- 27 Şubat 2013
- 14.830
- 42.374
- 798
İşte canım para ağız kapatıyor derler ya. Sen de onun kadar evine baksan çalışma asla drmezdi. Ama sonuçta şu fark var sen çalışıp paranı kazanıyorsun. Kardeşin öyle değil.Aslında ona da kızıyor icten ice.
Annem komple cocuk bakmak istemiyr.
Ama dillendiremiyor.
Kardesime hic diyemez.
Cünkü evini o bakıyor.
Zaten tavsiye edilen 2 yasına kadar yastıksız.Ben hala yastiksiz yatiriyorum nezaman baslariz yastiga onuda bilmiyorum.
Ay o nardan benimde cekecegim varSelam kızlar
İyi akşamlar,
Bugün sizden sonra kızları parka çıkardık. Parkı kilitlemişler. Üzüldüm biraz. Ama birden bu yükselişi neye bağlayalım bilmiyorum.
sonra küçük parka götürdük. Biraz durduk zaten soğuktu. Geldik eve kız uyumadı. Sonra onlar kum oynarken ben alışverişe çıktım. Pasta için malzeme aldım. Üç beş balon aldım. Markete gittim meyve aldım. Ne kadar harcadım ben de bilmiyorum.
evdeki doğum günü suslerini ara ara bulamadım. Meğer eşim almış çöpe.
yırtıktı dedi. boşuna aramışım.
neyse geldim eve yemek yaptım. Körili makarna ve soya soslu tavuk. Çorba vardı. Zaten ben gelene kadar kek falan yemişler.
kardeşimle yeğenim uykuya daldı. Ela da uyuyıcaktı uyutmadım. Sonra uyandırdım. Yemek yedik. Eşim geldi. Ela yine full enerji. Aferin içiriyorum. O da mı sakinleştirmedielindeki topu heryere atıyor. Koltuk tepesinde geziyor. Nar meyve koydum. Aldı narları avucuna şöyle bir savurdu. En son eşim kızdı andı odasına götürdü ağladı bayağı. Söylendi anlattı. Sonra gelmiş hemen kardeşime sarılıyor.
sonra gel uyuyalım dedim. Teyzem uyutsun dedi. Anneyi unutuyor benim kız biri gelince
Neyse uyudu. Ortalık sakinledi
Ne zaman geçecek bilmiyorum son zamanlardaki bu halleri. İnşallah daha zorlaşmaz.
eşim de sen bu hale getiriyorsun dedi ya. Nasıl şartenlerim attı., Ayy niye hemen bana sarıyor anlamıyorum. Ne yapacağım yani her dakika çocuğuma asabi sert bakışlımı davranacağım.
Ben de hiç güne kahveyle başlayamam. Çay içmeyince başım ağrır. Klasik Türk insanıyımahahah ben gune kahveye baslayan insanlari ayri bir kefeye koyarim onlari hayati isini sever.ben dumduz sekerli cay pastane pogacasi insaniyim ondan sanirim
Ayak numarası çocuktan çocuğa değişir canım. Biz 1 yaşında 19 la başladık. 1 yıl sonra 22 olduk yani iki yaşında şimdi de 24 e geçiyoruz.vicco da indirim varmis da onu tahmin etmeye calisiyorum
Üzülme canım, inan onlar da çok iyi ilgileniyorlardır. Sıkma canını çok şükür sağlıkla kavuştun yavruna. Bundan güzeli yok. Daha çoook güzel günler sizi bekliyorInşallah geçsin gitsin
Pazartesi kontrolde bana da suyu azaldı kan akışı yavaşlamış heran kan akışı kesilebilir bebeği kaybedebiliriz seni bırakamam dediler yatisi yaptık sabah 6 da nst de kalp atışları zayıflamış acil sezeryana alacağım dedi tam artık bitti iyi olcak diyorum bu seferde sarılık çıktı enfeksiyonda olabilir dediler çok şükür o yokmuş
Sürekli aniden bisey çıkıyor korkuyorum artık ne hissedeceğini şaşırdım bide çok minik hastanede benden aldıklarında canım gitti sanki
Baby ben hiç yastık kullanmadım. 1 yaşını bile geçirdim bayağı. İlk aylarda ne kullandılar bilmiyorum ama kafa yamukluğu vardı. Annem dedi sağa sola çevir çocuğu. Bendeyken sürekli çevirdi. Sağolsun bayağı düzeldi.Benim Alya gömülürdü
Allahım deli cıkardık.
Bide bana cekmis kafasına kadar cekerdi müslini flaan
Bende öyleyim illa kafama kadr cekcem
Dr yastıksız yatacak dedi ama ben ince bi yastık koydm hep
Dedim bu cocuık gömülüyo,bide kafaya kadr cekiyo örtüyü Allah korusun bogacak kendini dedim yastık koydm
Bebek yastıgı incecik zaten.
Dr a söylemicem güya .
Dr ilk ay kontrolünde yastıkla mı yatıyo dedi
Nasıl anladınız dedim
Tek tarafa yatmıs yan yatmıs bi taraf yamujk kalmıs 3 aydan sonra düzelmez,bari ters düz yapın cocugu dedi
3 ay her aksm sag ssol farklı yatırdık.
Bak yeni dogan dilime vurdu sabaha kadar anlatırım
1 yaştan sonra deniliyor ama bir süre zaten yastıkla yatamıyorBen hala yastiksiz yatiriyorum nezaman baslariz yastiga onuda bilmiyorum.
Benim yemiyorki belki yeğenimden özenir yer diye verdim. Onu boncuk sandı galibaAy o nardan benimde cekecegim var
Seviyo faydalı diye veriyorım 2.kasıkdan sonra kendim yicem diye tutturuyı sonrası tufan
Heryerden nar lekesi siliyorum
Kafasını yana doğru çeviriyor yatarken yada bazen çok hareketsiz kalıyor zaten minicik Allahım diyorum ben bi yerine zarar mi verdim acaba çocuğun anne olmak çok zormusBenim Alya gömülürdü
Allahım deli cıkardık.
Bide bana cekmis kafasına kadar cekerdi müslini flaan
Bende öyleyim illa kafama kadr cekcem
Dr yastıksız yatacak dedi ama ben ince bi yastık koydm hep
Dedim bu cocuık gömülüyo,bide kafaya kadr cekiyo örtüyü Allah korusun bogacak kendini dedim yastık koydm
Bebek yastıgı incecik zaten.
Dr a söylemicem güya .
Dr ilk ay kontrolünde yastıkla mı yatıyo dedi
Nasıl anladınız dedim
Tek tarafa yatmıs yan yatmıs bi taraf yamujk kalmıs 3 aydan sonra düzelmez,bari ters düz yapın cocugu dedi
3 ay her aksm sag ssol farklı yatırdık.
Bak yeni dogan dilime vurdu sabaha kadar anlatırım
Bugün eczaneden wee marka manüel sağma makinesi aldık, çok yorucu oldu akşamdan beri 2 kere sağdımTamam gecmez gibi geliyor ama geciyor
Soyle dusun salgin var evine git bolbol emzir diyebilirdi ama dememis ona guven iyi olacak
Oyle cabuk toparliyorlarki inanamazsin
Pompa medela ve digerleri olarak ayriliyor bence ozellikle tavsiye ediyorum digerlerinden verim alamadik
Yegenim ortalama 3 ay emdi biraz daha sagdi 5. 6 ayda tamamen sutu tukendi ztn cok uzuluyordu
Biberon calma en iyisi ama pahalidir
Sadece bebek cektikce gelirmis
Yada siringayla verebilirler
Eds de arastirabilirsin sagdigin sutu eklersin
Simdi guzelce uyu toparlan hersey guzel olacak
Ayağının altına dokunuyoruz boynuna burnuna en sonunda üstünü çıkartınca uyanıyorsarilik uyku yapiyor.
ayaginin altina hafifce uyar elinle biz oyle uyandiriyorduk.
Teşekkür ederim inşallah öğlen gibi kavusuruz kızımlaGüle güle büyüt kimseye bakma eğer sütün gelmediyse mama ver hem emzir gecer uyuyo diye bırakma uyandır emzir
Sağol abla inşallah bidaha ayrılmayız hiçÜzülme canım, inan onlar da çok iyi ilgileniyorlardır. Sıkma canını çok şükür sağlıkla kavuştun yavruna. Bundan güzeli yok. Daha çoook güzel günler sizi bekliyor
Bugün eczaneden wee marka manüel sağma makinesi aldık, çok yorucu oldu akşamdan beri 2 kere sağdım
Hastanede ki elektrikli pompa çok iyiydi , ellerim çok agridi bu pompada
Tek tarafa yatmıstır.Baby ben hiç yastık kullanmadım. 1 yaşını bile geçirdim bayağı. İlk aylarda ne kullandılar bilmiyorum ama kafa yamukluğu vardı. Annem dedi sağa sola çevir çocuğu. Bendeyken sürekli çevirdi. Sağolsun bayağı düzeldi.
İlk haftalar uyur zatenKafasını yana doğru çeviriyor yatarken yada bazen çok hareketsiz kalıyor zaten minicik Allahım diyorum ben bi yerine zarar mi verdim acaba çocuğun anne olmak çok zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?