Küçük Düşün Büyük Olsun!

İzmir ili ve ilçelerinde Cumartesi-Pazar günleri pazar kurulmayacakmış, belediyenin hopörlerinden ilan edilmiş ama ben duymadım dün yürüyüşe çıktığımda duydum pazar kurulmuş ama iki sergi varsa üçü yok biraz meyva aldım evden pazar arabasını almadan çıktıgım için çok fazla birşey alamadım kızlar bu pahalılık bize mi özgü anlamadım elma mandalina 2.5 kilo 10 tl armut 7 tl muz yerli 10 tl nar ki burası memleketi diyebilirim 4-5 tl sebzelerin fiyatlarına bile bakmadım evde pırasa-lahana-karnıbahar dondurucuda da ıspanak var. Eksik çıktıkça gider marketten alırım dedim. Bu gün marketten yogurt-süt-cola birkaç eksik daha var onlarıda alır gelirim hem bana yürüyüş olur. Kızlar dün bime gittim öylesine süte yine zam gelmiş dost markaya hemde, una da zam gelmiş ayyyyy bende sabah sabah felaket tellalı gibiyim kusura bakmayın lütfen.

Bursa sanırım bu konuda bir nebze daha iyi fiyatlar.
Haberlerde cünkü 20 tl ye brokoli gördük gecen.
Koci yok artk 5 tl ye alıyorm ben dedi.
1 tl taze soganın demeti,yesillik 1,1-5 tl arası.
Nar 10 tl ama bizde de.
Bim artık abarttı.
Her gidişimde 25 krs zamlı oluyor hersey.
Dost sütü bile 4,95 yapmıs.

Teşekkür ederiz ablacım ❣
Ben fiziki alıyordum hep bankadan alma hakkında çok bilgim yok o yüzden sordum,
Minnosumun da altınları var teyzeleri anasının izinden gidiyor

humm ben herkese aynı yatıyr sanıyordum
İns öyledir ya:)
Hayır canım herkesin maaşına göre yatıyor son 3 aylık maaşına göre rapor parası hesaplanıyor.
Birde ben son 1 ayimi da raporlu geçirdim işyerinde sorun çıktı o ayın geliri görünmeyecek mesela dha az alcam o ayfa raporlu olduğum için.
Toplam 6 bin mi aldin

6 Küsürdü 2 kere de yattı cünkü
Valla aldıkta noldu elde var 0:)
Bereketli olsun simdiden.

6 Küsürdü 2 kere de yattı cünkü
Valla aldıkta noldu elde var 0:)
Bereketli olsun simdiden.
Ben şimdi doğum öncesi raporumun parasını bekliyorum bide doğum sonrası ödenecek biliyosun toplamda benimde o kadar olur diye düşünüyorum. Eylül ayının basından beri raporluyum 1800 tl yattı şimdiye kadar 30 günlük bakalım

İse dönecek misin?
Ücretsiz mi kullancan cnm sen.
Ben cıkıs verdirmistim .Tazminat yandı ama en azından issizlik aldım.
Haziranda tekrar giris yaptılar.
Napim en azından 9 ay ek gelir oldu.

İse dönecek misin?
Ücretsiz mi kullancan cnm sen.
Ben cıkıs verdirmistim .Tazminat yandı ama en azından issizlik aldım.
Haziranda tekrar giris yaptılar.
Napim en azından 9 ay ek gelir oldu.
Yok dönmeyeceğim canım, zaten istifa edip gideyim diye bana yapmadıklarını bırakmadılar doğum öncesi raporlarımı alamadan işsiz kaliyodum neredeyse bu doktoruma durumu anlattım 27 . Haftadan itibaren rapor verdi bana hep.
Raporum bitince çıkışımı ver diycem işsizlik alırım sanırım.. vermezse şikayet edicem o kadar bilendim.

Benimde tazminatın yattı üstüne.
Cıksın dedim gectim.
Kul hakkı iste hep bunlar.
Evet vermek zorunda.
Tam bilmiyırm ama dogum yapan kadının cıkıs hakkı var galiba.
Bi muhasebeciye sormak lazım.

Benimde tazminatın yattı üstüne.
Cıksın dedim gectim.
Kul hakkı iste hep bunlar.
Evet vermek zorunda.
Tam bilmiyırm ama dogum yapan kadının cıkıs hakkı var galiba.
Bi muhasebeciye sormak lazım.
Yok diye biliyorum ben , yarim gün çalışma 6 ay ücretsiz izin haklarımız var ama bebek yüzünden istifa edersen çıkış vermek zorunda değil.
Muhasebe ve satisa bakiyorum Bana 250 m2 ofisi temizletmeye kalktı hamile halimle istifa edeyim gideyim uğraşmasın diye hergun gerginlik cikartiriyordu en sonunda kavga koptu ama yanina bırakmam görsün o bakalım yeni şirket buzdolabı bile yoktu o sıcaklarda habire kaç kat inip şu almaya gdiyodum halkımı birakmiycam

Pislikler.
Cidden böyle insanlara diyecek söz bulamıyorm.
Allah sorar hesabını

Bende dün artk prim icin gönderdim listemi.
Merkezden cvp gelmis.
Kasım bitmedi ama diye.
Agustos biteli kac ay oldu?!
Agustos bitti ama dedim.
Aynen böyle.
Agıstos /eylül/ekim 750 tl toplam
ksımda 250 tl prim var
Kasımı yollamayın diğerlerini yollayın ozman dedim.
Delirttiler beni ya her ay prim pesinde mi koscam ben

Pislikler.
Cidden böyle insanlara diyecek söz bulamıyorm.
Allah sorar hesabını
Inşallah sorsun
Zaten dengesiz pislik bi adamdı.ruhsal problemleri var di
Ben iş bulamadım evde huzursuzum diye girdim öyle bi pislikle çalışmam yoksa
Şikayet ederim gözünün yaşına bakmam sgk si yok şirket eniştesinin üstüne

Annemlerin kapıcıda korona cıkmıs
Napsakki diyo bana
En son nezman gördün diyorm
Yok görmedim cöpü alıyo ama diyo
Allahım dedim sen sabır ver
Kuzu annene bahane lazım her hafta strese sokuyor seni dün haberlerde diyordu bursa da vaka çok diye artmış sen aklıma geldin direk valla annen gitme ise der ddim

Kışın iyi olur canım yorulur evde sıkılmaz

Banka hesabından altın alma konusunda bisey demediniz kızlar, bi el atın ya hesaba para gelince gider valla hemen maaş çekildi hastane vs kk dan ödendiği halde para eridi bitti .
Kocamda para durmuyor
Al canım en kotu lazım durumda bozarsim ben fiziki alıyorum ama hesabtanda almak istiyorum yükseldiğinde al sat yapmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…