Kuzu kesin bilgi yayalım daha bı iki sene unut topukluyu ben daha yeni düğün fln olunca giyerim zaten gündelik çok tercih etmiyorum@Umut_2019 a katiliyorum baby uzun boylulara giydigi yakisiyo zayifda olunca senin gibi zarif duruyo ozellikle elbiseler
Bende 5cm falan giyince 1.72 falan oluyorum iste.
Vallahi daha iyi hissettiriyor insana uzun boy.
Bi endami oluyo insanin.
Ama bi sor topuklu giyebiliyormuyum dugunlerde arabaya yedek babet falan koyuyorum iste inerken binerken
neyse corona ayagina dugunlerde yok katlanacook.Kuzu kesin bilgi yayalım daha bı iki sene unut topukluyu ben daha yeni düğün fln olunca giyerim zaten gündelik çok tercih etmiyorum
Boyle karantinaya can kurbansagol canim bizim meshur (@dimple81 bilir) acma hamurundan yaptim minnak minnak.
Goturdu erbaslar hemen
sabah gozleme aksam sandvic len karantinada diil 5 yildiz oteldesin masallah dedim.
Boyle karantinaya can kurbansagol canim bizim meshur (@dimple81 bilir) acma hamurundan yaptim minnak minnak.
Goturdu erbaslar hemen
sabah gozleme aksam sandvic len karantinada diil 5 yildiz oteldesin masallah dedim.
Normal canım benim ilk tv de görüp yabancı biri olarak fatih portakala baba demiştiAy bizim alyada baba diye kosuyor kargoculara
Biri duysa adım cıkacak
Töbe töbe
Ben gireyim sen bak de canım yazık sanada kuzu yaaAksam soforlerden biriyle konusuyo esim diyoki sende corona ol dinlenirsin ben cikim bir daha gircem karantinaya diyo tövbe estagfurullah.
sabah yumurtali falan kahvaltisini yapti.
sonra gozleme ıhlamur
oglen sote pilav salata ayran
sonra sutlac yedi
nar ayikladim yedi
(aralarda pekmez-findik, adacayi, sirkeli su,meyve falan var)
aksamda sandviclerden yedi yine ıhlamurla.
simdide cekirdek citliyo
Bende bebe eyliyom ancak
Ben de çalışırken sevmezdim çok. Evdeyken de aslında hergün görüşesim gelmiyor. Fakat arkadaş Türkmenistandan döndü 10 aydır ayrı kaldık onun özlemi diyeyimKız koronayı gectim
Hergün kafan nasl cekiyo
Bak anamın haftasında eve geliyorm annem yani canım cigerim gitsin evine diye bakıyorm
Allah affetsin
Korona cıkmadan büyük görümcem haftada 1 ugrardı lohusalıkta,kızısevmeye.
Yok anam gitsinler diye gözünün icine bakardım(mesafli insanım demistim )
Misafir gelince de ben biyere giidnce de bir an önce dönmek istiyorm kendi düzenime.
Koronada anladım ki ben zaten karantinada yasıyormusum
Ben de çalışırken mesafeliydim. Diğer evimde çok böyle komşular gel diyordu gitmiyordum. Pat diye gelmelerini hiç istemiyordum. Zaten yorgun oluyordum. Hiç misafir sevdan yoktuCidden ben misafir isinde cok basarısızım kızlar
Sevmiyorm ben gelip gitme ya nedense.
Eski evimde üst katta 2 kadın yalnızdı teyze yegen kalırdı.
Eve tasındık habire biseyler yapıp yolluyorlar
E tabakları bos göndermk istemiyorm ben de yolluyorm
Alt katta babamın akrabalar otuuruyodu
Habire yemege cgırmalar
Biseyler göndermeler
Saolsunlar ama cogu zamn acmadım kapıyı Allah affetsin
Bide calısıyorm
Yeni evlenmisim adapte olmaya calısıyorm eve
Komsuculuk oynayamıcam dedim.
Ondan beri sevmiyorm bu gel git islerini
Üzülme benim boyum da 1.60Olur mu benim boyum 1.60 ben çok imreniyorum uzunlara. Baskete bile gittim ama uzamadım. MAAŞALLAH
Olan lelliye oluyor. Kız senin koci nasıl hasta maşallah boğazı durmuyorAksam soforlerden biriyle konusuyo esim diyoki sende corona ol dinlenirsin ben cikim bir daha gircem karantinaya diyo tövbe estagfurullah.
sabah yumurtali falan kahvaltisini yapti.
sonra gozleme ıhlamur
oglen sote pilav salata ayran
sonra sutlac yedi
nar ayikladim yedi
(aralarda pekmez-findik, adacayi, sirkeli su,meyve falan var)
aksamda sandviclerden yedi yine ıhlamurla.
simdide cekirdek citliyo
Bende bebe eyliyom ancak
Aynııııı ben zaten buradan metrobüsle işe giderken de bırakmıştım.Metrobüste yüksek giysem artık ya birini linç ederdim ya da ayakta durmaktan ayaklarımı hissetmezdim. Tabi çocuktan sonra da iyice gittimKuzu kesin bilgi yayalım daha bı iki sene unut topukluyu ben daha yeni düğün fln olunca giyerim zaten gündelik çok tercih etmiyorum
Ortalama türk kadını bende 1.62fln boyum toplasin sarılalımÜzülme benim boyum da 1.60
benimki bir avuc üzüm bide yarim kase yogurtlu makarna yedi sadeceBenim kız da bugün sabah çeyrek patates bir küçük salatalık yedi kalktı. Sonra öyle böyle 3 zeytin az peynir bir domates tıkıverdim ağzına :)
Öğlen gün içi hiç abur cubur vermedim meyve yemem dedi. Akşam yarım kase çorba ve yarım kase pilav yedi. İki parça lahana turşusu. Sonrası da işte yemeği yeyince anne şimdi baba alkışlaman gerekiyor yemeğimi yedim. Şimdi bana ne vereceksin dedi.abur cubur soruyor. Babası kakaokulu süt almış onu içti. Şeker bonibon almış onu yedi.
ben de bunu vermiştim. O arada biraz portakal yedi
kiz bende seni böyle cok cana yakin mesafesiz hayal etmisdimBen mesafeliyimdir ama genel olarak gülmeyi severiz ailecek
Pozitif miyim bilemeyrummm herzamn olamıyorm tabi
acebane yiyorlar diye kara kara düsünüyorum gece birdeEvet ıslanıyor ya lavaslar 4 e bölüp minik lavaslar yapıyorm kuzu ben 4 -5 kat yapıyorm zaten
Kolay yemesi
kiz böyle tabaklara alistirirsam ben biterimBenim kız da bugün sabah çeyrek patates bir küçük salatalık yedi kalktı. Sonra öyle böyle 3 zeytin az peynir bir domates tıkıverdim ağzına :)
Öğlen gün içi hiç abur cubur vermedim meyve yemem dedi. Akşam yarım kase çorba ve yarım kase pilav yedi. İki parça lahana turşusu. Sonrası da işte yemeği yeyince anne şimdi baba alkışlaman gerekiyor yemeğimi yedim. Şimdi bana ne vereceksin dedi.abur cubur soruyor. Babası kakaokulu süt almış onu içti. Şeker bonibon almış onu yedi.
ben de bunu vermiştim. O arada biraz portakal yedi
Babamın teyze kzıı alt kattaydı vara yoga cıkardı kadını iceri buyur etmediğimi farketmstim taaa nezamn sonraBen de çalışırken mesafeliydim. Diğer evimde çok böyle komşular gel diyordu gitmiyordum. Pat diye gelmelerini hiç istemiyordum. Zaten yorgun oluyordum. Hiç misafir sevdan yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?