- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Sen ben koyunca indirim isterler ünlü koyunca sıp alırlar garip bu insanalrHepsinin bir zamanı var demekki koyulcak biseyler var ama vakit var gerçekten öyle marka koyuyo ucuz a ondada indirim istiyolar bide bugün insagramda gördüm çok ucuza satmış kadına kadın diyor bı baktım benim sattığım kişi satılığa koymuş ürünleri daha pahalıya çok şikayet var bugün kampanya varmış bı kaç ürün ekledim ama daha bakan yok ay sonu galiba o yüzden
Ben de bugün yazarken öyle garip karşılanır diye düşünmüştüm. Ama fikrimi paylaşmak istedimBende kadının evlilikte ayrı bir birikimi olması gerektiğine inanıyorum.Erkekte yapsın bence mahsuru yokKimse boşanmak için evlenmez tabi ama dünyanın binbir türlü hali var, ne güzel çift dediğim insanların nasıl boşandıklarına şahit oldum.O mal mülk para kavgası öyle yapılıyorki insanlıklarından çıkıyorlar.Allah kimsenin yuvasını bozmasın,ama her daim herşeye hazırlıklı olmak lazım.Bazı arkadaşlarıma bu düşüncelerim garip gelmişti paylaştığımda, mesela kızın ailesinden miras gelmiş ortak paraya katıyor,yada bekarken aldığı arabayı kocasının şirketinin üstüne kaydettiriyor.Eşlerine çok aşıklar maşallah ama aşık olmak kör olmayı gerektirmiyor.Bende yapmasanmı acaba ne olur ne olmaz o senin güvencen olsun dediğimde, garip karşılanmıştım
Anamm kızın çikolata yemiş asil skandal sendeymis bacımGelemeyrummm
Kız noluyo malları paylastınız adamları attınız skandal
Evliliği kötü giden benim size noluyo
Ben bosansam zengin olurum valla bi bogaz eksilir
Hakkını yemiyim bu ara pek bonkör bisey ödetmiyo,marketi faln yapıo geliyo ama vardır onun bi hesabı
Kesin tlefonu bana kitlicek
2 mak.camasır yıkadım belkiyo asılcak
Kız hemen arkmdan balkona kostugundan asamayrumm
Uyuyunca ascam.
Kıza dün balık corbası yaptı koci ondan yedirdim
Sonra yıkadım
Banyoyu topluyırm benimki öglen kahve icti 2 parca ciikolata storun arkasında kalmıs.
Anam bi geldim perdenin arkasında gizli gizli cikolata yiyo
Cikolatayla tanıstık böylece
Tansiyonlarım düstü evladım yapma bana böyle seyler dedim
Koci görüntülü aradı bu kız cikolata yedi gizli gizli biliyor musun diyorm
Eyvah organik de değildi onlar diye dalga geciyo benle
Patlıcanlı pilav yaptm kendime ayranla yicem yeter.
Süpürge attım vileda atılcak
He valla yaAnamm kızın çikolata yemiş asil skandal sendeymis bacımartık sakla çikolatalar a ortak çıktı
Zama koymuş geçen Gülşen'in oğlunun lekeli bady e 20 yazmış alırlar tabiSen ben koyunca indirim isterler ünlü koyunca sıp alırlar garip bu insanalr
Benınunblogu kagıt tabagını 50 tlye sattı yahu
Ben boşanma aşamasındayim. Bu süreçlerin hepsini en acı şekilde yaşadım. Ihanet mal kaçırma iftira oyuna getirilme hepsini yaşadım. Tek suçum beni aldattığı kadının babasına ulasmamdi. Ama orda bile kızın babası öyle büyük bir tepki vermedi.yedirenk79 canım katılıyorum sana bosanirken nasıl düşman kesiliyor insanlar. Düne kadar beraber uyuduğu aynı evi paylaştığı kişiyle nasıl düşman gibi olunur bir anda
Ay evet Gülben ergen 4 tane tahta askıya 30 tl yazmısZama koymuş geçen Gülşen'in oğlunun lekeli bady e 20 yazmış alırlar tabi
Ben seyi anlamıyırm,o kızlar nsıl inanıyor böyle adamlara?Ben boşanma aşamasındayim. Bu süreçlerin hepsini en acı şekilde yaşadım. Ihanet mal kaçırma iftira oyuna getirilme hepsini yaşadım. Tek suçum beni aldattığı kadının babasına ulasmamdi. Ama orda bile kızın babası öyle büyük bir tepki vermedi.
Benimki beni boşandığı eski karısıyla aldattı. Gerçekten de o kadın için yaptığı iyilikler fedakarlıklar hala konuşulurBen seyi anlamıyırm,o kızlar nsıl inanıyor böyle adamlara?
Karısını aldatmıs ya,seni niye aldatmasın yarın?
Karısına iftira atmıs?Sana niye atmasın
Bu kızlR saf mı bukadr?
İnsanlar ahlaksızlığı kaniksamis artık maalesefBen boşanma aşamasındayim. Bu süreçlerin hepsini en acı şekilde yaşadım. Ihanet mal kaçırma iftira oyuna getirilme hepsini yaşadım. Tek suçum beni aldattığı kadının babasına ulasmamdi. Ama orda bile kızın babası öyle büyük bir tepki vermedi.
Ayy bi yasımamdaha girdimBenimki beni boşandığı eski karısıyla aldattı. Gerçekten de o kadın için yaptığı iyilikler fedakarlıklar hala konuşulur
Amin canım benim. Çok teşekkür ederim. Rabbim sizlerin de yuvalarınızın huzurunu artırsın. Eski eş eski sevgili şerrinden korusunİnsanlar ahlaksızlığı kaniksamis artık maalesef
Bu durumda birakilmana çok üzüldüm gerçekten, umarım karşına bunları unutturacak vicdanlı insanlar çıkar, Allah bundan sonra hiç üzüntü vermesin inşallah
Tabi ki bin şükür. Kurtuldum en azından sıkıntısı yok. Hayat bana guzelAyy bi yasımamdaha girdimMadem aklı kalmıs bosanmayaymıs.
Hey Allahım ya kafa nasıl calısıyır bu insanlarda
Kurtulmussun cocuk yokken bacım.
İyi tarafından bakalım.
Seninle yarisirim bu konudaGünaydınlar
Uyku konusunda oğlum 3.5 yaşında hiç konuşmiyim moraliniz bozulmasıngeçen ay doktora götürdüm değerlerine bakıldı hala uyumadigi için
Kizlar ben çalışırken benim hesabımda topluyodum maaslarimizi, aynı bankada bı de Zulam vardı işte hesaba isim veriyosun online için, ben de zula yazmıştım hesap ismine. Eşimle bı gün otururken ne kadar para var şu an diye sordu, salak ben de telefonu verdim eline al sen bak diye
Adam nasıl guluyo hicbisey anlamadım o an tabii ki ismi bile zula olan zulami görmüşay salaklikta bir dünya markasıyim bu nasıl gizli para biriktirmek
Kekik çayını nasıl yapiyorsunuzYemek yapmadım spagettim vardı biraz esim döner isteyelim ddi istedi yedik kekik çayı yaptım içiyorum gribe iyi geldi baya yarın merkeze çıkabilirim hem taksit öderim hem TL var elimde doviz yada altın alirim
İnsanlar sanırım hayatın böyle bir gerçeği olduğunu söyleyince söyleyen kişi evliyse boşanmak istediğini, bekarsa onların evliliğini kıskandığını düşüyorBen de bugün yazarken öyle garip karşılanır diye düşünmüştüm. Ama fikrimi paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?