- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.381
- 798
Sağol canımmNice saglikli mutlu yillara prensese
Benim tezgah beyaz ve sürekli çay kahve lekesi oluyor ne koysam leke oluyor. Mutfak tezgahım 4.5 metre var. 1.5 mt de diğer tarafta var tezgah. Çok uğraştırıyor çamaşır suyu. Lekeleri kesin çıkarıyormu alayım hemen.frosch un soda temizliyecisi var canim, ben camasir suyu kullanmiyorum cigerlerimizi maf ediyor diye. Soda süper temizliyor.
Canım farmasi ve huncalife var. Bunların temiz içerikli deterjanları var. Bir de çok çeşitleri var. Her yer için ayrı bir deterjan üretmişler. Tezgâh icin de ürünleri vardı diye hatırlıyorumBenim tezgah beyaz ve sürekli çay kahve lekesi oluyor ne koysam leke oluyor. Mutfak tezgahım 4.5 metre var. 1.5 mt de diğer tarafta var tezgah. Çok uğraştırıyor çamaşır suyu. Lekeleri kesin çıkarıyormu alayım hemen.
benim de çamaşır suyu bir de sigara (Teyze sigara içiyordu) ikisi beni iki gün mahfetti.
Valla abim filan issiz kaldı evinin kredisini masrafını gördü bi sene ablam ev alıncada bi şeyler yaptı ama bana karsı yok bana diyo sen aldıgı da bulgur 1 lira şimdi 5 lira diyo az kaldı ödeyim de kurtulayım bankaya borçlu olaydım keşkehepinizemi öyle?
Benim eşim de piyanoya hevesleniyor. Oldukça da pahalı.insan oglu hep ayni gelir seviyesinde kalmiyor.ben bi ara daha yuksek maasla daha kucuk bi yerde yasiyordum.aldigimu harcadim sonra is degisturdim maasim dustu tasindik cocuk icin tedavi gorduk.sonra hamileligim ozel hastanelerde yatarak gecti bebekler oluyordu az daha.boyle boyle derken bir yilda hesapta olmayan 100.000 gitmistir
Artik daha temkinliyim o yuzden .eski ben olsam pat pat alirdim artik daha temkinliyim .iyice iyice dusunup oyle almak lazim
Canım hiç düşünme 2 kızımı da 37+1 de aldım kucağıma hiç de ciğer geliştirici iğne filan vurmadılarSelamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
Canım senin kızın kaç yaşındaydı 24-36 oluyor muKızlar selam
İyi akşamlar, bugün teyze buradayken avm ye gittim. Kıza gece giyeceği eşofman takım baktım internetten bakmıştım ama kalınlığı anlaşılmıyordu. Gittim aldım. 54 tl ye. 24-36 aylık alıyorum beni olmaz kesin ince belli kızım benimaz da boydan uzun olur. O önemli değil yatarken giydireceğim. Ama belini biraz daraltırım.
kıza bir de oyuncak valiz aldım. 50 tl verdim.
eve dönerken yürüyüş yaptım. Kahve fincanı baktım. İnternette büyük görünüyor mağazada görmem iyi oldu meğer küçücükmüş.
neyse eve döndüm. Teyzeyi gönderdk. Teyze tabi parkta yoruldu hemen gideyim dediArkadaş çağırdı. Parka gel dedim. Sonra Yorgundum eve geldim. Yemek yedirdim. Sonra uyudu.
korkma korkma benimkiler 2 kg dogdu 36 hafta bile yoktu tam.kuvoze girmedilee bile biliyorum suan cok streslisin ama olumlu dusun insallah
38.haftaya girdigimde aldi dr. benide. sezeryanle.
Bisicik olmaz korkma sen.
3kilo dogdu benim kuzumda
Ultrasonda 36 hafta çıkıyor sata göre 38 haftayım serum bağladılar nst ye bağlıyorlar aradaGecmis olsun canımKorkma haftan güzel ins daha da bekler kuzu ama erken diye stres yapma.
Benim kardesim 37 bitince acil sezeryana alınıyordu 2 cocuktada böyle oldı.
İns zamanında saglıkla gelsin kuzu
InsallahCanım hiç düşünme 2 kızımı da 37+1 de aldım kucağıma hiç de ciğer geliştirici iğne filan vurmadılar
rabbim sağlıkla dünyaya getirsin inşallahhhh
Canım senin kızın kaç yaşındaydı 24-36 oluyor mu
Inşallah sağlıkla gelir sorunsuz_Sitare_ endişelenme 36 dan sonra sorun olmaz demişti bana da doktorum, 38 de sezeryanla aldılar zaten, Allah'ın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın insallah
Benimde 38 de aldılar canım birşey olmaz inşallah sağlıkla al kucağına insallahSelamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
Benim o konuda umudum yok baby. İnşallah Allah gönlümüze göre verir ama keşke yapabilsek. Çok zor. Benim de çok istediğim birşey.Ben kociye diyorm hercocuk 1 daire.
Ona göre cocuk yap diyorm
Yok artk dairesini de kendi alsın calısıp diyr:S
Bize vermedi aileler nekadr zorlanyoruz bak diyorm.
Ben istemiyorm kızım ilerde kiralarda sürünsün.
Hayalim evlenirken daire vermek ona.
Oturmasa bile kiraya versin.
Kirasını alsın.
Bizim 2 tarafında pek umru olmams ,cocuklarımız evlencek bir ev bırakalım otursunlar demek.
2 tarafta sıksa biraz gayet bi evimiz olurdu ama zor gelmis:)
Ev aldım diye sürpriz yapması dileğiyleKaskoyu bana kitledi
Valla ben de bekliyorm atak artk
ben atacam yoksa onu
Kampanyasız olunca pahalı fiyatlar. Ben yeni aldım bizim sitedeki onur marketten 5 kilo 20 tlaiy iste gelsinde fiyatlara bakim dedim.
5kg un 30tl
1 kg piric 17tl.
yuh yahuu.
Esimi cuma gunu hapycantere yollicam.
pirinc, un, yag, sabun falan lazim.
Aaaaaa Aaaa hadi bakalım canım sağlıkla kavuş sen de kızına son durum neSelamlar
Kız evde görüntülü konuşun iyi gelir babasına :)Esim kizi uzakdan goruyor kapinin agzindan bakiyo arada nefesini tutuyo adam koridora vermim die.
Maskeside var ayrica
Lelli bu kilo aldi 1 haftada noldu boyle iyice balli oldi diyo bugun
Cocuu 1 hafta kucagina alamadi ici gitti adamin.
O da babayi gorunce kikir kikir ayy Allah ayirmasin kimseyi evladindan anasindan babasindan.
Zor valla.
Kiz babasinin sesini duyunca gozune far tutulmus tavsan gibi belertiyo gozlerini.
Yavrum ya.
Bireysel emeklilik var onu ödüyor bi heray düzenli.Baby aslında kardeşinde biirktirse dünyanın binbir türlü hali var
Anamm öyle büyük atraksiyonlu süprizler yapmaz ama AminnnEv aldım diye sürpriz yapması dileğiyle
Dualarımız seninleUltrasonda 36 hafta çıkıyor sata göre 38 haftayım serum bağladılar nst ye bağlıyorlar arada
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah güzel olur herşey dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?