- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.317
- 798
Ne zaman bebişlerin doğum günühic bir isim yokmus ki saatlerdir ikizlere dogum gunu konsepti bakiyorum.ya oglana pembe giydircem yada kizi mickey takimi .ikisinin arasi yok cunku
yine canim ya, parca parca uyumakta maf ediyor insaniErken yatıyorum kız ben.
Dün 22.30 da gittim yattım
Bide yarım gün kalıyor bana,beni tam gün calısan olarak düsünme
daha var aslinda yedirenkcim martta ama erken kutlucaz gibi sartlardab dolayi.zormus cidden cok abartmak istemiyorum israf yani.kimseyi de cagiramam pandemidenNe zaman bebişlerin doğum günükız oğlan uygun konsept daha zor
Hastanedeyim tekrar ilaç yazdılar, serum taktılar birazcık gözüm açıldı şükürCanom bol kahve ic o rahatlatiyor❤
Bnde 32 yi bekliyordum ama işyerindeki adam zorluk çıkardı erkenden doktor rapor vrrdiBen
Ben 32 haftalık ta ayrılmıştım galiba canım ben önceki yerden işsizlik almıştım benim öyle biseyim olmadı bide zaten ise donmeyecektim
gecmis olsun cok yaHastanedeyim tekrar ilaç yazdılar, serum taktılar birazcık gözüm açıldı şükür
Valla ben alamadım tazminat yok dogum yapana benim adi patronda vermedi issizlik aldım. Tazminat hakkı yok dogum nedeniyle saçma bence 7 senem gittiBenimde tazminatın yattı üstüne.
Cıksın dedim gectim.
Kul hakkı iste hep bunlar.
Evet vermek zorunda.
Tam bilmiyırm ama dogum yapan kadının cıkıs hakkı var galiba.
Bi muhasebeciye sormak lazım.
gecmis olsun canimHastanedeyim tekrar ilaç yazdılar, serum taktılar birazcık gözüm açıldı şükür
Biz de bizbize kutladık gayet keyifliydi. Kalabalık çok uğraştırıcı.daha var aslinda yedirenkcim martta ama erken kutlucaz gibi sartlardab dolayi.zormus cidden cok abartmak istemiyorum israf yani.kimseyi de cagiramam pandemiden
Geçmiş olsun canımHastanedeyim tekrar ilaç yazdılar, serum taktılar birazcık gözüm açıldı şükür
Taş Devri konsepti yapın biri çakıl biri bambam olsunhic bir isim yokmus ki saatlerdir ikizlere dogum gunu konsepti bakiyorum.ya oglana pembe giydircem yada kizi mickey takimi .ikisinin arasi yok cunku
Tabiki canım uykusuzluk yapar emin olBalıklari kizarttim davlumbaz sil ocak sil dolap disi sil havalandir pöfs.
Kokusuda olmasa.
İhlamur faslindayiz.
Bugunude kotarmistim yarin ne pisircem bakalim.
Ev limonsuz 3'4 gundur
Aiyy nasil bir bosluk okadar alisigim ki caya corbaya suya hep limon.
Unutuyorum soylemeyi.
Bu ara benim hafıza ciddi gidik.
Uykusuzlukdan falan olur diyolla ama bilemedim.
Yettimmbabyloading87 ses ver bakem.
Hayır olsun cnmHastanedeyim tekrar ilaç yazdılar, serum taktılar birazcık gözüm açıldı şükür
okurken gozumde canlandi +1Taş Devri konsepti yapın biri çakıl biri bambam olsunturuncu siyahlı balonlar var, masaya jüt kumaştan bi Runner 15 tl ye aldım ben trenyoldan , bir iki de süs alsanız yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?