Küçük Düşün Büyük Olsun!

3 yaşına giriyor bu ay. Oluyor da işte bazen uzun ya da az bol gelebiliyor. Genelde 2-3 yaş giyiyor.

Kızlar ancaaaaaak okudum ohh nihayet.
Kız 19:30 gibi uyudu. Tabi babası ona ipad almış onu göstermişti görüntülü konuşurken. Onun hevesine uyandı bence. Yoksa uyanıp anne suu diyordu devam ediyordu.
onu oyaladım o biraz birşeyler izlerken size yazdım. Meyve hazırladım.
sonra diş fırçalayalım diyorum yoook. Hergün zorlanıyorum. Gitti babası uykuya dalmıştu koltukta onun yanına yattı. Kaç gündür diş fırçalanmadı gel fırçalayalım desem teyze var diye şımaracaktı.
neyse en son kalktılar eşim diyor uykumuzu bozdun. Eee dedim kaç saattir diyorum kalkıp fırçalatsaydın. Bu diş fırçalama olayını ne yapsam bilemedim.
sonra uyutacağım sizinle yatmak istşyorum. Neyse bizim yatakta uyuttuk. Şimdi uyuyorlar. Uyumadan önce diyorki anne baba araba kullanmayı öğretirmisin
Ahh ben kullanabilsem öğretirim kızım dedim. Babası da dedi ben öğretirim annenden hayır yok senden hayır var kızım dedi

nazenin9320 benim eşimin ailesi de öyle bulmuş yemişler zaten boğazlarına lükse vs para çok harcarlar. Varsa savururlar.
hiç kimsenin bir evi bile yok. Sadece bizim var o da benim zorum ve çabamla oldu.
kardeşi eşinin babasının evinde oturuyor kira derdi yok.
o da savurur ama biz bişeyini görmedik.kendine savurur.
Bugün teyzeyle konuşuyoruz. Benim kızın doğum günü olduğunu söylemiş. Hediye al demiş. Haay Allahım dedim. Niye söylüyorsun zorla aldırır gibi. Hiç içime silmez birşey alsa da.

Taşındınızmı hallettinizmi ev yerleştirmeyi canım. Böyle telaşta karnı doysun yeter.
daha baya bir isimiz var canim. Eksikler var. Bugün kahvaltida bir avocado ve yarim sosis yedire bildim. Aksamda yogurtlu, sarmisakli makarna yedi.
Umarim yarin yine ya avocado, yada sebze corbasini yedire bilirim. Biraz vitamin alsin.

froschun sodasi tüm lekeleri kolaylikla cikartiyor canim . Dene mutlaka bence.

canim bi sordun mu neden öyle ayrim yaptigini?

Insallah
Benimki haftasıyla uyumlu değil kan akışı azalmış suyu azalmış ondan korkuyorum
benimkini 36+2 de sezeryanla aldilar cünkü bende zehirleme isaretleri vardi. 36 dan sonra zaten erken dogumdan saymiyorlar artik bile. Kizim 2130g dogdu 44cm di
Saglikliydi, direk yanimda uydu. Korkma hersey yoluna girer. Emin ellerdesin zaten. Kizina positiv enerji yolla.

allahdan en azindan dis fircalamada sorun yasamiyoruz fircalama bitince agliyor benimki biraksam günde 10kez fircaliyacak.
Cocuklar icin elektrikli fircalar var canim, belki ona heveslenir.

Bİr baskadır'ı bitirdim an itibariyle..
Ah Ruhiye icimi yaktın
Bir de hoca,ilk bölüm heh dedim bu tmm ama son bölüm aglattı
Kızın basını actıgı sahnede koptum resmn agladm
Yeni sezonu bekliyorm heyecanla..
Koci anahtarını unutmus uyandım mecbur.
Görümcemin kıza da ayrı üzüldümm zaten.
İcine kapanık bi cocık zaten.
Anne baba bence iletisim kuramıyor
Anne cok cabalıyır ama baba asırı sıkı.
Dogumgununden dogumgunune oyuncak alır kızı götürüp.
Annesi alıyor arada alısmasınmıs..
10 yasında daha icim sıkılıyor diyormıs hep
Bugun kvdme icim sıkıldı benim camı acsak ya demis
Kvdem diyo bütün gün tablette,ne izliyor anlamıyorm da ben ,beceremiyorm zaten diyor
Aklıma hep sey geldi hani bu oyunlar var ya cocuklara ordab at kendini burdan mavi balna mı ne diyo onları mı izliyor acaba dedim
Allah korusun
Panik atak olabilr bi dra mı gösterseler dedim.
Götürcek ablan dedi.
Ona da ayrı üzüldük.
Koci bile dedi ilgilenmiyolarki calısıyolar aksma kadr yalnız cocık dedi.
Annesi ilgilenir aslında ilgilidir yani
Ayh bilmiyorm ama hep diyorm Alya ilkokula baslasın bırakcam isi.
Basında olmak istiyorm okul döneminde.

Yanlarında söylemistim ben bikac kez,
İlkokula baslasın isi bırakcam diye.
E aksma kadr okulda zaten napcanki bırakıp dediler.
Kacırmak istemiyorm ilklerini dedim.
Ergenliğinde yanında olayım istiyorm ne bilim.
Cünkü cocukalr erken ergenlige giriyorlar artık.
Zaten büyük söylemiyim tam gün calısmam Herhde bundan sonra
14.00 drn. Sonra kafam kaldırmıyor artk

hizir yoldasiniz olsun canim. Saglikla alirsin kucagina insallah
Inşallah
Benimde sorunsuz bir hikayem olur umarım, ne zaman alacakları da belli değil aslında nstleri degerlendireceklermis
Şuanda yan odadan bebek sesi geliyor çok tatli❤

Aaaaaa Aaaa hadi bakalım canım sağlıkla kavuş sen de kızına son durum ne
Inşallah ablacım
Nst ile ölçüm yapıyorlar serum bağladılar bekliyorum uyuyamadım da , bişy yeme içme dediler sabah değerlere bakıp konusucaz dedi bekliyorum bende sabahı uyku tutmadi

O hangi film bacım. Ben kırmızı odayı hala izleyeceğim kaldım 4. Bölümde kaldım :)
Çocuğa telefon verip tv açmayı kolaylık olarak görüyorlar.

O hangi film bacım. Ben kırmızı odayı hala izleyeceğim kaldım 4. Bölümde kaldım :)
Çocuğa telefon verip tv açmayı kolaylık olarak görüyorlar.
Netflixde dizi cnm
8 bölüm ama 1 günde biter.
Zaten diziye üzülmüstüm
Bide görümcemin kız iyice üzdü beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…