- 27 Şubat 2013
- 14.843
- 42.390
- 798
O çok iyi oluyor canım. Yerde süründüğü emeklemeden önceki dönemde kullandım. Tek kötü yanı parçalayıp darmadağın yapmasıydı.Günaydın diyordum tabletten dizi izlerim bari nerddeee vakit olmuyor ki.
Kiz uyudugu an bende uyuyorum.
Dunden corba pilav var tavuk sis yapicam bugun.
Kizlar a101 e falan oyun mati geliyor ya hani su puzzle olan sungerimsi olanlardan sayili, hayvanli falan gelirse gorurseniz yazarmisiniz?
Ben aktuelleri takip edemiyorum artik
istiyorum dikkatini ceker belki soker takar oynar uzerinde.
Canım ben lazımlığı 1 yaşında almıştım çok meraklanıyırdu hatta birkaç defa çiş yapmıştı lazımlığa o dönemde. Tabi tuvalet eğitimine o dönemde başlamadık. Sonra tuvalete geçmesi zor olmadı yani korku oluşmadı.Ayy kuzum yaa
Alya aksam gelmis bezini tutuyo ciss diyo bize
Wcye gidiince biri cis yapckmıs diyorz arkasından gitmesin diye
E dedik yap bezine
Bereketli olsun bacımSelam canlar geldim nihayet temizliği bitirdim bir kuşun kafesi temizlenecek birde cam önü almadım onuda yarın yaparım disarj çıktı esim oğlana güveç çilek almış bana 300 çekmiş günüm 150 son günümüz gelmiyo sadece para yolluyor kaynanamin komsusu onuda vercem normalde Aralık ama gelemez belki varken çıksın ddim esim geldi ben çıktım yürüdüm yarım saat kuyumcuya gittim 24 ayar yoktu tekrar çıkmadım yukarı 22 ayar 1 gram aldım 455 ten netteki fiyatlar yok 24 olanda 480 mis aldım bereket versin zulamdaki paradan verdim zulayada 20 attım
Olsun canım sen dua et yiyor. Çok alternatifin var.ben dönüp dolaşıp aynı şeyi yapıyorum. Bir de yetmiyor tabağa koyup tencereye geri koyuyorum günlerce sürünsün yemekSabah 5 ben kıza corba yaptım.
,Karnıbahar,sogan,yesil kabak,balkabagı attım icine bızlattım kaynayınca.
Annem güzel yedi sevdi bunu dedi.
Brokoli corbasını da bide böyle istahlı yiyor.
Tarhandan sıkıldı herhdlde.
Dün peynir altı suyu katmıstım zor yedi dedi.
Eksi sevmiyor cocuum
Sabah yarım avakodosu vardı onu peynirle yedirdim.
Enginar yaparım aksm icin kıza.
Anam 3-5 cocukla yetisiyor insanlar ya(5 cocuk yapan yoktur gerci artk)
Ben tek cocukla yemek konusunda tükendim
Ne yapacagımı sasırırıyorm hergün kıza
Annem de diyo ben size 1.5 yasında baslattım diye.Canım ben lazımlığı 1 yaşında almıştım çok meraklanıyırdu hatta birkaç defa çiş yapmıştı lazımlığa o dönemde. Tabi tuvalet eğitimine o dönemde başlamadık. Sonra tuvalete geçmesi zor olmadı yani korku oluşmadı.
Bereketli olsun kuzum..Selam canlar geldim nihayet temizliği bitirdim bir kuşun kafesi temizlenecek birde cam önü almadım onuda yarın yaparım disarj çıktı esim oğlana güveç çilek almış bana 300 çekmiş günüm 150 son günümüz gelmiyo sadece para yolluyor kaynanamin komsusu onuda vercem normalde Aralık ama gelemez belki varken çıksın ddim esim geldi ben çıktım yürüdüm yarım saat kuyumcuya gittim 24 ayar yoktu tekrar çıkmadım yukarı 22 ayar 1 gram aldım 455 ten netteki fiyatlar yok 24 olanda 480 mis aldım bereket versin zulamdaki paradan verdim zulayada 20 attım
Valla ben de diyorım mümkün değil gecirmemis olmamızaiyyy bakamiyorum burayada
Vallahi bezdum.
Esime dedim hemen kos kos test yaptir kimde cikarsa hep karantinaya girelim ben de cildirim.
Biz her ay test yaptirirsak mutlaka pozitif cikar bence bukadar cabuk gecen bir vurus nasil hepimize gecmicek Allah askina.
Gecirip gecirip atlatiyoruz iste.
Ama bana sac bas yoldurcak.
Kiz hep ilgi bekliyo.
mutfaga aldim mama sandalyesini masaya uzanip orayi karistiriyo
tavuk sis yaptim
dunden corba pilav vardi.
Sutlac yaptim.
lavas yaptim.
camasir as topla.
pöfs yildim
Sana burdan bi takarım dicenSelam kızlar,
Bugün kahvaltıdan sonra biraz işlerimi toparlayıp arkadaşa gittim. Gel saçını boyayayım dedi gittim boyadı sağılsun. Onun bebek de kucak kuşu olmuş kıyameti kopardı. Hepsinde ayrı bir huy işte. Hepsinin bir zorluğu var. Uyku sevmiyor onun ufak kızı. Gece boyu uyutmamış.
neyse gittim. Hallettik saç boya işini. Benim kız bir süre sonra başlıyor atraksiyona koltuk tepelerinde gezmeye başladı eve geldik. Atraksiyona devam yine koltuk tepesi duvardaki tabloyu sallayıp duruyor. İnadına yapıyor.
sonra yemek yiyeceğim. Hiç gel falan diye ısrar etmedim. Yemedi masaya oturma zahmetinde bile bulunmadı. Sonra almış parmağıyla yoğurt ve eliyle pilav yemeye çalışıyor.anlattım kaşıkla yiyoruz dedim. Yok ısrarla masaya oturmadan yoğurda parmak sokma ve pilavı eliyle karıştırıyor kızdım. Aldım odasına koydum mutfağa geçtim kapıyı kilitledim mutfağın annee acıktımmm acıktım açtım. Yine aynı hal ve hareket yine koydum. Acıktım diyor açtırıyor yemek yeme yok.sonra gece süt isterse vermeyeceğimi de belirttim. Yine yeneyeceğim dedi yemedi. Kahvaltıyla duruyor. Sonra ne yedi arkadaşta biraz cips ve biscolata birz. Bunlarla karın doyarmı.
Eşimle konuşuyoruz bana diyor şunu yap bunu yap eee yaptım diyorum. Bana demezmi seni takmıyor ondan. Yani zaten çocuklar en çok nazı anneye yapmazmıbu sözü hiç sevmiyorum. Ben de dedim gel yap seni taksın göreyim. Ne kadar da kolay söylemesi.
Sorma bizim de geçirdiği vakit o kadar gün boyu vakit geçirse ne yapar acaba. İki saatte yoruluyor.Dün de dedi uyutma erken. Uyumasa deliye dönüyor.bir de sanki uyutnasam ne olacak uyku mIzırtısına tahammül edecek sanki.Sana burdan bi takarım dicen
Bziimkide zaten 2 saat görüyor aksmları
Yemek yerken daha kızım hadi uykuya diyor cocuga
Cocuk bu tabiki döke saca yiyor yarısı yere gidiyor
Ona noluyosa ben temizliyorm
Karısma dedim,öyle öyle ögrencek
Selamlar herkese. Ayy eşin de abartmış tüm sorumluluk sende bir kere. Bir de her çocuk yemek yemeye düşkün degil. Yapısı öyle deyip kabullenmek daha doğru. Kıyamam sana bu yüzden sen üzülüyorsun. Eloş saglikliysa takma benceSelam kızlar,
Bugün kahvaltıdan sonra biraz işlerimi toparlayıp arkadaşa gittim. Gel saçını boyayayım dedi gittim boyadı sağılsun. Onun bebek de kucak kuşu olmuş kıyameti kopardı. Hepsinde ayrı bir huy işte. Hepsinin bir zorluğu var. Uyku sevmiyor onun ufak kızı. Gece boyu uyutmamış.
neyse gittim. Hallettik saç boya işini. Benim kız bir süre sonra başlıyor atraksiyona koltuk tepelerinde gezmeye başladı eve geldik. Atraksiyona devam yine koltuk tepesi duvardaki tabloyu sallayıp duruyor. İnadına yapıyor.
sonra yemek yiyeceğim. Hiç gel falan diye ısrar etmedim. Yemedi masaya oturma zahmetinde bile bulunmadı. Sonra almış parmağıyla yoğurt ve eliyle pilav yemeye çalışıyor.anlattım kaşıkla yiyoruz dedim. Yok ısrarla masaya oturmadan yoğurda parmak sokma ve pilavı eliyle karıştırıyor kızdım. Aldım odasına koydum mutfağa geçtim kapıyı kilitledim mutfağın annee acıktımmm acıktım açtım. Yine aynı hal ve hareket yine koydum. Acıktım diyor açtırıyor yemek yeme yok.sonra gece süt isterse vermeyeceğimi de belirttim. Yine yeneyeceğim dedi yemedi. Kahvaltıyla duruyor. Sonra ne yedi arkadaşta biraz cips ve biscolata birz. Bunlarla karın doyarmı.
Eşimle konuşuyoruz bana diyor şunu yap bunu yap eee yaptım diyorum. Bana demezmi seni takmıyor ondan. Yani zaten çocuklar en çok nazı anneye yapmazmıbu sözü hiç sevmiyorum. Ben de dedim gel yap seni taksın göreyim. Ne kadar da kolay söylemesi.
Çok şükür sağlıklı ama ek vitamin kullanıyırum. Doktor vermişti. Bir de omega 3 kullanıyorum beyin gelişimi için.Selamlar herkese. Ayy eşin de abartmış tüm sorumluluk sende bir kere. Bir de her çocuk yemek yemeye düşkün degil. Yapısı öyle deyip kabullenmek daha doğru. Kıyamam sana bu yüzden sen üzülüyorsun. Eloş saglikliysa takma bence
Doktor vitamin vermişti canım. İştah açıcı yerine geçiyormu bilmiyorum. Olmazsa bakar denerim dedikleriniyedirenk79 istah acici surup denedin mi?
makarnavitmanin karadutozunude meht ediyorlar istah aciyo diye.
Benim kiz icin erken suan yani istahi anlaminda cok bisi veremedigimden ama denerdim ben olsam.
Yani ileride alicam yinede denemek istiyorum.
Oglanda minadex surup kullanmistim esimin bi ecz. arkadasi vardi o onermisti bayada kullanmistim oglumun istahi iyiydi o donem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?