- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
super deneyimli birini buldum sanirim.hic beceremem ben de siz hazirladiniz mi o konseptTaş Devri konsepti yapın biri çakıl biri bambam olsunturuncu siyahlı balonlar var, masaya jüt kumaştan bi Runner 15 tl ye aldım ben trenyoldan , bir iki de süs alsanız yeter.
Hazırladık ama aile içinde kutlandığı için çok para harcamadım. Özelden ben size bir kaç örnek atayım, zaten nette çok örnek var kafanızda şekillenir . bence ikizler için çok güzel bir konsept kız da erkek de çok tatlı oluyor.ay
super deneyimli birini buldum sanirim.hic beceremem ben de siz hazirladiniz mi o konsept
ben bile merak edip baktim☺ cakil konsept letgoda falan sunumlariyla satanlar var. yani satmislar.ay
super deneyimli birini buldum sanirim.hic beceremem ben de siz hazirladiniz mi o konsept
Napim fırsat bulunca bı solukta okuyorum sohbetiniz çok güzel benim suçum mu
Bir solukta nasıl okuyorsun kızNapim fırsat bulunca bı solukta okuyorum sohbetiniz çok güzel benim suçum mu
Hızlı okuyorum vallaBir solukta nasıl okuyorsun kızben bir oturuyorum telefon elimden düşmüyor. Koci isyanlarda
ben de baktim simdi cok guzeller ciddenben bile merak edip baktim☺ cakil konsept letgoda falan sunumlariyla satanlar var. yani satmislar.
Uygunada gelir hem kullanilacagi 1 defa
hızlı gelislerinin hastasiyiz dedeNapim fırsat bulunca bı solukta okuyorum sohbetiniz çok güzel benim suçum mu
He ya bizim de kendi tv izliyor bazen beni duymuyor izlerken. Diyorum sen de tv de kayboluyorsun.Hızlı okuyorum valla
Aman benimki de isyan ediyo da o zaman baktirma telefona başka şeyler bul diyorum
Alllah rahmet eglesinKızlar selamm
Kızı uyuttum 20:30 da. Çay keyfisi. Film izliyoruz.
bugün kıza telefondan çizgi film açtım biraz pazı yedireyim dedim. Yoğurtla kattım birinciyi yese ikinciyi attı hemen. Kandıramadık
Yemekten sonra oynadık tatile gidiyoruz bebekleri uyutuyoruz mama verşyoruz. Yemek ve pasta yapıyoruz. Tatil için yer ayırtıyoruz. Ben telefonda diyorum bir bayan bir kız çocuğu için. O da diyor anne sen bayan değilsin annesin :)
Neyse oynadık falan. Eşim geldi. Biraz vakit geçirdiler uyudu.
kızlar bir de bugün haber aldım arkadaşın babası coronadan vefat etmiş. Zaten şeker hastasıymış. Ama ilaçlarda böbreğini mahfetmiş.
Sitede sürekli görüştüğüm iki arkadaş var biri bu arkadaş. Onunla biraz az görüşmeye başlamıştım. Çünkü o biraz daha faal biri. Geçen çağırdı gitmedim ela hasta dedim. Ama bugün üzüldüm kız o gün Elaya doğum günü sürprizi yapacakmış.
Hiç haberim yoktu o günden sonra da aramadım hiç meğer o gün babasını kaybetmiş. Üzüldüm kötü gününde yanında olamadığım için. Bu virüs bizi ne hale soktu
Ay eşine de sorması ne kadar ayıp yaKızlar eşimin kardeşi aramış teyze dayısının kızı için arayın diye ver yansın ediyormuş. Eşimde aradı teyzeye bayağı ters konuştu kapattı.
Dayısının kızını sevmez ben de sevmem. Dedi dayıya dedik zaten dün uzun uzun konuştuk. Beni de demiş aramadı diye. Dün onlar konuşurken söyledim dayıya ayrıcamı aramam lazım. Bu kendi çevresini göklere sığdıramıyor.
Eşim dedi arayayımmı kuzeni sence ben de dedim sen bilirsin o seni aradımı. Eşim de dedi aramadı. Zaten bizim konuya karşıydı dedi. O zaman niye teyze veryansın ediyor arayın diye dedim.
zaten istanbula geldi bizi ayağına çağırdı kızı görmek istiyorum diye. Ben de dedim bebek görmek isteyen evime gelir hayırlı olsuna gitmedik ayağına.
Bir de eşim sinirlenince döktü anlattı. Her para bıraktıklarında eşime diyormuş haberin varmı diye. Ben teyzeye sorunca da haberi yok diyor bana. Teyze ikili oynuyor gibi geldi. Eşim dedi ben de karşılıksız bırakmıyorum verdiklerini geçen siftah olsun diye dayının dükkana gidince 400 tl bıraktım dedi
İyiki para konularından haberim yok. İyiki çalışmıyorum.
Eşim diyor zaten saçma bana sorması. Bana kim ne verdi aldı diye söylemene bile gerek yok diyor. Maksat işte yapıyoruz diye gözükmek. Biraz sinir oldum.Ay eşine de sorması ne kadar ayıp ya
Anam bu sizin teyze 2 kaynana eder gidip gelmenize aramanıza niye karışıyor bı kere daha demiştin sen canım para konusunu ne ayip sana soyluyirmu fln demek bı kere çocuk doğdu mevlutte verilenlere kaynanam eşime söylüyor çektim kenara ddim ben hepsini demiyorum harcıyor yoksa zaten maddi sıkıntımız vardı o sıralar söyleme ddim bidaha demedi vana diyor şimdi sen hesabını bilirsin söyleme diyeKızlar eşimin kardeşi aramış teyze dayısının kızı için arayın diye ver yansın ediyormuş. Eşimde aradı teyzeye bayağı ters konuştu kapattı.
Dayısının kızını sevmez ben de sevmem. Dedi dayıya dedik zaten dün uzun uzun konuştuk. Beni de demiş aramadı diye. Dün onlar konuşurken söyledim dayıya ayrıcamı aramam lazım. Bu kendi çevresini göklere sığdıramıyor.
Eşim dedi arayayımmı kuzeni sence ben de dedim sen bilirsin o seni aradımı. Eşim de dedi aramadı. Zaten bizim konuya karşıydı dedi. O zaman niye teyze veryansın ediyor arayın diye dedim.
zaten istanbula geldi bizi ayağına çağırdı kızı görmek istiyorum diye. Ben de dedim bebek görmek isteyen evime gelir hayırlı olsuna gitmedik ayağına.
Bir de eşim sinirlenince döktü anlattı. Her para bıraktıklarında eşime diyormuş haberin varmı diye. Ben teyzeye sorunca da haberi yok diyor bana. Teyze ikili oynuyor gibi geldi. Eşim dedi ben de karşılıksız bırakmıyorum verdiklerini geçen siftah olsun diye dayının dükkana gidince 400 tl bıraktım dedi
İyiki para konularından haberim yok. İyiki çalışmıyorum.
Kuzu aliexpires sana pahalıya patliycak bakBen buay cok büyük patlayabilirm kızlar
Öleyrum anlasanıza.
Moschinodan cıkıp,Guccye,ordan cıkıp,lovis vittoına bakıyorm nette
3bin teleeye esofman likeladım Alyaya
Like belesdir insallah
Sakin ol baby arkana yaslan derin nefes al ver al ver al verBen buay cok büyük patlayabilirm kızlar
Öleyrum anlasanıza.
Moschinodan cıkıp,Guccye,ordan cıkıp,lovis vittoına bakıyorm nette
3bin teleeye esofman likeladım Alyaya
Like belesdir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?