Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar
İyi akşamlar,
Bugün sizden sonra kızları parka çıkardık. Parkı kilitlemişler. Üzüldüm biraz. Ama birden bu yükselişi neye bağlayalım bilmiyorum.
sonra küçük parka götürdük. Biraz durduk zaten soğuktu. Geldik eve kız uyumadı. Sonra onlar kum oynarken ben alışverişe çıktım. Pasta için malzeme aldım. Üç beş balon aldım. Markete gittim meyve aldım. Ne kadar harcadım ben de bilmiyorum.
evdeki doğum günü suslerini ara ara bulamadım. Meğer eşim almış çöpe.
yırtıktı dedi. boşuna aramışım.
neyse geldim eve yemek yaptım. Körili makarna ve soya soslu tavuk. Çorba vardı. Zaten ben gelene kadar kek falan yemişler.
kardeşimle yeğenim uykuya daldı. Ela da uyuyıcaktı uyutmadım. Sonra uyandırdım. Yemek yedik. Eşim geldi. Ela yine full enerji. Aferin içiriyorum. O da mı sakinleştirmedi elindeki topu heryere atıyor. Koltuk tepesinde geziyor. Nar meyve koydum. Aldı narları avucuna şöyle bir savurdu. En son eşim kızdı andı odasına götürdü ağladı bayağı. Söylendi anlattı. Sonra gelmiş hemen kardeşime sarılıyor.
sonra gel uyuyalım dedim. Teyzem uyutsun dedi. Anneyi unutuyor benim kız biri gelince
Neyse uyudu. Ortalık sakinledi
Ne zaman geçecek bilmiyorum son zamanlardaki bu halleri. İnşallah daha zorlaşmaz.
eşim de sen bu hale getiriyorsun dedi ya. Nasıl şartenlerim attı., Ayy niye hemen bana sarıyor anlamıyorum. Ne yapacağım yani her dakika çocuğuma asabi sert bakışlımı davranacağım.

Aslında ona da kızıyor icten ice.
Annem komple cocuk bakmak istemiyr.
Ama dillendiremiyor.
Kardesime hic diyemez.
Cünkü evini o bakıyor.
İşte canım para ağız kapatıyor derler ya. Sen de onun kadar evine baksan çalışma asla drmezdi. Ama sonuçta şu fark var sen çalışıp paranı kazanıyorsun. Kardeşin öyle değil.

Ay o nardan benimde cekecegim var
Seviyo faydalı diye veriyorım 2.kasıkdan sonra kendim yicem diye tutturuyı sonrası tufan
Heryerden nar lekesi siliyorum

İyi geceler kizlar ablamlar gitti 10 gibi kız kardeşim aldı çay pasta yedik bitti pasta çok beğendi çocuklar onlar gitti oglus üzüldü biraz alıştı kaç gündür bulaşık açmıştım onları topladım mutfak dağılmıştı çay pasta bulaşığı onları topladım icersini topladim koltuk örtülerini topladım yikancaklar yarın esim çay döktü halı ortusune onu topladım oyuncak dolabı evi topladı baya oglus oynayıp topladi inşallah böyle olur hep halı ortusunu yıkadım astim yarın etrafı çeker paspas yaparım kaç gündür yapmadım misafir yastıklarının kiliflarini sokup yeniledim oglusu uyuttum az dinleniyorum yoruldum az sarma ve çorba kaldı yarın eş evde olursa bir makarna yeter

Üzülme canım, inan onlar da çok iyi ilgileniyorlardır. Sıkma canını çok şükür sağlıkla kavuştun yavruna. Bundan güzeli yok. Daha çoook güzel günler sizi bekliyor

Baby ben hiç yastık kullanmadım. 1 yaşını bile geçirdim bayağı. İlk aylarda ne kullandılar bilmiyorum ama kafa yamukluğu vardı. Annem dedi sağa sola çevir çocuğu. Bendeyken sürekli çevirdi. Sağolsun bayağı düzeldi.

Ay o nardan benimde cekecegim var
Seviyo faydalı diye veriyorım 2.kasıkdan sonra kendim yicem diye tutturuyı sonrası tufan
Heryerden nar lekesi siliyorum
Benim yemiyorki belki yeğenimden özenir yer diye verdim. Onu boncuk sandı galiba hiç yediremedim. Nara karşı bir düşmanlığı var ama anlamadım. Anası gibi uğraşlı şeyleri sevmiyor belli bana çekmiş

Lellim siz yine bayağı dikkat ettiniz. Covit olup odada karantinaya çekilmeyenlerde var. Kardrşim bugün söyledi. İki kişiyi anlattı. Kocasıyla bile yatağını ayırmamışlar. Ne meraklılarmış kocayla yatmaya Maskeylemi yattılar dedim yine de eşine bulaşmadı ikisinin de dedi.
Bir de sana daha önce anlattığımda maskeyle evde işini yapmış.
nedir bu virüs karı koca aynı yatakta yatıyor bulaşmıyor da yoldan geçen insandanmı bulaşıyor. Şaşırdım doğrusu.

Kafasını yana doğru çeviriyor yatarken yada bazen çok hareketsiz kalıyor zaten minicik Allahım diyorum ben bi yerine zarar mi verdim acaba çocuğun anne olmak çok zormus

Bugün eczaneden wee marka manüel sağma makinesi aldık, çok yorucu oldu akşamdan beri 2 kere sağdım
Hastanede ki elektrikli pompa çok iyiydi , ellerim çok agridi bu pompada

sarilik uyku yapiyor.
ayaginin altina hafifce uyar elinle biz oyle uyandiriyorduk.
Ayağının altına dokunuyoruz boynuna burnuna en sonunda üstünü çıkartınca uyanıyor
Hemşireyi aradım akşam beslenme aralarında ağlıyormuş siz besleyin süt yetmezse getircem dedim , yine sağdım biraz önce ama aramadılar

Üzülme canım, inan onlar da çok iyi ilgileniyorlardır. Sıkma canını çok şükür sağlıkla kavuştun yavruna. Bundan güzeli yok. Daha çoook güzel günler sizi bekliyor
Sağol abla inşallah bidaha ayrılmayız hiç
Iyi baktıklarına eminim gidip sorduğumda benimle bile çok ilgileniyorlar ama yüreğim kaldırmıyor çok minik bide orda bıraktım elim boş kaldı çok zor geldi inşallah yaşamayız bi daha

Bugün eczaneden wee marka manüel sağma makinesi aldık, çok yorucu oldu akşamdan beri 2 kere sağdım
Hastanede ki elektrikli pompa çok iyiydi , ellerim çok agridi bu pompada

Evet medikalcilerden kiralayabilirsiniz bahsettigim durum bu pompa bulabildiginiz en iyisi olmali

Tek tarafa yatmıstır.
Bizde bilemedik(zaten uyanacak diye bırak sol yapmayı,yanında nefes almazdık ilk ay)
Snra dr di sag sol yapın.
2.kontrolde düzelttik

Kafasını yana doğru çeviriyor yatarken yada bazen çok hareketsiz kalıyor zaten minicik Allahım diyorum ben bi yerine zarar mi verdim acaba çocuğun anne olmak çok zormus
İlk haftalar uyur zaten
Sonra kıpır kıpır olaacak az uyusa diyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…