Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sagolun
Dün fark ettik sarı örttük ama geçmedibugün kontrol de yatış verdiler o yüzden.
Inşallah yarına azalır da alır giderim kizimi
Sarı örtü hurafe zaten ya
Sütün varsa emzir bol bol
Yoksa 2 saatte bir beslemek önemli cnm.
Uyku yapar sarılık uyandırıp besleyin.
Isıkta bebeklerin yarısıı kalıyor yenidoganda 1 güne cıkarırlar icini ferah tut

2 saatte bir uyandırıp emzirdim de ama yeterli gelmedi sanırım çok zayıf doğdu dr düşük kiloda doğan bebeklerde oluyor o yüzden sizi cagirdim dedi ben rutin kontrol sanıyordum kan alacağız deyince yine bi fenalık geldi bana
pazartesi gününden beri duygusal olarak karman çorman oldum kontrole geldim doğuma aldılar bebeğim usg de gorundugunden daha zayıf cikti hersey ust üste geliyor yine

_Sitare_ Allah dermansiz dert vermesin, birçok bebek sarılık oluyor zaten sen uzulme, sık sık beslemen gerekiyor sadece
Âmin bugüne şükür olsun , inşallah geçer gider buda . Dün eve geldik 2 saatte bir emzireyim diye saat bile kurduk gece.beceremedim demekki sağlık olsun 1 gün ayrı olcaz ama inşallah yarın iyileşmiş olsunda

ilk gunler olmadi mama destegi versen emzirme duzene girene kadar

ilk gunler olmadi mama destegi versen emzirme duzene girene kadar
2 saatte bir uyandırıp emzirdim , sarılık vardı ama düşüktü tehlike yok dediler ama yükselmiş 3.4 .günde belli olur esas dedi doktor.
Uykudan zor uyandiriyorum emzirmek için sarılık halsizlik yapiyomus

Baby ben de güne kahve ile başlarım. Sabah eşime kahvaltı hazırlarım ben kahvemi alırım elime eşim bana takılır ya da dalgasını geçer
göçmeniz ya Avrupalı damarın tuttu der. Ben de vakur ve net bir sesle "evet" derim. Eşim öyle şeylerden hiç anlamaz kahvemi içilir aç karnına der bir arkadaşım bunu bana söylese ona bu zevki saatlerce anlatabilirim ama eşim için bu riski hiç göze almam. Bildiğinden şaşmaz çünkü, geçen Trendyol indiriminden bayagı bir alış veriş yaptım önceki alış verişlerimde hep işten gelince açardım ne aldığımı görsün diye, kızımın bir söylemi ile hiç birini göstermedim kargom geldi anne açmayacak mısın dedi baban gelsin o zaman açarım dedim ne demek dedi bunlar senin hakkın babamın onayını mı bekliyorsun dedi ben şok oldum küçük kızımın böyle çıkışları var babası ile arası o kadar iyi ki anlatamam ama sipariş verdiği hiç birşeyi babasına göstermez bana gösterir fikrimi alır. Kızlarım benim gözümü çok açtılar baby kızın büyüsün bak nelerin farkına varıcaksın ben şimdi onlara diyorum en iyi kız arkadaşlarımsınız benim.

Çok üzgünüm abla , her zaman oldu gu gibi yapayanlizim annem destek olacağına kostek oluyor iyice stres yapiyorum
Canım benim en güzel anılarını lütfen anneni ya da bir başkasını düşünerek kötü geçirme boşver sen kendine ve bebeğine yetebilirsin biz kadınlar anneler çok güçlüyüz lütfen üzülme

Şimdi yemmegi yedik köfte-patates-kısır-bakla fava-mercimek çorbası üzüm de var ama, biraz dinleneyim kalkıp güzel bir sufle yapıcam, içine ben çikolata koymuyorum tahin-pekmez kariştırıyorum biraz ondan koyuyorum enfesto oluyor. Demleme ıhlamur da yaparım sonra gelsin Kırmızı Oda. Seviyorum o diziyi, sadece onu değil Sadakatsiz de seviyorum ayyyyyyyy ne kadar çok seviyorum dizi izlemeyi, aslında ben kış gecelerini seviyorum. Bana çocuklugumdan beri kış geceleri mutluluk verir. Ben yine yazmaya başladım gidip suflemi yapayım.

Benim adam 350tl olmus gelmis.
Ben gitsem okadar harcamazdim fiyatina bakmaz ki hic atar sepete.
Kofte- patates, nohutlu pilav yaptim.
Yine mutdakfakdan cikamadim.
süt kaynattim kiza yogurt yapcam.
Peyniride az var ama süt yetmez 3kilo almis.
2 kilo daha aldircam sutlacda yapim.
findiklar vardi biraz kirilmis onlari kavurdum rondoladim
sonraa esim geldi yemek fasli.
3 mak. camasir as.
Ihlamur attim ocaga oturdum.
Besigi salona tasidik kizi bu aksam esime kitlerim bi doyurmaya kalkarim sallasin babalarrr tey tey tey.

Korkma canim bebekler cabuk toparliyor.
Benim kizdada sarilik cikmisti goturup kan alip getiriyorlardi yani ısık tedavisi alacak kadar degildide vardi yani.
Sık emzireceksin baska yolu yok bunun.
O toparlad kilosuna takılma.

Üzme kendini kardesimin oglan 4200 dogdu.
Kilosundan ötürü nefes alıs verisi düzenli degil dediler.
Dogumdan direk küveze.
Sabh dogdu aksmüzeri 17.00 e kadr söyleyemedik.
En son serımları attı gitcem diye drnu cagırdık anlattı.
Aglıyor tabi dr icerde 500 gr dogan cocıklar var sen neye aglıyorsun dedi.
1 gün sonra cıkardık .
Sana tabi bi tek senin basına geldi gibi geliyor ama inan cok yasanan seyler bunlar.
Sakin olmaya calıski sütün etkilenmesin cnm
Sütünle kal
Gececek

Benim koci de göcmen ya espresso icerler hususi gidip geceden cıkkınca sabah
Yaa bende o günleri görürürm ins
Gerci benimki de babasına cekerse yandık
Bunlar pintilikte bi dünya markası olurlarmıs basıma
Senin hakkın bunlar dese ayy daha ne isterim

Kizcagzima muzlu muhallebi yedirdim esim uyuttu.
Aksam esim bakacagindan suan uyumasini dert etmiyorum gerci uyaninca doyurur esime paslarım.
karadutözu almis esim.
Yani benim aldigim dutözuydu pekmez gibi bu seker ilavesiz soguk sıkım falan sadece karadutözunden
27tl vermis sisede accik bisi.
Kiza yediririm dedim seker ilavesiz miss gibi.
Baktim 6.aydan sonra 1 c.k verilebilirmis alerjik olmayan bebelere.
vericim istah aciyo diye okumustum vitmada.

Bime gelecek dutözu 24 kasimda ordan alirim evede.
Bal da cok az kaldi bal da almam lazim.
Pzrts benim karantina bitiyo sali 24 kasim oglana birakir cikarim 2dk bime dibimde zaten.

Aiyy zabita yine aradi evdemisiniz diyo dedim cikim cama yok size guveniyorum ben diyo.
Sabredin 4 gununuz kaldi diyo.
Sonra bisiler daha dedi size iyi gunler kolay gelsin dedim kapadim.
Adam muhabbet etcek yer ariyo resmen salak mi ne.

Kimseden bisey istemiyorum destek olmasa da zararı da olmasın abla 3 gün oldu bugün doğum yapalı sabah 7 den beri ayaktayım hastane köşelerinde, belim iki büklüm oldu ağrıdan bebeğimi aldılar bi yandan ona mi üzüleyim telefona cevap vermedim diye annemden bu halimde azar işitiyorum hak mi buda bana

Korkma canim bebekler cabuk toparliyor.
Benim kizdada sarilik cikmisti goturup kan alip getiriyorlardi yani ısık tedavisi alacak kadar degildide vardi yani.
Sık emzireceksin baska yolu yok bunun.
O toparlad kilosuna takılma.
Dün hastaneden çıkana kadar bizimde öyleydi abla kan alıp bakıyorlardı eve çıkınca ben sorun yoktur diye düşündüm değerinin sınırda olduğunu söylemediler bana .evde 2 saatte bir emzirdim gece saat kurduk zorla uyandiriyorum meme emmesi için sarilikdanmis oda anlamadım ben

Inşallah geçsin gitsin
Pazartesi kontrolde bana da suyu azaldı kan akışı yavaşlamış heran kan akışı kesilebilir bebeği kaybedebiliriz seni bırakamam dediler yatisi yaptık sabah 6 da nst de kalp atışları zayıflamış acil sezeryana alacağım dedi tam artık bitti iyi olcak diyorum bu seferde sarılık çıktı enfeksiyonda olabilir dediler çok şükür o yokmuş
Sürekli aniden bisey çıkıyor korkuyorum artık ne hissedeceğini şaşırdım bide çok minik hastanede benden aldıklarında canım gitti sanki

Değil tabiki de canım benim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…