- 27 Şubat 2013
- 14.843
- 42.399
- 798
Benimkide bu ara yumurta yemiyor kahvaltıda etmeyi çok istemiyor bizimkinde der lafını dinlemiyor diye kendin yap diyorum sinirlenipSelam kızlar,
Bugün kahvaltıdan sonra biraz işlerimi toparlayıp arkadaşa gittim. Gel saçını boyayayım dedi gittim boyadı sağılsun. Onun bebek de kucak kuşu olmuş kıyameti kopardı. Hepsinde ayrı bir huy işte. Hepsinin bir zorluğu var. Uyku sevmiyor onun ufak kızı. Gece boyu uyutmamış.
neyse gittim. Hallettik saç boya işini. Benim kız bir süre sonra başlıyor atraksiyona koltuk tepelerinde gezmeye başladı eve geldik. Atraksiyona devam yine koltuk tepesi duvardaki tabloyu sallayıp duruyor. İnadına yapıyor.
sonra yemek yiyeceğim. Hiç gel falan diye ısrar etmedim. Yemedi masaya oturma zahmetinde bile bulunmadı. Sonra almış parmağıyla yoğurt ve eliyle pilav yemeye çalışıyor.anlattım kaşıkla yiyoruz dedim. Yok ısrarla masaya oturmadan yoğurda parmak sokma ve pilavı eliyle karıştırıyor kızdım. Aldım odasına koydum mutfağa geçtim kapıyı kilitledim mutfağın annee acıktımmm acıktım açtım. Yine aynı hal ve hareket yine koydum. Acıktım diyor açtırıyor yemek yeme yok.sonra gece süt isterse vermeyeceğimi de belirttim. Yine yeneyeceğim dedi yemedi. Kahvaltıyla duruyor. Sonra ne yedi arkadaşta biraz cips ve biscolata birz. Bunlarla karın doyarmı.
Eşimle konuşuyoruz bana diyor şunu yap bunu yap eee yaptım diyorum. Bana demezmi seni takmıyor ondan. Yani zaten çocuklar en çok nazı anneye yapmazmıbu sözü hiç sevmiyorum. Ben de dedim gel yap seni taksın göreyim. Ne kadar da kolay söylemesi.
Valla bazen ben diyorum ben calisiyim sen bak evi topla yemek yap market yap tabi yaparım diyor eline tabley telefon verir yapar tabiSorma bizim de geçirdiği vakit o kadar gün boyu vakit geçirse ne yapar acaba. İki saatte yoruluyor.Dün de dedi uyutma erken. Uyumasa deliye dönüyor.bir de sanki uyutnasam ne olacak uyku mIzırtısına tahammül edecek sanki.
Bende uyuz edince bir yere gitsm sormuyorum soyluyo oğluma sordum diyorumKızlar
Bu hafta sonu teyze dayı bize gelecek Eşime söyledim. Ayy bana diyor haftaya gelseler ya kızın doğum gününe meraklı çağırmaya. Yahu ben önce konuştum anlamadımı acaba kızımla başbaşa doğum günü kutlamak istediğimi. İlla açık açık kimseyi istemiyorum başbaşa olmak istiyorum dememmi lazım.
valla hevesim kalmadı doğum gününde doğum günü kutlamaya.neyse ilerde kızımla başbaşa çok kutlarım. Onu da dahil etmem gideriz biryerlere takılırız kızıma sürprizler yaparım. Beni uyuz etti çünkü
Bereketli olsun sekreterim.
Bereketli olsun bacım
Saolin canlar daha iyileri sizin olsunBereketli olsun kuzum..
Hayırdır canım çocuklarla mi ilgilicok tatsiz iki gun gecirdim kizlar ondan yazamadim cok
Öyle oluyor canım kardeşimleride hergun balkona çıkarmışlar görelim evde olun diye anne işte canım hastalik olunca üsengeclik kalmıyor oda sen çok yorulma istiyordur8den beri uykusu var direniyo gozleri kipkirmizi oldu ovalamakdan.
Mama yedi, emdi, alt degistik sonra yine doyurdum, kucakda gezdik bir daha alt degis simdi uyudu
Dedim kimse bisi istemesin benden
Esimin kapinin agzindan, corba, sutlac, ıhlamur hepsini kaktirdim dedim ye ic uyu kimse lelli demesin.
Biraktigim mutfagida aman beğ cikamiyorum girince.
Kalsin.
Uzandim uyucam.
Carrefourdan bile bugun ancak alabildim tam sepete atiyorum bisi oluyo birakiyorum telf. unutuyorum.
oglanda cips istedi onada 2pkt cips aldim
Galiba 6-7 aydir eve cips girmiyor. en son hamileydim eve cips girdiginde..
Aldirmiyorum almiyorum.
Paketli seylerden baya arindik cokk sukur
Hadi arada olsun dedim ye bari.
2pkt ona 1 pkt esime ben yemedim.
Oyalansinlar. 91tl baydim aldiklarima.
Cekirdigde sık almiyorum artik evde vardi sakladim oglanda garibim gidip alip yiyemiyor ortada da olsa sivilceleri cok azıyor soyleniyorum diye cocugun iradesi o konularda iyi valla.
Yoksa koca 1 paketi tek yer cok seviyo.
Zabita aradi bi de oglen cama cikin bakim diyo zabitaya el salladik baya bizi kont. geldi.
Bebem uyuyo onu cikaramicam k.bakma dedim.
Hepiniz cikin gorim diyo yaw.
Yarin been ne pisircem bilmem.
Annemde kadincagiz ugrasiyo bize paca falan almis pisirmis yarin getircekmis kiz ugrasma dedimsede dinlemedi
Hamside alip ayiklicam buglama yaparsin dedi..
Ana yuregi iste.
Tabi canım zaten işin kolayına kaçıyorlar. Benim eşimde hemen tutuşturur telefon..öyle yapmakta ne varValla bazen ben diyorum ben calisiyim sen bak evi topla yemek yap market yap tabi yaparım diyor eline tabley telefon verir yapar tabi
Bizde yattık bakalım uykum var dedi. Sonra yattık diş fırçalamadım dedi. Hep ben uğraşıyrdum kızım fırçalayalım diyeOğlanı getirdim uyusa icersi oyuncaj hep topluycam erken uyuyabilirsem iyi olur yarun misafir var mutfağını toplayıp sildim duş aldım yanlız karnım ağrıyorbiraz gecseydi bir iki gun
canim benimkiler corba konusunda bunlar:Sabah 5 ben kıza corba yaptım.
,Karnıbahar,sogan,yesil kabak,balkabagı attım icine bızlattım kaynayınca.
Annem güzel yedi sevdi bunu dedi.
Brokoli corbasını da bide böyle istahlı yiyor.
Tarhandan sıkıldı herhdlde.
Dün peynir altı suyu katmıstım zor yedi dedi.
Eksi sevmiyor cocuum
Sabah yarım avakodosu vardı onu peynirle yedirdim.
Enginar yaparım aksm icin kıza.
Anam 3-5 cocukla yetisiyor insanlar ya(5 cocuk yapan yoktur gerci artk)
Ben tek cocukla yemek konusunda tükendim
Ne yapacagımı sasırırıyorm hergün kıza
Hayır olsun cnmcok tatsiz iki gun gecirdim kizlar ondan yazamadim cok
6 aylık bebe evden mi kaccak deseydin8den beri uykusu var direniyo gozleri kipkirmizi oldu ovalamakdan.
Mama yedi, emdi, alt degistik sonra yine doyurdum, kucakda gezdik bir daha alt degis simdi uyudu
Dedim kimse bisi istemesin benden
Esimin kapinin agzindan, corba, sutlac, ıhlamur hepsini kaktirdim dedim ye ic uyu kimse lelli demesin.
Biraktigim mutfagida aman beğ cikamiyorum girince.
Kalsin.
Uzandim uyucam.
Carrefourdan bile bugun ancak alabildim tam sepete atiyorum bisi oluyo birakiyorum telf. unutuyorum.
oglanda cips istedi onada 2pkt cips aldim
Galiba 6-7 aydir eve cips girmiyor. en son hamileydim eve cips girdiginde..
Aldirmiyorum almiyorum.
Paketli seylerden baya arindik cokk sukur
Hadi arada olsun dedim ye bari.
2pkt ona 1 pkt esime ben yemedim.
Oyalansinlar. 91tl baydim aldiklarima.
Cekirdigde sık almiyorum artik evde vardi sakladim oglanda garibim gidip alip yiyemiyor ortada da olsa sivilceleri cok azıyor soyleniyorum diye cocugun iradesi o konularda iyi valla.
Yoksa koca 1 paketi tek yer cok seviyo.
Zabita aradi bi de oglen cama cikin bakim diyo zabitaya el salladik baya bizi kont. geldi.
Bebem uyuyo onu cikaramicam k.bakma dedim.
Hepiniz cikin gorim diyo yaw.
Yarin been ne pisircem bilmem.
Annemde kadincagiz ugrasiyo bize paca falan almis pisirmis yarin getircekmis kiz ugrasma dedimsede dinlemedi
Hamside alip ayiklicam buglama yaparsin dedi..
Ana yuregi iste.
Saolasun kuzucanim benimkiler corba konusunda bunlar:
sogan havuc patates (sebzetozu ekliyorum suya)
sogan balkabagi patates (sebzetozu)
tarhana
yohurt corbasi irmikli
sehriye corbasi
bol sebzeli mercimek corbasi
sebze suyunda minik krep parcalari (alman tarifi bu)
eskiden brokolliyi cok severdi, simdi agzina sürmüyor. Tüm yollari denedim, sebzeyi anca corba seklinde yedire biliyorum.
sagol canim insAllah
benim dolap durdu bic satis yokDolaba ürün koydum eski esimin buseleri çok giyilmemiş bakalım belki bunlar satılırucuz tuttum
yaaa tazin boyle banada ilerisi icin fikir olsun.canim benimkiler corba konusunda bunlar:
sogan havuc patates (sebzetozu ekliyorum suya)
sogan balkabagi patates (sebzetozu)
tarhana
yohurt corbasi irmikli
sehriye corbasi
bol sebzeli mercimek corbasi
sebze suyunda minik krep parcalari (alman tarifi bu)
eskiden brokolliyi cok severdi, simdi agzina sürmüyor. Tüm yollari denedim, sebzeyi anca corba seklinde yedire biliyorum.
sorma ceza yazcaklar para lazimsa demek6 aylık bebe evden mi kaccak deseydin
Hey Allahım ya
sagol kuzum insallah
artik son donemlerin ben coraplarimi ayakkabilarimi falan asla giyemiyodum saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.Gunaydin
Yatamıyorumbebeğim kendini çok kasıyor nefes alamıyorum hareket edemiyorum bazen, doktor aralık başı dedi ama doğum yaklaştı galiba
Inşallah ablacimsagol canim insAllah
benim dolap durdu bic satis yok
yaaa tazin boyle banada ilerisi icin fikir olsun.
sorma ceza yazcaklar para lazimsa demek
sagol kuzum insallah
artik son donemlerin ben coraplarimi ayakkabilarimi falan asla giyemiyodum saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?