- 31 Ağustos 2017
- 2.461
- 11.205
- 208
- 35
Aynen annem-babama güveniyor. Ama yapsınlar yani anneme onu söyledim sen bu saatten sonra bir tane daha ...... adında evlat doguramazsın anne dedim ver elinde var biliyorum çünkü. Ben asla istemem huyumu biliyorlar, ama şimdi ihtiyacı varken vermemezlik yapsınlar istemem. İnan baby kardeşimin de aynı çöpü yok. Kocası zamanında öyle böyle değil çok para kazandı ama elde avuçta yok. Annem çok söyledi kızım sana verdiği harçlıkları biriktirsen ev alırsın dedi ama otellere gidip tatil yapmak sıfır arabalara binmekten geri kalmadılar. Ayrıldıgı eşi de annesiyle yaşıyormuş.Nafaka istememesi herhlde anne babaya güveniyor
Valla bak benim kardesimin cöpü yok anca harcıyor
Onun yarısı kadr bile imkanı olmayan eltisinin bankada 150 bin paarası vardı kac sene önce simdi 300 yapmıstır.
Hellal olsun kız biriktirmis
Bizimki de cula caputa harcıyor
Geçmiş olsun Sitare.Selamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
Teşekkür ederimAynen annem-babama güveniyor. Ama yapsınlar yani anneme onu söyledim sen bu saatten sonra bir tane daha ...... adında evlat doguramazsın anne dedim ver elinde var biliyorum çünkü. Ben asla istemem huyumu biliyorlar, ama şimdi ihtiyacı varken vermemezlik yapsınlar istemem. İnan baby kardeşimin de aynı çöpü yok. Kocası zamanında öyle böyle değil çok para kazandı ama elde avuçta yok. Annem çok söyledi kızım sana verdiği harçlıkları biriktirsen ev alırsın dedi ama otellere gidip tatil yapmak sıfır arabalara binmekten geri kalmadılar. Ayrıldıgı eşi de annesiyle yaşıyormuş.
Geçmiş olsun Sitare.
hepinizemi öyle?Benim annem çok güzel biriktirdim valla ben hiç birikmiyo anca borçları ödüyoruz hafta sonunda işe gittik eşimle yoruulmusum komsu ya gittim hayırlı olsuna kızı verdi
Benim annem bir lira vermez bişey getirmez bizim geleceği kim ne yaparsa yapsın der hep sıkışsan umrumda değil iki tarafta
saglikla gelsin minikSelamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
saglikla kavus insallah stres yapma bisi olmaz Allahin izniyleSelamlar
saglikla gelsin minik
Sagolun inşallahsaglikla kavus insallah stres yapma bisi olmaz Allahin izniyle
korkma korkma benimkiler 2 kg dogdu 36 hafta bile yoktu tam.kuvoze girmedilee bile biliyorum suan cok streslisin ama olumlu dusun insallahSagolun inşallahzamanımız var di daha korkuyorum açıkçası
38.haftaya girdigimde aldi dr. benide. sezeryanle.Sagolun inşallahzamanımız var di daha korkuyorum açıkçası
Vardı fabrikayı aldılar satıp.yatirimlik ev falan yokmu canim aldiklari.
Misal kirada fal
Gecmis olsun canımSelamlar
Benimkide ben kirada otursn istemiyorm Alya diyince ,senin kocanda ne alır ya ev.Benim annem çok güzel biriktirdim valla ben hiç birikmiyo anca borçları ödüyoruz hafta sonunda işe gittik eşimle yoruulmusum komsu ya gittim hayırlı olsuna kızı verdi
Benim annem bir lira vermez bişey getirmez bizim geleceği kim ne yaparsa yapsın der hep sıkışsan umrumda değil iki tarafta
Aynen de öyle oldu. Bugün wc ye gittim sabah. Anneee anneee annem nerde diye ağlanıyordu. Teyze diyor bak tuvalete baktım yok diyor. Kilitliydi ebeveyn banyo tuvaleti. Sonra çıktım annemm sen gittin diye üzüldüm dedi sarıldı. Teyze diyor sen gel bende kal. Ela kalmam olmaz diyor.Bence cocuklar cok zeki,aradaki ayrımı yapabiliyorlar.
Teyze istediğini yapıyor ona sen götür vs diyor,ama bırak odada 10 dk annem nerde diye sorar.
Aglarken anne diye aglayan canlılarız,kardesim cok asırı sever Alyayı ne istiyosn kızım,cogu zaman kendi cocklarına kızar aglatmayın kardesinizii diyeBen derim aglasın gerrkirse,ögrensin paylasmayı diye.
Alyada cözdü olmucak bisey istediğinde (vitrinden falan ister genelde kırılcaklardan)tyzesine gidip elini tutup götürüyor.
15 aylık bebe bu daha uyanmıs ama.
Ama bisey oldugunda bana kosuyor
Sen özel durumunuzdan dolayı hassas düsünüyorsun ama hic bi cocık annesi varken baskasını secmez
Ela da secmezTek kullanımlık kullanıyr iste cocıklar insanları
Anne kuzusu dahaAynen de öyle oldu. Bugün wc ye gittim sabah. Anneee anneee annem nerde diye ağlanıyordu. Teyze diyor bak tuvalete baktım yok diyor. Kilitliydi ebeveyn banyo tuvaleti. Sonra çıktım annemm sen gittin diye üzüldüm dedi sarıldı. Teyze diyor sen gel bende kal. Ela kalmam olmaz diyor.
Dün gece de ben mutfaktayken teyze ayakta sallamaya başlamış beni görünce annemle uyumak istiyorum dedi.
Çocukların nazı anneye onu da bir kez daha farkettim. Ben uyarınca terslenme ağlama çok. Başkası uyarınca değil
Ben de yeğenlerimde değilde kardeşim bebekken çok şımartmıştımyedirenk79 annelikte o asamaya gelmedim ama ben de ablamin cocuklarini cok simartirim.olup olmadik her seyde teyzem yapsin derlerdi ama annesi olmadigimin da farkindalar.bence cok kizmamak lazim teyzeye
Benim evde de dolaplarda işe yaramayan çok var. Hala dolap sakinleyeceğim. Bir fırsat bulamadım. Kızın küçük kıyafetlerini de arkadaşa daha veremedim. Virüs derdine görüşemiyıruz. Uzakta.Anam ardiyeyi inci gibi toplamıs.
Ama cuvallar altta kalmıs.
Gözümü karartıp girsem ,öldürür beni burayı niye dagıttın diye
Yoksa kayak takımları bile var cocuk icin ici dısı polar
Kardesim sanki kayağa gidiyo gibi cocuklar almıs ,köyde giymisler bir iki kere
Kız ev deli paazarı gibi elden cıkarmasm biz cıkalım esyalar otursın dicez
Ay o fatura isi kardesimin kvdesinde var.
Aldıgı hedielerin asla etiketini kesmez
Değisim kartı almaz,faturayı koyar icine
Taşındınızmı hallettinizmi ev yerleştirmeyi canım. Böyle telaşta karnı doysun yeter.onu denedim canim, ama makarnayi soslu yemiyor malesef. Kac gündür resmen ac dolasiyor. Bir sosis yedi dün sabah, 4-5 kasik avocado. Aksam cirbayaptim yemedi, et kizartik üc kitladi birakti.
Öglen lahmacun alcam. Umarim onu yer, aksamda mecbur makarna yedircemki o migdeye birseyler girsin en azindan.
Tasiniyoruz ondan diyecemde, ama kac gündür böyle. Cidden az ama saglikli yese yine raziyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?