- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
O ne öyle yaa .Şaka gibi ameliyatmı oldunda o kadar rakam çıkardılar.Indirmesen nasıl olurdu diye sorsaydın.Valla bu devirde sakız alsan önden parasını soracaksın millet kazıklayacak adam arıyo.Geçmiş olsun umarım sonuç temiz çıkmıştırda bir nebze moral olmuşturKesinlikle benim kardeşimin arkadaşının hastahanesi var. Indirimli bakarım ben dedi. Ben de o özel hastahaneye gittim. Her şeyime baktılar tabi güzel ilgilendi sağolsun. Tahlillerim muayenelerim bitti. Bana yüzde 15 indirim yapmış. Sağolsun 12.000 tl ile çıktım. Ya bir de o kadar beklemiyordum. Rehin kalacam diye korktum. 1 saat kardeşimle güldük
Bendede Dyson reklamı canlanıyor bı kahve bı Arnavut kremi bikiyor insan valla evim küçük deyip kullanışlı deyip duruyorEntreasan bi kadın o.
Onu gördükce kafamın icinde kaliteee kalitee markaa markaaa calıyor
ayda nekadar ödeniyor ona?Bir de dondurma vs oluyor mu?Özel hastaneye gidyorsan sağlık sigortası yaptırmanı öneririm.Ben geçen yıl yaptırdım çok memnun kaldım bu yılda yaptırdım.Geçen yıla göre yüzde 50 zamlanmış ama değer.Gelecek yılda aynı firmadan yaptırıp ömür boyu yaptırma garantiai alıcam ondan sonra hep yaptırırım.
Kız hep seni buluyorlar hee güldüm çokMüsteri geldi 50 tl taksi parası istedi benden.
Dedim yok kasamı verdim.
Döviz bürosu yada kuyumcu var mı butaraflarda dedi?
Arka sokakta var dedim.
Atladı taksiye kuyumcuya gidiyor adam.
Taksiye vermeye altın bozdurcak herhlade.
Yazık taksicide diyodur neye cattık böyle
Senede 1 gördüğüm adama veremicem valla 50 tl
ki zaten 50 tlm yok 35 var cüzdanda
Züğürt tesellisiBendede Dyson reklamı canlanıyor bı kahve bı Arnavut kremi bikiyor insan valla evim küçük deyip kullanışlı deyip duruyorbüyük eve gecemiyince
Bende kendime sampuan alim indirimdeyse stok yapmam lazimGratiste indirim varmış şu dalan sampuanin yorumları güzel alcaktim eşimle gittik önünde var 15 kişiesim girme sakim ddi ay sanki girvem döndük geri sampuanin yarım gibi dove alcam büyük boyu 9.90 onurda isteyen olursa kizlar kullanan varmı guzelmi
Herşeyde sanırım indirim burdaki gratiste olmuyordu sıra girebilsem krem bakcaktim kendimeBende kendime sampuan alim indirimdeyse stok yapmam lazim
Canım ben geçen yıl tamamlayıcı sağlık sigortasını 1200 civarına yaptırmıştım.10 kez muane hakkı, tahliller,yatarak tedavi vs. İçeriğine göre değişiyor.benimkinde diş temizliği ve mini check up hedyeside var.Bir diş temizliği 250-350 tl civarında, benim gittiğim hastanede muanesi tahlili vs tek seferde ödenir o para.Hep prof. Doç. Lara gittim.6 kez filan muane oldum ama rahatlığı çok çok iyi.Bu yılda 1600 civarına yeniden yaptırdım.Bu yıl mesela bir göz hastanesi var en az 3 kez ona gitmem gerekecek gibi, muane ücreti 300 ün üzerinde oranın, 2 kez kadın doğuma gitcem doktorum prof. 500 civarı her muane, 3-4 kez en az endokrine gitmem gerekiyor.Ben bunlara normal fiyatından gitsem çok fazla rakamlar öderim.Verdim 1600 ü kafam rahat giderim.Birde ameliyat vs. Olmam gerekirse onuda karşılıyor.Fiyat kişiye göre değişiyor,yaş,sağlık profili vs. etkiliyor.ayda nekadar ödeniyor ona?Bir de dondurma vs oluyor mu?
Coo tesekkur ederim canimCanım ben geçen yıl tamamlayıcı sağlık sigortasını 1200 civarına yaptırmıştım.10 kez muane hakkı, tahliller,yatarak tedavi vs. İçeriğine göre değişiyor.benimkinde diş temizliği ve mini check up hedyeside var.Bir diş temizliği 250-350 tl civarında, benim gittiğim hastanede muanesi tahlili vs tek seferde ödenir o para.Hep prof. Doç. Lara gittim.6 kez filan muane oldum ama rahatlığı çok çok iyi.Bu yılda 1600 civarına yeniden yaptırdım.Bu yıl mesela bir göz hastanesi var en az 3 kez ona gitmem gerekecek gibi, muane ücreti 300 ün üzerinde oranın, 2 kez kadın doğuma gitcem doktorum prof. 500 civarı her muane, 3-4 kez en az endokrine gitmem gerekiyor.Ben bunlara normal fiyatından gitsem çok fazla rakamlar öderim.Verdim 1600 ü kafam rahat giderim.Birde ameliyat vs. Olmam gerekirse onuda karşılıyor.Fiyat kişiye göre değişiyor,yaş,sağlık profili vs. etkiliyor.babyloading87 sigortacıydın galiba kızları aydınlatıver bi
Bütün deliler bendeGratiste indirim varmış şu dalan sampuanin yorumları güzel alcaktim eşimle gittik önünde var 15 kişiesim girme sakim ddi ay sanki girvem döndük geri sampuanin yarım gibi dove alcam büyük boyu 9.90 onurda isteyen olursa guzelmi kullanan varmi
Kız hep seni buluyorlar hee güldüm çok
Annen mi tutuyo kız bunlariBütün deliler bende
Dün biri aradı karantınadıyım bitsin gelcem diyo.
Wpdan atarım ben size pdf,havale gönderin diyorm.
Gelme yani anla dimi.
Ben mi istedim hasta olmayı ?İnsanları ötekilestirmeyin diyo bana
Allahım bayılcm
Beyefendi pandemi de kimse gelmiyor dedim.
Ama akli dengesi yernde degil bence.
Bana kapatırken diyoki;ortalık kötü ,sizde oturun evinizde hersey para değil diyo
Cekiyorm dedim bütün delileri
Tamamlayıcı saglıkta 10 kez muayene hakkın var.Coo tesekkur ederim canim
Hic bilgim yok bu özel saglik sigortasi konusunda.
Bi arastirim.
Hahahaa olabilirAnnen mi tutuyo kız bunlari
sagol kuzu esimle bi konuscamTamamlayıcı saglıkta 10 kez muayene hakkın var.
Yatarak tedaviler limitsiz.
Ben Alyaya yatarak +ayakta
Kendime yatarak yaptım bu sene ikimiz 1545 tl tuttu.
Muayeneleri kendimin karsılarım ihtiyac olursa
Allah korusun da.
Alyanın gecen yıldan 2 muayne hakkı kalmıstı cok sükür.
Göz kontrolü,kalca ults,9.ayda kan tahlilleri hepsini karsıladı.
Ben mantıklı buluyorm özellikle cocıkların yapılmasını.
O da bi güvence
1 yıl kafam rahat.
Acil bisey olur Allah korusn ,para olmaz düsünmeyiz gitsek mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?