Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sen ben koyunca indirim isterler ünlü koyunca sıp alırlar garip bu insanalr
Benınunblogu kagıt tabagını 50 tlye sattı yahu

Ben de bugün yazarken öyle garip karşılanır diye düşünmüştüm. Ama fikrimi paylaşmak istedim

Anamm kızın çikolata yemiş asil skandal sendeymis bacım artık sakla çikolatalar a ortak çıktı

yedirenk79 canım katılıyorum sana bosanirken nasıl düşman kesiliyor insanlar. Düne kadar beraber uyuduğu aynı evi paylaştığı kişiyle nasıl düşman gibi olunur bir anda
Ben boşanma aşamasındayim. Bu süreçlerin hepsini en acı şekilde yaşadım. Ihanet mal kaçırma iftira oyuna getirilme hepsini yaşadım. Tek suçum beni aldattığı kadının babasına ulasmamdi. Ama orda bile kızın babası öyle büyük bir tepki vermedi.

Ben seyi anlamıyırm,o kızlar nsıl inanıyor böyle adamlara?
Karısını aldatmıs ya,seni niye aldatmasın yarın?
Karısına iftira atmıs?Sana niye atmasın
Bu kızlR saf mı bukadr?

Ben seyi anlamıyırm,o kızlar nsıl inanıyor böyle adamlara?
Karısını aldatmıs ya,seni niye aldatmasın yarın?
Karısına iftira atmıs?Sana niye atmasın
Bu kızlR saf mı bukadr?
Benimki beni boşandığı eski karısıyla aldattı. Gerçekten de o kadın için yaptığı iyilikler fedakarlıklar hala konuşulur

İnsanlar ahlaksızlığı kaniksamis artık maalesef
Bu durumda birakilmana çok üzüldüm gerçekten, umarım karşına bunları unutturacak vicdanlı insanlar çıkar, Allah bundan sonra hiç üzüntü vermesin inşallah

Benimki beni boşandığı eski karısıyla aldattı. Gerçekten de o kadın için yaptığı iyilikler fedakarlıklar hala konuşulur
Ayy bi yasımamdaha girdimMadem aklı kalmıs bosanmayaymıs.
Hey Allahım ya kafa nasıl calısıyır bu insanlarda
Kurtulmussun cocuk yokken bacım.
İyi tarafından bakalım.

Amin canım benim. Çok teşekkür ederim. Rabbim sizlerin de yuvalarınızın huzurunu artırsın. Eski eş eski sevgili şerrinden korusun

yettim gari.
Anam geldi gunduz hangi dagda kurt öldu diyecegdim.
Kiz annemi gorunce basti cigligi.
ee gormuyoki naapsin cocik.
Yabanciladi.
1.5 saat falan oturdu.
Oglana doner almis, mesrubat falan.

İhlamurla kurabiyeleride gomduler erbaslar.
Ogutun dedim bisi kalmasin.
Kalir malir aman aman

Ayy bi yasımamdaha girdimMadem aklı kalmıs bosanmayaymıs.
Hey Allahım ya kafa nasıl calısıyır bu insanlarda
Kurtulmussun cocuk yokken bacım.
İyi tarafından bakalım.
Tabi ki bin şükür. Kurtuldum en azından sıkıntısı yok. Hayat bana guzel

Seninle yarisirim bu konuda
Çok uyanık geçinen ben 3 yıl önce ev alma planları yaparken kendi gizli birikimimin olduğu bankayı açıp teli eline verdim
Anlamadı önce, birikim bu kadar az olamaz dedi, sonra ben toparlayamadan farketti olayı.
Zaten bilir kendime şahsi birikim yaptığımı ama rakam görmeseydi iyiydi.
Ev alırken kullandım gerçi ama artık o bankanın şifrelerini falan da farklı yaptım ki, ortak hesabi açarken yanlışlıkla acmayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…