- 8 Ocak 2015
- 6.094
- 19.111
- 448
Insan kendi ağrısını unutuyor birden normalde olsa o ağrı acı çektirir bana ama dün hiç umrumda olmadi bi yandan dikişlerim ağrıyor bi yandan belim ağrıyor yan tarafimdan bıçak sokulmuş gibi bi ağrı giriyor bazen iki büklüm oluyorum doğrulamıyorum o halde akşama kadar hastanede süt sağdım bekledimÖyle oluyor canım analık zor ben iki gece hastanede kaldim kayınvalidem esim eve geleceğimiz gün topuk kanı alındı ay orda nerdeyse hiç uyumadım kustu ilk gece korktum yine kusar diye topuk kanına götürdüler 1 saat yok çocuk o kattaki tüm çocuklar alındı gidip geldim asansöre sürekli ağrı dikiş insan kendini unutuyorkaynana ve esim uyuyo bide nolduki diyolar
Geçsin inşallah bi an önce, yarında gideceğiz hastaneye umarım güzel olur yarında herseyAnne olmak gerçekten önce düşündüğümüzden çoooook farklı bir duyguymuş. Tarifi imkansız.Geçecek bu günler
Teşekkür ederimHadi gözüniz aydın
Teşekkür ederimGeçmiş olsun Sitare.
_Sitare_
Günaydın kızlar, güzel bir hafta sonu olsun hepimize. Kahvaltıya pizza yaptım benim kızlar çok ince hamur seviyorlar. Bende biraz kabarık seviyorum. Tabi ki onların dediği oldu ama gerçekten öyle daha güzel. Neyse yedik mutfagı sabah uyandıgımdan beri 3928318 kere topladım zaten. Eşim kocaman kabak getirdi tarladan onu hallettim birazını tencereye doğradım şekere yatırdım kalanını da temizleyip dolaba kaldırdım. Dondurucu da dolu yarın çogunu yazlıktaki dolaba götürecegim. Birazdan çıkıcaz eşimle hem yürüyüş yaparız annemin maaşını çekeriz çıkmışken pazarı da hallederiz sonra annemlerin market ihtiyaçlarını alırız eve döneriz yemek yapmıcam kalanları yeriz dondurucudan közlenmiş patlıcan-biber çıkardım sarmısaklı limonlu meze yaparım yeter. Sabah tavuk da kaynattım isterlerse ondan da kızartırım.
Kim o yaIşte o ilk eşinden resmen boşanmış ama imam nikahı devam ediyor. Bir de o fenomenden sonra yine imam nikahıyla biriyle beraberlik yaşıyor.
Annem telefonda kvdem 6 aydır bakıyor gıkı cıkmadı dedim diye agladı
Bunu da duydum ya diyo:S
Sanki küfür ettim.
Dogru yani gık demedi kadın.
Tam da ölmedi diyekktim ki sonrakş mesajını gördğmÖlmemis kız Safiyeninki:)
Gülbende hepten cozuttu ayy:S
Ben de dün balon pasta altlığı falan aldım. 2 tl verecek bozuk yokmuş. Biri dedi kalsın sonra verirsin. Diğer kadın parayı karşı markette bozduralım. Bekleyin dedi. Yani 2 tl hoş geçerken bırakırdım. Hoş davranışlar değil. Birdaha birşey almam.15 tl tlfna ekran koruyucu taktırdım.
5tl simit
10 tl bukarta attım
10 tl vamıs cüzdanda 15i hesap karttan cektim.
Pos sabah sabah arıza yaptı.
Kadına diyorm ki,evin yol üstü 5 tl dönüste bıraksam olur mu?
Yok olmaz
Oyle 1 kisi yaptı bırakmadı tövbe ettim bidaha diyo
Abla böyle kücük seyler icin tövbe hakkını kullanma dicektim
5 tl ya
Tmm o da haklıda.
Bide ofise biri gelmis arıyo beni
Dedim yasak var yani
Bugun baslamıyoki diyo adam
Elimde tablo var bugun 10 a kadr yasak drdim.
Hayır öyle bile olmasa cmrtsi sabahı ne halt yemege dikildin kapıya
Ohh sifa olsunnnselam kizlar kargom yanlis birine gitmis onu bulmaya calisiyorum sabahtan beri
babyloading87 balkabagi benimkilerim yedigi tek sebze resmen
Yani ben küsüratı almıyorm genelde nakit ödemelrde.3-5 tl ise 10 tl ye kadr düzlüyorm.Ben de dün balon pasta altlığı falan aldım. 2 tl verecek bozuk yokmuş. Biri dedi kalsın sonra verirsin. Diğer kadın parayı karşı markette bozduralım. Bekleyin dedi. Yani 2 tl hoş geçerken bırakırdım. Hoş davranışlar değil. Birdaha birşey almam.
baby inanirmisin yapmadigim sey kalmiyor dalginligina getirip versem de tukuruyirlar cok zayiflar zatenOhh sifa olsunnn
Baska yemiyolar mı?
Avokado icin anne sütüyle es deger diyorlar onu bari yeseler keske
Ay biz bilemiyorz herhalde canımızın kıymetiniValla aynnen benim annemde kardeşim askere gidecek diye geldi.
Her gün telefonda arardı torunum diye
Geldi geleli cockla durmuyor evinde de hep yatmaya uzanmaya alışmış
Çocuk yanına gisiyor oyun için yok diyor
Yüzünü çizdi diye oturup agladi kaç defa düştü çocuk onun yüzünden sinirlerim bozuldu.yasida genc 42 yaşında
Kv min tırnağı gözünü çizdi diye kadın bile gık demedi
Bu geldiğinden beri camını sielyim
Perdeni yıkayım yattığı yerden yapayım diye anlatıyor bende gerek yok dedim. Hep somurtuk dolaşıyor oğlu bile aynı şeyi diyor canın mı sıkkın diyor düşün.
Bana cidden yatili misafir yaramıyor. Kafam kazan oldu. Evin çatı çcukla da olsa bir düzeni vardı. Üç çocuk varmış gibi oldu ev. Yetişemedim. Eşek gibi bir oraya bir buraya koşuyorum.
Kilo önemli degil saglıklı olsunlar da.baby inanirmisin yapmadigim sey kalmiyor dalginligina getirip versem de tukuruyirlar cok zayiflar zaten
45 dk da yarim muz ancak yedirdim kipkirmizi oldu siinirdenKilo önemli degil saglıklı olsunlar da.
Teklif etmeye devam et cnm.
Benikininde yogurtla arası iyi degil
Kefir icen cocuk yogurt yemiyor bayılcam
aahaha okudum vallaEhh ne yazmııısımmm Gılgamıs destanı mübarek
Bunu okuyan kör olur
Ay evet ya kafaları mi kaldırmıyor anlamadımAy biz bilemiyorz herhalde canımızın kıymetini
Yada yas aldıkca mı nazlancaz nedir bizde
Cockk yüzünü cizdi diye aglamak nedir ya
Benim anneme de ver ev isi yapsın gıkı cıkmaz
Ama 2 saat cock bakınca bi dünya laf.
Ev isi de yorucu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?