- 31 Ağustos 2017
- 2.459
- 11.196
- 208
- 35
humm ben herkese aynı yatıyr sanıyordumDoğum öncesi raporu yatacak parca parca yatriyolar 2bin bile tutmaz bnce asgari ücrete calisiyodum çünkü
Bursa sanırım bu konuda bir nebze daha iyi fiyatlar.İzmir ili ve ilçelerinde Cumartesi-Pazar günleri pazar kurulmayacakmış, belediyenin hopörlerinden ilan edilmiş ama ben duymadım dün yürüyüşe çıktığımda duydum pazar kurulmuş ama iki sergi varsa üçü yok biraz meyva aldım evden pazar arabasını almadan çıktıgım için çok fazla birşey alamadım kızlar bu pahalılık bize mi özgü anlamadım elma mandalina 2.5 kilo 10 tl armut 7 tl muz yerli 10 tl nar ki burası memleketi diyebilirim 4-5 tl sebzelerin fiyatlarına bile bakmadım evde pırasa-lahana-karnıbahar dondurucuda da ıspanak var. Eksik çıktıkça gider marketten alırım dedim. Bu gün marketten yogurt-süt-cola birkaç eksik daha var onlarıda alır gelirim hem bana yürüyüş olur. Kızlar dün bime gittim öylesine süte yine zam gelmiş dost markaya hemde, una da zam gelmiş ayyyyy bende sabah sabah felaket tellalı gibiyim kusura bakmayın lütfen.
Teşekkür ederiz ablacım ❣Bebeğine alınanları güle güle kullanın, kızlar haklı bence heveslenmişken alsın, Bankadan altın alma olayına gelince ben eşimle birlikte ortak hesaptan almaya çalışıyoruz gram, bence sen de al eline para geçtikçe de almaya devam et kızın için o hesapta biriktirirsin. Hayırlısı olsun altınların şimdiden.
Hayır canım herkesin maaşına göre yatıyor son 3 aylık maaşına göre rapor parası hesaplanıyor.humm ben herkese aynı yatıyr sanıyordum
İns öyledir ya:)
6 Küsürdü 2 kere de yattı cünküHayır canım herkesin maaşına göre yatıyor son 3 aylık maaşına göre rapor parası hesaplanıyor.
Birde ben son 1 ayimi da raporlu geçirdim işyerinde sorun çıktı o ayın geliri görünmeyecek mesela dha az alcam o ayfa raporlu olduğum için.
Toplam 6 bin mi aldin
Ben şimdi doğum öncesi raporumun parasını bekliyorum bide doğum sonrası ödenecek biliyosun toplamda benimde o kadar olur diye düşünüyorum. Eylül ayının basından beri raporluyum 1800 tl yattı şimdiye kadar 30 günlük bakalım6 Küsürdü 2 kere de yattı cünkü
Valla aldıkta noldu elde var 0:)
Bereketli olsun simdiden.
İse dönecek misin?Ben şimdi doğum öncesi raporumun parasını bekliyorum bide doğum sonrası ödenecek biliyosun toplamda benimde o kadar olur diye düşünüyorum. Eylül ayının basından beri raporluyum 1800 tl yattı şimdiye kadar 30 günlük bakalım
Yok dönmeyeceğim canım, zaten istifa edip gideyim diye bana yapmadıklarını bırakmadılar doğum öncesi raporlarımı alamadan işsiz kaliyodum neredeyse bu doktoruma durumu anlattım 27 . Haftadan itibaren rapor verdi bana hep.İse dönecek misin?
Ücretsiz mi kullancan cnm sen.
Ben cıkıs verdirmistim .Tazminat yandı ama en azından issizlik aldım.
Haziranda tekrar giris yaptılar.
Napim en azından 9 ay ek gelir oldu.
Benimde tazminatın yattı üstüne.Yok dönmeyeceğim canım, zaten istifa edip gideyim diye bana yapmadıklarını bırakmadılar doğum öncesi raporlarımı alamadan işsiz kaliyodum neredeyse bu doktoruma durumu anlattım 27 . Haftadan itibaren rapor verdi bana hep.
Raporum bitince çıkışımı ver diycem işsizlik alırım sanırım.. vermezse şikayet edicem o kadar bilendim.
Yok diye biliyorum ben , yarim gün çalışma 6 ay ücretsiz izin haklarımız var ama bebek yüzünden istifa edersen çıkış vermek zorunda değil.Benimde tazminatın yattı üstüne.
Cıksın dedim gectim.
Kul hakkı iste hep bunlar.
Evet vermek zorunda.
Tam bilmiyırm ama dogum yapan kadının cıkıs hakkı var galiba.
Bi muhasebeciye sormak lazım.
Pislikler.Yok diye biliyorum ben , yarim gün çalışma 6 ay ücretsiz izin haklarımız var ama bebek yüzünden istifa edersen çıkış vermek zorunda değil.
Muhasebe ve satisa bakiyorum Bana 250 m2 ofisi temizletmeye kalktı hamile halimle istifa edeyim gideyim uğraşmasın diye hergun gerginlik cikartiriyordu en sonunda kavga koptu ama yanina bırakmam görsün o bakalım yeni şirket buzdolabı bile yoktu o sıcaklarda habire kaç kat inip şu almaya gdiyodum halkımı birakmiycam
uyanmisti eet yoksa ben ruyalardan ruyalara o saatde top patlasa uyanmam ama bebemin sesini salonda olsa duyuyorum☺
Inşallah sorsunPislikler.
Cidden böyle insanlara diyecek söz bulamıyorm.
Allah sorar hesabını
Kuzu annene bahane lazım her hafta strese sokuyor seni dün haberlerde diyordu bursa da vaka çok diye artmış sen aklıma geldin direk vallaAnnemlerin kapıcıda korona cıkmıs
Napsakki diyo bana
En son nezman gördün diyorm
Yok görmedim cöpü alıyo ama diyo
Allahım dedim sen sabır ver
Kışın iyi olur canım yorulur evde sıkılmazAksam üzeri e bebekten msj geldi fatura
Girdim baktm bisiklet faturası.
Yanlıs kestiler galiba dedim .
Benim adıma.
Tam ben böyle bisey almadım diye mail atcaktm.
Koci elinde bisikletle geldi
Bebek icin olan motorumsu seylerden.
Süpriz yapmıs kızına
Ay cıldırdı evi dolanıyo 2 saattir bırakırsa uyucaz
Al canım en kotu lazım durumda bozarsim ben fiziki alıyorum ama hesabtanda almak istiyorum yükseldiğinde al sat yapmak icinBanka hesabından altın alma konusunda bisey demediniz kızlar, bi el atın yahesaba para gelince gider valla hemen maaş çekildi hastane vs kk dan ödendiği halde para eridi bitti .
Kocamda para durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?