Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tebrik ederim canım gönülden sabrinin ve çok çalışmanın başarısını yasiyorsun

kahve ic nescafe iyi geliyor drmm. onermisti bana bi de kola ic demisti sasirmistim.
Gaz olayiyla mi ilgili kola demisti anlamadim sormakda aklima gelmemisti.
Dogum sonrasi odama gelip kola ve nescafe ic demisti
Kafein iyi geliyor birde su iç bende spinal oldum bende olmadı ama eşim kıl dönmesi olmuştu onda çok ağrı olmustu

humm ben herkese aynı yatıyr sanıyordum
İns öyledir ya:)
Doğru 2binden fazla yatar canım 4 binden fazla yattı bana 2016 da asgariydi benimde ucretim bı 2000 bin küsur aldım 2.de daha fazla aldım yapabiliyorsun bilezik fln al canım keşke alaydın ve de eridi para esim in işi iyi değildi kira fatura bez mama gitti öyle

Ben
Ben 32 haftalık ta ayrılmıştım galiba canım ben önceki yerden işsizlik almıştım benim öyle biseyim olmadı bide zaten ise donmeyecektim

Selam kızlar
Hayırlı cumalar,
Gece Ela uyumadan önce şartını bildirdi öyle uyudu :) gece sizin yanınızda yatmak istiyorum dedi şartı buydu.
sonra uyuttum. Yatağındaydı.Bu gece almadım yanımıza. Gece ben yattım. Tam uykuya daldım pıtır pıtır geldi yattı aramıza
Sabah 9 da uyandık. Belki uyur bugün öğlen. Aslında ben kalkmasam uyumaya devam edecekti.
Sürekli görüştüğüm komşum arkadaş geldi kahvaltıya.
Ela bu defa çok oynamadı. Tutturdu aç telefondan aç nereden çıktıysa bu. Tv den açtım. Sonra arkadaş gitti. Çamaşır attım. Astım.
Bugün yemeğim var. Kıza etli şehriye pilavı yapacağım. Şimdi badem verdim yiyor. Uyursa biraz işe girişeceğim. Park istiyor ama bilemedim götürsemmi diye kararsızım.

Zabahin cininde kurabiye yaptim aklima vurdu mahlepli kurabiye ama ancak pisirebildim cunkusu analık online.
doyur salla oyna..
aksama biter uzerinden yidim bile.

kardesim ugradi balik tutmus 1kilodan fazla var aksama yemekden yirttim tey tey tey
Ne pisirsem ki aceps diye dusunuyordum vallahi yetisti.
Bi corba yaparim bir salata yaparim tamam.

Dün aksam esim diyoki arabanin bilmem nesi daha cikmis 2bin tl diyo.
Baslicam sanada arabanada güya kâr edecektik, birikim yapacaktik ne arabaydi surekli masraf dedim
Valla baydı artik.
Ocakda ilk altinimi al dedim

Acı gerçekler. Herşeye hergün Zam çok can sıkıcı. Çok üzülüyorum geleceğimiz için

Benimde tazminatın yattı üstüne.
Cıksın dedim gectim.
Kul hakkı iste hep bunlar.
Evet vermek zorunda.
Tam bilmiyırm ama dogum yapan kadının cıkıs hakkı var galiba.
Bi muhasebeciye sormak lazım.
Doğum yapan kadının çıkış hakkı yok canım. Ücretsiz izin hakkı var. 99 yılıöncesi sgk girişi olanlar 3600 günü dokdurduklarında kendileri çıkıp tazminat talep edebiliyor. benim de bu hakkım vardı. Ama işten çıkınca patronun peşinde koşup tazminat paramı almak için yalvarmak istemedim. Çalışırken bir miktar para istemiştm. Onu tazminattan düşürttüm. Gerisini de en yüksek işsizlik maaşı alarak tamsmladım. ( maaşımı yüksekten gösterttim yüksek prim ödedi. Çıkışımı verdirdim. 2 ay işsizlik maaşını eksik alacaktım. Çünkü 1 ay prim yatırmamış. Baştan ne yapabilirimki dedi mırın kırın etti. Ben de dedim işkura itirazda bulunacağım. Hemen paçası tutuştu :) gönderdi eksik paramı.
kendi bilir valla ben muhasebede çalışıyordum heryerde imzam vardı cinslik yaparsa herşeyi dökerdim.
zaten doğum izni olayı benim gibi anne olan özel sektörde çalışanlara ücretsiz memurlara ücretli. En azından tazminatımı kurtarmış oldum. O işsizlik parası ilaç gibi geldi bize de.

Canom bol kahve ic o rahatlatiyor❤

Kızlar ben saat 10 da bime gittim Allahım bim 65 yaş üstü kaynıyor tabi ben unuttum bu gün promosyonlu gündü alacaklarımı liste yapmamıştım
-yogurt
-süt
-2 simit
-hindistan cevizi
-günlük ped 22 90 colayı unutmuşum eşim arayınca ona söyledim. O kadar kalabalıktı ki mesafe hiç yoktu Allahım dedim ne var ki hemen çıktınız evinizden oturun bim açılır açılmaz hepsi hürra. Neyse eve geldim kızlara kahvaltı hazırladım. Ben neden böregi yarın yapayım dedim şimdi yapar atarım buzdolabına yarın da pişiririm dedim hamuru tuttum kızlar kahvaltısını yaparken, sonra mutfak topla yine 948495 kere sonra açmaya başladım bir tepsi oldu ama hamurum var sigara böregi yaptım bir tane dondurma kabını doldurdum onu dondurucuya koydum diger kalanını da buzdolabına koydum balık kızartmadan önce sigara böreklerini kızartıcam. Kabaklarımı da soydum şekere yatırdım. Saat beş gibi de kalkar balıgı halleder, irmik helvası ve salata yaparım ama çok yorulmuşum.

Ellerine sağlık enfesto görünüyorlar. Tadı da güzeldir afiyet şifa olsun size.

Kizi uyuttum evi supurdum.
Banyoyu temizledim.
toz da alirim tamamim.
Ayy evi supurebildim sevindim valla.
Esim aksam balik gorunce sevinecek suprayzzz.
Dun aksam diyoki bak yarin mac izlicem sonra ne maci falan deme diyo
izlemedigin gun mi var dedim hic bisi bulmasan yorum izliyosun
öyle daliyor ki maca duymuyor beni.

Aksama kurabis ve bisk. pastamdan var.
Yarin kizi esime birakip bi disari cikmayi dusunuyorum bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…