıl eriteyim dediğimde de az tut boğazını diyorlar. Tutabilsem zaten sorun yok, ama acıkınca gözüm hiç birşey görmüyor. Dikkat etmem lazım kızlar şimdi ojelerimi sürücem.

Ayy kuzum yaa
Alya aksam gelmis bezini tutuyo ciss diyo bize
Wcye gidiince biri cis yapckmıs diyorz arkasından gitmesin diye
E dedik yap bezine
Kuzu kizlar wc eğitimine daha çabuk alışıyor zaten benimki Şaban gibi işeyince yataktan çıkmıyor sen git diyor

Selam canlar geldim nihayet temizliği bitirdim bir kuşun kafesi temizlenecek birde cam önü almadım onuda yarın yaparım disarj çıktı esim oğlana güveç çilek almış bana 300 çekmiş günüm 150 son günümüz gelmiyo sadece para yolluyor kaynanamin komsusu onuda vercem normalde Aralık ama gelemez belki varken çıksın ddim esim geldi ben çıktım yürüdüm yarım saat kuyumcuya gittim 24 ayar yoktu tekrar çıkmadım yukarı 22 ayar 1 gram aldım 455 ten netteki fiyatlar yok 24 olanda 480 mis aldım bereket versin zulamdaki paradan verdim zulayada 20 attım

Bereketli olsun sekreterim.

aiyyy bakamiyorum burayada
Vallahi bezdum.
Esime dedim hemen kos kos test yaptir kimde cikarsa hep karantinaya girelim ben de cildirim.
Biz her ay test yaptirirsak mutlaka pozitif cikar bence bukadar cabuk gecen bir vurus nasil hepimize gecmicek Allah askina.
Gecirip gecirip atlatiyoruz iste.
Ama bana sac bas yoldurcak.
Kiz hep ilgi bekliyo.
mutfaga aldim mama sandalyesini masaya uzanip orayi karistiriyo

tavuk sis yaptim
dunden corba pilav vardi.
Sutlac yaptim.
lavas yaptim.
camasir as topla.
pöfs yildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…