- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
Inşallah gerek kalmaz artık pompaya, kızımın yanina gidiyorum şimdiEvet medikalcilerden kiralayabilirsiniz bahsettigim durum bu pompa bulabildiginiz en iyisi olmali
Insallah tez zamanda toparlasinda bakarim ben kuzumaİlk haftalar uyur zaten
Sonra kıpır kıpır olaacak az uyusa diyeceksiniz
Rabbim yardımcın olsun. Için ferahlasın INŞAALLAH. Yavrun tez zamanda şifalansin. Bebek hemşireleri çok güzel bakıyordur emin ol.Insallah tez zamanda toparlasinda bakarim ben kuzuma
Anne olmak başka birşeymiş ilk defa böyle derinden acı hissediyorum dün yeni doğan yoğun bakımda bebeğimi hemşirelere verince çok çaresiz hissettim kendimi
Allah razı olsun teşekkür ederimRabbim yardımcın olsun. Için ferahlasın INŞAALLAH. Yavrun tez zamanda şifalansin. Bebek hemşireleri çok güzel bakıyordur emin ol.
Anne olmak gerçekten önce düşündüğümüzden çoooook farklı bir duyguymuş. Tarifi imkansız.Insallah tez zamanda toparlasinda bakarim ben kuzuma
Anne olmak başka birşeymiş ilk defa böyle derinden acı hissediyorum dün yeni doğan yoğun bakımda bebeğimi hemşirelere verince çok çaresiz hissettim kendimi
Hadi gözüniz aydınSarilik değerimiz düşmüş
Kuzumu alacağım birazdan
Yarın tekrar kontrolümüz var ,
inşallah daha da güzel olur bundan sonra herşey
Elbiselerini aldılar şimdi , birazdan kavusuruz çok mutluyum
almadim ben de yedirenk ya .kestiremedim yaz icin ayak boyutunuAyak numarası çocuktan çocuğa değişir canım. Biz 1 yaşında 19 la başladık. 1 yıl sonra 22 olduk yani iki yaşında şimdi de 24 e geçiyoruz.
Öyle oluyor canım analık zor ben iki gece hastanede kaldim kayınvalidem esim eve geleceğimiz gün topuk kanı alındı ay orda nerdeyse hiç uyumadım kustu ilk gece korktum yine kusar diye topuk kanına götürdüler 1 saat yok çocuk o kattaki tüm çocuklar alındı gidip geldim asansöre sürekli ağrı dikiş insan kendini unutuyorInsallah tez zamanda toparlasinda bakarim ben kuzuma
Bende dün balkabagı atcaktım fırına.Ablam aradı gecces kardeşime ortalık çektim dik süpürgeyle temizledim içini hem kuşun kafesi akşam gelince halledrim bulaşık toplayıp balkonu sildim çamaşır astım çay keyfi yapıyorum az yemeğe gitces oraya tatlı alirim kardeşime giderkende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?