geliyomuymus bende bilmiyomKızlarr yasaklar mı gelcekmis??
özel hast. sınır getirilmeli bence.Bu özel hastaneler ne zalım ya dün oğlanın muayene tahlile 500 gitti
Bende gebelik muayenem oldum bana da 160 gitti,Allahtan benden tahlil istemedi
ilaçlara da 150 gitti
Paranın adı var değeri hiç yok valla
Alma ozman netten .gardropsdan satisim oldu ertesi sabah hemen kargoya verdim dolapdan da vardi
Dolap ulasmis kadin onayladi gardrops hala ulasmadi.
ikisinide ptt ayni saatde yolladim.
Kadin beni darliyo kargom gelmedi diye.
Napim yahuu kargocularla gidim kavgami edim
Ben vermismiyim kargoya vermisim.
Sorup sorup duruyo ya bisi olursa diyo
vela havle
Kesinlikle benim kardeşimin arkadaşının hastahanesi var. Indirimli bakarım ben dedi. Ben de o özel hastahaneye gittim. Her şeyime baktılar tabi güzel ilgilendi sağolsun. Tahlillerim muayenelerim bitti. Bana yüzde 15 indirim yapmış. Sağolsun 12.000 tl ile çıktım. Ya bir de o kadar beklemiyordum. Rehin kalacam diye korktum. 1 saat kardeşimle güldüközel hast. sınır getirilmeli bence.
Hepsi tutturabildigine
Sağol S sutlukaweberen_naz tebrik ederim
_Sitare_ geçmiş olsun canım
T thesekreter Allah kabul etsin canım
@kardespayi pinterestten de bakabilirsin konsepte karar verirsen çok güzel fikirler cikiyo
Kizlar ben çok güzel doğum parası aldım 21 bin gibi 4 sene önce ama salaklık işte boşa harcandı gitti parakeşke o zaman da buraya yazsaydim, burası mecbur sorumluluk yukluyo insana vicdan gibi
Abla enfeksiyon olsa ateş olurAyyy o agri bende hala devam ediyir biraz yorulayim filan hemen igne yeri agriyor
Canim enfeksiyon filan kapmis olabilir misin kanina baktilar mi
Genel anestezi bende ağrı yapmıyor ayağa kalkınca hemen çıkartıyorum geçiyor ağrı bulantı bu spinal berbat bisey , anlattıklarından fazlasını yaşıyorum psikolojik olarak da dengesizlestim hem ağrı hem bebek bakımı uykusuzluk
Inşallahİns tez zamanda gecer agrıların cnm
Benim kafamin içinde ateş yaniyo sanki hareket ettikçe de biri sopayla vuruyormuş gibi sersem haldeyim hadi biz 7 gün bekleyelim geçsin de bebekler nolacak o kadar yildimki hep başım ağrıyacak bebeğime iyi bakamayacakmisim gibi geliyor sonra yüzüne bakınca geçecek diyorum dengem şaştı iyi deglimBaşıma gelenleri anlatsam seni şuan çok iyi anlıyorum. Çünkü birebir daha beterini yaşadım. Bana bu anesteziyi verdikten sonra doğumhane de iki defa fenalaştım neyse serum falan vermişler hiç bişeyin farkında degilim eve gittim sabah oldu dedim bu ne ne oluyor bana omuz bel kafa beyin kulak uğultusu dengem şaşmış ben 1 hafta boyunca kalkıpta ne yeni doğan çocuğuma ne digerine bakabildim. Ben çocuğumun yüzünü yeni gördüm tanıdım. Neyse iki gün kendimde degildim doktoru aradım ilaç yazdı o ilaçta beni zehirlemedi mi? Hastaneye zor yetiştim ölüyordum.profosörle görüştüm bana yaşadıklarımın 100/1 bir raslantı oldugunu bunun için 7 gün sabretmem gerektiğini söyledi diklanurun diye bir iğne antiyobiyotik ve kafein içeren agrı kesici, bol bol nescafe günde 3 litre su dedi. Benim kafeine alerjim vardı kahve içemedim agrı kesiciyi içtiğim zamanda ölüme gidiyordum. Toplam 7 gün baş agrısı felçli gibi onu çektim sonra 1 haftada baş dönmesi denge şaşması yaşadım dün gecede hep kalbim agrıyordu
Eşimde öyle ağrı olmustu canım 1 haftadan çok sürdü kahve su içti minoset in farklı bir ilacı vardı o ağrı icinondan içmişti 10 sene oldu ameliyatı hala öyle ağrı olmadı der sabah başı zonkluyirduTeşekkür ederim
Kafeinli minoset degilmiEşimde öyle ağrı olmustu canım 1 haftadan çok sürdü kahve su içti minoset in farklı bir ilacı vardı o ağrı icinondan içmişti 10 sene oldu ameliyatı hala öyle ağrı olmadı der sabah başı zonkluyirdu
canim enf. olup ates de olamaya biliyo.Abla enfeksiyon olsa ateş olur
Benim başım patlayacak gibi ağrıyor, dönüyor beynim de uğultu var sanki kendimde değil gibiyim
Evet ameliyat sonrası oluyormuş, annemde yakın zamanda rahimden ameliyat oldu onda da oldu .canim enf. olup ates de olamaya biliyo.
Benim enf. vardi hic atesim yoktu icten ates basiyodu ama distan atesim yoktu
Ayyy narkoz demeyin banaBen de cok seviyorum. Ara ara versinlertıkk gidiyorsun ya en güzeli. Ama ben yüklü narkoz almadım onun yan etkisini bilemem.
Özel hastaneye gidyorsan sağlık sigortası yaptırmanı öneririm.Ben geçen yıl yaptırdım çok memnun kaldım bu yılda yaptırdım.Geçen yıla göre yüzde 50 zamlanmış ama değer.Gelecek yılda aynı firmadan yaptırıp ömür boyu yaptırma garantiai alıcam ondan sonra hep yaptırırım.Bu özel hastaneler ne zalım ya dün oğlanın muayene tahlile 500 gitti
Bende gebelik muayenem oldum bana da 160 gitti,Allahtan benden tahlil istemedi
ilaçlara da 150 gitti
Paranın adı var değeri hiç yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?