Küçük Düşün Büyük Olsun!

Esinin gozune soka soka aiyy.
Esinde desin ha yedirenk ha ben niye bana soyluyosun die

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin annelik zor özellikle hasta olunca çocuklar hasta olmasın

Koca sene 1 bilezik kizin altinlar bi de 3bin tl biriken.
Araba aldik bi de.
Napalim kira veriyoruz bu senede böyle olsun.
Buna sukur.
Rabbim kimseye muhtac etmedi ya.

Bu sene zaten kendimden pek beklentim yoktu sasirtmadim kendimi
Ocak'da cil cil altinlarla gelicimm.
Alip alip izlicem.

Canım ben yaşadım aynı acıyı bugün 14 üncü günüm yeni ayaga kalktım.sanki doğum degilde beyin ameliyatı geçirmişsin gibi agrır Şimdide bir ayagıma uyuşukluk giriyor yanıyor valla bir ifla olmadım gittim pskoljim bozuldu nelr yaşadım neler

malesef o belden igne agri yapiyor.
Ben hem o igneyi yedim malesef panikatagimdan sebep + uyuttular panik yaptim.
Bosuna igne yedim yani.
Bebegim 6 aylik hala belim agriyor.
Egildigimde falan mesela kizim yatakdaysa ve egilip bezlerken giydirirken tutuluyo sanki

Bu aksamda benim uyku firar..
uyumam lazim kiz bu ara gece uyandiginda oyalaniyor.
Hemen uyumuyor.
Esim uyuttu sagolsun
Tesbih cekiyorum bende.
Allah kabul etsin canım. Ben de kaç gündür Uyumadan önce adaçayı iÇiyordum. Bugün kekik çayı içmeye karar verdim.
Bugünlerde bronşitim azdı. Öksürük ve hafif sırtımın sol kısmında ve soluk borumda az sızlama. Her yıl bu dönemlerde olan şey. Bir de terlediğim ve soğukta kaldığımda.
bakalım bu etkili olur diye düşünüyorum.
solunum yollarım genel sıkıntılı. Alerjik astım bronşit. Öksürük zaten rutin olan şey.

Ayy dikkat et canim ozaman sen daha risklisin.
Annemde de kronik astim bronsit var
Su adacayini bi ben sevemedim yaw.
Kokusu bile
Esimde zorla icti pozitifken

Ayy dikkat et canim ozaman sen daha risklisin.
Annemde de kronik astim bronsit var
Su adacayini bi ben sevemedim yaw.
Kokusu bile
Esimde zorla icti pozitifken
Kokusu ağır evet canım. Ama ben bayağı alıştım. Soğuk algınlığına da antibiyotik etkili. Yeni hedefim kekik çayı

Allah aşkına bu nasıl bi ağrı böyle, yerdemiyim yöntemiyim belli değil dün doktora gittim serum taktılar 1 saat uyuştu beynim tamam geçti dedim eve geldim yine aynı. Bunun kesin bir çözümü yokmu kendi kendine mi geçecek?
Dengem bozuldu yaşadığımı unuttum kabuslar görmeye başladım, sade kahve ve minoset dışında yapacağım bisey varmı acaba?
Allah bağışlasın, gözünüz aydın hayirla büyütün yavrunuzu

Teşekkür ederim

Hayır olsun cnm
Başım ağrıyor, hareket ettikçe beynim dağılıyor sanki bunca yıldır migren ağrısı çekiyorum böyle Bisey görmedim. 5 dk önce yaptığım şeyi unutuyorum sözde serum taktılar biraz hafifledi yine aynı. Agrım geçse inan verdiğim paraları gözüm görmeyecek 200 tl de seruma verdim hâlâ ağrı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…