gecmis olsun canim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Allah allah niye olmuski.Başım ağrıyor, hareket ettikçe beynim dağılıyor sanki bunca yıldır migren ağrısı çekiyorum böyle Bisey görmedim. 5 dk önce yaptığım şeyi unutuyorum sözde serum taktılar biraz hafifledi yine aynı. Agrım geçse inan verdiğim paraları gözüm görmeyecek 200 tl de seruma verdim hâlâ ağrı çekiyorum
Bunlari banada vermisti + demir icin olani 3 ay daha kullan demisti.Allah allah niye olmuski.
Agrı kesicilerini iciyor musun?
Dogumdan sonra 3 kutu ilac vermisti bana.1 kutusu agrı kesici 1 tanesi antibiyotik biri de vitamindi.
İns tez vakitte gecer cnm
Spinal anestezi ile doğum yaptığım için olduAllah allah niye olmuski.
Agrı kesicilerini iciyor musun?
Dogumdan sonra 3 kutu ilac vermisti bana.1 kutusu agrı kesici 1 tanesi antibiyotik biri de vitamindi.
İns tez vakitte gecer cnm
GünaydınGünaydın genşler
yine haftasonu gune erken basladim.
Boyle olunca kalkip ise gidim bari diyorum bosuna gitmesin erken aymalarim.
kiz geri uyudu ama ben uyuyamadim.
Bugun yemek yok yattigim yerden basladim dusunmeye ne pisircem be yea diye..
Sabahdan yemegi yapmak istiyorum
öglen disari cikicam.
Az bi nefes alim kiyafet almicam ama lcw gezcem, biraz yurumek iyi gelir.
Donuste de eksikler var onlari alirim.
Herkese günaydın. Canım kekik çayının metabolizmayı hızlandırıp kilo verdirici etkisi de var. Artık kilo vermeye o kadar taktığım da buradan belliGünaydın
Bugün 6 da uyandı yanımıza geldi. Kıpır kıpır bir sağa bir sola en son yeniden dalmışım rüya görüyordum, anne çişiiiim dedi.süt istedi. Kalktık. Eşim gitti şimdi. Biraz sonra kahvaltı hazırlarım. Sonra kimse gitmeden parka götürmeyi düşünüyorum. Soğuk ama sıkı giyiniriz.kaç gündür park istiyor. Tabi camdan da görüyor herkes parkta. Kapalı diyemiyorum.
Kekik çayı çok iyi geldi kızlar sızlamayı bayağı kesti. Tavsiye ederim
İns tez zamanda gecer agrıların cnmSpinal anestezi ile doğum yaptığım için oldu
Antibiyotik ictim bende , vitamin içiyorum ağrı kesiciler etki etmedi dün değiştirdi ama hala başım ağrıyor
Bebegin kilosu düşük oldu gu için narkozu kaldıramayabilir yoğun bakıma girebilir spinal yapmamız lazım dedi ben de kabul ettimbas ağrısı bel ağrısı yapiyo sonradan
Başıma gelenleri anlatsam seni şuan çok iyi anlıyorum. Çünkü birebir daha beterini yaşadım. Bana bu anesteziyi verdikten sonra doğumhane de iki defa fenalaştım neyse serum falan vermişler hiç bişeyin farkında degilim eve gittim sabah oldu dedim bu ne ne oluyor bana omuz bel kafa beyin kulak uğultusu dengem şaşmış ben 1 hafta boyunca kalkıpta ne yeni doğan çocuğuma ne digerine bakabildim. Ben çocuğumun yüzünü yeni gördüm tanıdım. Neyse iki gün kendimde degildim doktoru aradım ilaç yazdı o ilaçta beni zehirlemedi mi? Hastaneye zor yetiştim ölüyordum.profosörle görüştüm bana yaşadıklarımın 100/1 bir raslantı oldugunu bunun için 7 gün sabretmem gerektiğini söyledi diklanurun diye bir iğne antiyobiyotik ve kafein içeren agrı kesici, bol bol nescafe günde 3 litre su dedi. Benim kafeine alerjim vardı kahve içemedim agrı kesiciyi içtiğim zamanda ölüme gidiyordum. Toplam 7 gün baş agrısı felçli gibi onu çektim sonra 1 haftada baş dönmesi denge şaşması yaşadım dün gecede hep kalbim agrıyorduAllah aşkına bu nasıl bi ağrı böyle, yerdemiyim yöntemiyim belli değil dün doktora gittim serum taktılar 1 saat uyuştu beynim tamam geçti dedim eve geldim yine aynı. Bunun kesin bir çözümü yokmu kendi kendine mi geçecek?
Dengem bozuldu yaşadığımı unuttum kabuslar görmeye başladım, sade kahve ve minoset dışında yapacağım bisey varmı acaba?
Allah bağışlasın, gözünüz aydın hayirla büyütün yavrunuzu
Ayyy o agri bende hala devam ediyir biraz yorulayim filan hemen igne yeri agriyormalesef o belden igne agri yapiyor.
Ben hem o igneyi yedim malesef panikatagimdan sebep + uyuttular panik yaptim.
Bosuna igne yedim yani.
Bebegim 6 aylik hala belim agriyor.
Egildigimde falan mesela kizim yatakdaysa ve egilip bezlerken giydirirken tutuluyo sanki
Canim enfeksiyon filan kapmis olabilir misin kanina baktilar miBaşım ağrıyor, hareket ettikçe beynim dağılıyor sanki bunca yıldır migren ağrısı çekiyorum böyle Bisey görmedim. 5 dk önce yaptığım şeyi unutuyorum sözde serum taktılar biraz hafifledi yine aynı. Agrım geçse inan verdiğim paraları gözüm görmeyecek 200 tl de seruma verdim hâlâ ağrı çekiyorum
Vereceğizz Vereceğiz birbirimizi motive edelim en iyisi. Şu pandemi dönemleri diyet ve yürüyüş yapacağım tutuyor. Sıkıntıdan heraldeHerkese günaydın. Canım kekik çayının metabolizmayı hızlandırıp kilo verdirici etkisi de var. Artık kilo vermeye o kadar taktığım da buradan belli
senin kac sene oldu canim? yani kalici mi ya bu ben asiri pismanimAyyy o agri bende hala devam ediyir biraz yorulayim filan hemen igne yeri agriyor
Canim enfeksiyon filan kapmis olabilir misin kanina baktilar mi
Ilk kizimda tumden bayilmistim uyanmasi zor oldusenin kac sene oldu canim? yani kalici mi ya bu ben asiri pismanim
Bana gaz verdiler yoksa ben de onu yaptiracak cesaret falan ne gezerIlk kizimda tumden bayilmistim uyanmasi zor oldu
2, kizimda spinal oldum. Aslinda cok iyi oldu kalkmak bebekle ilgilenmek filan ama yoruldugum zaman direk o igne yeri agriyor
27 ayligiz suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?