Esinin gozune soka soka aiyy.Kızlar eşimin kardeşi aramış teyze dayısının kızı için arayın diye ver yansın ediyormuş. Eşimde aradı teyzeye bayağı ters konuştu kapattı.
Dayısının kızını sevmez ben de sevmem. Dedi dayıya dedik zaten dün uzun uzun konuştuk. Beni de demiş aramadı diye. Dün onlar konuşurken söyledim dayıya ayrıcamı aramam lazım. Bu kendi çevresini göklere sığdıramıyor.
Eşim dedi arayayımmı kuzeni sence ben de dedim sen bilirsin o seni aradımı. Eşim de dedi aramadı. Zaten bizim konuya karşıydı dedi. O zaman niye teyze veryansın ediyor arayın diye dedim.
zaten istanbula geldi bizi ayağına çağırdı kızı görmek istiyorum diye. Ben de dedim bebek görmek isteyen evime gelir hayırlı olsuna gitmedik ayağına.
Bir de eşim sinirlenince döktü anlattı. Her para bıraktıklarında eşime diyormuş haberin varmı diye. Ben teyzeye sorunca da haberi yok diyor bana. Teyze ikili oynuyor gibi geldi. Eşim dedi ben de karşılıksız bırakmıyorum verdiklerini geçen siftah olsun diye dayının dükkana gidince 400 tl bıraktım dedi
İyiki para konularından haberim yok. İyiki çalışmıyorum.
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin annelik zor özellikle hasta olunca çocuklar hasta olmasınİyi akşamlar kızlar,buğun uğrayamadım fazla benim bebe dün geceden belli sürekli ağlıyordu gecede uyumamıştı zaten. artık dayanamadık doktora götürdük tahlil yaptı enfeksiyon çıktı bi de şekeri yüksek çıktı çok ağladı anne olmak çok zormuş,o ağladı bende ağladım kendimi çok çaresiz hissetim
Canım ben yaşadım aynı acıyı bugün 14 üncü günüm yeni ayaga kalktım.sanki doğum degilde beyin ameliyatı geçirmişsin gibi agrırBaşım inanılmaz ağrıyor, belim çok ağrıyor nefesimi kesiyor ağrı
Spinal anesteziyi bu yüzden istemiyordum iste
Genel anestezi bebeğe geçer dediler minik diye kıyamadım mecbur yapın dedim şimdi çok kötüyüm
malesef o belden igne agri yapiyor.Canım ben yaşadım aynı acıyı bugün 14 üncü günüm yeni ayaga kalktım.sanki doğum degilde beyin ameliyatı geçirmişsin gibi agrırŞimdide bir ayagıma uyuşukluk giriyor yanıyor valla bir ifla olmadım gittim pskoljim bozuldu nelr yaşadım neler
Valla ne cevap verdiğini bilmiyorum sormadım bile. Ama birdaha açılırsa derim bunu. İyi fikir verdin lellim hiç aklıma gelmediEsinin gozune soka soka aiyy.
Esinde desin ha yedirenk ha ben niye bana soyluyosun die
Allah kabul etsin canım. Ben de kaç gündür Uyumadan önce adaçayı iÇiyordum. Bugün kekik çayı içmeye karar verdim.Bu aksamda benim uyku firar..
uyumam lazim kiz bu ara gece uyandiginda oyalaniyor.
Hemen uyumuyor.
Esim uyuttu sagolsun
Tesbih cekiyorum bende.
Ayy dikkat et canim ozaman sen daha risklisin.Allah kabul etsin canım. Ben de kaç gündür Uyumadan önce adaçayı iÇiyordum. Bugün kekik çayı içmeye karar verdim.
Bugünlerde bronşitim azdı. Öksürük ve hafif sırtımın sol kısmında ve soluk borumda az sızlama. Her yıl bu dönemlerde olan şey. Bir de terlediğim ve soğukta kaldığımda.
bakalım bu etkili olur diye düşünüyorum.
solunum yollarım genel sıkıntılı. Alerjik astım bronşit. Öksürük zaten rutin olan şey.
Kokusu ağır evet canım. Ama ben bayağı alıştım. Soğuk algınlığına da antibiyotik etkili. Yeni hedefim kekik çayıAyy dikkat et canim ozaman sen daha risklisin.
Annemde de kronik astim bronsit var
Su adacayini bi ben sevemedim yaw.
Kokusu bile
Esimde zorla icti pozitifken
bence maksat, bak biz veriyoruz oda senden sakliyor demek. Hic sevmem böyle tipleri.Eşim diyor zaten saçma bana sorması. Bana kim ne verdi aldı diye söylemene bile gerek yok diyor. Maksat işte yapıyoruz diye gözükmek. Biraz sinir oldum.
öksürükde kekik cok iyimis, ev doktorumuz tavsiye etmisdi. Gecmis olsun canimKokusu ağır evet canım. Ama ben bayağı alıştım. Soğuk algınlığına da antibiyotik etkili. Yeni hedefim kekik çayı
Allah aşkına bu nasıl bi ağrı böyle, yerdemiyim yöntemiyim belli değil dün doktora gittim serum taktılar 1 saat uyuştu beynim tamam geçti dedim eve geldim yine aynı. Bunun kesin bir çözümü yokmu kendi kendine mi geçecek?Canım ben yaşadım aynı acıyı bugün 14 üncü günüm yeni ayaga kalktım.sanki doğum degilde beyin ameliyatı geçirmişsin gibi agrırŞimdide bir ayagıma uyuşukluk giriyor yanıyor valla bir ifla olmadım gittim pskoljim bozuldu nelr yaşadım neler
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim@beren_naz tebrik ederim
_Sitare_ geçmiş olsun canım
T thesekreter Allah kabul etsin canım
@kardespayi pinterestten de bakabilirsin konsepte karar verirsen çok güzel fikirler cikiyo
Kizlar ben çok güzel doğum parası aldım 21 bin gibi 4 sene önce ama salaklık işte boşa harcandı gitti parakeşke o zaman da buraya yazsaydim, burası mecbur sorumluluk yukluyo insana vicdan gibi
Başım ağrıyor, hareket ettikçe beynim dağılıyor sanki bunca yıldır migren ağrısı çekiyorum böyle Bisey görmedim. 5 dk önce yaptığım şeyi unutuyorum sözde serum taktılar biraz hafifledi yine aynı. Agrım geçse inan verdiğim paraları gözüm görmeyecek 200 tl de seruma verdim hâlâ ağrı çekiyorumHayır olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?