Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizi uyutmustum güya
Gözlemeleri yapim dedim 5 tane yaptim kiz uyandi.
daha gozlemeyle ugrasamadim kalani lavas yaptim.
yemekle yesinler.
Gozleme kapanin elinde kaldi oglan 3 tane yedi esim 2 tane bitirdiler.
Yaparim bir ara yine.
Kizin uykusu kuş uykusu olunca 1 saat bilr uyumadi.
sabahda 8 gibi kalkti.
Bakalim direniyor nerede fire vercek
yogurt yedi corbasi yok.
corba uydurmam lazim ona veya püre.
Daha yemegede baslamadim

Selam kızlar
ancak yazabildim. Saat 10 uyandı benim kız yine. Sonra acıkmadım dedi oyun oynayalım dedi. Biraz zaman geçince kahvaltı hazırladım. Yaptık ama tabi herzamanki gibi iki parça yedi. Salatalık patates yediği. Krep yapmıştım nutella ile seviyor. Tabağını bitirirsen veririm dedim. Yok yemedi. Az yedi. Hellim peyniri de bim file şok ürünlerini yiyor benim kız geçen eşim diğer markalardan almış yemiyor kokuyo diyor tasarruflu benim kızım ucuzunu seviyor
Sonra toparladım. Mutfak lavaboyu çamaşır duyu işe ovdum. O arada arkadaş aradı dışarı çıkmışlar dönüşte de kızı Elalara uğrayalım demiş uğradılar. Ütü yapacaktım da belki biraz sonra yaparım.
bugün yemeğim var. Kıza da ek yemek yapsam yiyecekmiki,neyse olan yemeklerden veririm. Az önce aç dedi tv tamirden geldi 300 tl ödemiş eşim.
Açtım birşeyler istedi abur cubur vermedim. Akşama yemeğini yer belki bir umut.
İşlerim kaldı ev dağıldı evi toparlayıp kalan işleri yaparım

Ben de geçen mercimek çorbası yaptım içine karnabahar ıspanak havuç soğan Kırmızı biber yeşil biber domates et suyu koydum. Öyle yedirdim.

İlerde spagettiyi sipariş veriyorlar

Canım ay ay yeme için gurme bebek sayfası var ben oradan takip ediyordum. Hangi ay hangisini yer gibi. Bir de ınstagramda bebek tarifleri var. Onlara bakabilirsin fikir olur.

Al benden de o kadar yazalım gerçekten belki iyi gelir

Konuşsun tam annenin içi eriyecek. Anneannecim seni çok seviyorum dedimi tamamdır
Bize de eşimin teyzesi der baban gibi olma kızım işte böyle insan canlısı ol kalabalığı sev. Tabi bana da çaktırıyor lafı farkındayım.

Ay evet ya gözü kararır o salonda insanın:)

canim sen korkmuyormusun bu gelenlerden ya da gitmelerden
Helede cocikli biri elini 50 yere surmustur gelene kadar
bana bi elti kizi geliyodu zaten korktugum basimada geldi cikti onlarda daha almam kimseyi eve.
Ben zaten kimseye gitmiyordum bi anneme o da binde bir.

Kız halaya derler canım benim oglanda dayısının küçüklüğü valaa
aman aman Allah etmesin hala falan tövbe de kız

Ben demiyorum kuzu büyükler diyor ama sana benzer inşallah anasının kızı desinler

Ben mesafeliyim
Koci zaten 0 iletisim insanlarla anam haklı
Ama kız 7 mahalleyle barısık masallah
Ben de çok politik olup canımm cicim olamam. Hele içim ısınmadıysa hiiiç. Yağlayıp ballamam. Eşim de öyle çok herşeye katılıp kalabalığa karışan her gördüğüyle muhabbet edip samimiyet kuran biri değildir.
Ama kız hemen gider sarılır muhabbet desen öyle dedeciğim teyzeciğim. Seni çok seviyorumları bitmez :))) Dün tamirci geliyor ona bile hoşgeldin tamirci diyeceğim diye tutturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…