Tebrik ederim canım gönülden sabrinin ve çok çalışmanın başarısını yasiyorsunSelam Kızlar nasılsınız
Terfi etmemin şerefine işyerimde yemek verdim bi tatlı ile geçiştirmek istemedim.
Ablalara verdim parayı pide malzemesini aldırdım 15 kişiyiz 40 adet pide yaptırdım salata ayran
Tatlı da aldım.Sağolsunlar malzemeleri aldılar götürüp pişirttirip getirdiler
Terfi etmişiz şurda yemeksiz olur mu
Rabbim hep iyi şeyler sonucu böyle yemekleri nasip etsin inşallah
Kafein iyi geliyor birde su iç bende spinal oldum bende olmadı ama eşim kıl dönmesi olmuştu onda çok ağrı olmustukahve ic nescafe iyi geliyor drmm. onermisti bana bi de kola ic demisti sasirmistim.
Gaz olayiyla mi ilgili kola demisti anlamadim sormakda aklima gelmemisti.
Dogum sonrasi odama gelip kola ve nescafe ic demisti
Doğru 2binden fazla yatar canım 4 binden fazla yattı bana 2016 da asgariydi benimde ucretim bı 2000 bin küsur aldım 2.de daha fazla aldım yapabiliyorsun bilezik fln al canım keşke alaydın ve de eridi para esim in işi iyi değildi kira fatura bez mama gitti öylehumm ben herkese aynı yatıyr sanıyordum
İns öyledir ya:)
Ayy kuzu kıyamam ya:)Kuzu annene bahane lazım her hafta strese sokuyor seni dün haberlerde diyordu bursa da vaka çok diye artmış sen aklıma geldin direk vallaannen gitme ise der ddim
BenYok dönmeyeceğim canım, zaten istifa edip gideyim diye bana yapmadıklarını bırakmadılar doğum öncesi raporlarımı alamadan işsiz kaliyodum neredeyse bu doktoruma durumu anlattım 27 . Haftadan itibaren rapor verdi bana hep.
Raporum bitince çıkışımı ver diycem işsizlik alırım sanırım.. vermezse şikayet edicem o kadar bilendim.
Ben 32 haftalık ta ayrılmıştım galiba canım ben önceki yerden işsizlik almıştım benim öyle biseyim olmadı bide zaten ise donmeyecektimYok dönmeyeceğim canım, zaten istifa edip gideyim diye bana yapmadıklarını bırakmadılar doğum öncesi raporlarımı alamadan işsiz kaliyodum neredeyse bu doktoruma durumu anlattım 27 . Haftadan itibaren rapor verdi bana hep.
Raporum bitince çıkışımı ver diycem işsizlik alırım sanırım.. vermezse şikayet edicem o kadar bilendim.
Acı gerçekler. Herşeye hergün Zam çok can sıkıcı. Çok üzülüyorum geleceğimiz içinİzmir ili ve ilçelerinde Cumartesi-Pazar günleri pazar kurulmayacakmış, belediyenin hopörlerinden ilan edilmiş ama ben duymadım dün yürüyüşe çıktığımda duydum pazar kurulmuş ama iki sergi varsa üçü yok biraz meyva aldım evden pazar arabasını almadan çıktıgım için çok fazla birşey alamadım kızlar bu pahalılık bize mi özgü anlamadım elma mandalina 2.5 kilo 10 tl armut 7 tl muz yerli 10 tl nar ki burası memleketi diyebilirim 4-5 tl sebzelerin fiyatlarına bile bakmadım evde pırasa-lahana-karnıbahar dondurucuda da ıspanak var. Eksik çıktıkça gider marketten alırım dedim. Bu gün marketten yogurt-süt-cola birkaç eksik daha var onlarıda alır gelirim hem bana yürüyüş olur. Kızlar dün bime gittim öylesine süte yine zam gelmiş dost markaya hemde, una da zam gelmiş ayyyyy bende sabah sabah felaket tellalı gibiyim kusura bakmayın lütfen.
Doğum yapan kadının çıkış hakkı yok canım. Ücretsiz izin hakkı var. 99 yılıöncesi sgk girişi olanlar 3600 günü dokdurduklarında kendileri çıkıp tazminat talep edebiliyor. benim de bu hakkım vardı. Ama işten çıkınca patronun peşinde koşup tazminat paramı almak için yalvarmak istemedim. Çalışırken bir miktar para istemiştm. Onu tazminattan düşürttüm. Gerisini de en yüksek işsizlik maaşı alarak tamsmladım. ( maaşımı yüksekten gösterttim yüksek prim ödedi. Çıkışımı verdirdim. 2 ay işsizlik maaşını eksik alacaktım. Çünkü 1 ay prim yatırmamış. Baştan ne yapabilirimki dedi mırın kırın etti. Ben de dedim işkura itirazda bulunacağım. Hemen paçası tutuştu :) gönderdi eksik paramı.Benimde tazminatın yattı üstüne.
Cıksın dedim gectim.
Kul hakkı iste hep bunlar.
Evet vermek zorunda.
Tam bilmiyırm ama dogum yapan kadının cıkıs hakkı var galiba.
Bi muhasebeciye sormak lazım.
Canom bol kahve ic o rahatlatiyor❤Başım inanılmaz ağrıyor, belim çok ağrıyor nefesimi kesiyor ağrı
Spinal anesteziyi bu yüzden istemiyordum iste
Genel anestezi bebeğe geçer dediler minik diye kıyamadım mecbur yapın dedim şimdi çok kötüyüm
Ellerine sağlık enfesto görünüyorlar. Tadı da güzeldir afiyet şifa olsun size.Zabahin cininde kurabiye yaptim aklima vurdu mahlepli kurabiye ama ancak pisirebildim cunkusu analık online.
doyur salla oyna..
aksama biter uzerinden yidim bile.
Eki Görüntüle 2729040
kardesim ugradi balik tutmus 1kilodan fazla var aksama yemekden yirttim tey tey tey
Ne pisirsem ki aceps diye dusunuyordum vallahi yetisti.
Bi corba yaparim bir salata yaparim tamam.
Dün aksam esim diyoki arabanin bilmem nesi daha cikmis 2bin tl diyo.
Baslicam sanada arabanada güya kâr edecektik, birikim yapacaktik ne arabaydi surekli masraf dedim
Valla baydı artik.
Ocakda ilk altinimi al dedim
Sağol canım çok şükürTebrik ederim canım gönülden sabrinin ve çok çalışmanın başarısını yasiyorsun
Sağol canım aminOhh miss Allah kabul etsin canım
Amin canım sağolAllah kabul etsin canim
SagolasınEllerine sağlık enfesto görünüyorlar. Tadı da güzeldir afiyet şifa olsun size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?