Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın hanımlar. erken kalkınca iyi oluyor sabah sabah karışık kızartma yaptım. Patlıcan, biber ve patates kızlarım sabah patates kızartmasını seviyorlar. diğerlerini de kızarttım borcama koydum gün içinde yesinler. Sonra mutfagın dolablarını üstlerini buzdolabının üstünü avizeyi başladım silmeye evin diğer odalarına da girdim yapabildiğim kadar toz aldım şimdi bir yeşilçay aldım size geldim. Küçük kızım ders çalışacakmış o da kendine filtre kahve aldı odasına çekildi ev otel gibi her odada bir kişi bazen hep birlikte sofraya bile oturamıyoruz tabagına yemegini alan odasına gidiyor ben diyorum sizin yanınızda yalnız kalıyorum sende hep kulüptesin şekerim demiyorlar mı. Gönlümü de alıyorlar.

günaydın kızlar
bende dün işe başladım
evden çalışınca hiç vaktim olmuyor giremiyorum
işyerinde olunca sadece iş yapıypruz vakit daha çok oluyor
şubede ki arkadaşlar ile birlikte gidip geliyoruz
bu hafta araba eşimde olunca böyle çok iyi oldu
önce beni bırakıyorlar , en son beni alıyor
tek sorunum yoldu onu da çözdük :)

hafta sonu memlekete gittik
annemi babamı özlemiştim
giderken 2 kilo hamsi ve 1,5 kilo levrek aldık
sobanın gözüne levrekleri attık , hamsiyide tavaya dizdik
annemde salata çorba yapmış
turşu çıkardı
yaş pasta almıştık agbimelrde ordaydı
annem kestane almıi sobada yaptık
gecede sobanın sıcağında öyle güzel uyumuşuz ki :):)
hiç dönmek istemedim

sabahta bahçeden taze yeşillik ve köy yumurtasından
yumurta salatası yaptık
bende yufkadan gözleme yaptım
bazlama kızarttık
babamın arılarından bal çıakrdı
annemler pekemz kaynatmıştı
tahinde köyde çeken birisi var ordan almışlar
yani tam bir köy kahvaltıısı
inanın eve dönmek istemedim
köy =huzur

dönüşte annem bize tatlı kabağı kesti dilimledi, turşu, bazlama, pekmez, bahçenin taze yeşilliklerini ve ayvasını , bulgur , kurufasülye koydu
gelince aradım allah başımzıdan eksit etmesin sizi dedim
annem de bu dua bize yeter dedi :):)

Sizin bu teyze çok karisiyo amcası içinden geliyorsa verir alır zaten tuhaf bazı şeyleri ağzıyla ister gibi

ayy bitsin su karantina ruh sagligimi yitiricimm.
Bi de regl oldum hic bisi yapmak istemiyorum.
Sıkıldım.
Deminde zabita ariyo gelmis yine sizi nasil gorebilirim diyo.
Gel buyur dicektim balkona cikim esimede soylim o da ciksin dedim bulundugu odanin camindan gerek yok siz cikin yeter diyo
Zaten bunalmisim.
Esime dedim bunlar dalga mi geciyo
Benim karantina bitiyo ondandir dedi..

Dunden az yemek var.
spagetti yapicam.
Baskada bisi yapmam canim yapmak istemiyo gercekden cok yoruldum artik.
Kollarim bacaklarim agriyo sabah kalkarken.

Esim salonda malum Cuma gunu perdeler yikancak koltugu sildircem esime minderlerinde kiliflarini mak. atarim.
O supurur pesine c.suyuyla iyice silerim.
Cumaya kadar odalari temizlim bende.
y.odasini dun temizledim.
Oglanin odasiyla mutfagi biraz temizlerim.

Kuzu okurken orda hissettim kendimivalla okumadim yaşadım resmen Allah ailene bol ömür versin

Bi yarım altın taksın sana söyle:)
Hakkını ödeyemez ama yarım elma gönül alma
Cicek gibi baktın su 10 gün.
Masallah sana.

Selam canlar yazamadim annemler e geldim akşam kardesim aldı cocuklarla ablam geldi onlara sürpriz yaptık çay fln içtik kardeşim pasta almışlardı yedik bugün akşam gecces bize belki öğlen parka cikcas dün oglusu goturmystum a 101 den biseyler almıştık finish bulamadım alcaktim bakcam başka yerden yine

İyiymiş
Benim de aynı işler var oturdum çay içiyorum geldim buraya :)

Aksam yemegimmm yok:S
Sasırdık mı naynnnn:S
Sabah biraz brokoli hasladım buharda.
Somon yapabilirim,biraz vardı dolapta.
Yanına da salata yaparım yeter bize.
Daha corba yapacagım cocuga yarın icin.,
2 gündür kvdem sulu köfte yapmıs onu yediriyor.
Değişik bisey yapayım.
Ay su yemek iisinden nefrt geldi vala.
Nekadr yaparsam yapayım ertesi güne kalmıyor

ayyy bitmiyor kızlar tam oturucam küçük kızım geldi pizza yaparmısın dedi bugün yapmıyayım annem dedim hamurdan değil lavaştan dedi tam dedim tekrar toplanmış olan mutfagı ikimiz yine dagıttık o kaşar peyniri rendeledi sucuk dilimledi ben de dondurucudan zeytinleri çıkardım pizza için çekirdegini çıkarıp dolaba koyuyorum hazır oluyor mısır da vardı ondan da koyduk dogranmış biberlerden de çıkardım valla ben zor kilo veririm bu kızlarla patates kızartması ile birlikte bir güzel yedik tabi onlar odalarına ben yine tekrardan 1827398 kere oldu toplanan mutfagı tekrar topladım düzenledim bakalım ne kadar gidecek.

D dimple81

Çok güzel hafta sonu geçirmişsiniz en güzeli de oğlunun hafızasında anı olarak kalacak.

tr_lelli

Lellim az gayret bak az kaldı sonu selamet biliyorum çok yoruldun bak sağlıklısınız iyisiniz çok şükür Allah bir daha göstermesin.

Sizin bu teyze çok karisiyo amcası içinden geliyorsa verir alır zaten tuhaf bazı şeyleri ağzıyla ister gibi
Zaten kızdığım da o hep böyle o ve onun çevresi akrabası gündemde olsun hep onlar iyi görünsün. sanki kardeşinin ne olduğunu ben bilmiyorum yıllardır tanımadımmı.
şimdi aynı şeyi yeğenlere ve benim kıza da yapmaya çalışıyor. Hep dayıyı sevsinler.en çok onu sevsinler. Amcasını hep bilsin sevsin hatırlasın. Belki bağları koparmak istemiyordur ama abartmaya da gerek yok bence.
yoksa kötü biri demiyorum ama o huyunu sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…