- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Hahahahaaa ayyy yok ilk kizimda ben ayilana kadar mide bulantilari filan daha kotuyduBana gaz verdiler yoksa ben de onu yaptiracak cesaret falan ne gezer
Hemsireler dediler ki nolcak herkes boyle yaptiriyo rahat vs vs.
Ayyy o igne sonrasindaki felc gelmis hissi sonrasinda o insanlarin konusmalari bana sedasyon verdiler bayilttilar devaminda atagim gelince
Ben cabuk ayiliyorum oglumda da kizda kurtajimda da ameliyathaneden cikarken kendimde oluyorum.
Ben narkoz seviyom ya
hooop uyuyosun hooop uyaniyosun.
mis
Surekli bir agri degil aslinda yorulunca bel agrisi yerine igne yeri agriyorKızlar spinalde igne agrısı mı oluyormus?
Bende spinal oldum hic olmadı da bende.
Ben dogum yapmamıs gibiyim hiç valla.
Değisiyor demek bünyeden bünyeye
Entreasan bi kadın o.Ayy su kucuk evli kadin yatagin icinde ailecek story atiyo.
bi wc kaldi galiba
Ne itici olmaya basladilar takipci yaptikca napcaklarini sasirdilar.
Evlendigimden beri en sevmedigim sey y.odama girilmesi.
Kimsenin girmem kimsede girsin istemem.
Ev gezerken bile (hani evlenince ev alinca gormeye geliyorlar ya niye boyle bir adet var ya da adet edinilmis mechul) hoslanmiyorum y.odasi bakilmasi ne ya.
Bi de carsaf carsaf videolar storyler atiyolar y.odalarindan.
Birakin az mahreminiz kalsin.
Tamam bakinca o da okey ama niye bukadar sergileme meraklisi bu millet saskinim.
Ya ben de yürümek istiyorum. Maskeyle yürüyünce maske ıslanıyor. Tikaniyorum ama stepper alacağım 2. El bakıyorum dolapta var.Vereceğizz Vereceğiz birbirimizi motive edelim en iyisi. Şu pandemi dönemleri diyet ve yürüyüş yapacağım tutuyor. Sıkıntıdan heralde
ben egilip öyle durursam 3-5 dk ( misal kizi bezliyorum giydiriyorum bazen koltuga yataga egilip) dogrulurken zorlaniyorum belimdeki o agridan.Kızlar spinalde igne agrısı mı oluyormus?
Bende spinal oldum hic olmadı da bende.
Ben dogum yapmamıs gibiyim hiç valla.
Değisiyor demek bünyeden bünyeye
hahahha kız ilahiiiEntreasan bi kadın o.
Onu gördükce kafamın icinde kaliteee kalitee markaa markaaa calıyor
Ben de cok seviyorum. Ara ara versinlerBana gaz verdiler yoksa ben de onu yaptiracak cesaret falan ne gezer
Hemsireler dediler ki nolcak herkes boyle yaptiriyo rahat vs vs.
Ayyy o igne sonrasindaki felc gelmis hissi sonrasinda o insanlarin konusmalari bana sedasyon verdiler bayilttilar devaminda atagim gelince
Ben cabuk ayiliyorum oglumda da kizda kurtajimda da ameliyathaneden cikarken kendimde oluyorum.
Ben narkoz seviyom ya
hooop uyuyosun hooop uyaniyosun.
mis
kiz cin mali degil mi onlar?Günaydınnnn
Aliex.de 250 tl bıraktım gece
1 tane kıza yünlü tayt
1tane kendime önden fermaurlı bady
1 tane de babydoll
Asırı peruk alasım var ya
Sacımı uzun görmek istiyorm artk
Hee :)Kargodan kaparmısım:kiz cin mali degil mi onlar?
ben korkuyorum ordan ismarlamaya ya. Cok gümrük sorunu oluyormus burda, bide kalitesi iyi degil diyorlar yorumlarda. Ama iyi olmasa sende ismarlamazsinHee :)Kargodan kaparmısım:
Valla daha gelmedi gecen sefer kıza suluk aldımben korkuyorum ordan ismarlamaya ya. Cok gümrük sorunu oluyormus burda, bide kalitesi iyi degil diyorlar yorumlarda. Ama iyi olmasa sende ismarlamazsin
1 hafta sonra tekrar bakacaklar canım, şekerli şey verme dedi bisküvi dahil. zaten anne sütü alıyor mama felan hiç vermedim cici bebe tarzı şeyler ağzına sürmez, meyva çok severdi yerdi benim oğlan acaba onun yüzünden mi yükseldi sadece meyva ile şekerin yüksek çıkması ilginç geldi bana
Ben de zaten öyle bi para yokSakin ol baby arkana yaslan derin nefes al ver al ver al ver
Biz 3 bin tl 1 esofmana versek 3 ay uykumuz kacar
250 bıraktım cıktım.Kuzu aliexpires sana pahalıya patliycak bakçık sen oralardan
Öyle diyorlar canım bu hafta gelecek diyorlarKızlarr yasaklar mı gelcekmis??
Hadi insallahhhÖyle diyorlar canım bu hafta gelecek diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?