Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar
Bu hafta sonu teyze dayı bize gelecek Eşime söyledim. Ayy bana diyor haftaya gelseler ya kızın doğum günü ne meraklı çağırmaya. Yahu ben önce konuştum anlamadımı acaba kızımla başbaşa doğum günü kutlamak istediğimi. İlla açık açık kimseyi istemiyorum başbaşa olmak istiyorum dememmi lazım.
valla hevesim kalmadı doğum gününde doğum günü kutlamaya.neyse ilerde kızımla başbaşa çok kutlarım. Onu da dahil etmem gideriz biryerlere takılırız kızıma sürprizler yaparım. Beni uyuz etti çünkü

Benimkide bu ara yumurta yemiyor kahvaltıda etmeyi çok istemiyor bizimkinde der lafını dinlemiyor diye kendin yap diyorum sinirlenip

Valla bazen ben diyorum ben calisiyim sen bak evi topla yemek yap market yap tabi yaparım diyor eline tabley telefon verir yapar tabi

Bende uyuz edince bir yere gitsm sormuyorum soyluyo oğluma sordum diyorum

Bereketli olsun sekreterim.

Bereketli olsun bacım

Bereketli olsun kuzum..
Saolin canlar daha iyileri sizin olsun
cok tatsiz iki gun gecirdim kizlar ondan yazamadim cok
Hayırdır canım çocuklarla mi ilgili
Öyle oluyor canım kardeşimleride hergun balkona çıkarmışlar görelim evde olun diye anne işte canım hastalik olunca üsengeclik kalmıyor oda sen çok yorulma istiyordur

Oğlanı getirdim uyusa icersi oyuncaj hep topluycam erken uyuyabilirsem iyi olur yarun misafir var mutfağını toplayıp sildim duş aldım yanlız karnım ağrıyor biraz gecseydi bir iki gun
Bizde yattık bakalım uykum var dedi. Sonra yattık diş fırçalamadım dedi. Hep ben uğraşıyrdum kızım fırçalayalım diye

canim benimkiler corba konusunda bunlar:

sogan havuc patates (sebzetozu ekliyorum suya)
sogan balkabagi patates (sebzetozu)
tarhana
yohurt corbasi irmikli
sehriye corbasi
bol sebzeli mercimek corbasi
sebze suyunda minik krep parcalari (alman tarifi bu)

eskiden brokolliyi cok severdi, simdi agzina sürmüyor. Tüm yollari denedim, sebzeyi anca corba seklinde yedire biliyorum.

6 aylık bebe evden mi kaccak deseydin
Hey Allahım ya

Saolasun kuzu
Semizotlyu deniyim bende
Diğerleri benim de listede
Arpa sehriyeyi kvdem cok yapr ,ondayken iciyor ,onu evde pek yapmıyorm
Alman tarifini deniyim bakim kız
Büyüdükce değisiyorlar
Benimkine de ver makarna yesin
Aksm patates yemegi gibi yaptm salcasız ,haslaım ezdim ptatesi üzerine domatesli kıymalı sos yaptm yemedi
Spagetti veriyor koci hüüp diye yuttu

tr_lelli geçmiş olsun canım.
Çabucak atlatır eski duzeninize donersiniz insallah
sagol canim insAllah
Dolaba ürün koydum eski esimin buseleri çok giyilmemiş bakalım belki bunlar satılır ucuz tuttum
benim dolap durdu bic satis yok
yaaa tazin boyle banada ilerisi icin fikir olsun.
6 aylık bebe evden mi kaccak deseydin
Hey Allahım ya
sorma ceza yazcaklar para lazimsa demek
tr_lelli abla geçmiş olsun tez zamanda atlatır umarim esiniz yeni okudum
sagol kuzum insallah
Gunaydin
Yatamıyorum bebeğim kendini çok kasıyor nefes alamıyorum hareket edemiyorum bazen, doktor aralık başı dedi ama doğum yaklaştı galiba
artik son donemlerin ben coraplarimi ayakkabilarimi falan asla giyemiyodum saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.

Gunaydin
Dün yine esime bisi diyolar sesleniyo bana yok pekmeze findik karistir bagisikligi guclendiriyomus, sirkeli su getirsene falan falan.
Ben yattikdan sonra naapti bilmem.
Mutfaga girmiyo wc maskeyle gidiyo ama koridorda nefesini tutuyorum diyo.

dut özu vardi o da bitti bakim anneme siparis vericem bulabilcek mi yoksa netten alirim artik.

Adacayini icemezsin cok keskin kokusu dedim icerim dedi aldirtti bana dun bogk ogk yapiyo ic otur dedim.
Ben sevmedim icmem o da sevmedi zorla icircem.

Hamurum var dunden buzluga koymadim dolap gozune koydum kabarmis iyice.
Dun lavas yapmistim biraziyla biraziylada gözleme yapicam peynirli.
spagetti yapim.
kiymali patates yemegi yapim.
birazda karisik kizartma yapim..

Oglen yiyo aksam degisik yemek istiyor aralarda zaten bos durmuyo
Biskuvi past. yaparim bi de.

Bende kiza ne yedirsem bilmiyorum zaten cok cesitli seyler veremiyorum ama yiyebilecegi seyleride katip yedirmek istiyorum.
Sabah kahvaltisini yaptiriyorum lor, bebe bisk, keciboynuzu özu, ıhlamur.
yumurta sarisi(ceyrek)
yogurt yediriyorum
uyku oncesi emiyor ya da mama veriyorum.
sonra uyaninca corba (terbiyeli havuc, sehriye ve tarhana denedim) sonra muhallebi yapiyorum (vitma muhallebiyle ya da irmiklisiyle) bazen elma puresi, bazen havuc suyu,armut puresi, bal kabagi puresi atiyorum.
sonra yine mama ve emiyor.
kilo alimina iyi dedi hemsire 8 kilo.

Semizotu, ıspanak falan icin erken mi denesem mi acaba.

Inşallah ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…