Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım gelince ellerini yıkıyorlar ve parkta yanlarında dezenfektan. Benim gibi telefonunu bile dezenfektanla siler. Telefonumun sesi bozuldu Kıza maskeyi açtırmaz parkta. Ben çıkarttırıyorum parkta çünkü ikide bir elini maskeye sürmesi daha tehlikeli bence.,Onun kızı büyük.
ee bir de eşim zaten metrobüse biniyor ondan daha çok korkmam gerekli sanırım. Bir de bu hastalık ne kadar dikkat edersen et hiç anlamadan anlık bulaşıyor bence. Mesela senin eşin de çok dikkat ediyordu ama iş yerinden hiç anlamadığı birinden bulaştı.
Ben sadece öyle saldım çayıra gezip dikkat etmeyenlerle görüşmüyorum. Bir de küçük çocuğu okula giden arksdaş var sitede bizi çağırdı gitmemeyi tercih ettik. Okul riskli geliyor bana özellikle küçük çocuklar için riskli diye düşünüyorum.

Selamlar
Bugün çok yorucu ve stresli bı gundu, eltimin oğlu ameliyat oldu sabah ben de gittim öğlen ben eve geçtim onlar da çıkar artik. Geldim eşim sözde oğluma kahvaltı ettirmiş nutellali ekmek hani bı anne kadar olma da biraz da biseyler yap di mi neyse çok sesimi çıkarmadım erken geldiğim için.
Eve gelip çocukları aldım çıkıp gezdirdim biraz biseyler yedik kahvaltı bile etmemiştim, biraz evi topladım. Mercimek çorbası tavuk sote pilav yaptım eltimlere haber verdim yemek düşünmesinler diye bakalım
Ama çok çok yorgunum gece ben de stres yaptım ameliyatı uyuyamadım bi yatsam sabah kalkarım
Çocuk sünnet de oldu, kaynimin yüklü altın borcu var bana, borçtan düş takiyi mi desem acaba

Slm kızlar anca geldim dün eşime yardım etmeye gittim işe akşama kadar belim koptu masa basında akşam 7 de çıktık ama bitmedi pazar günüde gitcez galiba
Birgün önce abim vardı okey oynadık ev dagınıktı gece çamaşır bulaşık toplayamamıştım sabah işe gidince
Mutfak dolabını sildim
Gereksiz cam kavanozları attım kötü olmuş ortalık aralandı iyi oldu vestiyer lazım ortalık toplanır

Ben de geçen mercimek çorbası yaptım içine karnabahar ıspanak havuç soğan Kırmızı biber yeşil biber domates et suyu koydum. Öyle yedirdim.
biberli karnibaharli bende bi deniyeyim birdahakine
benimkibugün 5 tatli kasigi avocado yedi
elmayi iki kez, muzu birkez kitladi, alman simiti istidei marketdeyken onu iki kez kitladi.Hepsi bu
Demin biraz süt icip uyudu. Aksam makarna pisircem birumut, yeterki o migdeye biraz yemek girsin. Pzpm aldim, onu bazen yiyor.
Artik az ama en azindan saglikli yesin diyorum, o bile zor.

bence düssün bircdan

ufakligada gecmis olsun

Anam yine elini kolunu doldurmus gelmis
ay iskembe - paca yapmis yanina sirkesini sarimsagini bilem koymus.
yufka,ekmek, sarimsak, meyve.
yoldanda aradi ne alim diye dedin bisi alma lazim olursa soylerim..
Buzluk tika basa dolu
Dolapda öyle tencere koycak yer bulamiyorum.
Balkona atiyorum.

Yemek verdim erbaslara.
Kendimde 2 tabak pacadan ictim.
Vallahi icim isindi.

salon haric (esim var orda) evi supurdum.
Ayy valla salon iptal olunca ev hemen toplaniyomus ya la.
Hemen topladim sildim bile
Diger ev kucuk diye aglanmicam size..
salon beni asiri yoruyordu.
Yarin esimi supurtturcem ama eline eldiven taksin supursun.

ebevyn banyoyu kullaniyoruz malum oglanla orayida bi temizlim.
Esimin wc sadece camasir ici girdim maskeyle eldivenle.
Ama c.suyuyla bi yikamam gerek.
Fisfisliyo ama icime sinmez.
Bi bezle sungerle silerim falan atarim..

Yarina sote ve pilav var.
bi sulu yemek yaparim.
aksam aciktik derlerse buzlukdan pogaca cikardim bos icine yine domates peynir falan koyar sandovic veririm.
Nar ayiklicam simdi.

oyyy yap yap boz yarina yemegim olunca dinlenirim en azindan.

Bende dün annemde ydi çocuklar orda yedik barbunya pilav tarhana vardı yanına kavurma yaptım yorumdjm mutfak ufak ama dolap içleri bitirdi beni temizlemekten dünde çok yoruldum işte yeni oturdum sepette çMaşırım katlanacak hiç halim yok.
Bulaşık mak boşalttım şimcik yemek yeriz onu doldur bakalım nolcek

lelli valla enerjine saglik masallah ya

Enerjinize saglik kizlar lelli az kaldı canım

Yemek yedik mutfak toplancak bıraktım öyle az dinlenip haber bakıyorum oğlan yapışıyor bı yandan turşu güzel olmuş kaynanamin bulaşık doldurup acicam çay demlerim yanına kurabiye var kaynanam almış buskivi fln ondan var meyve peşine yeter oglusa 20 TL vermiş haslik

Bu kız baska diyor annem
2 torun daha var,gidip gidip öpüyor annemi
Nerden ögrendi bilmiyoruz
Cok icten öpüyor

Ay bizim alyada baba diye kosuyor kargoculara
Biri duysa adım cıkacak
Töbe töbe

Nihayet geldim
Bugun bi is yapmadık ama yine aksmı ettik
Patlıcan oturtma
Pilav
Salata aksm menümdü
Tlefonda bana 2 gün önce patlıcan yedik ya diyo koci(Alinazikti o dedim)
Habire sebzeyi kakalıyormusum bak bak lafa bak.
Normalde kızartmam oturtma yaparken
Hadi dedim kızartayım patlıcanı bu sefer önden.
Yemekte oo güzel olmjs kızarttın mı bunu diyo
Saglıksız ya seversin dedim
Holdeki paspası attım yıkadım
Mutfak tülünü de yıkadım
2 kere süpürge actık tabi Alya saolsun
12 tl bime ugramıstm orda bıraktım.
Lavas ve bitter cik.aldım
Öglen gelince lavastan yaglama yaptm sipsak yogurtla yedim.
Alyaya yarım muz yarım avakoda ezdim yedirdim o arada
Simdi kız uyursa kahve demlicem
Dizim var.
Dahada bana dokaanmayın dedim
Yaglamadan kaldı biraz
Koci gelince yedi seviyor oda
Haftaya yapayımmıs gece gelince atıstırrırmıs
Gece 1 de yaglama yeme hayali kacıncı level dedim

Abowww okurken cigerim soldu
Hey masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…