Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aksam soforlerden biriyle konusuyo esim diyoki sende corona ol dinlenirsin ben cikim bir daha gircem karantinaya diyo tövbe estagfurullah.

sabah yumurtali falan kahvaltisini yapti.
sonra gozleme ıhlamur
oglen sote pilav salata ayran
sonra sutlac yedi
nar ayikladim yedi
(aralarda pekmez-findik, adacayi, sirkeli su,meyve falan var)
aksamda sandviclerden yedi yine ıhlamurla.
simdide cekirdek citliyo

Bende bebe eyliyom ancak

Kuzu kesin bilgi yayalım daha bı iki sene unut topukluyu ben daha yeni düğün fln olunca giyerim zaten gündelik çok tercih etmiyorum

Kuzu kesin bilgi yayalım daha bı iki sene unut topukluyu ben daha yeni düğün fln olunca giyerim zaten gündelik çok tercih etmiyorum
neyse corona ayagina dugunlerde yok katlanacook.
topuklularim baza altlarin curuyolar (2,3 tane var iste)

sagol canim bizim meshur (@dimple81 bilir) acma hamurundan yaptim minnak minnak.
Goturdu erbaslar hemen
sabah gozleme aksam sandvic len karantinada diil 5 yildiz oteldesin masallah dedim.
Boyle karantinaya can kurbantabii şakası sağlıktan başkası boş

Ben gireyim sen bak de canım yazık sanada kuzu yaa

Ben de çalışırken sevmezdim çok. Evdeyken de aslında hergün görüşesim gelmiyor. Fakat arkadaş Türkmenistandan döndü 10 aydır ayrı kaldık onun özlemi diyeyim bir de bazen çocuklar diyor gidelim diye. Ee arıyorlar arkadaşlar gel kahveye falan. Hatta bugün hiç niyetim yoktu aradı ne diyim. Diğer arkadaş da geçen o gel demeden aramıştı ben de diğer arkadaşa gittim.Onu daha çağıramadım. Sitede zaten çoğu öyle gündüz hep birbirine gitme komşuluk falan çok. Eskiden bahçede masalarda kahvaltı ikindi çayımızda çoktu da virüs dönemi yapmadık.
bugün diğer arkadaş da diğer bloktan komşu gelecek gel sende dedi gitmedim. :)) Tanımıyorum misafirini.

Ben de çalışırken mesafeliydim. Diğer evimde çok böyle komşular gel diyordu gitmiyordum. Pat diye gelmelerini hiç istemiyordum. Zaten yorgun oluyordum. Hiç misafir sevdan yoktu

Olan lelliye oluyor. Kız senin koci nasıl hasta maşallah boğazı durmuyor padişah keyfinde. Der tabi tekrar korona olayım. İş yorgunluğu da yok.

Aynııııı ben zaten buradan metrobüsle işe giderken de bırakmıştım.Metrobüste yüksek giysem artık ya birini linç ederdim ya da ayakta durmaktan ayaklarımı hissetmezdim. Tabi çocuktan sonra da iyice gittim spor tarzı giyiyorum genelde.,Yüksek ayakkabılar duruyor dolapta :)

benimki bir avuc üzüm bide yarim kase yogurtlu makarna yedi sadece

kiz böyle tabaklara alistirirsam ben biterim harika görünüyor canim eline saglik

Ben de çalışırken mesafeliydim. Diğer evimde çok böyle komşular gel diyordu gitmiyordum. Pat diye gelmelerini hiç istemiyordum. Zaten yorgun oluyordum. Hiç misafir sevdan yoktu
Babamın teyze kzıı alt kattaydı vara yoga cıkardı kadını iceri buyur etmediğimi farketmstim taaa nezamn sonra

Günaydınlar
22-2 arası gece dikti bizi Alya
Atak dönemi bekliyordum ama yenidogan kadr sallayacagımu düsünmemistim
Calpol verdim 2 kere süt 2 bez degisimi yok asla uyumuyor
2 de uyudu 7 de kalktı
Yenidogan besigine koydm artk o sallanıyor
Sallanırken bayıldı
Ama 5 saat sonra annaaaag diye uyandı
Kahvaltı yaptk
Bez degisim
Valla sallıyorm anam 9.30 da gelcek kusura bakmasın
O bütğn gece uyudu eglesin öglene kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…