Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar,
Bugün kahvaltıdan sonra biraz işlerimi toparlayıp arkadaşa gittim. Gel saçını boyayayım dedi gittim boyadı sağılsun. Onun bebek de kucak kuşu olmuş kıyameti kopardı. Hepsinde ayrı bir huy işte. Hepsinin bir zorluğu var. Uyku sevmiyor onun ufak kızı. Gece boyu uyutmamış.
neyse gittim. Hallettik saç boya işini. Benim kız bir süre sonra başlıyor atraksiyona koltuk tepelerinde gezmeye başladı eve geldik. Atraksiyona devam yine koltuk tepesi duvardaki tabloyu sallayıp duruyor. İnadına yapıyor.
sonra yemek yiyeceğim. Hiç gel falan diye ısrar etmedim. Yemedi masaya oturma zahmetinde bile bulunmadı. Sonra almış parmağıyla yoğurt ve eliyle pilav yemeye çalışıyor.anlattım kaşıkla yiyoruz dedim. Yok ısrarla masaya oturmadan yoğurda parmak sokma ve pilavı eliyle karıştırıyor kızdım. Aldım odasına koydum mutfağa geçtim kapıyı kilitledim mutfağın annee acıktımmm acıktım açtım. Yine aynı hal ve hareket yine koydum. Acıktım diyor açtırıyor yemek yeme yok.sonra gece süt isterse vermeyeceğimi de belirttim. Yine yeneyeceğim dedi yemedi. Kahvaltıyla duruyor. Sonra ne yedi arkadaşta biraz cips ve biscolata birz. Bunlarla karın doyarmı.
Eşimle konuşuyoruz bana diyor şunu yap bunu yap eee yaptım diyorum. Bana demezmi seni takmıyor ondan. Yani zaten çocuklar en çok nazı anneye yapmazmı bu sözü hiç sevmiyorum. Ben de dedim gel yap seni taksın göreyim. Ne kadar da kolay söylemesi.

O çok iyi oluyor canım. Yerde süründüğü emeklemeden önceki dönemde kullandım. Tek kötü yanı parçalayıp darmadağın yapmasıydı.

Ayy kuzum yaa
Alya aksam gelmis bezini tutuyo ciss diyo bize
Wcye gidiince biri cis yapckmıs diyorz arkasından gitmesin diye
E dedik yap bezine
Canım ben lazımlığı 1 yaşında almıştım çok meraklanıyırdu hatta birkaç defa çiş yapmıştı lazımlığa o dönemde. Tabi tuvalet eğitimine o dönemde başlamadık. Sonra tuvalete geçmesi zor olmadı yani korku oluşmadı.

Bereketli olsun bacım

Olsun canım sen dua et yiyor. Çok alternatifin var.ben dönüp dolaşıp aynı şeyi yapıyorum. Bir de yetmiyor tabağa koyup tencereye geri koyuyorum günlerce sürünsün yemek

Annem de diyo ben size 1.5 yasında baslattım diye.
Ben ara ara götürüyorm wcye henüz denk gelmedik biseye

Bereketli olsun kuzum..

İyi aksamlar bacımlarr
Gelemeyenlerde bugun ben
Yemek yaptm kızı yıkadım
Koci dedi özdilege gidelim hava alsın cocuk
Aslında cıkarmam banyolu ama enerjiyi atsn dedim
Oyuncak falan aldık 100 tl Koci ödedi
Eve geldik yemek yedik kızı yine bi posta banyayo detaylı el agız yıkaama yaptık
İns uyur diye bekliyorum
Yoruldum valla

Valla ben de diyorım mümkün değil gecirmemis olmamız
Koci fabrikada yüzlerce kisiyle her hafta 2 kiside en az cıkıyo
Nasıl gecmesin

Sana burdan bi takarım dicen
Bziimkide zaten 2 saat görüyor aksmları
Yemek yerken daha kızım hadi uykuya diyor cocuga
Cocuk bu tabiki döke saca yiyor yarısı yere gidiyor
Ona noluyosa ben temizliyorm
Karısma dedim,öyle öyle ögrencek

Sorma bizim de geçirdiği vakit o kadar gün boyu vakit geçirse ne yapar acaba. İki saatte yoruluyor.Dün de dedi uyutma erken. Uyumasa deliye dönüyor.bir de sanki uyutnasam ne olacak uyku mIzırtısına tahammül edecek sanki.

Kızlar eşim geldi. Kapıda konuşuyorduk kız uyandı baba baba baba diye koştu..uyuturdum ama kaç gündür görmüyor diye uyutmadım. Bir de aç uyudu ya içim el vermedi. Tabi sonra ne oldu. Benim koci paşazadesi kızımla biz peynir zeytin yesek hamur yaptım onu yiyorlar.
hamuru hergün yapsam sade yer o derece. Evde yemek var kahvaltı yiyorlar. Babasının kızı ya Böyle ben de yemek yediririm ne var ver eline ekmeği hamuru zaten dünden razı. Abur cubur yemesin diye öyle demiş

8den beri uykusu var direniyo gozleri kipkirmizi oldu ovalamakdan.
Mama yedi, emdi, alt degistik sonra yine doyurdum, kucakda gezdik bir daha alt degis simdi uyudu

Dedim kimse bisi istemesin benden
Esimin kapinin agzindan, corba, sutlac, ıhlamur hepsini kaktirdim dedim ye ic uyu kimse lelli demesin.
Biraktigim mutfagida aman beğ cikamiyorum girince.
Kalsin.

Uzandim uyucam.
Carrefourdan bile bugun ancak alabildim tam sepete atiyorum bisi oluyo birakiyorum telf. unutuyorum.
oglanda cips istedi onada 2pkt cips aldim
Galiba 6-7 aydir eve cips girmiyor. en son hamileydim eve cips girdiginde..
Aldirmiyorum almiyorum.
Paketli seylerden baya arindik cokk sukur
Hadi arada olsun dedim ye bari.
2pkt ona 1 pkt esime ben yemedim.
Oyalansinlar. 91tl baydim aldiklarima.

Cekirdigde sık almiyorum artik evde vardi sakladim oglanda garibim gidip alip yiyemiyor ortada da olsa sivilceleri cok azıyor soyleniyorum diye cocugun iradesi o konularda iyi valla.
Yoksa koca 1 paketi tek yer cok seviyo.

Zabita aradi bi de oglen cama cikin bakim diyo zabitaya el salladik baya bizi kont. geldi.
Bebem uyuyo onu cikaramicam k.bakma dedim.
Hepiniz cikin gorim diyo yaw.

Yarin been ne pisircem bilmem.
Annemde kadincagiz ugrasiyo bize paca falan almis pisirmis yarin getircekmis kiz ugrasma dedimsede dinlemedi
Hamside alip ayiklicam buglama yaparsin dedi..
Ana yuregi iste.

Son düzenleme:
Selamlar herkese. Ayy eşin de abartmış tüm sorumluluk sende bir kere. Bir de her çocuk yemek yemeye düşkün degil. Yapısı öyle deyip kabullenmek daha doğru. Kıyamam sana bu yüzden sen üzülüyorsun. Eloş saglikliysa takma bence

yedirenk79 istah acici surup denedin mi?
makarnavitmanin karadutozunude meht ediyorlar istah aciyo diye.
Benim kiz icin erken suan yani istahi anlaminda cok bisi veremedigimden ama denerdim ben olsam.
Yani ileride alicam yinede denemek istiyorum.

Oglanda minadex surup kullanmistim esimin bi ecz. arkadasi vardi o onermisti bayada kullanmistim oglumun istahi iyiydi o donem.

Çok şükür sağlıklı ama ek vitamin kullanıyırum. Doktor vermişti. Bir de omega 3 kullanıyorum beyin gelişimi için.
Valla ne bileyim kabulleneceğim galiba gittikçe daha da iştahsızlaşıyor. Küçük kardeşim de aynı ela gibiydi. 21 yaşına geldi hala yediği şeyler sayılıdır.kırmızı et yemez, sakatat ağzına koymaz, her sebzeyi yemez.hamburger hazır yemek hamur tercihidir. Ciğerciye gideriz tavuk yer Annem hep örnek verir büyümese o büyümezdi diye

Doktor vitamin vermişti canım. İştah açıcı yerine geçiyormu bilmiyorum. Olmazsa bakar denerim dediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…