Küçük Düşün Büyük Olsun!

frosch un soda temizliyecisi var canim, ben camasir suyu kullanmiyorum cigerlerimizi maf ediyor diye. Soda süper temizliyor.
Benim tezgah beyaz ve sürekli çay kahve lekesi oluyor ne koysam leke oluyor. Mutfak tezgahım 4.5 metre var. 1.5 mt de diğer tarafta var tezgah. Çok uğraştırıyor çamaşır suyu. Lekeleri kesin çıkarıyormu alayım hemen.
benim de çamaşır suyu bir de sigara (Teyze sigara içiyordu) ikisi beni iki gün mahfetti.

Canım farmasi ve huncalife var. Bunların temiz içerikli deterjanları var. Bir de çok çeşitleri var. Her yer için ayrı bir deterjan üretmişler. Tezgâh icin de ürünleri vardı diye hatırlıyorum

hepinizemi öyle?
Valla abim filan issiz kaldı evinin kredisini masrafını gördü bi sene ablam ev alıncada bi şeyler yaptı ama bana karsı yok bana diyo sen aldıgı da bulgur 1 lira şimdi 5 lira diyo az kaldı ödeyim de kurtulayım bankaya borçlu olaydım keşke

Benim eşim de piyanoya hevesleniyor. Oldukça da pahalı.
insan geleceğini de düşünmeli. Bu dönemde hesaplı harcamadan olmuyor.
bu ara biz çok oyuncak aldık. Abartıyormuyuz diye düşünüyorum bazen

Selamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
Canım hiç düşünme 2 kızımı da 37+1 de aldım kucağıma hiç de ciğer geliştirici iğne filan vurmadılar

rabbim sağlıkla dünyaya getirsin inşallahhhh
Canım senin kızın kaç yaşındaydı 24-36 oluyor mu

korkma korkma benimkiler 2 kg dogdu 36 hafta bile yoktu tam.kuvoze girmedilee bile biliyorum suan cok streslisin ama olumlu dusun insallah

38.haftaya girdigimde aldi dr. benide. sezeryanle.
Bisicik olmaz korkma sen.
3kilo dogdu benim kuzumda

Gecmis olsun canımKorkma haftan güzel ins daha da bekler kuzu ama erken diye stres yapma.
Benim kardesim 37 bitince acil sezeryana alınıyordu 2 cocuktada böyle oldı.
İns zamanında saglıkla gelsin kuzu
Ultrasonda 36 hafta çıkıyor sata göre 38 haftayım serum bağladılar nst ye bağlıyorlar arada
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah güzel olur herşey dualarınıza talibim

Insallah
Benimki haftasıyla uyumlu değil kan akışı azalmış suyu azalmış ondan korkuyorum

Selamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
Benimde 38 de aldılar canım birşey olmaz inşallah sağlıkla al kucağına insallah

Benim o konuda umudum yok baby. İnşallah Allah gönlümüze göre verir ama keşke yapabilsek. Çok zor. Benim de çok istediğim birşey.

Selamlar
Aaaaaa Aaaa hadi bakalım canım sağlıkla kavuş sen de kızına son durum ne

Kız evde görüntülü konuşun iyi gelir babasına :)

Ultrasonda 36 hafta çıkıyor sata göre 38 haftayım serum bağladılar nst ye bağlıyorlar arada
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah güzel olur herşey dualarınıza talibim
Dualarımız seninle İnss güzel olacak hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…