Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen annem-babama güveniyor. Ama yapsınlar yani anneme onu söyledim sen bu saatten sonra bir tane daha ...... adında evlat doguramazsın anne dedim ver elinde var biliyorum çünkü. Ben asla istemem huyumu biliyorlar, ama şimdi ihtiyacı varken vermemezlik yapsınlar istemem. İnan baby kardeşimin de aynı çöpü yok. Kocası zamanında öyle böyle değil çok para kazandı ama elde avuçta yok. Annem çok söyledi kızım sana verdiği harçlıkları biriktirsen ev alırsın dedi ama otellere gidip tatil yapmak sıfır arabalara binmekten geri kalmadılar. Ayrıldıgı eşi de annesiyle yaşıyormuş.
Selamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
Geçmiş olsun Sitare.

Teşekkür ederim

hepinizemi öyle?

Selamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
saglikla kavus insallah stres yapma bisi olmaz Allahin izniyle

Esim kizi uzakdan goruyor kapinin agzindan bakiyo arada nefesini tutuyo adam koridora vermim die.
Maskeside var ayrica
Lelli bu kilo aldi 1 haftada noldu boyle iyice balli oldi diyo bugun
Cocuu 1 hafta kucagina alamadi ici gitti adamin.
O da babayi gorunce kikir kikir ayy Allah ayirmasin kimseyi evladindan anasindan babasindan.
Zor valla.
Kiz babasinin sesini duyunca gozune far tutulmus tavsan gibi belertiyo gozlerini.
Yavrum ya.

Kızlar selam
İyi akşamlar, bugün teyze buradayken avm ye gittim. Kıza gece giyeceği eşofman takım baktım internetten bakmıştım ama kalınlığı anlaşılmıyordu. Gittim aldım. 54 tl ye. 24-36 aylık alıyorum beni olmaz kesin ince belli kızım benim az da boydan uzun olur. O önemli değil yatarken giydireceğim. Ama belini biraz daraltırım.
kıza bir de oyuncak valiz aldım. 50 tl verdim.
eve dönerken yürüyüş yaptım. Kahve fincanı baktım. İnternette büyük görünüyor mağazada görmem iyi oldu meğer küçücükmüş.
neyse eve döndüm. Teyzeyi gönderdk. Teyze tabi parkta yoruldu hemen gideyim dedi Arkadaş çağırdı. Parka gel dedim. Sonra Yorgundum eve geldim. Yemek yedirdim. Sonra uyudu.

Selamlar
Gecmis olsun canımKorkma haftan güzel ins daha da bekler kuzu ama erken diye stres yapma.
Benim kardesim 37 bitince acil sezeryana alınıyordu 2 cocuktada böyle oldı.
İns zamanında saglıkla gelsin kuzu

Benimkide ben kirada otursn istemiyorm Alya diyince ,senin kocanda ne alır ya ev.
Kendi cocuga ev al bana demesinde diyo
Niye desin yani
Kendi sanki hanlar hamamlar verdi de

Aynen de öyle oldu. Bugün wc ye gittim sabah. Anneee anneee annem nerde diye ağlanıyordu. Teyze diyor bak tuvalete baktım yok diyor. Kilitliydi ebeveyn banyo tuvaleti. Sonra çıktım annemm sen gittin diye üzüldüm dedi sarıldı. Teyze diyor sen gel bende kal. Ela kalmam olmaz diyor.
Dün gece de ben mutfaktayken teyze ayakta sallamaya başlamış beni görünce annemle uyumak istiyorum dedi.
Çocukların nazı anneye onu da bir kez daha farkettim. Ben uyarınca terslenme ağlama çok. Başkası uyarınca değil

Anne kuzusu daha

Kvdem 2 kere 15 dk aradı konustu
Bana sehrin koronavirüs seceresini döktü
Bizde vaka cokmus kızlar
Kvdemin elinde net sayılar var,ben saglık bakanına degil kvdeme inanıyorm valla
O arada ıspanaklı yumurtamı yedim
Kahve ictim
Dizim basladı ayh dicektim kapt kadın
13,5 su söyledim.

yedirenk79 annelikte o asamaya gelmedim ama ben de ablamin cocuklarini cok simartirim.olup olmadik her seyde teyzem yapsin derlerdi ama annesi olmadigimin da farkindalar.bence cok kizmamak lazim teyzeye
Ben de yeğenlerimde değilde kardeşim bebekken çok şımartmıştım annem uyumuyor diye kızar söylenirdi ben de ayağından kaptığım gibi odamıza götürürdüm uyumuyorsa uyumuyor niye zorluyorsun derdim. Ahh anacım ne haklıymış o zaman gençtim 20 li yaşlardı annem 41 benim kadardı. Kadının enerjisi kalmıyormuş meğer. Belki kardeşime zorla yemek yedirdiğine bile laf etmiş olabilirim

Benim evde de dolaplarda işe yaramayan çok var. Hala dolap sakinleyeceğim. Bir fırsat bulamadım. Kızın küçük kıyafetlerini de arkadaşa daha veremedim. Virüs derdine görüşemiyıruz. Uzakta.

Taşındınızmı hallettinizmi ev yerleştirmeyi canım. Böyle telaşta karnı doysun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…