Küçük Düşün Büyük Olsun!

12000????!!!!
Yeni bir organ mi verdiler? O nasil bir fiyat öyle???

İyimiş canım

Araştıracağım canım

Kuzu annenin lafları bunlar gitme otur evde omu yolluyo ki

Kuzu annenin lafları bunlar gitme otur evde omu yolluyo ki
Kız bu tam raporluk deliydi
Annem bile böylesini bulamaz.
Wpdan attım pdf gelmesin diye
Bana diyorki,emniyetten bana msj geldi.
Emniyet değil o biz attık dedim
Cockk resmni var profilde diyo(benimkız yegenler )hee teskilattan bizim cocjklar dicektim
Emniyetin wp profilinde cocuk resmi niye olsn
Dedim bu deli net
Engelledim sonra

Abla enfeksiyon olsa ateş olur
Benim başım patlayacak gibi ağrıyor, dönüyor beynim de uğultu var sanki kendimde değil gibiyim
Canım ben 7 gün öyleydim ne yaparsan yap o ağrı geçmiyor ben kendim de degildim hep antibiyotik ve igne serumlarla yatıyordum hala iyi degilim dengem şaşmış hala yürüyecek halim yok o haldeyken yemeden içmeden kesildim 15 günde 15 kilo verdim şuan hala düşüp bayılacak gibiyim düzelemedim yani

12000????!!!!
Yeni bir organ mi verdiler? O nasil bir fiyat öyle???
Canım kilo aldım kilo veremiyorum bir de sag tarafımda çok kötü ağrı vardı. Ultrason çekimi. Tam kan tahlili. Bir çok tahlil yaptırıldı. 4 doktora muayene. Bu kadar tuttu. Hormon testleri. Bu hastanın sgk ile anlaşması yokmuş

Selam kızlar,
Bugün öğlen arkadaşa başsağlığına gittim. Babasına daha çok ilaçların etki yaptığını böbreğini etkilediğini ondan vefat ettiğini anlattı. İçsen bir türlü içmesen bir türlü Allah yoğun bakıma düşürmesin.
Neyse arkadaş Elaya doğum günü hediyesğ almış. arkadaştayken başka bir arkadaş geldi. Hadi görüşme insanlarla hoop diğeri de geliyor. Hatta kızı okuldan almış bana da gel çağıracaktım kızın okulundan fırsat olmadı dedi.
Sonra eve geçtim. Eşim geldi o yemek hazırladı. Kız uyuyacaktı babası gelince uyumadı. Ben de onunla oynadım. Sonra yemek yedik biraz zaman geçti. Koltuğa uzandı ben de uzandım uyumuşuz ailecek. Sabahın uykusuzluğu.
Bugün de başka bir arkadaştan corona haberi aldım. O kadar da kimseyle görüşmüyorlardı. Eşi pızitifmiş. Kendisinde de belirtiler varmış. Kızı da babasını odada bırakmıyormuş. Gidp gidip sarılıyırmuş.
bize de sıra gelecek belli. Allah hepimizi hafif atlatmamıza yardımcı olsun.

Drnuzla görüssmediniz mi?
Dogumda bi sıkıntı mı olmus?
Bence normal degil bukadr agrı,kilo verme
Spinal oldum bende.
Dünden beri okuduklarıma sok oldum.
Hic agrım flan olmaz öyle.
Cok gecmis olsn.

Drnuzla görüssmediniz mi?
Dogumda bi sıkıntı mı olmus?
Bence normal degil bukadr agrı,kilo verme
Spinal oldum bende.
Dünden beri okuduklarıma sok oldum.
Hic agrım flan olmaz öyle.
Cok gecmis olsn.
Konuştum oda proföserle görüştüm normal diyor 100/1 ihtimal mış bu doğumda fenalaştım dozu fazla věrmiş anestezi doktoru ama bir daha çocuk getirmekten ödüm koptu.
Takipimi yapan doktorum virüse yakalandı gitti.
Pazar günü doğum yaptım.
Anestezi fazla věrmiş doktorum.
Doğumda fenalaştım.
İlaç yazdı ilaç ta zehirledi.
Şuan dengem şaşmış kendimde degilim hala ayaklarda uyuşukluk yorgunluk halsizlik baş dönmesi kalp agrısı bile yaşıyorum bu kadar şansızlık üst üste geldi

Off cok gecmis olsun.
Kendinizi toplayınca kullanın yasal hakkınızı.
Gerekli yerlere sikayet ederim ben olsam yani.
Bizim bi tanıdık 2.dogumunu bilinen bi hastanede yaptı.
Damar yolu acılırksn sanırım deri altına kacmıs tam detayu bilmyirom ama yogun bakıma alındı
Dogumdan sonra aylarca kendine gelemedi kız.
Daha cıkmadn hastaneden borcunuz yok demisler.
Hastane hatasını biliyor tabi.
Ama sikayet ettiler tabi.
Para değil önemli olan bu konularda.
Bugun size yarın bize
Cezasını almalı dikkatsizlik yapan bence.

Ben dove kullanıyorum canım çok memnunum. Yıllardır o. Diğerleri saçlarımı resmen akıtıyor. Kaçlıkları 9.90 bizim sitenin marketi onur market ama kampanya varmı bilmiyorum.,varsa hemen alır zulo yaparım.

Bende kendimi kaskolattım diyorum arabamızı bile kaskolatıyoruz,Allah korusun bi sağlık problemimiz olsa doktor doktor gezmesi,hastanesi hem maddi hem manevi yoruyor.Geçen yıl bir sağlık sorunu yaşadım o zaman ne kadar gerekli olduğunu gördüm. o yüzden benim için kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri.Heleki şu an pandemide var o kadar işe yaradıki, devlet hastanelerine ulaşmak imkansıza yakın oldu.

Canım bizim de tamamen aynı içeriği. Geçen yıl çok kullandım. Bu yıl gidemedim pek. Tabi inşallah gitmek zorunda da kalmam.

Geçmiş olsun canım senin baya talihsiz bir takım şeyler olmuş inşaallah çözüm bulursun geçicidir bunlar

600 gram diyo kuzu baktım filede gratisin sanaldada 23 fln aynısı fiyat iyi o yüzden

Aynen benim dogumda sigortadan karsılandı 4300 tl di dogum paketim.Benim hastane spinale 6000 istemisti.Her türlü kara gecmistik.
Sigortalarda esas olan,para verdik kullanalım mantıgına girmemek.
O kafaya girersen bi sonraki sene yenilicsk sirket bulamazsın.
Hastalık olarak degil hasar olarak bakıyır adamlar aynı kaskodaki gibi.
Grip oldun normlde evde ıhlamurla gecistiren insanlar özel saglık yaptırınca kosa kosa hastaneye gidiyorlar
Kızda 2 muayene hakkımız kaldı.
Dedik kalsn hastanye niye sokalım bos yere cocugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…