Küçük Düşün Büyük Olsun!

Erkekler hasta olunca çocuk gibi oluyorlar tabi corona farklı bisey ama genel olarak dertleri çekilmiyor valla

yeminle benimki bi iki ay lnüne ne koydusam makarna diye agladi. Kafayi yyecektim. Yavas yavas bikti ama sanki ya arada yesinde, ama süreklide olmaz ki...ne vitamini var ne birseysi.
Arada bi yazalim bu sipalar ne yiyor, birbirimize fikir oluyor. Zira yemek yüzünden yavasdan kafayi yiyecem cünkü

Annem sabah gelmsi abuk sabuk corbalar yapma su cocuga diyo:S
Abuk sabuk dediği sebze corbası.
Tabi yapayım sehriyeyi yesin :S

Annem sabah sabah övgüler yağdırdı bize yine.
Alya gidip gidip öpüyr,gecip karsısına öpücükler atıyor
Sen soguksun,kocan soguk bu cocuk sizden nasıl böyle cana yakın oldu diyo bana
Sütcüden mi bu cocuk anne dedim töbe töbe
Kardesim bi koli bez yollamıs
Alma dedikce alıyor
Saolsun da mahcup oluyorm almasın dedim.
Karısma sen diyo bana

bizde daha giriskenizdir oglan tutuk bizim soguk navale..
Agir abi takiliyo
O kardesime cekmis.
Kiz kime cekecek bakim

Günaydın canım arkadaşlarım cumamız mübarek olsun. Baby annenin agzından bal damlıyor yine, önceden kocana karşıydı şimdi sana da sert yapıyor. Ama deseydin keşke sana ya da babama çekmiş diye bakalım ne dicekti. Canım iyi ki varsın sabah sabah öyle güzel güldüm ki Allah razı olsun. Hep yaz.
bizde daha giriskenizdir oglan tutuk bizim soguk navale..
Agir abi takiliyo
O kardesime cekmis.
Kiz kime cekecek bakim
Lellim senin kızın da sana benzer çünkü kızlarımdan biliyorum, aynı benim kopyalarım. Okulda öğretmenleri veli toplantılarında teşekkür ederlerdi bu zamanda böyle evlat yetiştirdiğimiz için hatta bir bayan öğretmen ne yapıyorsunuz demişti bana bir anne olarak soruyorum dedi. Çok fazla birşey yapmıyorum o evde derslerini anlatıyor bizde onlarla birlikte kararlar alıyoruz evin bütçesini birlikte yapıyoruz dedim
her yere birlikte gidiyoruz dedim. Büyüdükçe yazarsın buradan bizlere.

Canımsın
Annem ona ayakbagı olan herkese karsı:)
10 senedir anasıyla konusmuyoer.
Tmm annesi de az sey yapmadı,hep ezdi ama anadır nihayetinde.
Simdi bide yaslandı,kalp hastası insan analık hakkıdır der,mesafeli görüsür,ama yine arar sorar ne biliyim.
Sasırmıyorm ben artk anneme

Bu gün yine eşimi yolcu ettim mutfagı topladım, yemegimi erkenden yaptım küçük kızım her gün değişik yemek istiyor. Bazen şaşırıyorum her şeyi yemez seçici güveç, bamya yapmak istemiyorum yiyemiyorum diyor. Neyse bu gün mantarlı tavuk sote yaptım ayrı tavada da patates kavurdum hepsi pişince birleştırdim bu şekilde seviyor. Büyük kızım hiç yemek seçmez ne pişirsem ellerine sağlık der yer. Ama küçük hanımla biraz sıkıntı var. Neyse o kadarcık damak tadı olsun diyorum. Dün yaptığım sarmalardan bir tane bile yemedi. Canım istemiyor şimdi ondan diyor. Tamam dedim. Az önce yemek pişti tekrar mutfagı topladım balkonda sarmısaklar duruyordu baktım yumuşamaya başlamışlar iki küçük file onları soydum dondurucuya koydum. Elektrikli acıcam açamıyoru tv karşısında sizleri okuyorum şu evdeki dersler bitse beni de bu yıldırıyor. Allahım herşeyin normaline dönmek istiyorum. Olaganüstü durumdsn çıkmak istiyorum diye dua ediyorum inşallah en kısa zamanda normalleşiriz.

Gunaydin
Yatamıyorum bebeğim kendini çok kasıyor nefes alamıyorum hareket edemiyorum bazen, doktor aralık başı dedi ama doğum yaklaştı galiba
Az kaldı canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallh
Yaaaaa sizin diyaloglara bayılıyorum

Annemde öyle
Anneannemde senin anneanne gibi ayrimcilik yapti.
Buyuk teyzeme arsa verdi cocuklarina bakti
Kucugunun hesabina paralar yatirdi falan
annemde annesine soguk.
Bayramda falan gitmez aramaz.
2.ameliyati oldu anneannem 1. de mecburi gitti hastanede kaldi 2 gun falan (uzun kalinca donusumlu kaldilar mecbur) bunda hic gitmedi.
Arayip sormuyorda
Bende annem acisindan bakinca ayrimcilik konusunda evet hakli anneme uvey evlat muamelesi yapildi.
Bende yinede anneme diyorum anne beddua falan eder analik hakki ölum var yasli arada ara sor git diyorum.
Bize de öyle digerlerini kayiriyor ama yinede sende 2,3 gidiyorum yaslilar napalim Allah goruyor herkes ettigini bu dunyada cekemsede öteki dunyada ceker.
Rabbim ona gore mukafatini verir.
Herkes kalbinin ekmegini yer.
Sen ara sor git arada kendi sevabina diyorum.
Ama o da sogumus artik.
Mecburiyet olmadigi surece gitmiyor.

Bizimde aynısı iste.
Sildi attı.
Diyorm tmm o onun ayıbı.
Sen yine de arada sor(yalnız yasıyor.)

Bizimde aynısı iste.
Sildi attı.
Diyorm tmm o onun ayıbı.
Sen yine de arada sor(yalnız yasıyor.)
bizimki yalniz diil dedem var dayim var teyzeler yakin.
Yani annemin yoklugu pek dert diildir ama iste orda burda soyluyodur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…