- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.599
- 798
- 38
bungalow gibi oldu evKücük evi olan abla evi duvarkagıdı yapmıs een kalitelisinden tabiki
Ay evet ya gözü kararır o salonda insanın:)bungalow gibi oldu ev
Kız halaya derler canım benim oglanda dayısının küçüklüğü valaabizde daha giriskenizdir oglan tutuk bizim soguk navale..
Agir abi takiliyo
O kardesime cekmis.
Kiz kime cekecek bakim
Ben de geçen mercimek çorbası yaptım içine karnabahar ıspanak havuç soğan Kırmızı biber yeşil biber domates et suyu koydum. Öyle yedirdim.canim benimkiler corba konusunda bunlar:
sogan havuc patates (sebzetozu ekliyorum suya)
sogan balkabagi patates (sebzetozu)
tarhana
yohurt corbasi irmikli
sehriye corbasi
bol sebzeli mercimek corbasi
sebze suyunda minik krep parcalari (alman tarifi bu)
eskiden brokolliyi cok severdi, simdi agzina sürmüyor. Tüm yollari denedim, sebzeyi anca corba seklinde yedire biliyorum.
Kız sen burdan çok gulduruyorsunya ben seni hep pozitif çok sevecen diye bagdastirmisim yıktın bütün hayallerimiBen mesafeliyim
Koci zaten 0 iletisim insanlarla anam haklı
Ama kız 7 mahalleyle barısık masallah
İlerde spagettiyi sipariş veriyorlarSaolasun kuzu
Semizotlyu deniyim bende
Diğerleri benim de listede
Arpa sehriyeyi kvdem cok yapr ,ondayken iciyor ,onu evde pek yapmıyorm
Alman tarifini deniyim bakim kız
Büyüdükce değisiyorlar
Benimkine de ver makarna yesin
Aksm patates yemegi gibi yaptm salcasız ,haslaım ezdim ptatesi üzerine domatesli kıymalı sos yaptm yemedi
Spagetti veriyor koci hüüp diye yuttu
Günaydınlarr
Gece uyanmasında bi kalktım ki alya cıtcıtlı badyle
Külotlu corabı cıkarmıs ıyurken ay bayılcam
Süt verdim geri uyuttım bakalım
Gidemde yarına yemek düsünem
Aynen yok diyince erzak dolabını karistiriyoİlerde spagettiyi sipariş veriyorlar
Canım ay ay yeme için gurme bebek sayfası var ben oradan takip ediyordum. Hangi ay hangisini yer gibi. Bir de ınstagramda bebek tarifleri var. Onlara bakabilirsin fikir olur.Bende kiza ne yedirsem bilmiyorum zaten cok cesitli seyler veremiyorum ama yiyebilecegi seyleride katip yedirmek istiyorum.
Sabah kahvaltisini yaptiriyorum lor, bebe bisk, keciboynuzu özu, ıhlamur.
yumurta sarisi(ceyrek)
yogurt yediriyorum
uyku oncesi emiyor ya da mama veriyorum.
sonra uyaninca corba (terbiyeli havuc, sehriye ve tarhana denedim) sonra muhallebi yapiyorum (vitma muhallebiyle ya da irmiklisiyle) bazen elma puresi, bazen havuc suyu,armut puresi, bal kabagi puresi atiyorum.
sonra yine mama ve emiyor.
kilo alimina iyi dedi hemsire 8 kilo.
Semizotu, ıspanak falan icin erken mi denesem mi acaba.
Al benden de o kadaryeminle benimki bi iki ay lnüne ne koydusam makarna diye agladi. Kafayi yyecektim. Yavas yavas bikti ama sankiya arada yesinde, ama süreklide olmaz ki...ne vitamini var ne birseysi.
Arada bi yazalim bu sipalar ne yiyor, birbirimize fikir oluyor. Zira yemek yüzünden yavasdan kafayi yiyecem cünkü
Konuşsun tam annenin içi eriyecek. Anneannecim seni çok seviyorum dedimi tamamdırAnnem sabah sabah övgüler yağdırdı bize yine.
Alya gidip gidip öpüyr,gecip karsısına öpücükler atıyor
Sen soguksun,kocan soguk bu cocuk sizden nasıl böyle cana yakın oldu diyo bana
Sütcüden mi bu cocuk anne dedim töbe töbe
Kardesim bi koli bez yollamıs
Alma dedikce alıyor
Saolsun da mahcup oluyorm almasın dedim.
Karısma sen diyo bana
Ay evet ya gözü kararır o salonda insanın:)
canim sen korkmuyormusun bu gelenlerden ya da gitmelerdenSelam kızlar
ancak yazabildim. Saat 10 uyandı benim kız yine. Sonra acıkmadım dedi oyun oynayalım dedi. Biraz zaman geçince kahvaltı hazırladım. Yaptık ama tabi herzamanki gibi iki parça yedi. Salatalık patates yediği. Krep yapmıştım nutella ile seviyor. Tabağını bitirirsen veririm dedim. Yok yemedi. Az yedi. Hellim peyniri de bim file şok ürünlerini yiyor benim kızgeçen eşim diğer markalardan almış yemiyor kokuyo diyor tasarruflu benim kızım ucuzunu seviyor
Sonra toparladım. Mutfak lavaboyu çamaşır duyu işe ovdum. O arada arkadaş aradı dışarı çıkmışlar dönüşte de kızı Elalara uğrayalım demiş uğradılar. Ütü yapacaktım da belki biraz sonra yaparım.
bugün yemeğim var. Kıza da ek yemek yapsam yiyecekmiki,neyse olan yemeklerden veririm. Az önce aç dedi tv tamirden geldi 300 tl ödemiş eşim.
Açtım birşeyler istedi abur cubur vermedim. Akşama yemeğini yer belki bir umut.
İşlerim kaldı ev dağıldı evi toparlayıp kalan işleri yaparım
aman aman Allah etmesin hala falan tövbe de kızKız halaya derler canım benim oglanda dayısının küçüklüğü valaa
Ben demiyorum kuzu büyükler diyor ama sana benzer inşallah anasının kızı desinlercanim sen korkmuyormusun bu gelenlerden ya da gitmelerden
Helede cocikli biri elini 50 yere surmustur gelene kadar
bana bi elti kizi geliyodu zaten korktugum basimada geldi cikti onlarda daha almam kimseyi eve.
Ben zaten kimseye gitmiyordum bi anneme o da binde bir.
aman aman Allah etmesin hala falan tövbe de kız
Ben de çok politik olup canımm cicim olamam. Hele içim ısınmadıysa hiiiç. Yağlayıp ballamam. Eşim de öyle çok herşeye katılıp kalabalığa karışan her gördüğüyle muhabbet edip samimiyet kuran biri değildir.Ben mesafeliyim
Koci zaten 0 iletisim insanlarla anam haklı
Ama kız 7 mahalleyle barısık masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?