- 28 Kasım 2020
- 7
- 15
- 3
- 39
Nereden alıyorsunuz biber salçasini ve nar ekşisini? Geçen hafta Urfa dan getirttim. Biber salçası ev yapımı ve yeni mahsulden yapılmış nar ekşisi lezzet gerçekten harika, acı biber salçası Urfa Ev Yapımı Acı Biber Salçası 1 kg - bu üründen almıştım tavsiye ederimUmarım beğenirsin ama gerçekten efsane oluyorbiber salçası ve narekşisi olmazsa olmazlardan
Süpermişşş600 gram diyo kuzu baktım filede gratisin sanaldada 23 fln aynısı fiyat iyi o yüzden
ya cidden felaket bir fiyat ya! gecmis olsun bu arada canimCanım kilo aldım kilo veremiyorum bir de sag tarafımda çok kötü ağrı vardı. Ultrason çekimi. Tam kan tahlili. Bir çok tahlil yaptırıldı. 4 doktora muayene. Bu kadar tuttu. Hormon testleri. Bu hastanın sgk ile anlaşması yokmuş
Hızlı saçım uzamasın ne olur beyazlarımın çıkmasından bıkmış durumdayımBen de bir kaç gün önce gratisten alışveriş yaptım %50 indirim vardı.320₺ tuttu toplam kasada 160₺ indi bedava gibi geldi.Karttan da 6 ya böldüm sonradanBen şampuan Restorex kullanıyorum hızlı saç uzatıyor tavsiye ederim
Güle güle kullan canım sanalda gördüm hiç kullanmadım o marka sıra vardı beklemedik gitsem krem fln bakcaktim kaldıBen de bir kaç gün önce gratisten alışveriş yaptım %50 indirim vardı.320₺ tuttu toplam kasada 160₺ indi bedava gibi geldi.Karttan da 6 ya böldüm sonradanBen şampuan Restorex kullanıyorum hızlı saç uzatıyor tavsiye ederim
bizde ailece nezle olduk. Kızımınbir gün burnu aktı atlattı. Eşim biraz halsizdi, ama oda toparladı. Benimde burnum tıkanık. Yarına oda geçer umarım.Kizcağzima bisi oldu durdu durdu ağladı.
Agrisi vardi sanirim calpol verdim, dis jeli surdum uyudu.
Ahh kuzum neresi agrirda anlatamiyo
Bugun pek biside yemek istemedi.
Yine bi guncelleme mi geliyor malum 7.aya adımm adım..
Aksam bi burnum tikandi bi bisi oldu.
Evde otura otura disarisi carpmaya da basladi artık.
Hemen ıhlamura yuklendim limonlu sukur toparladim.
Bize her kış ilaç valla bu ıhlamur.
Kiz uykumu kacirdi kendi misil misil.
Zikirlerimi cekimuyuyayim
Allah razı olsun inşallah canım benimGeçmiş olsun canım senin baya talihsiz bir takım şeyler olmuş inşaallah çözüm bulursun geçicidir bunlar
Canım sleepy nin ürünleri temiz içerikli bir de TÜRK malı olduğu için uygun fiyatlı. Ben pedlerini kullanıyorum çok memnunum ıslak mendili de güzeldir diye tahmin ediyorumKızlaaaarr
Islak mendil alıcam. Elimdekiler yenidoğandı. Yeni bitiyoruni baby den başka birşey kullanmadım. Sleepy sensitive kullanan varmı ?
Baby turco ,sleepy hepsini kullanıyorm temiz icerk.Kızlaaaarr
Islak mendil alıcam. Elimdekiler yenidoğandı. Yeni bitiyoruni baby den başka birşey kullanmadım. Sleepy sensitive kullanan varmı ?
Bende Yenidoğan’dan sonra ona geçtim canım bi sorun yaşamadımKızlaaaarr
Ah dişler bu dişler var ya uyutmuyor bebelerimiziKizcağzima bisi oldu durdu durdu ağladı.
Agrisi vardi sanirim calpol verdim, dis jeli surdum uyudu.
Ahh kuzum neresi agrirda anlatamiyo
Bugun pek biside yemek istemedi.
Yine bi guncelleme mi geliyor malum 7.aya adımm adım..
Aksam bi burnum tikandi bi bisi oldu.
Evde otura otura disarisi carpmaya da basladi artık.
Hemen ıhlamura yuklendim limonlu sukur toparladim.
Bize her kış ilaç valla bu ıhlamur.
Kiz uykumu kacirdi kendi misil misil.
Zikirlerimi cekimuyuyayim
uyumuyorlardi ondan gelemiyorum bi turluİyiyiizzz çok şükür diyeceğimiz günlerdeyiz. Ponpişşler nasıl
yedirenk cok tatlisin kiz yenidogan mi kalmis genc kiz olmus elaKızlaaaarr
Kutu kutu alınca bir de ani tuvalet olayına geçmiştik. Bir plansızlık oldu. Tam o ay poşet poşet bez ve kutu kutu mendil almıştım kızın tuvalete gideceği tuttuyedirenk cok tatlisin kiz yenidogan mi kalmis genc kiz olmus ela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?