- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
Sarı örtü hurafe zaten yaSagolun
Dün fark ettik sarı örttük ama geçmedibugün kontrol de yatış verdiler o yüzden.
Inşallah yarına azalır da alır giderim kizimi
Benim besin kaynagım kahveahahah ben gune kahveye baslayan insanlari ayri bir kefeye koyarim onlari hayati isini sever.ben dumduz sekerli cay pastane pogacasi insaniyim ondan sanirim
vicco da indirim varmis da onu tahmin etmeye calisiyorumBenimki 15 aylık 22 giyiyor
2 saatte bir uyandırıp emzirdim de ama yeterli gelmedi sanırım çok zayıf doğdu dr düşük kiloda doğan bebeklerde oluyor o yüzden sizi cagirdim dedi ben rutin kontrol sanıyordum kan alacağız deyince yine bi fenalık geldi banaSarı örtü hurafe zaten ya
Sütün varsa emzir bol bol
Yoksa 2 saatte bir beslemek önemli cnm.
Uyku yapar sarılık uyandırıp besleyin.
Isıkta bebeklerin yarısıı kalıyor yenidoganda 1 güne cıkarırlar icini ferah tut
Âmin bugüne şükür olsun , inşallah geçer gider buda . Dün eve geldik 2 saatte bir emzireyim diye saat bile kurduk gece.beceremedim demekki sağlık olsun 1 gün ayrı olcaz ama inşallah yarın iyileşmiş olsunda_Sitare_ Allah dermansiz dert vermesin, birçok bebek sarılık oluyor zaten sen uzulme, sık sık beslemen gerekiyor sadece
ilk gunler olmadi mama destegi versen emzirme duzene girene kadarÂmin bugüne şükür olsun , inşallah geçer gider buda . Dün eve geldik 2 saatte bir emzireyim diye saat bile kurduk gece.beceremedim demekki sağlık olsun 1 gün ayrı olcaz ama inşallah yarın iyileşmiş olsunda
2 saatte bir uyandırıp emzirdim , sarılık vardı ama düşüktü tehlike yok dediler ama yükselmiş 3.4 .günde belli olur esas dedi doktor.ilk gunler olmadi mama destegi versen emzirme duzene girene kadar
Canım benim en güzel anılarını lütfen anneni ya da bir başkasını düşünerek kötü geçirme boşver sen kendine ve bebeğine yetebilirsin biz kadınlar anneler çok güçlüyüz lütfen üzülmeÇok üzgünüm abla , her zaman oldu gu gibi yapayanlizim annem destek olacağına kostek oluyor iyice stres yapiyorum
Korkma canim bebekler cabuk toparliyor.2 saatte bir uyandırıp emzirdim de ama yeterli gelmedi sanırım çok zayıf doğdu dr düşük kiloda doğan bebeklerde oluyor o yüzden sizi cagirdim dedi ben rutin kontrol sanıyordum kan alacağız deyince yine bi fenalık geldi bana
pazartesi gününden beri duygusal olarak karman çorman oldum kontrole geldim doğuma aldılar bebeğim usg de gorundugunden daha zayıf cikti hersey ust üste geliyor yine
Üzme kendini kardesimin oglan 4200 dogdu.2 saatte bir uyandırıp emzirdim de ama yeterli gelmedi sanırım çok zayıf doğdu dr düşük kiloda doğan bebeklerde oluyor o yüzden sizi cagirdim dedi ben rutin kontrol sanıyordum kan alacağız deyince yine bi fenalık geldi bana
pazartesi gününden beri duygusal olarak karman çorman oldum kontrole geldim doğuma aldılar bebeğim usg de gorundugunden daha zayıf cikti hersey ust üste geliyor yine
Benim koci de göcmen ya espresso icerler hususi gidip geceden cıkkınca sabahBaby ben de güne kahve ile başlarım. Sabah eşime kahvaltı hazırlarım ben kahvemi alırım elime eşim bana takılır ya da dalgasını geçer
göçmeniz ya Avrupalı damarın tuttu der. Ben de vakur ve net bir sesle "evet" derim. Eşim öyle şeylerden hiç anlamaz kahvemi içilir aç karnına der bir arkadaşım bunu bana söylese ona bu zevki saatlerce anlatabilirim ama eşim için bu riski hiç göze almam. Bildiğinden şaşmaz çünkü, geçen Trendyol indiriminden bayagı bir alış veriş yaptım önceki alış verişlerimde hep işten gelince açardım ne aldığımı görsün diye, kızımın bir söylemi ile hiç birini göstermedim kargom geldi anne açmayacak mısın dedi baban gelsin o zaman açarım dedim ne demek dedi bunlar senin hakkın babamın onayını mı bekliyorsun dedi ben şok oldum küçük kızımın böyle çıkışları var babası ile arası o kadar iyi ki anlatamam ama sipariş verdiği hiç birşeyi babasına göstermez bana gösterir fikrimi alır. Kızlarım benim gözümü çok açtılar baby kızın büyüsün bak nelerin farkına varıcaksın ben şimdi onlara diyorum en iyi kız arkadaşlarımsınız benim.
Kimseden bisey istemiyorum destek olmasa da zararı da olmasın abla 3 gün oldu bugün doğum yapalı sabah 7 den beri ayaktayım hastane köşelerinde, belim iki büklüm oldu ağrıdan bebeğimi aldılar bi yandan ona mi üzüleyim telefona cevap vermedim diye annemden bu halimde azar işitiyorum hak mi buda banaCanım benim en güzel anılarını lütfen anneni ya da bir başkasını düşünerek kötü geçirme boşver sen kendine ve bebeğine yetebilirsin biz kadınlar anneler çok güçlüyüz lütfen üzülme
Dün hastaneden çıkana kadar bizimde öyleydi abla kan alıp bakıyorlardı eve çıkınca ben sorun yoktur diye düşündüm değerinin sınırda olduğunu söylemediler bana .evde 2 saatte bir emzirdim gece saat kurduk zorla uyandiriyorum meme emmesi için sarilikdanmis oda anlamadım benKorkma canim bebekler cabuk toparliyor.
Benim kizdada sarilik cikmisti goturup kan alip getiriyorlardi yani ısık tedavisi alacak kadar degildide vardi yani.
Sık emzireceksin baska yolu yok bunun.
O toparlad kilosuna takılma.
Inşallah geçsin gitsinÜzme kendini kardesimin oglan 4200 dogdu.
Kilosundan ötürü nefes alıs verisi düzenli degil dediler.
Dogumdan direk küveze.
Sabh dogdu aksmüzeri 17.00 e kadr söyleyemedik.
En son serımları attı gitcem diye drnu cagırdık anlattı.
Aglıyor tabi dr icerde 500 gr dogan cocıklar var sen neye aglıyorsun dedi.
1 gün sonra cıkardık .
Sana tabi bi tek senin basına geldi gibi geliyor ama inan cok yasanan seyler bunlar.
Sakin olmaya calıski sütün etkilenmesin cnm
Sütünle kal
Gececek
Değil tabiki de canım benim yaaaaaKimseden bisey istemiyorum destek olmasa da zararı da olmasın abla 3 gün oldu bugün doğum yapalı sabah 7 den beri ayaktayım hastane köşelerinde, belim iki büklüm oldu ağrıdan bebeğimi aldılar bi yandan ona mi üzüleyim telefona cevap vermedim diye annemden bu halimde azar işitiyorum hak mi buda bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?