- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Psikolojikde olabilir demen gibi.Canım ben seni biliyorum zaten.. Sen eminim ki elinden gelenin fazlasını bşke yaparsın.. Senin işin daha da zpr bebikşe bide.. Aöa insan bu hastalığa yakalanınca da hakkaten psikolojik tuhaf kötü hissediyor.. Yani bilmiyorum ben öyle oldum.. Eşinde öyle hissetmiş olabilir diye söylemek iatedim.. Yoksa ben senin ne kadar vefakar cefakar olduğunu biliyoeum cnm.. İnşallah sen pozitif değilsindir canım.. İni ferah tut.. Yorgunluk uykusuzluk danda ateşin çıkmış olabilir... Kötü düşünme.. Rabbim korusun sizi.. Bebikde var Rabbım yar ve yardımcın olsun cnm..
Biz aldık annemin terasta duruyır suan.Günaydın diyordum tabletten dizi izlerim bari nerddeee vakit olmuyor ki.
Kiz uyudugu an bende uyuyorum.
Dunden corba pilav var tavuk sis yapicam bugun.
Kizlar a101 e falan oyun mati geliyor ya hani su puzzle olan sungerimsi olanlardan sayili, hayvanli falan gelirse gorurseniz yazarmisiniz?
Ben aktuelleri takip edemiyorum artik
istiyorum dikkatini ceker belki soker takar oynar uzerinde.
Ayy kuzum yaaSelam kizlar oglus yatağımdan kaldırdı gece gittik odasında uyumusuz nihayet aybaşı olmuşumgecikmisyi baya oğlan gece atletle dolandı bir sürü şey içti o kadar isemeye götürdüm isemiş yatağa Allah'tan alez var sabah soktum duşa üst bası attım hep kahvaltı ettik çay keyfidi yapiom az elektrik paspas yaptım aynaları silcem toz alırım wc temizlerim yarın kaynanam gelir bugün bitsin yarına bir yemeğim kalsın istiyorum yürüyüş yaparim alincaklar var iş çok bugün
Güle güle kullanım canımgünaydın dün akşam biraz alışveriş yaptık ihtiyaç olanlardı erteliyorum artık alalım taksitle öderiz dedim eşime tabi bitti mi bugün kaldığım yerden devam ediyorum
Lellicim merhaba yıllar sonraPsikolojikde olabilir demen gibi.
Cunku azicik belirti olsa ona yoruyoruz.
Ben dun baya yoruldum kiz dogdugun beri esim cok yardim ediyo kiz konusunda.
Aksam isten gelince genelde o bakiyo o uyutuyo uzerini falanda degisiyo.
O eve geldiginde yemekler cay verip dinlenebiliyordum.
Simdi kizla odaya kapandik daraliyorum
O da esimin sesini duyuyo arada saskin saskin bakiyo☺
7gunu kaldi resmen sayiyorum artik.
Cocuklara bulassa bile hafif atlattiklarini dusunuyorum
Cunku 1 gun once kiz hep esimin kucagindaydi.
Cok sukur halsizligi, atesi, ishali falan olmadi..
Allah koruyor onlari
Kuzu kizlar wc eğitimine daha çabuk alışıyor zaten benimki Şaban gibi işeyince yataktan çıkmıyor sen git diyorAyy kuzum yaa
Alya aksam gelmis bezini tutuyo ciss diyo bize
Wcye gidiince biri cis yapckmıs diyorz arkasından gitmesin diye
E dedik yap bezine
Bereketli olsun sekreterim.Selam canlar geldim nihayet temizliği bitirdim bir kuşun kafesi temizlenecek birde cam önü almadım onuda yarın yaparım disarj çıktı esim oğlana güveç çilek almış bana 300 çekmiş günüm 150 son günümüz gelmiyo sadece para yolluyor kaynanamin komsusu onuda vercem normalde Aralık ama gelemez belki varken çıksın ddim esim geldi ben çıktım yürüdüm yarım saat kuyumcuya gittim 24 ayar yoktu tekrar çıkmadım yukarı 22 ayar 1 gram aldım 455 ten netteki fiyatlar yok 24 olanda 480 mis aldım bereket versin zulamdaki paradan verdim zulayada 20 attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?