12000????!!!!Kesinlikle benim kardeşimin arkadaşının hastahanesi var. Indirimli bakarım ben dedi. Ben de o özel hastahaneye gittim. Her şeyime baktılar tabi güzel ilgilendi sağolsun. Tahlillerim muayenelerim bitti. Bana yüzde 15 indirim yapmış. Sağolsun 12.000 tl ile çıktım. Ya bir de o kadar beklemiyordum. Rehin kalacam diye korktum. 1 saat kardeşimle güldük
İyimiş canımTamamlayıcı saglıkta 10 kez muayene hakkın var.
Yatarak tedaviler limitsiz.
Ben Alyaya yatarak +ayakta
Kendime yatarak yaptım bu sene ikimiz 1545 tl tuttu.
Muayeneleri kendimin karsılarım ihtiyac olursa
Allah korusun da.
Alyanın gecen yıldan 2 muayne hakkı kalmıstı cok sükür.
Göz kontrolü,kalca ults,9.ayda kan tahlilleri hepsini karsıladı.
Ben mantıklı buluyorm özellikle cocıkların yapılmasını.
O da bi güvence
1 yıl kafam rahat.
Acil bisey olur Allah korusn ,para olmaz düsünmeyiz gitsek mi diye.
Araştıracağım canımÖzel hastaneye gidyorsan sağlık sigortası yaptırmanı öneririm.Ben geçen yıl yaptırdım çok memnun kaldım bu yılda yaptırdım.Geçen yıla göre yüzde 50 zamlanmış ama değer.Gelecek yılda aynı firmadan yaptırıp ömür boyu yaptırma garantiai alıcam ondan sonra hep yaptırırım.
Kuzu annenin lafları bunlar gitme otur evde omu yolluyo kiBütün deliler bende
Dün biri aradı karantınadıyım bitsin gelcem diyo.
Wpdan atarım ben size pdf,havale gönderin diyorm.
Gelme yani anla dimi.
Ben mi istedim hasta olmayı ?İnsanları ötekilestirmeyin diyo bana
Allahım bayılcm
Beyefendi pandemi de kimse gelmiyor dedim.
Ama akli dengesi yernde degil bence.
Bana kapatırken diyoki;ortalık kötü ,sizde oturun evinizde hersey para değil diyo
Cekiyorm dedim bütün delileri
Kız bu tam raporluk deliydiKuzu annenin lafları bunlar gitme otur evde omu yolluyo ki
Canım ben 7 gün öyleydim ne yaparsan yap o ağrı geçmiyor ben kendim de degildim hep antibiyotik ve igne serumlarla yatıyordum hala iyi degilim dengem şaşmış hala yürüyecek halim yok o haldeyken yemeden içmeden kesildim 15 günde 15 kilo verdim şuan hala düşüp bayılacak gibiyimAbla enfeksiyon olsa ateş olur
Benim başım patlayacak gibi ağrıyor, dönüyor beynim de uğultu var sanki kendimde değil gibiyim
Canım kilo aldım kilo veremiyorum bir de sag tarafımda çok kötü ağrı vardı. Ultrason çekimi. Tam kan tahlili. Bir çok tahlil yaptırıldı. 4 doktora muayene. Bu kadar tuttu. Hormon testleri. Bu hastanın sgk ile anlaşması yokmuş12000????!!!!
Yeni bir organ mi verdiler? O nasil bir fiyat öyle???
Drnuzla görüssmediniz mi?Canım ben 7 gün öyleydim ne yaparsan yap o ağrı geçmiyor ben kendim de degildim hep antibiyotik ve igne serumlarla yatıyordum hala iyi degilim dengem şaşmış hala yürüyecek halim yok o haldeyken yemeden içmeden kesildim 15 günde 15 kilo verdim şuan hala düşüp bayılacak gibiyimdüzelemedim yani
Konuştum oda proföserle görüştüm normal diyor 100/1 ihtimal mış buDrnuzla görüssmediniz mi?
Dogumda bi sıkıntı mı olmus?
Bence normal degil bukadr agrı,kilo verme
Spinal oldum bende.
Dünden beri okuduklarıma sok oldum.
Hic agrım flan olmaz öyle.
Cok gecmis olsn.
Off cok gecmis olsun.Konuştum oda proföserle görüştüm normal diyor 100/1 ihtimal mış budoğumda fenalaştım dozu fazla věrmiş anestezi doktoru ama bir daha çocuk getirmekten ödüm koptu.
Takipimi yapan doktorum virüse yakalandı gitti.
Pazar günü doğum yaptım.
Anestezi fazla věrmiş doktorum.
Doğumda fenalaştım.
İlaç yazdı ilaç ta zehirledi.
Şuan dengem şaşmış kendimde degilim hala ayaklarda uyuşukluk yorgunluk halsizlik baş dönmesi kalp agrısı bile yaşıyorum bu kadar şansızlık üst üste geldi
Ben dove kullanıyorum canım çok memnunum. Yıllardır o. Diğerleri saçlarımı resmen akıtıyor. Kaçlıkları 9.90 bizim sitenin marketi onur market ama kampanya varmı bilmiyorum.,varsa hemen alır zulo yaparım.Gratiste indirim varmış şu dalan sampuanin yorumları güzel alcaktim eşimle gittik önünde var 15 kişiesim girme sakim ddi ay sanki girvem döndük geri sampuanin yarım gibi dove alcam büyük boyu 9.90 onurda isteyen olursa kizlar kullanan varmı guzelmi
Bende kendimi kaskolattım diyorumTamamlayıcı saglıkta 10 kez muayene hakkın var.
Yatarak tedaviler limitsiz.
Ben Alyaya yatarak +ayakta
Kendime yatarak yaptım bu sene ikimiz 1545 tl tuttu.
Muayeneleri kendimin karsılarım ihtiyac olursa
Allah korusun da.
Alyanın gecen yıldan 2 muayne hakkı kalmıstı cok sükür.
Göz kontrolü,kalca ults,9.ayda kan tahlilleri hepsini karsıladı.
Ben mantıklı buluyorm özellikle cocıkların yapılmasını.
O da bi güvence
1 yıl kafam rahat.
Acil bisey olur Allah korusn ,para olmaz düsünmeyiz gitsek mi diye.
Canım bizim de tamamen aynı içeriği. Geçen yıl çok kullandım. Bu yıl gidemedim pek. Tabi inşallah gitmek zorunda da kalmam.Canım ben geçen yıl tamamlayıcı sağlık sigortasını 1200 civarına yaptırmıştım.10 kez muane hakkı, tahliller,yatarak tedavi vs. İçeriğine göre değişiyor.benimkinde diş temizliği ve mini check up hedyeside var.Bir diş temizliği 250-350 tl civarında, benim gittiğim hastanede muanesi tahlili vs tek seferde ödenir o para.Hep prof. Doç. Lara gittim.6 kez filan muane oldum ama rahatlığı çok çok iyi.Bu yılda 1600 civarına yeniden yaptırdım.Bu yıl mesela bir göz hastanesi var en az 3 kez ona gitmem gerekecek gibi, muane ücreti 300 ün üzerinde oranın, 2 kez kadın doğuma gitcem doktorum prof. 500 civarı her muane, 3-4 kez en az endokrine gitmem gerekiyor.Ben bunlara normal fiyatından gitsem çok fazla rakamlar öderim.Verdim 1600 ü kafam rahat giderim.Birde ameliyat vs. Olmam gerekirse onuda karşılıyor.Fiyat kişiye göre değişiyor,yaş,sağlık profili vs. etkiliyor.babyloading87 sigortacıydın galiba kızları aydınlatıver bi
İyiyiizzz çok şükür diyeceğimiz günlerdeyiz. Ponpişşler nasılkizlar kizlarrr nasilsiniz
Geçmiş olsun canım senin baya talihsiz bir takım şeyler olmuş inşaallah çözüm bulursun geçicidir bunlarKonuştum oda proföserle görüştüm normal diyor 100/1 ihtimal mış budoğumda fenalaştım dozu fazla věrmiş anestezi doktoru ama bir daha çocuk getirmekten ödüm koptu.
Takipimi yapan doktorum virüse yakalandı gitti.
Pazar günü doğum yaptım.
Anestezi fazla věrmiş doktorum.
Doğumda fenalaştım.
İlaç yazdı ilaç ta zehirledi.
Şuan dengem şaşmış kendimde degilim hala ayaklarda uyuşukluk yorgunluk halsizlik baş dönmesi kalp agrısı bile yaşıyorum bu kadar şansızlık üst üste geldi
600 gram diyo kuzu baktım filede gratisin sanaldada 23 fln aynısı fiyat iyi o yüzdenBen dove kullanıyorum canım çok memnunum. Yıllardır o. Diğerleri saçlarımı resmen akıtıyor. Kaçlıkları 9.90 bizim sitenin marketi onur market ama kampanya varmı bilmiyorum.,varsa hemen alır zulo yaparım.
Aynen benim dogumda sigortadan karsılandı 4300 tl di dogum paketim.Benim hastane spinale 6000 istemisti.Her türlü kara gecmistik.Bende kendimi kaskolattım diyorumarabamızı bile kaskolatıyoruz,Allah korusun bi sağlık problemimiz olsa doktor doktor gezmesi,hastanesi hem maddi hem manevi yoruyor.Geçen yıl bir sağlık sorunu yaşadım o zaman ne kadar gerekli olduğunu gördüm. o yüzden benim için kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri.Heleki şu an pandemide var o kadar işe yaradıki, devlet hastanelerine ulaşmak imkansıza yakın oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?