Anamla bi tur kapıstım.
1-2 ay izin alayımmıs.
Anne dedim insanlar benden bıktı,bende kendimden nefret ettim dedim.
Tmm nasıl istiyosn öyle yap diyo bana.
Öyle yapcam zaten.
Sen düğüne giderken korona yok,öbürü kuaföre giderken yok,ben ise gidince korona dedim.
Tmm bisey demiyorm sana artk diyo.
Ay keske demesen cidden dicektim.
Uzatmadım.
2 saatte bir uyandırıp emzirdim , sarılık vardı ama düşüktü tehlike yok dediler ama yükselmiş 3.4 .günde belli olur esas dedi doktor.
Uykudan zor uyandiriyorum emzirmek için sarılık halsizlik yapiyomus
Bu geceyi atlat gececek insInşallah geçsin gitsin
Pazartesi kontrolde bana da suyu azaldı kan akışı yavaşlamış heran kan akışı kesilebilir bebeği kaybedebiliriz seni bırakamam dediler yatisi yaptık sabah 6 da nst de kalp atışları zayıflamış acil sezeryana alacağım dedi tam artık bitti iyi olcak diyorum bu seferde sarılık çıktı enfeksiyonda olabilir dediler çok şükür o yokmuş
Sürekli aniden bisey çıkıyor korkuyorum artık ne hissedeceğini şaşırdım bide çok minik hastanede benden aldıklarında canım gitti sanki
Merhaba ,Baby valla duyma 1- 2 ay izin al demek hangi dunyanin dogrusu
Bosver salaga yat soylene soylene baksin
Merhaba resmen 1 yil oncesine gittim
Bebek erken dogunca cene kaslari tam gelismediginden cok kuvvetli ememezmis
Eger sezeryansa ztn vucut beslenip toplayana kadar sut daha az oluyor
Kardesimin bebegi 2770 dogdu 2500la taburcu oldu. Emiyordu ama yetmedi sarilik yukselince 1 gece yatirdilar daha dogrusu 3. Gun olmamasi gereken yere gelmis daha da yukselirse bebege zarar verirmis
Imkan varsa calma biberon ve medela sut sagma makinasi kiralayip sagarak ne ictigini bilebilirsin doktor mamaya da baslatmisti cunku sivi miktarini emzirerek bilemezsiniz demisti
Mama derlerse lutfen tedigrin olma
Yegenim su an 1 yasinda. Persentil tablosunu yakaladi. Cok keyifli saglikli bir bebek.
Eger bugunleri yuksek moralle atlatirsan hersey yoluna girecek.
Sen cok iyi bir annesin, acemiligini eksiklik olarak gorme. Bebegini gozlemle. O acmi tokmu sut istiyormu mama dokundumu anlatir ona guven. Bolbol uyumaya calis.
Sarilik onemli birsey doktor risk almamis bebegin emin ellerde. Hersey yoluna girecek.
Gerçekten tamda böyleyim başta türlü anlatılamazdıBu geceyi atlat gececek ins
Orda emin ellerde öyle düsün.
Biz normal cıkıs yaptk.
Eve geldik agustos dogımlu Alya.
Bi farkettim aksm saati ates ölcer almadık biz.
Hayır agustos ayında 1 günlük bebe niye ateslensin dimi?
Gel de bunu yeni ana bana anlat
Sabahı sabah ettim
Cocuk her aglayıp uyandıgında atesi mi var biz mi anlamıyorz diye aglıyordum
Koci bide netten siparis vermis
2 günde kargo gelmedi diye bi panik ben.
Ates olcer geldi ölctüm rahatladım
Suan sana ne desek bos,canının yarısı orda
Ama emin ol gececek
Benim Alya gömülürdüGerçekten tamda böyleyim başta türlü anlatılamazdı
Gece emzirip yatırınca acaba doğru yatırdım mi çocuk nefes aliuomu diye korkuyorum bnde
Dogum iznim bitince 6 ay ücretsiz kullandım ya,zırt pırt kullanabilcem sanıyorlardogrusu
Akbankda alınıuor diye biliyorm istediğiniz kadar.Merhaba hanımlar nasılsınız ?sayfanın sessiz takipçilerindenim 3/4 yıldır falanSize danışmak istediğim bişey var. Ben garanti Bankası müşterisiyim ama altın alımında en az 1 gr şartı var alamadan harcanıyor para. Siz hangi bankalarla çalışıyorsunuz acaba 100/200 direk hesaba atmak istiyorum
Merhaba ,
Bebeğim 2160 gr doğru ertesi gün 1980 gr oldu çıkış yaptığımız gün kilo kaybı olmadi bu çok iyi bisey 2000 kg olmuş toparlıyor sütun iyi geldi demekki dediler bende sevindim bugün gittiğimde 2020 gr dedi doktor tam seviniyorum pat sarılık çıktı yüksek hayırlısı olsun diyorum Allah beterinden saklasin pompa aldım bu akşam eve gidip kaynaticam sütümü sagicam hastane de bıraktım akşama kadar sağıp yetmezse arayın gece getiririm dedim benim bebeğim de sizinki gibi 3. Günü sınırı geçmiş sarılık o yüzden bırakmadılar
sarilik uyku yapiyor.Dün hastaneden çıkana kadar bizimde öyleydi abla kan alıp bakıyorlardı eve çıkınca ben sorun yoktur diye düşündüm değerinin sınırda olduğunu söylemediler bana .evde 2 saatte bir emzirdim gece saat kurduk zorla uyandiriyorum meme emmesi için sarilikdanmis oda anlamadım ben
Benim altin hesabin yok fiziki altinim var.Merhaba hanımlar nasılsınız ?sayfanın sessiz takipçilerindenim 3/4 yıldır falanSize danışmak istediğim bişey var. Ben garanti Bankası müşterisiyim ama altın alımında en az 1 gr şartı var alamadan harcanıyor para. Siz hangi bankalarla çalışıyorsunuz acaba 100/200 direk hesaba atmak istiyorum
Teşekkürler cevap içinAkbankda alınıuor diye biliyorm istediğiniz kadar.
Ben hala yastiksiz yatiriyorum nezaman baslariz yastiga onuda bilmiyorum.Benim Alya gömülürdü
Allahım deli cıkardık.
Bide bana cekmis kafasına kadar cekerdi müslini flaan
Bende öyleyim illa kafama kadr cekcem
Dr yastıksız yatacak dedi ama ben ince bi yastık koydm hep
Dedim bu cocuık gömülüyo,bide kafaya kadr cekiyo örtüyü Allah korusun bogacak kendini dedim yastık koydm
Bebek yastıgı incecik zaten.
Dr a söylemicem güya .
Dr ilk ay kontrolünde yastıkla mı yatıyo dedi
Nasıl anladınız dedim
Tek tarafa yatmıs yan yatmıs bi taraf yamujk kalmıs 3 aydan sonra düzelmez,bari ters düz yapın cocugu dedi
3 ay her aksm sag ssol farklı yatırdık.
Bak yeni dogan dilime vurdu sabaha kadar anlatırım
SağolBenim altin hesabin yok fiziki altinim var.
ozel emeklilik oduyoruz yapikredi
Şube’ye gidince ilk işim kahve mi almakBaby ben de güne kahve ile başlarım. Sabah eşime kahvaltı hazırlarım ben kahvemi alırım elime eşim bana takılır ya da dalgasını geçer
göçmeniz ya Avrupalı damarın tuttu der. Ben de vakur ve net bir sesle "evet" derim. Eşim öyle şeylerden hiç anlamaz kahvemi içilir aç karnına der bir arkadaşım bunu bana söylese ona bu zevki saatlerce anlatabilirim ama eşim için bu riski hiç göze almam. Bildiğinden şaşmaz çünkü, geçen Trendyol indiriminden bayagı bir alış veriş yaptım önceki alış verişlerimde hep işten gelince açardım ne aldığımı görsün diye, kızımın bir söylemi ile hiç birini göstermedim kargom geldi anne açmayacak mısın dedi baban gelsin o zaman açarım dedim ne demek dedi bunlar senin hakkın babamın onayını mı bekliyorsun dedi ben şok oldum küçük kızımın böyle çıkışları var babası ile arası o kadar iyi ki anlatamam ama sipariş verdiği hiç birşeyi babasına göstermez bana gösterir fikrimi alır. Kızlarım benim gözümü çok açtılar baby kızın büyüsün bak nelerin farkına varıcaksın ben şimdi onlara diyorum en iyi kız arkadaşlarımsınız benim.
Güle güle büyüt kimseye bakma eğer sütün gelmediyse mama ver hem emzir gecer uyuyo diye bırakma uyandır emzirKimseden bisey istemiyorum destek olmasa da zararı da olmasın abla 3 gün oldu bugün doğum yapalı sabah 7 den beri ayaktayım hastane köşelerinde, belim iki büklüm oldu ağrıdan bebeğimi aldılar bi yandan ona mi üzüleyim telefona cevap vermedim diye annemden bu halimde azar işitiyorum hak mi buda bana
Ben kusarsa filan diye yaptırırdım ama sürekli kafasının yatış şeklini değiştirirdim yuvarlak olsun diye kusarsa ben yokken yan yaptırırdım insan ikincide daha tecrübeli oluyoBen hala yastiksiz yatiriyorum nezaman baslariz yastiga onuda bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?