Küçük Düşün Büyük Olsun!

ay
Taş Devri konsepti yapın biri çakıl biri bambam olsun turuncu siyahlı balonlar var, masaya jüt kumaştan bi Runner 15 tl ye aldım ben trenyoldan , bir iki de süs alsanız yeter.
super deneyimli birini buldum sanirim.hic beceremem ben de siz hazirladiniz mi o konsept

ay

super deneyimli birini buldum sanirim.hic beceremem ben de siz hazirladiniz mi o konsept
Hazırladık ama aile içinde kutlandığı için çok para harcamadım. Özelden ben size bir kaç örnek atayım, zaten nette çok örnek var kafanızda şekillenir . bence ikizler için çok güzel bir konsept kız da erkek de çok tatlı oluyor.

Kızlar selamm
Kızı uyuttum 20:30 da. Çay keyfisi. Film izliyoruz.
bugün kıza telefondan çizgi film açtım biraz pazı yedireyim dedim. Yoğurtla kattım birinciyi yese ikinciyi attı hemen. Kandıramadık
Yemekten sonra oynadık tatile gidiyoruz bebekleri uyutuyoruz mama verşyoruz. Yemek ve pasta yapıyoruz. Tatil için yer ayırtıyoruz. Ben telefonda diyorum bir bayan bir kız çocuğu için. O da diyor anne sen bayan değilsin annesin :)
Neyse oynadık falan. Eşim geldi. Biraz vakit geçirdiler uyudu.
kızlar bir de bugün haber aldım arkadaşın babası coronadan vefat etmiş. Zaten şeker hastasıymış. Ama ilaçlarda böbreğini mahfetmiş.
Sitede sürekli görüştüğüm iki arkadaş var biri bu arkadaş. Onunla biraz az görüşmeye başlamıştım. Çünkü o biraz daha faal biri. Geçen çağırdı gitmedim ela hasta dedim. Ama bugün üzüldüm kız o gün Elaya doğum günü sürprizi yapacakmış.
Hiç haberim yoktu o günden sonra da aramadım hiç meğer o gün babasını kaybetmiş. Üzüldüm kötü gününde yanında olamadığım için. Bu virüs bizi ne hale soktu

beren_naz tebrik ederim
_Sitare_ geçmiş olsun canım
T thesekreter Allah kabul etsin canım
K kardespayi pinterestten de bakabilirsin konsepte karar verirsen çok güzel fikirler cikiyo
Kizlar ben çok güzel doğum parası aldım 21 bin gibi 4 sene önce ama salaklık işte boşa harcandı gitti para keşke o zaman da buraya yazsaydim, burası mecbur sorumluluk yukluyo insana vicdan gibi

Alllah rahmet eglesin

Kızlar eşimin kardeşi aramış teyze dayısının kızı için arayın diye ver yansın ediyormuş. Eşimde aradı teyzeye bayağı ters konuştu kapattı.
Dayısının kızını sevmez ben de sevmem. Dedi dayıya dedik zaten dün uzun uzun konuştuk. Beni de demiş aramadı diye. Dün onlar konuşurken söyledim dayıya ayrıcamı aramam lazım. Bu kendi çevresini göklere sığdıramıyor.
Eşim dedi arayayımmı kuzeni sence ben de dedim sen bilirsin o seni aradımı. Eşim de dedi aramadı. Zaten bizim konuya karşıydı dedi. O zaman niye teyze veryansın ediyor arayın diye dedim.
zaten istanbula geldi bizi ayağına çağırdı kızı görmek istiyorum diye. Ben de dedim bebek görmek isteyen evime gelir hayırlı olsuna gitmedik ayağına.
Bir de eşim sinirlenince döktü anlattı. Her para bıraktıklarında eşime diyormuş haberin varmı diye. Ben teyzeye sorunca da haberi yok diyor bana. Teyze ikili oynuyor gibi geldi. Eşim dedi ben de karşılıksız bırakmıyorum verdiklerini geçen siftah olsun diye dayının dükkana gidince 400 tl bıraktım dedi
İyiki para konularından haberim yok. İyiki çalışmıyorum.

Ay eşine de sorması ne kadar ayıp ya

Anam bu sizin teyze 2 kaynana eder gidip gelmenize aramanıza niye karışıyor bı kere daha demiştin sen canım para konusunu ne ayip sana soyluyirmu fln demek bı kere çocuk doğdu mevlutte verilenlere kaynanam eşime söylüyor çektim kenara ddim ben hepsini demiyorum harcıyor yoksa zaten maddi sıkıntımız vardı o sıralar söyleme ddim bidaha demedi vana diyor şimdi sen hesabını bilirsin söyleme diye

Ben buay cok büyük patlayabilirm kızlar
Öleyrum anlasanıza.
Moschinodan cıkıp,Guccye,ordan cıkıp,lovis vittoına bakıyorm nette
3bin teleeye esofman likeladım Alyaya
Like belesdir insallah
Kuzu aliexpires sana pahalıya patliycak bak çık sen oralardan

Ben buay cok büyük patlayabilirm kızlar
Öleyrum anlasanıza.
Moschinodan cıkıp,Guccye,ordan cıkıp,lovis vittoına bakıyorm nette
3bin teleeye esofman likeladım Alyaya
Like belesdir insallah
Sakin ol baby arkana yaslan derin nefes al ver al ver al ver
Biz 3 bin tl 1 esofmana versek 3 ay uykumuz kacar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…