Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günoo
6.30 da aydı benim kız
Zaten gece 12-2 arası ayaktaydı
Black friday kadr büyük bir atak geliyor hissediyorum
6.30 da komple kalktık.
Yarım icine peynir,haslanmıs yumurta yanına yedirdim.
Bari dedim mutfagı toplayayım.
Koydım onune nar,(heryer nar tabi)
Krep yaptm ıspanaklı harc yaptm.
Aksm yemeğim bu.
Attım dolaba sarıp,gelincs besamel sos yaparım.
Yemek hazır.
Bulasık mak.calıstırdık.
Kvdeme gol atıyırm suan uyursa 10 a kadr bende uyyucam
Bide magnezyuma basladım sabah.
Les bisey,hamilelikde zor icerdim ama halsizliğimi alsın bari

İlk haftalar uyur zaten
Sonra kıpır kıpır olaacak az uyusa diyeceksiniz
Insallah tez zamanda toparlasinda bakarim ben kuzuma
Anne olmak başka birşeymiş ilk defa böyle derinden acı hissediyorum dün yeni doğan yoğun bakımda bebeğimi hemşirelere verince çok çaresiz hissettim kendimi

Anne olmak başka birşeymiş ilk defa böyle derinden acı hissediyorum dün yeni doğan yoğun bakımda bebeğimi hemşirelere verince çok çaresiz hissettim kendimi
Rabbim yardımcın olsun. Için ferahlasın INŞAALLAH. Yavrun tez zamanda şifalansin. Bebek hemşireleri çok güzel bakıyordur emin ol.

Rabbim yardımcın olsun. Için ferahlasın INŞAALLAH. Yavrun tez zamanda şifalansin. Bebek hemşireleri çok güzel bakıyordur emin ol.
Allah razı olsun teşekkür ederim
Şimdi sütümü verdim hemşirelere, kan almışlar değerleri güzel olur inşallah kuzumu alırım bi gün daha ayrı kalmaya dayanamam dua edin bana olurmu

Anne olmak gerçekten önce düşündüğümüzden çoooook farklı bir duyguymuş. Tarifi imkansız. Geçecek bu günler

Günaydın
Bizim kızçeler birgün biri birgün diğeri sırayla birbirini uyandırıyor.
benim kız da bugün ne dese uyuyordum uyandırdın Uykumu kaçırdın hazır cevap :) sanki dün o onu uyandırmadı. Tuvalete bile birlikte gidiyorlar inşallah hep böyle olurlar dedik

15 tl tlfna ekran koruyucu taktırdım.
5tl simit
10 tl bukarta attım
10 tl vamıs cüzdanda 15i hesap karttan cektim.
Pos sabah sabah arıza yaptı.
Kadına diyorm ki,evin yol üstü 5 tl dönüste bıraksam olur mu?
Yok olmaz
Oyle 1 kisi yaptı bırakmadı tövbe ettim bidaha diyo
Abla böyle kücük seyler icin tövbe hakkını kullanma dicektim
5 tl ya
Tmm o da haklıda.
Bide ofise biri gelmis arıyo beni
Dedim yasak var yani
Bugun baslamıyoki diyo adam
Elimde tablo var bugun 10 a kadr yasak drdim.
Hayır öyle bile olmasa cmrtsi sabahı ne halt yemege dikildin kapıya

Saat 9.30 olmus koci kalkmıs,tabi beyimiz 1 de geldi isten yattı ,uykusunu aldı.
Kahvaltı hazırlasaydın bari diyor.
Ekmek yok ,yumurtada krep yaptm aksam icin dedim.
Bakim dedi.
Aksam yemeğimi yedi ya adam.
Cok iyi olmus bize niye yapmıyorsun bundan diyo
Ay bayılazam resmn aksam yemegiim yendi.
Cay demlemistim sabah peynir zeytin cayla gömdü ayak üstü.
Gidiyor gönllümün efendileri diye bakakaldım öyle
Migros sanal haslanmıs kurufasulye getircek bugun.
Kuru pilav yapcam artık
Hep bana is cıkarıyor bu adam ya.
Al 2 simit ye yani

_Sitare_

Geçmiş olsun Sitare.
Günaydın kızlar, güzel bir hafta sonu olsun hepimize. Kahvaltıya pizza yaptım benim kızlar çok ince hamur seviyorlar. Bende biraz kabarık seviyorum. Tabi ki onların dediği oldu ama gerçekten öyle daha güzel. Neyse yedik mutfagı sabah uyandıgımdan beri 3928318 kere topladım zaten. Eşim kocaman kabak getirdi tarladan onu hallettim birazını tencereye doğradım şekere yatırdım kalanını da temizleyip dolaba kaldırdım. Dondurucu da dolu yarın çogunu yazlıktaki dolaba götürecegim. Birazdan çıkıcaz eşimle hem yürüyüş yaparız annemin maaşını çekeriz çıkmışken pazarı da hallederiz sonra annemlerin market ihtiyaçlarını alırız eve döneriz yemek yapmıcam kalanları yeriz dondurucudan közlenmiş patlıcan-biber çıkardım sarmısaklı limonlu meze yaparım yeter. Sabah tavuk da kaynattım isterlerse ondan da kızartırım.

Öyle oluyor canım analık zor ben iki gece hastanede kaldim kayınvalidem esim eve geleceğimiz gün topuk kanı alındı ay orda nerdeyse hiç uyumadım kustu ilk gece korktum yine kusar diye topuk kanına götürdüler 1 saat yok çocuk o kattaki tüm çocuklar alındı gidip geldim asansöre sürekli ağrı dikiş insan kendini unutuyorkaynana ve esim uyuyo bide nolduki diyolar

Selam kizlar iyi h sonları olsun inşallah 11 e geliyordu uyandım yorulmusum bide oğlusun odada yattim yerde dön dön uyudum kalktım ortalık toplu olunca güzel oluyo çay koydum beyim dünden mercimek vardı ondan istedi oglAnda koca çay yaptım neyse isittum onlar yedi kendime yumurta hasladim kahvaltı ettik çamaşır acmistim havlu kalmadı değiştim çok misafir varken bitsin ascam 1 makine daha yikancak ama yer yok aşmaya yağmur yağıyor camasirlaga sığmıyor kız kardeşime uğrayacak ablamlar bugün yakınımda oturana belki bizde gideriz oglusla

Bende dün balkabagı atcaktım fırına.
Difrizde temizlenmis kalmamıs
Balkonda koca bi kabak var,kız uyursa aksm onu temizlicem:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…