Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah allah niye olmuski.
Agrı kesicilerini iciyor musun?
Dogumdan sonra 3 kutu ilac vermisti bana.1 kutusu agrı kesici 1 tanesi antibiyotik biri de vitamindi.
İns tez vakitte gecer cnm

Dogumdan sonra 3 kutu ilac vermisti bana.1 kutusu agrı kesici 1 tanesi antibiyotik biri de vitamindi.
Bunlari banada vermisti + demir icin olani 3 ay daha kullan demisti.

Günaydın genşler
yine haftasonu gune erken basladim.
Boyle olunca kalkip ise gidim bari diyorum bosuna gitmesin erken aymalarim.
kiz geri uyudu ama ben uyuyamadim.

Bugun yemek yok yattigim yerden basladim dusunmeye ne pisircem be yea diye..

Sabahdan yemegi yapmak istiyorum
öglen disari cikicam.
Az bi nefes alim kiyafet almicam ama lcw gezcem, biraz yurumek iyi gelir.
Donuste de eksikler var onlari alirim.

Spinal anestezi ile doğum yaptığım için oldu
Antibiyotik ictim bende , vitamin içiyorum ağrı kesiciler etki etmedi dün değiştirdi ama hala başım ağrıyor
Bebegin kilosu düşük oldu gu için narkozu kaldıramayabilir yoğun bakıma girebilir spinal yapmamız lazım dedi ben de kabul ettim bas ağrısı bel ağrısı yapiyo sonradan

Günaydın
Kadınların derdi hiç bitmiyor ya yemek temizlik çamaşır ev topla

Günaydın
Bugün 6 da uyandı yanımıza geldi. Kıpır kıpır bir sağa bir sola en son yeniden dalmışım rüya görüyordum, anne çişiiiim dedi.süt istedi. Kalktık. Eşim gitti şimdi. Biraz sonra kahvaltı hazırlarım. Sonra kimse gitmeden parka götürmeyi düşünüyorum. Soğuk ama sıkı giyiniriz.kaç gündür park istiyor. Tabi camdan da görüyor herkes parkta. Kapalı diyemiyorum.
Kekik çayı çok iyi geldi kızlar sızlamayı bayağı kesti. Tavsiye ederim

Herkese günaydın. Canım kekik çayının metabolizmayı hızlandırıp kilo verdirici etkisi de var. Artık kilo vermeye o kadar taktığım da buradan belli

İns tez zamanda gecer agrıların cnm

Salı günü bime güzel seyler geliyor.
Su falafelden yakalarsm alırım.
Rulo börek getirde vardı basarısızmıs.
Oyle demisti kızlar bizim.

Eklentiler

• 4C2846FA-381B-4F3E-81DB-90FAC51795E6.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 93
Başıma gelenleri anlatsam seni şuan çok iyi anlıyorum. Çünkü birebir daha beterini yaşadım. Bana bu anesteziyi verdikten sonra doğumhane de iki defa fenalaştım neyse serum falan vermişler hiç bişeyin farkında degilim eve gittim sabah oldu dedim bu ne ne oluyor bana omuz bel kafa beyin kulak uğultusu dengem şaşmış ben 1 hafta boyunca kalkıpta ne yeni doğan çocuğuma ne digerine bakabildim. Ben çocuğumun yüzünü yeni gördüm tanıdım. Neyse iki gün kendimde degildim doktoru aradım ilaç yazdı o ilaçta beni zehirlemedi mi? Hastaneye zor yetiştim ölüyordum.profosörle görüştüm bana yaşadıklarımın 100/1 bir raslantı oldugunu bunun için 7 gün sabretmem gerektiğini söyledi diklanurun diye bir iğne antiyobiyotik ve kafein içeren agrı kesici, bol bol nescafe günde 3 litre su dedi. Benim kafeine alerjim vardı kahve içemedim agrı kesiciyi içtiğim zamanda ölüme gidiyordum. Toplam 7 gün baş agrısı felçli gibi onu çektim sonra 1 haftada baş dönmesi denge şaşması yaşadım dün gecede hep kalbim agrıyordu

Ayyy o agri bende hala devam ediyir biraz yorulayim filan hemen igne yeri agriyor
Canim enfeksiyon filan kapmis olabilir misin kanina baktilar mi

Kızı parka çıkaramadım. Parka yakın olan arkadaşa sordum kilitliymiş. Geçen baktım tıklım tıklımdı. Tabi parka götürmek de riskli de ne bileyim. Evde sıkulıyor park istiyor sonra gitmeyince aç aç tv. Çocuklar iyice sıkıldı.

Herkese günaydın. Canım kekik çayının metabolizmayı hızlandırıp kilo verdirici etkisi de var. Artık kilo vermeye o kadar taktığım da buradan belli
Vereceğizz Vereceğiz birbirimizi motive edelim en iyisi. Şu pandemi dönemleri diyet ve yürüyüş yapacağım tutuyor. Sıkıntıdan heralde

Ayy su kucuk evli kadin yatagin icinde ailecek story atiyo.
bi wc kaldi galiba
Ne itici olmaya basladilar takipci yaptikca napcaklarini sasirdilar.

Evlendigimden beri en sevmedigim sey y.odama girilmesi.
Kimsenin girmem kimsede girsin istemem.
Ev gezerken bile (hani evlenince ev alinca gormeye geliyorlar ya niye boyle bir adet var ya da adet edinilmis mechul) hoslanmiyorum y.odasi bakilmasi ne ya.
Bi de carsaf carsaf videolar storyler atiyolar y.odalarindan.
Birakin az mahreminiz kalsin.
Tamam bakinca o da okey ama niye bukadar sergileme meraklisi bu millet saskinim.

Ilk kizimda tumden bayilmistim uyanmasi zor oldu
2, kizimda spinal oldum. Aslinda cok iyi oldu kalkmak bebekle ilgilenmek filan ama yoruldugum zaman direk o igne yeri agriyor
27 ayligiz suanda
Bana gaz verdiler yoksa ben de onu yaptiracak cesaret falan ne gezer
Hemsireler dediler ki nolcak herkes boyle yaptiriyo rahat vs vs.
Ayyy o igne sonrasindaki felc gelmis hissi sonrasinda o insanlarin konusmalari bana sedasyon verdiler bayilttilar devaminda atagim gelince
Ben cabuk ayiliyorum oglumda da kizda kurtajimda da ameliyathaneden cikarken kendimde oluyorum.
Ben narkoz seviyom ya
hooop uyuyosun hooop uyaniyosun.
mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…